Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Még egy utolsó meghökkentõ észrevétel az AA-s szavazással kapcsolatban 😄.
A legjobb nõi szereplõ, és legjobb nõi mellékszereplõje is a Code Geass-bõl C.C <#idiota><#idiota>. Na most akkor fõszereplõ vagy mellékszereplõ volt, mind2 nem lehet egyszerre <#nevetes2><#nevetes1>

RelakS
Két AA fül van nyitva
Egy fórum, egy ismertetõ
A fórumra elküldöm az üzenetet, erre megjelenik az ismertetõ
<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
jah... és sötét van és nem találom... elmebajra van nem szívre... holnapig túlélem nélküle <#idiota>

@

Frosty01
elgurult a gyógyszered?

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
nem mind1 hogy az-e? 😄 AA-ra bármi kikerülhet 😄

gondolkozom rajta hogy valami B kat filmrõl írok egy ismertetõt... így kezdõdne:

"Semmi köze Japánhoz, de még csak nem is rajzfilm, sõt, nem is olyan jó! De viszketõ kényszert éreztem arra, hogy kikerüljön az ANIME(!)addictsra, az ismertetõm!"

@

RelakS
Ha a Simpsons anime lenne? 😄

Frosty01

The Simpsonzu

practitioner of the forbidden arts of death

LeventeV
nekem a tvripes van, es az 4:3as de szerintem nem nyomaj oket ossze nagyon.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
😊

@

komolyan szerintem még örülnének is neki<#idiota>

BEAST
Szerintem most mindannyian vagjuk fel az ereinket. Mutassuk meg nekik!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
manga ismertetõnek nem akarni írni valaki egyet Pókemberrõl? 😄 globál manga 😄

@

Bulykin
globál anime bááz<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nekem sem megy😄

armageddon666
Nagyon érdekes ízlésed van... valahogy nem tudlak kiismerni 😄

@

"Lehetséges, hogy a befejezés nem szokványos, de addíg még el is kellene jutni. Sajna nem tartotta fenn az érdeklõdésem 3 résznél tovább"
Az elsõ hatot végigszenvedtem😄DDD

"ez csak simán beteg XD"
de ritka jó keverék😄

"a komoly kártyaharcot egyszerûen nem tudom komolyan venni XD A lapos klisé , bénahajú karakterekrõl nem is beszélve"
ez inkább nosztalgikus számomra,magam sem értem amúgy miért mert összeségében gagyi,deh mégis jó volt😄

Seth
"-school days(nem szokványos befejezés)"

Lehetséges, hogy a befejezés nem szokványos, de addíg még el is kellene jutni. Sajna nem tartotta fenn az érdeklõdésem 3 résznél tovább

"-Yakin Byoutou(pszichikai terror,doktor érdekes szereplõ)"

ez csak simán beteg XD

"-yugioh(bejött ez a gyakran komoly tétekre menõ kártyaharc)"

a komoly kártyaharcot egyszerûen nem tudom komolyan venni XD A lapos klisé , bénahajú karakterekrõl nem is beszélve

PSN ID.: Beegabor

ráadásul az egyik fejes<#levele><#wow3>

Kíváncsi vagyok a jövõben mik fognak még fel kerülni<#idiota>......

gyalázat<#falbav><#shakehead><#wilting>

Már egyszer írtam és most okokkal együtt hogy mit miért?Ebbõl vonjon valaki konkluziót😄
-school days(nem szokványos befejezés)
-monster(a legreálisabb animék közé tartozik,a befejezés sem nevezhetõ teljesen szokványosnak)
-Legend of the Galactic Heroes(politikai utalások,néhány NAGYON meglepõ fordulat)
-Welcome to the NHK!(Misaki,plussz gyakran magamra ismertem a fõszereplõben)
-Higurashi no Naku Koroni(megintcsak nem szokványos "befejezés")
-hell girl(bosszú örök kedvenc téma,érdekes kis sztorik)
-Yakin Byoutou(pszichikai terror,doktor érdekes szereplõ)
-yugioh(bejött ez a gyakran komoly tétekre menõ kártyaharc)
-Death Note(nem szokványos megoldások,maga a téma)

És igen leírhatók egy mondatban sok hibával is,de akkor sem bírom a romantikus vígjáték háremeket meglepetések nélkül😄.

Na igaz is elkezdtem az eureka7-t,a második opnál kicsit pihentettem.Vegyes érzelmekkel vagyok iránta,nem tudom hogy hova akarnak kilyukadni,na meg néhány elcsépelt klisé is szúrja a szemem,bár be kell vallanom mégis csak érdekesnek találom.

armageddon666
CartoonAddicts

"Ez a sorozat semmilyen formában nem köthetõ Japánhoz és az animékhez, viszont úgy vélem, érdemes a figyelemre. "

<#falbav><#falbav><#falbav>

@

armageddon666
te milyen animét szeretsz? és ne mond hogy azt nem lehet egy sorban összefoglalni... ha nagyon felszínes akar lenni az ember.

@

Nincsenek közelebb a valósághoz,de ez sem megoldás.Az elsõ évad egy sima hárem romantika/vígjáték keverék.Semmi meglepõ semmi valódi konfliktus.És az sem pozitívum hogy kiszámítható hogy kivel fog összejönni a csávesz....A második évad megösszefoglalható annyiban hogy:részben a szerelem legyõz mindent illetve hú de szép az élet még ha nehéz is néha napján😄DD

armageddon666
ok... hasonlók vannak :\ olyan majdnem 4:3-asok... meg Addictson van 1 640*480-as kép de az sztem el van nyújtva.

@

armageddon666
hát nem tudom... anidbn egy 4:3st sem láttam 😊

@

davidka003
"CodeGeass az alapból WideScreen O.o minek oda shift2?"

A TVRIP az sima 4:3-as de a DVDRIP az már WideScreen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
???? az kicsit nyúúújtott lenne... inkább hagyom hogy úgy legyen az aspect ratio ahogy eredetileg akarták, mert szerintem úgy az élvezhetõ 😊 CodeGeass az alapból WideScreen O.o minek oda shift2?

----------

Nem értem mi bajotok az animés "fogyilányokkal" .... most csináljanak valami tök semmilyen személyiségekkel egyet, vagy mi? annyi amerikai tiniszarság van... azok biztos közelebb vannak a valósághoz... vagy ott a valóság (hú, ezt én mondtam? XD) Szal jó ez úgy ahogy van...

Mellesleg: Nagisa kisebbségi komplexusa nagyon szépen eltûnik a történet folyamán...

Kyou-Ryou teljesen normálisak...

Fuuko komikus elem... (csak többnek szánták ^^ saját fejezetet kapott :C ami egyébként jó volt 😊

Kotomi komoly szereplõ, de komikus elemnél nem tartottam többre 😊 Nem mondom hogy nem szerettem... a "humor" részéhez hozzátett a sorozatnak...

Tomoyo is tök normális... tök higgadt, meg tök erõs... higgadtan rúgja ki az emberek lelkét 😄

És ezek csak a fõbb szereplõk :\ tehát nem értem mi a gond... 2 rész után nagy hiba droppolni... fõleg hogy a második évadban nincs benne ez a tipikus háremjelenség. Messze jobb mint az elsõ. Csak ugye összekapcsolódnak.

@

"Miért van az hogy ennek a stúdiónak a sorozataiban kizárólag fogyatékos vagy vmi kisebbségi komplexussal szenvedõ lányok a fõszereplõk ? Pedig nagyon szép az egész rajzolás,animáció, de az említett dologgal mindig felidegesítenek."
Minden egyes szavaddal egyet értek😄....köszönõ viszonyban sincs a valósággal a szereplõk személyisége,talán azért mert a japcsikat a kisebbségi komplexusos csajok izgatják....<#idiota><#idiota>

RelakSfromhome
Macross Frontier? 😄

Nyan, nyan, nyan, nyan, stb

Tatoe sekai ga tsurakute mo,
yumega aru desho iroiro to
stb :]

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

LeventeV
probald meg ugy, hogy a BSplayerbe megnyomod a Shift+2. ez beallitja 16:9 keparanyba. Code Geass-nal nekem abszolut bevalt, sokkal elvezhetobb ugy. amugy meg nem kezdtem neki a masodik evadnak.

szurkoljatok, mert egy jo ora es mehetek roman szobelire <#idiota><#vigyor>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
képminõség elvileg Shinsennél jobb, meg a hang is, szal nem értem hogy Menclave miért van ennyire túlértékelve... Majd ránézek Shinsenre 😊 Eddig csak jó subjaikat láttam... kivéve Gintama.

Macross Frontier - Close Encounter Yack Deculture Edition (Elsõ rész tuningolva)

Hát ha a többi is legalább ilyen lesz O.o mintha egy filmet néztem volna 😄

@

Bandi 18
A Shinsen befejezte. Én azzal néztem pár részt, japánul nem tudok de szerintem azzal is ugyanolyan jó. Anidb-n is 7.80-at kapott.

Malakai
Menclavetõl szerintem egy darabig ne számíts folytatásra, mégha az S2 13-15-öt be is fejezik hamarosan, a továbbiakról semmi hír, hogy dolgoznának rajta.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Szenvedd végig. Második évad ütõs 😊

@

armageddon666
hát speciel a srác jobban szenvedett szerintem :\

@

Seth
2 részt néztem a Clannadból és aszontam na ennyi elég. Miért van az hogy ennek a stúdiónak a sorozataiban kizárólag fogyatékos vagy vmi kisebbségi komplexussal szenvedõ lányok a fõszereplõk ? Pedig nagyon szép az egész rajzolás,animáció, de az említett dologgal mindig felidegesítenek.

PSN ID.: Beegabor

Clannad ~After Story~ hát jah végülis szomorú senki nem szereti ha ari csaj szereplõk szenvednek<#idiota>

armageddon666
Nna... K-ON! meghalt 8. résznél egyelõre (eddig jött ki a Widescreen verzió 😞) szal addig míg jön a többi mást kell néznem ^^ ötletek? Macross Frontierre gondoltam... Ha minden igaz az is eléggé zenés... talán még jobban is mint a K-ON 😄 meg sci-fi, meg THORAnimétõl leszedtem már pár részt... Bluray ripek 😄

Clannad ~After Story~nak még ott az utolsó része a gépen, viszont recap, és nagy vidámság után (K-ON) nem akarok megint mély depresszióba süllyedni 😄

Gundam 00-t be kéne fejezni, de nem tudom van-e sub hozzá... Menclave nagyon jó volt, csak valamiért mintha abbahagyták volna 😞

Kuroshitsuji detto, csak ott Shinsen a saras.

@

[Jakuza]
http://www.narutochuushin.com/main.php?category=multimedia&page=soundtrack

Ezek zsenialisok a Narutobol a Main theme 21. es a Sadness And Sorrow.
Bar nalam a a top eddig a Samurai Samploobol az Ikue Asazaki - Obokuri Eemui altal eloadott dal viszi el a palmat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Timbo
Héjj ez a One Piece jónak tûnik 😄 belekóstoltam ma du 😊 (29 részt néztem meg 😄 )

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

RelakS
ja
gondolom, lesz még 3 másik karakter cd, vagy 4
Meg nem hallottuk még az "Ecset, golyóstoll" számod, a "Szeretem a tûzõgépem", vagy mit, meg hasonlók

armageddon666
de ez nem elég 😞

Yui meg Mioban a 3. szám az ugyanaz csak 2 változatban.

@

RelakS
van:
OST
OP 2szám
ED 2szám
FuwaFuwa 2szám
Yui 3szám
Mio 3szám

armageddon666
K-ONból kéne még single <_< csak a Fuwa Fuwa Time meg 2 karakterlemez van kinn... pedig másik 3 számuk is van már 😄DD

@

armageddon666
az <3 és tök fiatal x)

@

RelakS
Mi a bajod vele? Tök helyes :]

armageddon666
Tsumugi seiyuuja x)

@

Bandi 18
A Beck az nagyon jó 😊, én nem bírtam abbahagyni annyira...

Timbo
ez a beck ez jó? komolyabb zenéset egyedül még csak a Nana-t láttam

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"