Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
PSN ID.: Beegabor
a új K-ON rész meg szokásosan jó volt lehetne már jövõhét péntek köv rész miatt és végre túl lehetnék én is ezen az infon...
やられたらやり返す。倍返しだ!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
やられたらやり返す。倍返しだ!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
#24977: hátha nem tudja egy átlagos ember hogy mi az az AA
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Halleluját kár hogy már nincs, õ volt a legnagyobb arc 😄 Lockon helyére legalább hoztak egy újat 😊
@
@
@
Bár mondjuk ezen a 2-n kívül tényleg nem sok volt 😄
CGR2 vége meg úgy volt jó ahogy volt... szerintem 😊 de ezek egyéni vélemények 😊 Én nem tartom kiszámíthatónak... sõt... az egész sorozat kiszámíthatatlan volt 😄 egyetlen negatívum (bár ez csomó sunrises sorozatra jellemzõ) a halhatatlan mellékszereplõk 😊
@
Persze a kiemelkedo muveknek sokkal tobb a rajongoja, ellenben lehetnek olyan muvek amiket valaki atlagosnak itel meg, ellenben neked sokkal jobban tetszik nemelyik olyannal, aminek nagy a fantabora es ezaltal magasabban ertekeltnek tunik.
Peldaul nekem a Casshern Sins egyaltalan nem jon be, mikozben mig masok istenittik, de ez igy is van jol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Na mindegy, ma befejeztem a Capu2-t, és max annyiban rosszabb az elsõ évadtól hogy vannak benne hullámvölgyek... A múltkor mikor nem voltam túl jó véleménnyel róla akkor pont egy olyannál jártam 😄 De az utolsó 3 rész már egész jó volt megint 😄 Tudom nem leszek túl népszerû, de nálam a Kanokont mindenképpen veri.
de így erõltetett volt....meg kiszámítható....
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
másik a Code Geass R2 több kategóriában való indítása (szvsz 1 anime 1 kategória, de ha mégsem, LEGALÁBB AMELYIK INDUL A LEGJOBB ANIME SZAVAZÁSON AZ NE INDULJON LEGJOBB <kategória> SZAVAZÁSON!)
a másik meg a community... arra szavaz amit látott... CG (bár tényleg kurva jó, és kedvenc, ezt nem gyõzöm hangsúlyozni) nagyon nagy hypenak örvend... rengetegen látták, de legalább hallottak róla... innentõl mindenki arra szavaz 😊 emellett más minõségi mûvek (Eve no Jikan? nem láttam, csak szépeket hallottam róla) eltörpülnek... már nem minõségben, hanem ismertségben :\ innentõl nem is kapnak sok szavazatot...
tavaly kb. a Death Notetal volt így...
de hát ez van 😊 egyáltalán nem értem hogy egy eléggé korlátolt és kislétszámú közösségbe minek ilyen szavazást... mármint... olyan birkaszellem :S még nem eléggé elterjedt itthon hogy meglegyen mindenkinek a saját ízlése... szerintem 😊
@
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
(oh, btw, codegeass fan vagyok, egyik kedvenc animém, és mégis ez a szavazás SZÁ-NAL-MAS!)
@
@
episode 22 - The End... szal asszem vége. Következõ rész egy visszatekintõ rész lesz ha minden igaz az elsõ sorozatra, illetve mintha Nagisa szemszögébõl mutatnák (vagy abból is) be 😊 24-es finálét meg még nem tudom...
MAJOR SPOILER AHEAD
nézze meg még valaki >.< így nem jó hogy csak én írok róla 😊
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szal 3 évad van eddig, a 3. évad eléggé félbemaradt, és NINCS KARAKTERFEJLÕDÉS!!!!! mármint valami van... az évad végére... következõ évadban meg RESET 😊 kb...
@