Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Amúgy végignéztem a Gundam 00 S2-bõl azt a 11 részt amihez van felirat, pont akkor kell várnom mikor beindultak az események<#falbav>#falbav>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
OMFG!!!<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting> még ilyen is van az AA-n?? ezt se tudtam<#wow3>#wow3>
K-ONban melyik részben van a shimapan tál? 😄DD
@
Aztán meg azt hiszi az ember, hogy na ez volt a nagy csavar, akkor most 100 rész lötyögés, mint pl. Naruto (ez a 'kaeru basho'-s gyerek... mély nyomokat hagyott), de nem, jön a következõ, ahol szintén állad a padlón
Most tavasszal végignéztem, hát sokminden más rovására ment, mert egyszerûen csak néztem és néztem... csak ajánlani tudom, akiket ismerek és elkezdték olyan 160 rész körül droppolták, ott kicsit nyújtottabb a sztori az elõzõkhöz képest, de utána ismét felveszi az ütemet.
A világ, amiben játszódik pedig eszméletlenül ki van találva, emlékszem az elején még nem kapunk túl sok infót semmirõl, nem is tudtam elképzelni, mi hol van, hova akarnak ezek menni, de ez ne lombozza le a kedélyeket, mert így elég jó meglepetések érik az embert, mikor kiderül...
Na csak ajánlani, tudom... sok rész van, de azt kell mondjam még ez is kevés.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
momentary tightening of one's chest caused by powerful feelings
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
most a MAR-t töltögetem, jó sok részes, szal elart egy darabig😄
meg majd közben meglesem a Casshern filmet(elõszereplõs) és utána elkezdem az anime nézését is(egyszer már belekezdtem de nem volt idõm rá)
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu? 😄 (涼宮ハルヒの憂鬱😉
De miért lenne olyan? 4 lány alapít egy bandát klubtevékenység gyanánt, és néhány "kalandjukat" láthatjuk
Ám ez a K-On, olyasmin mint a Melancholy of valami hosszúnevû ? (mert azt soha nem tudtam végignézni 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pedig olyan videókat láttam már amiben kúrvajó fightok vannak, de az eleje az sztem lapos...csak a 16.részig jutottam😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
One Piece-t meg sztem elkezdem 😄 csak hát nyáron semmire sincs idõm sajnos😄
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
régen megnéztem már az elsõ részt 😄
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
De amúgy egyáltalán van olyan eretnek aki szerint nem õ a legaribb?még életemben nem láttam olyat😄
A Soul Eater meg hatalmas tényleg érdemes megnézni 😊.
Én most a One Piece-t nézem (155. rész 😄), asszem elleszek vele egy darabig XD
Szinkronosan néztem és szerintem tök jó volt a szinkron.
Grafika jó, opening nagyon jó, ending nem annyira. Volt 1-2 unalmas rész de összességében jók voltak.
Hamarosan elkezdem nézni a 2. évadot is.
Meg töltöm a Soul Eatert. Arról is csak jókat hallottam.
Letöltöttem gy videó+mp3 kombót Fude pen Booru pen címmel (Ecset, golyóstoll).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fõleg, mikor már attól is kiveri a frász, ha meghallja, hogy SHINEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! 😄
Egyébként olyanra gondoltam mint az Endingben van. Fehér háttér elõtt a banda 😊 vagy mint a végén a rózsával 😄 vagy ilyesmi 😊 de a Widescreen HD is homályos, és pentoollal körberajzolni macerás 😞 meg nem is tudnám normálisan megcsinálni, illetve kiszínezni utána :\
@
hmm... suliba infóra háttér 😄DD csak lanka lehet a háttér >.< ez az 😄 eddig lucky staros lanka volt 😄 nem néztek betegnek x)
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
most Don't say lazy-s háttereket keresek, nem sok sikerrel 😞
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Na mindegy, most majd nezek valami mast, mondjuk a Tengen Toppa Gurren-Lagannt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.