Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.lea-vogel.de.vu/index.php?id=f40694
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN ID.: Beegabor
Nemcsak, hogy áthoztak 1-2 jelenetet, helyszínt, de a hangulata is ugyanolyan. Az elején a metrós jelenet ugyanaz, még a szöveg is. Én inkább a többi részre leszek kiváncsi, mivel ugye nincs 1 órás sem az anime, a film meg gondolom lesz minimum 1 1/5. A múltban játszódó részeket azért remélem nem erõltetik.
mondjuk itt speciel nem fog érdekelni a hûség, mert Blood: The Last Vampire (anime) nem nézõs nekem :S olyan harcsaszájú a fõszereplõ 😄
@
Armageddon:En ugy tudom, hogy van Blood the last vampire egyreszes anime is, ami nem kapcsolodik a sorozathoz. lehet azt dolgoztak fel. sajnos meg nem lattam, de hatha.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
---
Ááááh faszom ménincs seed THORAn? >.< egyre csökken a sebesség xD még 10 perc kellett volna, most meg 10 óra -.-
@
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Mondjuk mondom ezt én 😄 9 vagy 10 😄 könnyebb lenne ha csak + meg - pontot lehetne adni...
@
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
>>elfen lied 10001/10000
érezd az önmagad ellen elkövetett hátbaszúrást.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nézd meg egyébként az Awardsos szavazást, és azután is mondd azt, hogy nem, nem a hypeot jelzik a szavazatok... (CodeGeass fan vagyok. De mégis :S)
mivel "kevés" a tag (ugye magyar csak... nem nemzetközi, mint mondjuk a MAL, vagy AniD😎 ezért nem olyan átfogó az értékelés... csomó animét alig láttak, kevés szavazatból kell átlagot számolni... A hypeoltakat nézik meg sokan, arra megy a legtöbb szavazat, és sokan mást nem is láttak, az elsõ élményük egy ilyen hájp-anime, és ezért magas pontszámot adnak neki...
de látom összemosom már a 2 különbözõ szavazást, szal inkább lefekszem 😄 még összeveszem valakivel a végén <_<
@
Amúgy jah, jó oldal... sok kép van rajta, animék szerint rendezve 😊 meg ha épp felkerül egy ismertetõ valami animérõl, akkor az feltûnik, mert ott van a fõoldalon, és utána tudok nézni normális helyeken is <#idiota>#idiota> mert RSS-t berakni MALra mondjuk, meg bújni 3 másik oldalt nincs kedvem :C
de nagyon gáz... külsõségekben nagyon színvonalas az oldal, a tartalom az ami gáz...
@
egyébként szerintem nagyon jó kis oldal. nézni kell a szavazatokat is mind ismertetõre mind anime-re, és onnan azért elég jól le lehet vágni hogy mi mennyire pontos\pontatlan vagy minõségileg milyen alkotásról is van szó.
practitioner of the forbidden arts of death
Csak nem szeretem mikor pontatlansággal hülyítik a népet...
(Mondjuk most megnéztem már az ismertetõjét, és nincs ott hogy ecchi... lehet hogy javították <#idiota>#idiota>)
@
de akárhányszor fel van hozva az animeaddicts, armageddon leugatja a sárga földig, és már eléggé unom
@
poén--> vígjáték
akció-->akció
kedves-->ecchi<#idiota>#idiota>
a TTGL fröcsög a GAR-tól meg EPIC-tõl 😊 legalábbis a felétõl... eleje sztem nagyon gyenge :C de az a poénos rész 😄 a vége meg az EPIC+GAR akció 😄 ha végignézted csillag alakú napszemcsit akarsz majd viselni, meg galaxisokon ugrálni -.-
@
amit szerettem volna: poénos/akció/kedves
animeaddicts szerint a gurren lagann: akció, mecha, vígjáték, ecchi
azigen.. 😄 kössz
ez kurva jó kép 😄
Sheryl rulz 😄
Macross Frontier rulz 😄
de még mindig nincs lenn a köv rész -.-
szal kéne OST 😄
@
Ajánlom.
Viszont a folytatását a Mai Otome nevû szennyet kerüld mint vámpír a keresztet. Életem eggyik legnagyobb csalódása volt az a anime.