Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#25543 Darker than Black 2.évad??? nah az akkor várós lesz😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
És ha már a folytatásoknál tartunk, be van jelentve a Darker than Black második évad is 😊 Már várom 😊
Amugy en a Tengen Toppa Gurren-Lagann-t hagytam abba, fokent mivel nem tetszett 😄
Falabnak meg uzenem, hogy ne lepodjon meg mintha nem tudna multkor miert irtam a falabut az altjanak. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy a Shana nekem se a kedvencem, de a harcok azok jók benne... Éppen ezért elég mérges voltam hogy a 2. évad elsõ fele ilyen iskolai élet/kapcsolatok dologgal telt el :S Abba reménykedtem lesz egy eseménydús 3. évad de hát tévedtem :S
Neon Genesis Evangelion és Suzumiya Haruhi no Yuuutsu spoilerek! (najó, annyira nem 😄)
várom a folytatást 😄 Rei ÉS Nagato xDDDD
@
és mi értelme az alregnek? O.o
fõleg ha lebuktál már vele 😄DDD
Shanából nekem 1 évad is elég volt :S
@
Hogy ne legyen off: Már vártam az õszre beígért Shana 3. évadot, erre csak OVA fog jönni, áá<#wow3>#wow3>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én KMPlayert használok, ugyebár úgyszintén beépített codecekkel rendelkezik, nekem nagyon tetszõ módon sokféle beállítás, kezelés, gyors lejátszás.
A felirat renderelõje nem a legjobb, de beállítható, hogy külsõ modult használjon ezekre (mint MPC) és akkor már azokat is teljesen rendben rendereli. Az egyedüli ami még így is jobb MPC-ban, hogy az szép élsimítást használ a feliratokon, míg a KMPlayer nem... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A lejatszo pedig a Media player classic vagy a media player classic homecinema.
Mindossze arra kell odafigyelni, hogy az option>playback>output-nal a VMR7 vagy VMR9 renderless legyen beallitva es akkor automatikusan megjelenit minden feliratot, ami a film konyvtaraban azonos nevvel talalhato. (Ilyen modon: hikaru1.avi es hikaru1.srt)
Raadasul van egy nagy elonye 😄 Ha tobbb filmet nezel, esetunkben anime sorozatokat, nem kell egyesevel megadni a fajlokat, hanem hatulrol elore csokkeno sorrendben (mondjuk 10-tol az 1. resz fele) kijelolni a fajlokat a file open-nel. Lass csodat egymas utan lejatsza az osszes reszt. 😄
Es akkor meg olyan dolgokrol nem is beszeltem, hogy pl nekem ugy van beallitva hozza a logitech egerem, hogy a spec gombjaival a film vegehez tudok ugrani igy nem kell megneznem a kovetkezo resz tartalmat csak egybol jon a kovetkezo resz. 😄DDD
A legjobb lejatszo az egesz mezonyben szvsz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Oh, és mivel valszeg utálni fogod az utolsó két részt, célszerû megnézni az End of Evangelion nevû moviet, ami azon 2 rész helyett (elõtt? 😊) játszódik...
@
De van erre is megoldás 😊. Mielõtt betolod SubtitleWorkshopba, Notepad++"-al" megnyitod. Nyomsz egy CTRL+A-t majd egy CTRL+C. Ezután a formátum menüben kiválsztod az ANSI-t majd CTRL+V: Így már ANSI-ban van és a SubtitleWorkshop nem fog mindenféle fura karaktereket megjeleníteni. Próbáld ki 😉.
akinek szüksége lenne rá, az innen leszedheti az SRT-ket^^
KATT
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Evangelion 1.11nek van valami elozmenye amit meg kell nezni elotte, vagy vaghatok neki egybol?
Kurogane no Linebarrels
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑