Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Bleach 1. és 2. évad, filmek, illetve youtuben a harcos részek, egyébként kaki... (Bár ha Naruto meg DragonBall bejöttek akkor nézd nyugodtan 😊)
*Code Geass... scifi, nagyon izgalmas, érzelmekkel eléggé tele (ezt csak az olvassa aki látta)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fejek esnek csak "visszanõnek" némelyeknél (második évadban nem mindenki szeretne meghalni 😄)
mondanivalója meg annak van amibe a fan bele tud beszélni valamit 😄
Nekem egyik kedvencem 😊
*Tengen Toppa Gurren Laggan, túlértékelt egy anime, eleje szerintem elég gyenge, mások szerint roppant humoros... vége viszont EPIC meg GAR... ezzel a két jelzõvel lehet illetni 😊
*Macross Frontiert most nézem... Roppant jó... lehet hogy kikerül valami a kedvenceimbõl és ez megy a helyére 😊 vagy csinálok egy bõvített kedvencek listát. Elõtte legalább a Macross Zerot célszerû megnézni, mint bevezetés 😊 Mindkettõ minõségi grafikával rendelkezik, roppant szép animációkkal... ha teheted THORAnime releaset nézz 😄 ezekben is benne van a történet meg érzelmek 😊 meg ének 😄 meg sci-fi... repülõcsaták... marhajó 😊
És ha már kedvenceknél vagyok 😄
*Elfen Lied. Itt esnek fejek 😊 szó szerint 😊 meg szerintem érzelmekkel is elég rendesen töltött 😞 tragikus... oh, és jó a történet 😊
*Higurashi no naku koro ni. "Krimi" 😄 meg Horror... vagy inkább Thriller? :S nem tudom igazából... elég durva dolgok vannak benne (öngyi, kínzás, körömkitépés, etc), és a történet is odabasz, bár igazából a második évadban bontakozik ki 😊 Az elsõ évad a látványos GOREra épít, a második meg inkább pszichikai terror a nézõ számára... szurkol a szereplõknek, aztán
*Code Geasst már említettem 😄 De megteszem még egyszer 😊
*Neon Genesis Evangelion - bár all-time favorit, nem ajánlom 😊 az említett 4 után lehet hogy túl kemény 😄 másrészt nekem elsõ animéim között volt... mindfuck x) fõleg utolsó két rész... bár végülis megnézheted 😄 vagy imádni fogod, vagy utálni...
*Eureka 7, több pontban hasonlít Neon Genesis Evangelionhoz, de sokkal emészthetõbb 😊 meg hosszabb, akciódúsabb...
így ennyi 😊
@
ha a Death Note tetszett akkor a Code Geass-t is szeretni fogod sztem, azt is mindenképpen próbáld be, vagy a Tengen Toppa-t, + ha le akarsz fordulni a székrõl akkor a Detroit Metal City vagy éppen a Dokuro chan-t tudom ajánlani, a nevetés garantált<#vigyor3>#vigyor3>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-dragon ball, +Z
-naruto (ezt még nézem, de már a vége felé vagyok, shippuden meg pihentetem egy kicsit 😊)
-death note
-inuyasha
Lehet sci-fi, játszodhat jelenben, múltban. Izgalmas legyen a történet, , legyenek benne érzelmek (persze nem ilyenre gondolok: "Oh romeo, miért vagy te romeo? 😄), hanem bátorság, önfeláldozás. És az se árt ha "le esik pár ember feje". És legyen mondani valója.
remélem elég konkrét voltam ^^ elöre is köszi!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Szerintem kimutatható agykárosodást okoz!
Pipiru piru piru pipiru piii!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
shrike: 2. évadot és nézted ? 😄
Következõnek mit ajánlotok?
kúrvajóak^^
"Looking for a Japanese Girlfriend"

Holnap Utawarerumono OVA Blu-Ray!
Chocotto Sister
Straight October
True Tears
többit láttam vagy nem tetszik 😄
Macross F-t most nézem... csak lassan jönnek THORA torrentrõl a részek 😞 még 500 mega egy 😄 míg lejön a következõ addig lehet, hogy megnézem újra az elsõ 4t x)
@
Ichigo
Yotsuba
Macross
Gantz (bár az eredetit nem láttam)
Chokotto
Kamichu
Elfen Lied
Gurren Lagann (bár ezt sem láttam)
Asatte no Houkou (ezt sem láttam)
Negima
Slayers <#idiota>#idiota>
ezér szeressük<#idiota>#idiota>
meg elõtte is 😄D "Yadaaa~" Moeeeeeee~ 😄
K-ON! nem a zenérõl szól... lehetne a címe M-OE!
Moe, Moe Kyun~!
@
PSN ID.: Beegabor
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Új Manga fordítás került fel az oldalamra!
A cím az aláírásomban van.
Jó olvasást!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Kyou meg Tomoyo OVAk ^^
@
Hogy animébe miért nem bírom az olyasféléket?mert nem én döntök a kedvencrõl hanem a készítõ
# Evangelion 1.11 – You Are (Not) Alone 2009 720p,BluRay,x264,DTS-ES – THORA – 4.3 gb
# Video length: 100 min
# Video: 1280×720, 23.976 fps, x264, 4600 kbps
# Audio: Japanese DTS-ES 6.1, 1509 kbps
# English ASS
asszem törlöm a lossless feliratnélküli DVDt 😄 <3 THORA!!!
@
Jakuza, nem a szavazókkal van a gond (de, mert birkaszellem, meg csak ezt az egyet ismerik, de mind1😊), hanem hogy a tuti gyõztest beteszik majd' minden kategóriába -.- Ott van csomó másik anime mellettük, ami van olyan jó a maga kategóriájában mint a Code Geass, de alig kapnak szavazatot, mert (HUN)Aniwatcher1.0 meglátja a gombot hogy CODE GEASS, és már nyom is rá... (HUN)Aniwatcher1.01 megnézi a többit is, rájön hogy csak a Code Geasst látta és arra nyom...
@
Persze ez egy eves szavazas csak, nem pedig az osszesre, mert akkor kismillio jobb mellekszereplo karakter lenne nala. 😄
Amugy mint mar irtam felesleges nyuglodnod a szavazassal, mert teljesen szubjektiv dolog az izles.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A legjobb nõi szereplõ, és legjobb nõi mellékszereplõje is a Code Geass-bõl C.C <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>. Na most akkor fõszereplõ vagy mellékszereplõ volt, mind2 nem lehet egyszerre <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
Egy fórum, egy ismertetõ
A fórumra elküldöm az üzenetet, erre megjelenik az ismertetõ
<#idiota>#idiota>
@
gondolkozom rajta hogy valami B kat filmrõl írok egy ismertetõt... így kezdõdne:
"Semmi köze Japánhoz, de még csak nem is rajzfilm, sõt, nem is olyan jó! De viszketõ kényszert éreztem arra, hogy kikerüljön az ANIME(!)addictsra, az ismertetõm!"
@