Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Mondtam hogy nem akarok most errõl vitázni, és mégis elõjött újra a téma... És azért várható volt hogy itt max. én képviselem a vitában a másik oldal véleményét >.< Amúgy a spoilerben csak az utolsó bekezdében említett belemagyarázások vannak, nem maradsz le semmirõl :)

Más: Elkezdtem az új FMA-t... Az Animaxen lemaradtam anno a régi FMA elejérõl, így pont kapóra jött ez az újrafeldolgozás... Hát ritkán lomboznak le animében drámák, de Tucker és a lányának az esete azért eléggé lehangolt engem is...
armageddon666
Ezt már nem olvasom el ha nem haragszol :D részemrõl le lett zárva :D (Leventéét azért olvastam el, mert õ most nézte meg, és az õ véleményét még nem láttam :D)

nem lettél kinézve, egyszerûen még egy ember úgy látja, ahogy... ahogy mi...

@

armageddon666

3 év :)

Csak szerintem hasonlít Kyon és Koizumi seiyuuja a karakterekre?

@

Lelouch
Ez az, tapossatok bele mégjobban a földön fekvõbe<#sir>
Bár nem akartam, de akkor folytatom szemellenzõs módban és írok, hadd képviseljem a másik oldalt<#idiota>
1. R2-ben is úgy emlegették hogy Charles vette el V.V. code-ját, akit ezzel hagyott hogy megöljék... Szal Lelouch miért ne tehette volna meg akaratlanul, mikor az apja folytogatta? Érdekes erõ a code meg a geass, a geass is Lelouch akarata nélkül váltott állandó módba, és ez lett Euphie vége... De a code átadásáról nem derült ki semmi pontos, nem mutatták konkrétan, szóval ez csak is csak egy ilyen belemagyarázós teória amirõl Jakuza jogosan írt...(mármint hogy amiket írok csak belemagyarázás)
2. Már leírtam hogy miért hiszem azt hogy Nunally látta Lelouch emlékeit, keresd vissza... ÉS ebben az esetben mi van akkor, ha Nunally mondta el Kallennek? De Kallennek is van annyi sütnivalója hogy rájön erre magától szerintem... De ez is csak belemagyarázás részemrõl...
3. És ha pont Lelouch rejtekhelyére ment? :) Persze ez is csak belemagyarázás, mint ahogy ebben a pontban az utolsó mondatod is az. Szerintem hülyeség abból kiindulni, hogy hol ült volna akkor C.C.<#idiota>
4. Ki állította az ellenkezõjét? Király vége van, nem várta senki hogy ez lesz... És akit bántana a végén történt dolog, az egy kis belemagyarázással így is örömét lelheti benne :) Amúgy jóhogy nem akarnak már a sorozathoz nyúlni... Szerinted akkor Lelouch elérte volna a célját? :) Ha folytatni akar egy sorozatot a Sunrise akkor durva cliffhangerrel zárja le az évadot, láthattad a CG elsõ évadánál, és ott van a Gundam 00 elsõ évad vége is :)

Jakuza érvei helytállóak voltak múltkor, és bár nem írtam, de el is fogadtam, már kétszer le is zártam a vitát de úgy látszik most én lettem kinézve megint<#sir>
Szóval ha tiszta fejjel nézzük, minden szemellenzõ nélkül akkor nektek van igazatok... De én már csak ilyen szemellenzõs vagyok és maradok a belemagyarázásoknál, amik egyáltalán nincsenek alátámasztva... És valóban hamis képet adnak nagy valószínûség szerint...(Jakuza már írt errõl, mostmár lehiggadva osztom a véleményét...) De én akkor is maradok ennél mert "gyenge" vagyok >.< Nem érzem magam hülyének emiatt, mert azért elég sokan vannak akik így gondolják mint én :) És Jakuza, remélem nincs harag köztünk a multkori vita miatt :)
armageddon666
<#worship>

2. pont tetszik :)

@

[Jakuza]
En mar nem nyitok vitat, de ezek is engem erositenek meg.

Mi ujsag a Hikaru no Go-val ? :D Akik elkezdtek nezni, mit gondolnak rola ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

LeventeV
Vegigolvastam az egesz vitat ami kibontakozott a CG-rol es ezt muszaj leirjam <#idiota>
1. Miert adta volna oda Charles a codejat Lelouchnak? Hisz utaltak egymast.
2. Szerintem Lelouch volt az aki visszaemlekezett es Nunally nem latta az emlekeit, csak siman rajott, hisz a vegen tisztan latszik, hogy Kallen is rajott, hogy Lelouch-nak valojaban vegig ez volt a terve.
3. C.C. a szekeren nem Lelouch-hoz beszelt, hanem magaban vagy jelkepesen a hajtogatott daruhoz, ami a kivansagot jelkepezi, azt a kivansagot amit Lelouch veghez is vitt. Sot ha a szekeret vezeto ember valoban Lelouch lett volna akkor C.C. ott ult volna mellette, nem pedig a szalman.
4. Abba belegondoltatok, hogy nem akarnak tobbe a sorozathoz nyulni, hanem csak siman osszehoztak egy kiraly befejezest?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Inkább ne :D
LeventeV
raszantam ezt az estet es az utolso 9 resz utan befejeztem a Code Geass-t. kicsit erdekes volt a vege, de azert tetszett.

ujraindulhat a vita a vegerol <#idiota>.

Lelouch
http://myanimelist.net/anime/6368/Legend_of_Regios
BEAST
Fogalmam sincs, de se fule se farka mindig atugrottam azokon a reszeken :D
Viszont aegis of uruk utan megneztem most a sword of urukot is, az elso sorozat szerintem jobb volt :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Regiosban mi egyébként ez a fekete-fehér EngRishsel töltött jóság? :D

@

a gom-al jó :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

RelakS
Direct Vob-Sub-ban tudok pl feliratot idõzíteni, körvonal helyett dobozt kérni, vízszintesen-függõlegesen betûméretet variálni, színekkel és elhelyezkedéssel játszani, ha a felirat címe egyezik a videóéval, akkor is berántja, ha egyébként az MPC-nek szürke a load subtitles része (asszem legalábbis, de ha az mpc engedi a betöltést, biztosan megjelenik), meg még mittudomain.
Nem tudom, hogy jön-e az MPC-vel, vagy nem, a CCCP-vel biztosan jön.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Miért ne lehetne?
Doddy a düdõ
nem tudom, még nem próbálgattam

LeventeV
en azert szeretem a bsplayert mert konnyen lehet igazitani a felirat idejet, ha az el van szurva, esetleg ha mas csapat feltoltesehez van igazitva, mint amit mar letoltotttem.
a media player classicba lehet fekete hatteret tenni a feliratoknak es csokkenteni a betumeretet?

Doddy a düdõ
nem értem miért erõltetitek a sok fos lejátszót. MPC ftw

RelakS
Media Player Classic?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
a BsPlayer NEM kezeli az ass formatumot.
megoldas: rakattintasz a feliratra F2 es atnevezed, hogy a kiterjesztes .srt legyen.

köszöm! akkor letöltök mást :(
eddig ezeket probáltam: a felirat formátuma "ass"
1: olvastam hogy segithet ha, a feliratott átnevezem, pl, "1.srt"
ez nem müködött
2: letöltötem a subtitle workshopot, megnyitotam a feliratot, és átkonvertáltam a megfelelõ formátumba, igy a "load subitle"-vel már láttam a feliratott, de nem tudom elinditani.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Bulykin
jah, használj GOM playert

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lelouch
Ilyen nekem is volt BSPlayerrel, válts lejátszót.
sziasztok! Lenne 1 láma kérdésem, azt miért van hogy code geass-hez nem tudom elinditani a feliratot? probáltam a "load subtitles"-el, de nem látja a fájlokat, útána a feliratott átmásoltam a video mellé, és át neveztem mind 2öt "1"-re. ha igy elinditom a videot, akkor sincs felirat, azt irja hogy "no subtitles" BSPlayer :(:(:(:(

Doddy a düdõ
Ouran egyik kedvencem, de a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t valamiért dobtam :p

armageddon666
Yamato Nadeshiko Shichi Henge

fiúknak is élvezhetõ? :D

(Ouran HSHC tetszett :D)

@

Én is, fõleg hogy nem nagyon lesz benne Index :P Én valahogy nem bírtam :S

armageddon666
Railgunt várom :)

@

Most nézem, elvileg már októberben jön is a DtB 2. évad :) És aki látta az Indexet annak lesz ilyen is õsszel :D
És ha már az õszi animéket említem, a Fairy Tail-re roppant kiváncsi leszek, a mangájáról sok jót hallottam már...
Nyári cuccokból amúgy nem igazán találtam eddig olyat ami különösebben érdekelne... <#nemtudom>(Jó, ott a Haruhi, de ott most az Endless eight-féle részek nem nyújtanak sok újdonságot :P (Mi az már, hogy biztonsági okokból nem lehet weblapot linkelni friss nicckel?<#idiota> )

BEAST
:Dd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Én bírom Fellit :D Amúgy én is most tartok Regios maratont, 15. résznél járok...
armageddon666
Koukaku no Regiosnak csak az elsõ része volt kaki egyelõre ^^ 4nél vagyok... Felli, lol :D smile!!! :D mindjárt csinálok is screent :D

az a legjobb mikor ilyen super deformed fejük van :D

Olyan fura karakter egyébként... egyik sablonba sem lehet besorolni... inkább soknak a keveréke ...

SMILE!

@

Doddy a düdõ
én komolyan elkezdeném, ha lenne itt a környéken, nagyon megtetszett :D már ezt is nézegettem

Malakai
Shoujokban jóval gyakoribb...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Igen eszembe jutott miközben írtam, hogy meséltek már ilyenrõl itt. :]
Meg ugye a Nana az ilyenekrõl (is) szól.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
Nézz Clannadot aztán After Storyt és meglátod milyen egy :)

@

Viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy Shana és Yuuji együtt vannak. Mondjuk eddig minden animében csak az volt amit láttam, na jó, kivéve a Nanát, hogy arról szólt hogy össze AKARNAK jönni, de sosem jönnek össze és így nehéz számomra elképzelni milyen egy ilyen animés pár :P

A többiben viszont egyet értek.

Bulykin
áh, már versenyen nyomom, most értem haza, bealáztam midnenkit<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

[Jakuza]
Jol eltuntel, lehet mar GO leckeket veszel valahol. :D

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lelouch
Elvileg az OVA fogja bevezetni a harmadik évadot, de hiszem ha látom...
Egyébként mivel a szerelmi szálat végre lezárták a 2. évad legvégén, így gondolom majd a 3. évadban le fogják gyõzni Hecatét és bandáját... Meg biztos fény derül majd rá hogy Yuuji miért tudja használni Silver erejét... Amúgy nálam hatalmas plusz pont volt a 2. évadban hogy Yuuji erõs lett nem is kicsit :D
Azért eléggé kíváncsi leszek mit tesznek majd a 3. évadba. (majd ha lesz)

Bulykin
oh<#bohoc>

[Jakuza]
De hiszen en ajanlottam. :D

BEAST
Omg, hogy hagyhattam ki az ash like snow-t, masik legnagyobb kedvenc :D

Amugy nekem nagyon megtetszett a Koukaku no regios, foleg Felli chan miatt :DD, de rajta kivul is egesz jo az a 24 resz :)

armageddon666
Shura! húúú az mekkora jó volt... Benizakura arc uccsó részét meg kéne megint nézni... meg a fake trailert... Gundamból én az Ash like snowt szerettem :) hmmm azt is de rég hallgattam :D

tom hogy jó torrent... majdnem mindent azzal szedek... csak 1 szám miatt nem akarom most belõni...

am elkezdtem a Koukaku no Regiost... elsõ rész eléggé összevissza volt, meg nem tetszett :S de a sulis résznél ami karaktereket mutattak azok jók voltak többnyire (kivéve a 2 srác aki harcolt), szal tovább nézem (nagyon jó az értékelése), betudom annak hogy elsõ rész :)

Madlaxot nemrég leszedtem aztán 5 perc után töröltem :\ valahogy nem volt hozzá hangulatom :D meg amúgyis NOIR koppintás >.< ami fasza volt mondjuk :D SALVA NOS

@

BEAST
Pedig nem rossz neha a torrent :d amugy most a Koukaku no regios(1.), Gundam 00(1.), Gintama(1.,2.), vagy a Tayutama(1.)szamait koptatom :)

Szep lassan enis gyujtogetem oket, de mindig megvan az eppen aktualis kedvencek lista :p Ugy altalaban a pop, techno es tarsai eleg tavol allnak tolem, de igy animehez kapcsolva nagyon meg tudok szeretni egy-egy szamot :D

armageddon666
jah. erre most nem fogok torrentet pazarolni :D MOST...

tervezem hogy végigfutok a listámon és úgy emlék alapján nipponseirõl lekapom az OSTket ^^ illetve... op/ed... OSTket nem hiszem... abból most van Death Note (már ritkítva), Jigoku Shoujo (nemrég ritkítottam meg... sajnos egy olyat is kiszedtem amit nem akartam >.<), Eureka 7 (sztem ez is ritkítva :D), Amaenaideyo!! (csak a metálos részek :D), Macross F (úgy ahogy lejött >.< hozzá nem nyúlok ^^ most is azt hallgatom :D pedig alapvetõen de rühellem a popot xD), Claymore (technot mégjobban :D de ez harcitechno!), Bleach (nagyon ritkítva... bár kéne OST3... aztán azt is kiherélném )

aztán még van egy csomó op/ed... de nem elég ^^ szal majd begyûjtöm õket :D

@

BEAST
ezt? :p

armageddon666
Op volt jó... 2. openinget nem találom stereoban :(

@

BEAST
Darker than black nem volt rossz, lehet ujra meglesem majd a masodik evad kezdete elott :o