Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy-két hang az angolban aki egész tûrhetõ de pl Chidori hangja jobb japánul.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hát nem. Szerinted. Tényként ne kezeljük :) Fõleg ha nem úgy van :D
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
A bonták özönlése olyan, mint a terminátorban a mészárlás a rendõrségen, nem? :]
Fummoo fummo fummo fumoffumooo!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bonta-kun jelenetek :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2: Valahogy nekem jobban bejönnek a japán szinkronok, az amerikai szinkronszínészek kicsit "énekelnek". Egy filmben valahogy sokkal jobbak az angol hangok, mint általában az anime szinkronokban...
ezen nem fogok vitatkozni.. :D
Amúgy a To Love-ru mangát olvassa valaki? Én kb. 1 hónapja nézem hetente az új fejezeteket, ha már belejövök a fordításba akkor elolvasom az elejétõl. Mindenesetre az OVA-k után nem bánnám ha jönne egy második évad :) A népszerûsége megvan hozzá elvileg...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
lehet h meglesem EZT is:D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@
@
Most a Soul Eaterre kattantam rá, már 20 részt megnéztem.
Shinigami-sama nagy arc. :D
@
@
Casshern Sins anime elkezdve, 10 rész után nagyon esélyes a top10be való bekerülésre nálam, nagyon tetszik!!! egyetlen egy rész volt ami sztem nem kellett volna, a 8.rész, aki látta az tudja mirõl beszélek, amikor a csaj énekelt...egy szar rész volt:S
A Zerot érdemes megnézni elõtte. Esetleg wikin utánanézni a Deculture-nak, a Zentrandinak, a Meltrandinak, meg egy-két háttérinfónak :)
@
eggyel alattam
:)
semmit :D
Animatrixért meg Batman Gotham cuccért sem szóltam :C
Meg azért az ûrversenyesért ami Jetixen ment :)
Studio 4°C
meg... a Oroszország is keletre van <#idiota>#idiota>
@
Ashino Yoshinaru japán rendezõ
Nakata Hirofumi japán designer
Ennél japánabb már nem is lehetne XD
Koprodukciónak viszont koprodukció, orosz-kanadai-japán asszem.
Kiváncsi leszek arma mit fog szólni má megint, ha bekerül az AA adatbázisba XD
PSN ID.: Beegabor
Mert oroszok csinálták és az akkor nem anime még hogyha hasonlít is a japán rajzolásra.
First Squadból meg van egy "Legalize" AMV... MALon is rajta van :D special rész... 3 perc, ruszki zene alatta :D
A Moviera azt írja anidb hogy kinn van, de 0 perces :C szal nemtom...
miért az idézõjel?
@
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
(nem, egyébként csak 30, és az a Yack deculture edition, és csak egyszer énekli el :D ez loopolt változat :D)
@
Mikor meghallottam az elsõ részbe, vagy 10szer visszapörgettem -.- pedig már vagy 300szor láttam XD
ezt meg nem találtam meg jobb változatban :( pedig régen már volt :D
@
hamarosan leszedem a Rebuild of Evangelion 1.11-t is... + nemtom hány perc extra, meg bluray változat :D
@
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Evangelion: 21. (vagy 20?) résztõl remélem a Director's Cut, 30 perces változatokat nézted, a 25-26. rész meg csak az End of Evangelionban élvezhetõ szerintem, egyébként valami szociopszihopata zagyvaság
Jah én holtan akartam látni õket de bizti:DDDDD