Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha pár képkockával késõbb csinálták volna a képet mikor mosolyog >.< ment volna háttérnek 😄
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A "hülye" szót nem kellett volna kicsillagoznod
nem kockáztatok, sok a gonosz admin 😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Az opening is tetszik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De egyébként lejátssza ha fent van a K-lite mega codec pack.
De én KM Player-t használok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tudja valaki, hogy 1:33-1:35-ig milyen animébõl van? Annyira ismerõs de nem tudok rájönni, hogy mibõl van pedig ott van mellette egy csomó név is.
Do you remember love?
My boyfriend is a pilot
2 Lynn Minmay szám Ranka által a Frontierben 😄 az elsõ sorozatból áthozva 😄 tök jó lehetett azoknak akik az eredeti után látják 😊 nosztalgikus, vagy nem tudom 😄
Aztán a rádióban valamelyik részben Fire Bomber számok voltak (Nekki Basara bandája, Macross 7-bõl)
valahogy úgy érzem sokat kihagytam ezekkel az animékkel :S de marha hosszúak, és mai szemmel nem tudom mit szólnék hozzájuk 😞 Do you remember love? filmet mondjuk mindenképp megnézem 😊
@
Natív 720p vs upscale...
Kontúrok marha homályosak a Lunaroson :S szal marad a várás THORAra 😄 vagy ha holnapis 5k-val jön botról is akkor beadom a derekam 2 részre 😞
@
Meg mondjuk a sálán mások az árnyékok, meg a haja picit más szóval nem teljesen azonos, bocsánat (:
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Magában nem spoiler 😊 nagyon jó rész volt 😄 15. asszem 😊 már akkor akartam képet rakni aztán mégsem 😄
meg tudom hogy fölös meg senkit nem érdekel 😄 de hátha egyszer megnézi valaki és eszébe jut hogy tényleg milyen jó rész volt 😊
@

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
@
Macross Frontier, elsõ rész, Close Encounter, 15:52
Nyan nyan... rész
Nálad mondjuk máshol lesz Biomage, mert ez a Yack Deculture bõvített változat... +10 perc 😊
@
Nekem is ezek a "megváltoztatom a világot" animék tetszenek.
Estleg valaki tud meg ajanlani hasonlo "megvaltoztatoma vilagot tipusu animet"? ha lehet us-rol.
Maga a játék nem tetszik, de az anime bejátszások meg a zenék teljesen jók és hangulatosak.
egyébként tök nehéz >.< más mint a Guilty Gear 😄 itt Easiestben is elvernek párszor -.-
De unlockoltam a japán hangot xD most úgy tolom... mondjuk egy rossz szavam nincs az angol szinkronra... érdekes, játékokhoz miért tudnak normálisat keríteni?
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
nagyon régóta tervezem hogy megnézem, de midneig másba kezdek bele<#idiota>#idiota> nézz bele és utána írd meg h milyen😛
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
De most ki fogytam, abbol hogy mit nezzek, ajanljatok valami animet pl. death note, Gundam 00, code geass,-hez hasonloakat.
@
@
practitioner of the forbidden arts of death
ez meg szar, de vicces<#idiota>#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
1.) Mi a fenét akarnak most? >.<
2.)
Susume Frontier,
hokori takaki na wo idaite.
Tobe Frontier
nemureru chikara yobisamase.
Aimo aimo neete luushe...
@
Igazából A+on (talán Animaxon is) ment a Ghost Stories. Na abban volt 1-2 rész ami félelmetes volt... De amúgy nem hiszem hogy nagyon vannak ilyenek... Véres van bõven, azt könnyû csinálni 😄 De ijesztõt meg félelmeteset... De egyáltalán nem lehetetlen... csak úgy látom nem erõlködnek 😊
@
Most így nekem max Hellsing ugrik be ami ijesztõ lehet, de jelenet az nem.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Annyira rendben van az anime, hogy tegnap megneztem belole egyhuzamban vagy 25 reszt. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!