Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: Elkezdtem az új FMA-t... Az Animaxen lemaradtam anno a régi FMA elejérõl, így pont kapóra jött ez az újrafeldolgozás... Hát ritkán lomboznak le animében drámák, de Tucker és a lányának az esete azért eléggé lehangolt engem is...
nem lettél kinézve, egyszerûen még egy ember úgy látja, ahogy... ahogy mi...
@
Bár nem akartam, de akkor folytatom szemellenzõs módban és írok, hadd képviseljem a másik oldalt<#idiota>#idiota>
2. Már leírtam hogy miért hiszem azt hogy Nunally látta Lelouch emlékeit, keresd vissza... ÉS ebben az esetben mi van akkor, ha Nunally mondta el Kallennek? De Kallennek is van annyi sütnivalója hogy rájön erre magától szerintem... De ez is csak belemagyarázás részemrõl...
3. És ha pont Lelouch rejtekhelyére ment? :) Persze ez is csak belemagyarázás, mint ahogy ebben a pontban az utolsó mondatod is az. Szerintem hülyeség abból kiindulni, hogy hol ült volna akkor C.C.<#idiota>#idiota>
4. Ki állította az ellenkezõjét? Király vége van, nem várta senki hogy ez lesz... És akit bántana a végén történt dolog, az egy kis belemagyarázással így is örömét lelheti benne :) Amúgy jóhogy nem akarnak már a sorozathoz nyúlni... Szerinted akkor Lelouch elérte volna a célját? :) Ha folytatni akar egy sorozatot a Sunrise akkor durva cliffhangerrel zárja le az évadot, láthattad a CG elsõ évadánál, és ott van a Gundam 00 elsõ évad vége is :)
Jakuza érvei helytállóak voltak múltkor, és bár nem írtam, de el is fogadtam, már kétszer le is zártam a vitát de úgy látszik most én lettem kinézve megint<#sir>#sir>
Szóval ha tiszta fejjel nézzük, minden szemellenzõ nélkül akkor nektek van igazatok... De én már csak ilyen szemellenzõs vagyok és maradok a belemagyarázásoknál, amik egyáltalán nincsenek alátámasztva... És valóban hamis képet adnak nagy valószínûség szerint...(Jakuza már írt errõl, mostmár lehiggadva osztom a véleményét...) De én akkor is maradok ennél mert "gyenge" vagyok >.< Nem érzem magam hülyének emiatt, mert azért elég sokan vannak akik így gondolják mint én :) És Jakuza, remélem nincs harag köztünk a multkori vita miatt :)
Mi ujsag a Hikaru no Go-val ? :D Akik elkezdtek nezni, mit gondolnak rola ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
2. Szerintem Lelouch volt az aki visszaemlekezett es Nunally nem latta az emlekeit, csak siman rajott, hisz a vegen tisztan latszik, hogy Kallen is rajott, hogy Lelouch-nak valojaban vegig ez volt a terve.
3. C.C. a szekeren nem Lelouch-hoz beszelt, hanem magaban vagy jelkepesen a hajtogatott daruhoz, ami a kivansagot jelkepezi, azt a kivansagot amit Lelouch veghez is vitt. Sot ha a szekeret vezeto ember valoban Lelouch lett volna akkor C.C. ott ult volna mellette, nem pedig a szalman.
4. Abba belegondoltatok, hogy nem akarnak tobbe a sorozathoz nyulni, hanem csak siman osszehoztak egy kiraly befejezest?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
ujraindulhat a vita a vegerol <#idiota>#idiota>.
Viszont aegis of uruk utan megneztem most a sword of urukot is, az elso sorozat szerintem jobb volt :/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nem tudom, hogy jön-e az MPC-vel, vagy nem, a CCCP-vel biztosan jön.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
a media player classicba lehet fekete hatteret tenni a feliratoknak es csokkenteni a betumeretet?
megoldas: rakattintasz a feliratra F2 es atnevezed, hogy a kiterjesztes .srt legyen.
eddig ezeket probáltam: a felirat formátuma "ass"
1: olvastam hogy segithet ha, a feliratott átnevezem, pl, "1.srt"
ez nem müködött
2: letöltötem a subtitle workshopot, megnyitotam a feliratot, és átkonvertáltam a megfelelõ formátumba, igy a "load subitle"-vel már láttam a feliratott, de nem tudom elinditani.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
És ha már az õszi animéket említem, a Fairy Tail-re roppant kiváncsi leszek, a mangájáról sok jót hallottam már...
Nyári cuccokból amúgy nem igazán találtam eddig olyat ami különösebben érdekelne... <#nemtudom>#nemtudom>(Jó, ott a Haruhi, de ott most az Endless eight-féle részek nem nyújtanak sok újdonságot :P (Mi az már, hogy biztonsági okokból nem lehet weblapot linkelni friss nicckel?<#idiota>#idiota> )
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
az a legjobb mikor ilyen super deformed fejük van :D
Olyan fura karakter egyébként... egyik sablonba sem lehet besorolni... inkább soknak a keveréke ...
SMILE!
@
Meg ugye a Nana az ilyenekrõl (is) szól.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A többiben viszont egyet értek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy nekem nagyon megtetszett a Koukaku no regios, foleg Felli chan miatt :DD, de rajta kivul is egesz jo az a 24 resz :)
tom hogy jó torrent... majdnem mindent azzal szedek... csak 1 szám miatt nem akarom most belõni...
am elkezdtem a Koukaku no Regiost... elsõ rész eléggé összevissza volt, meg nem tetszett :S de a sulis résznél ami karaktereket mutattak azok jók voltak többnyire (kivéve a 2 srác aki harcolt), szal tovább nézem (nagyon jó az értékelése), betudom annak hogy elsõ rész :)
Madlaxot nemrég leszedtem aztán 5 perc után töröltem :\ valahogy nem volt hozzá hangulatom :D meg amúgyis NOIR koppintás >.< ami fasza volt mondjuk :D SALVA NOS
@
Szep lassan enis gyujtogetem oket, de mindig megvan az eppen aktualis kedvencek lista :p Ugy altalaban a pop, techno es tarsai eleg tavol allnak tolem, de igy animehez kapcsolva nagyon meg tudok szeretni egy-egy szamot :D
tervezem hogy végigfutok a listámon és úgy emlék alapján nipponseirõl lekapom az OSTket ^^ illetve... op/ed... OSTket nem hiszem... abból most van Death Note (már ritkítva), Jigoku Shoujo (nemrég ritkítottam meg... sajnos egy olyat is kiszedtem amit nem akartam >.<), Eureka 7 (sztem ez is ritkítva :D), Amaenaideyo!! (csak a metálos részek :D), Macross F (úgy ahogy lejött >.< hozzá nem nyúlok ^^ most is azt hallgatom :D pedig alapvetõen de rühellem a popot xD), Claymore (technot mégjobban :D de ez harcitechno!), Bleach (nagyon ritkítva... bár kéne OST3... aztán azt is kiherélném )
aztán még van egy csomó op/ed... de nem elég ^^ szal majd begyûjtöm õket :D
@