Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MilkesFlakon
Legtutibb anime

http://www.lea-vogel.de.vu/index.php?id=f40694

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

BEAST
Uj kedvencem lesz ugy erzem 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
jo szorakzast. en inkabb megvarom az R5-ot.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

csocso14
kösz, szedem is 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth
Csak helyettesíteni kell õket fiatal mittudomén ,varrónõkkel és kész XD

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
naugye 😄 pedig ezek a legfontosabb részek 😄

@

Seth
Sõt abban is biztos lehetsz, hogy nem fognak diáklányokat lemészárolni a suliban, még ha szörnyetegek is valójában XD

armageddon666
biztos vagyok benne hogy nincs fehérruhás fura csaj benne 😄

@

Seth
Szóval még nem is láttad? Akkor ? 😊

Nemcsak, hogy áthoztak 1-2 jelenetet, helyszínt, de a hangulata is ugyanolyan. Az elején a metrós jelenet ugyanaz, még a szöveg is. Én inkább a többi részre leszek kiváncsi, mivel ugye nincs 1 órás sem az anime, a film meg gondolom lesz minimum 1 1/5. A múltban játszódó részeket azért remélem nem erõltetik.

armageddon666
most az hogy 1-2 jelenetet áthoznak.
mondjuk itt speciel nem fog érdekelni a hûség, mert Blood: The Last Vampire (anime) nem nézõs nekem :S olyan harcsaszájú a fõszereplõ 😄

@

Seth
Igen, ez a Blood the last vampire feldolgozása, nem a Blood+. Egy az egyben áthoztak 1-2 jelenetet, úgyhogy lesz azét köze hozzá 😊

LeventeV
mar kijott amugy. itt van. amugy 6.8at kapott de az imdb-n az mar azt jelenti hogy jo film.

Armageddon:En ugy tudom, hogy van Blood the last vampire egyreszes anime is, ami nem kapcsolodik a sorozathoz. lehet azt dolgoztak fel. sajnos meg nem lattam, de hatha.

armageddon666
Megint köze nincs a rendeshez, de jópofának tûnik 😊 lehet megnézem 😄
---

Ááááh faszom ménincs seed THORAn? >.< egyre csökken a sebesség xD még 10 perc kellett volna, most meg 10 óra -.-

@

csocso14

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Thnx, már kaptam pm-et is. Sose tudtam mi a portja >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Timbo

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

armageddon666
Persze, általában azért... Csak míg máshol sokan megnézik, és azért nem tetszik mindenkinek, így kiegyenlítõdik a pontszám... reálisabb értéket ad. Itt viszont, relatív kis, és "kezdõ" közösség... Többnyire azt nézik csak ami hypeolt, nagyra értékelik, mert menõ, meg divat. Vagy nemtom C: de abszolut nem reális a pontozás 😞

Mondjuk mondom ezt én 😄 9 vagy 10 😄 könnyebb lenne ha csak + meg - pontot lehetne adni...

@

már müködik, letöltötem egy másik weblapról, és az müködik rendesen 😊

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ám arra gondolt valaki, hogy lehet azért van hype körülötte, mert jó is ? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
usteam-nek valaki tudja h is kell elérni ftp-jét ? Átnéztem pm-eket, de nem találtam :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
Teljes mértékben 😊

@

Sziasztok! nos ha már szóba került az elfen lied, elkezdtem nézni az elsõ részt, két magyar felirat volt (nem én töltötem a "load subitles-el", és másik mappába vannak a feliratok mint a részek) az egyiket sikerült kikapcsolni, de a probléma az hogy a kép késik, és sajnos 6-7 másodpercet és igy elég élvezhetettlen, pl.hallom hogy lõnek gépfegyverel, és amikor mutatják a biztonsági õröket akkor céloznak a csajra (kb 5-6-7 másod perc eltérés van a hang és kép között)bsplayeren nézem, és narutonál nem volt semmi hasonló.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

>>elsõ élményük hájp-anime
>>elfen lied 10001/10000

érezd az önmagad ellen elkövetett hátbaszúrást.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Bulykin
<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
pedig az 10001/10000 😄 és még elfogulatlan voltam XD

nézd meg egyébként az Awardsos szavazást, és azután is mondd azt, hogy nem, nem a hypeot jelzik a szavazatok... (CodeGeass fan vagyok. De mégis :S)

mivel "kevés" a tag (ugye magyar csak... nem nemzetközi, mint mondjuk a MAL, vagy AniD😎 ezért nem olyan átfogó az értékelés... csomó animét alig láttak, kevés szavazatból kell átlagot számolni... A hypeoltakat nézik meg sokan, arra megy a legtöbb szavazat, és sokan mást nem is láttak, az elsõ élményük egy ilyen hájp-anime, és ezért magas pontszámot adnak neki...

de látom összemosom már a 2 különbözõ szavazást, szal inkább lefekszem 😄 még összeveszem valakivel a végén <_<

@

Bulykin
hát azért nem, hiába agyonhypolt, ha nemkem nem jön be biztos h nem adok rá 10/10-et...van olyan anime ami sztem ilyen, az Elfen Lied, én azt bizony lepontoztam lazán

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Sajnos az értékelés az nem az anime minõségét mutatja hanem hogy mekkora a hype körötte 😞 de ez már nem az oldal hibája 😊 ismertetõ értékelése meg ismeretségi kör méretétõl függ <#idiota>

Amúgy jah, jó oldal... sok kép van rajta, animék szerint rendezve 😊 meg ha épp felkerül egy ismertetõ valami animérõl, akkor az feltûnik, mert ott van a fõoldalon, és utána tudok nézni normális helyeken is <#idiota> mert RSS-t berakni MALra mondjuk, meg bújni 3 másik oldalt nincs kedvem :C

de nagyon gáz... külsõségekben nagyon színvonalas az oldal, a tartalom az ami gáz...

@

Frosty01
mivel tagok szerkesztik az ismertetõket, és satöbbi, igy elõfordulhat pontatlanság, de ha ilyeneket észreveszel és már ennyire szúrja a szemed, akkor írj a szerkesztõknek hogy javítsák!

egyébként szerintem nagyon jó kis oldal. nézni kell a szavazatokat is mind ismertetõre mind anime-re, és onnan azért elég jól le lehet vágni hogy mi mennyire pontos\pontatlan vagy minõségileg milyen alkotásról is van szó.

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
Okok, ki akartam törölni a hszt miután elküldtem, csak ugye VIPnek kéne lenni :\

Csak nem szeretem mikor pontatlansággal hülyítik a népet...
(Mondjuk most megnéztem már az ismertetõjét, és nincs ott hogy ecchi... lehet hogy javították <#idiota>)

@

Frosty01
hát na... kicsit erõsebben szólaltam meg a kelleténél, sry érte

de akárhányszor fel van hozva az animeaddicts, armageddon leugatja a sárga földig, és már eléggé unom

Bulykin
<#wilting>

armageddon666
de az az OVA. az külön van. 😊

@

Frosty01
jaj b+ haggyadmámagad, ez az AA ellenességed kezd unalmas lenni.

Én még youtube-on lestem bele anno, de akkor megpróbálom megkeresni.

Doddy a düdő
direktlinket, most

Most jut eszembe a fürdõs részbõl készült egy cenzúramentes változat is 😛

Az is csak Yokonál 😄

armageddon666
Egyébként lehet cenzúrázott verziót néztem de sztem nem volt benne ecchi O.o vagy legalábbis nem olyan szinten hogy kategóriát megkapja... csak egy kis fanservice volt....

@

Bulykin
pontosan😄
poén--> vígjáték
akció-->akció
kedves-->ecchi<#idiota>

Doddy a düdő
szerintem nem gonoszan mondta :3

armageddon666
De AnimeAddicts már egy ideje kaki >.< ne legyen forrásértékû...

a TTGL fröcsög a GAR-tól meg EPIC-tõl 😊 legalábbis a felétõl... eleje sztem nagyon gyenge :C de az a poénos rész 😄 a vége meg az EPIC+GAR akció 😄 ha végignézted csillag alakú napszemcsit akarsz majd viselni, meg galaxisokon ugrálni -.-

@

Poén és akció meg van benne, akkor meg mi bajod?

Azért átérzitek.. 😄
amit szerettem volna: poénos/akció/kedves
animeaddicts szerint a gurren lagann: akció, mecha, vígjáték, ecchi
azigen.. 😄 kössz

armageddon666

ez kurva jó kép 😄

Sheryl rulz 😄
Macross Frontier rulz 😄

de még mindig nincs lenn a köv rész -.-
szal kéne OST 😄

@

Bulykin
megéri, nagyon jó<#eljen> akciódús nem gyengén😄 és vicces is néha

LeventeV
Ok. teszek egy probat vele.

Gurren Lagann?

Oké szorry, de én nem azért jöttem ide, hogy vitatkozzunk az audió nyelvén, hanem azért hogy segítséget kérjek egy ajánlás formájában. pls.

Az eggyik elsõ anime volt amit láttam. Szerintem megéri megnézni. Az akciójelenetek szépek és a történet is nagyon jó fõleg a közepétõl amikor már beindul a lényeg.
Ajánlom.

Viszont a folytatását a Mai Otome nevû szennyet kerüld mint vámpír a keresztet. Életem eggyik legnagyobb csalódása volt az a anime.
LeventeV
a Mai Hime-t latta valaki kozuletek? milyen? erdemes megnezni?

LeventeV
a japan hang egyertelmuen jobb.