Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
szerintem nagyon jó, igaz még csak 6 részt néztem meg, mert ma volt egy kis dolgom, de holnap nekiülök rendesen<#idiota> szal sztem próbáld be te is^^

#25543 Darker than Black 2.évad??? nah az akkor várós lesz😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
értékeléseim ne nézegesd 😄 9 vagy 10 minden 😄 ami kisebb ott már bajok vannak XD

@

Lelouch
Most látom hogy jobbra értékelted az elsõ évadot mint én 😄 Hát amúgy ha nagyon ráérsz ajánlom megnézni a 2. évadot, mert a 2. fele már ütõs volt...
És ha már a folytatásoknál tartunk, be van jelentve a Darker than Black második évad is 😊 Már várom 😊
[Jakuza]
Es hogy tetszik a Hikaru no Go ? 😄

Amugy en a Tengen Toppa Gurren-Lagann-t hagytam abba, fokent mivel nem tetszett 😄

Falabnak meg uzenem, hogy ne lepodjon meg mintha nem tudna multkor miert irtam a falabut az altjanak. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bulykin
Shanát én is abbahagytam még az 1.évad felénél, de nemtom miért pedig tetszett<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Én nem gondoltam volna rá hogy faláb vagy ha nem mondják meg <_<

@

Lelouch
Két napig Lelouchrõl vitatkoztam itt, ha nem akarok "lebukni" akkor biztos nem ezt a nevet választom 😮
Amúgy a Shana nekem se a kedvencem, de a harcok azok jók benne... Éppen ezért elég mérges voltam hogy a 2. évad elsõ fele ilyen iskolai élet/kapcsolatok dologgal telt el :S Abba reménykedtem lesz egy eseménydús 3. évad de hát tévedtem :S
armageddon666
NERV vs SOS
Neon Genesis Evangelion és Suzumiya Haruhi no Yuuutsu spoilerek! (najó, annyira nem 😄)

várom a folytatást 😄 Rei ÉS Nagato xDDDD

@

armageddon666
szal te vagy faláb 😄
és mi értelme az alregnek? O.o

fõleg ha lebuktál már vele 😄DDD

Shanából nekem 1 évad is elég volt :S

@

Lelouch
LOL, ezt úgy írtam mintha skizofrén lennék, na tehát ez faláb alregje.
Lelouch
Amúgy igen, faláb alregje vagyok, pont az ilyen Móka Mikik miatt csináltam új nicket.

Hogy ne legyen off: Már vártam az õszre beígért Shana 3. évadot, erre csak OVA fog jönni, áá<#wow3>
Lelouch
Falábú? Ez most hogy jött? Miért lennék falábú?<#confused>
[Jakuza]
Te falabu 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lelouch
Senkinek<#smile>
Doddy a düdõ
kinek vagy az alrege? <#smile>

Lelouch
Megnéztem a 2. Seto no Hanayome OVA-t is... Hozta a megszokott színvonalat ez is, EPIC volt<#hawaii>
Malakai
Mondjuk next/prev gomb minden playerben van, meg playlist is általában. 😊

Én KMPlayert használok, ugyebár úgyszintén beépített codecekkel rendelkezik, nekem nagyon tetszõ módon sokféle beállítás, kezelés, gyors lejátszás.

A felirat renderelõje nem a legjobb, de beállítható, hogy külsõ modult használjon ezekre (mint MPC) és akkor már azokat is teljesen rendben rendereli. Az egyedüli ami még így is jobb MPC-ban, hogy az szép élsimítást használ a feliratokon, míg a KMPlayer nem... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

[Jakuza]
Az alap az ffdshow. Nemn kell semmifele codec pack.
A lejatszo pedig a Media player classic vagy a media player classic homecinema.
Mindossze arra kell odafigyelni, hogy az option>playback>output-nal a VMR7 vagy VMR9 renderless legyen beallitva es akkor automatikusan megjelenit minden feliratot, ami a film konyvtaraban azonos nevvel talalhato. (Ilyen modon: hikaru1.avi es hikaru1.srt)

Raadasul van egy nagy elonye 😄 Ha tobbb filmet nezel, esetunkben anime sorozatokat, nem kell egyesevel megadni a fajlokat, hanem hatulrol elore csokkeno sorrendben (mondjuk 10-tol az 1. resz fele) kijelolni a fajlokat a file open-nel. Lass csodat egymas utan lejatsza az osszes reszt. 😄
Es akkor meg olyan dolgokrol nem is beszeltem, hogy pl nekem ugy van beallitva hozza a logitech egerem, hogy a spec gombjaival a film vegehez tudok ugrani igy nem kell megneznem a kovetkezo resz tartalmat csak egybol jon a kovetkezo resz. 😄DDD

A legjobb lejatszo az egesz mezonyben szvsz.

LeventeV
a K-lite az nalam alap, a media playert is kiprobalom.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Azért próbáld ki az egyiket amit írtam, feliratok megjelenítésénél meg fogsz lepõdni hogy mekkora is a különbség 😊

LeventeV
megoldottam. a felirattal volt a gond, mert az elso bejegyzes az a 24. perc 23 masodperctol indult a masodik meg elso masodperctol, csak atirtam az elso bejegyzes idejet.

Van hozzájuk rendes magyar felirat, én azzal néztem 😛

Tegyél fel CCCP vagy K-Lite codeck packot, és használd belõle a Media Player Classic Homecinemát... A BS-player az ratyi.

armageddon666
Annak a 2003-as Remastered változatát 😊 Abból is Director's Cut részeket 😄 azokhoz viszont nincs rendes magyar felirat asszem :S

Oh, és mivel valszeg utálni fogod az utolsó két részt, célszerû megnézni az End of Evangelion nevû moviet, ami azon 2 rész helyett (elõtt? 😊) játszódik...

@

LeventeV
teljesen megvadult a bsplayerem. nem mutatja a feliratokat, pedig latszik, hogy megnyitotta. meg vagyok teljesen orulve <#boxer><#falbav> neznem a code geasst es nem tudom.

Ja, csak én a 2003-as remastered változatot néztem.

LeventeV
azt a sorozatot ami a 90es evekbe jott ki?

Én is ezért néztem meg a sorozatot 😛

Bulykin
#25511 nekem is<#idiota>

Bandi 18
Nekem eddig ezzel a módszerrel semmi gondom nem volt. Ki is próbáltam annak a sorozatnak a feliratával amit írtál és semmi probléma most sem, minden ékezet jó.

Bulykin
ezt csináltam^^

Bandi 18
Igen mert UTF-8-ban van a kódolás :S Subtitle meg ANSIba tolja.
De van erre is megoldás 😊. Mielõtt betolod SubtitleWorkshopba, Notepad++"-al" megnyitod. Nyomsz egy CTRL+A-t majd egy CTRL+C. Ezután a formátum menüben kiválsztod az ANSI-t majd CTRL+V: Így már ANSI-ban van és a SubtitleWorkshop nem fog mindenféle fura karaktereket megjeleníteni. Próbáld ki 😉.

Bulykin
ja igen, de tiszta gány lesz, mert az ékezetes betûk helyett mindenféle jelek lesznek:S

Bandi 18
Ahhoz miért kellett fél óra ? 😊 SubtitleWorkshop kezeli mind2-õt berakod az ass-t és újra kimented srt-be.

Bulykin
észrevettem h a Hikaru no Go feliratok .ass kiterjesztésûek, kb. fél órás szenvedés után minden egyes feliratot átnyomtam .srt-be(mert ugye én nem gépen nézek ilyeneket😛)
akinek szüksége lenne rá, az innen leszedheti az SRT-ket^^
KATT

armageddon666
bazz beleolvastam 😄

@

armageddon666
vághatsz neki, ha nem zavar hogy a végét kb 6 év múlva tudod meg 😊 javaslom inkább a sorozatot...

@

Bár lehet csak keverem valamivel... :S

Ha már így említed, valahol mintha azt olvastam volna hogy a 4. rész csak 45 perces lesz :| Csodálkoztam is mert ilyen rövid moviet nem nagyon láttam még, de akkor lehet hogy igaz...

Magyar csak az 1.01-hez van... Az meg nem teljesen jó az 1.11-hez, mert abban van néhány perc új tartalom...

LeventeV
es felirat van mar hozza?

Seth
Hát nem bírtam ki és meglestem azt az uccsó 30 perces kamerás felvételt, epik lesz annak is a vége, csak azt nem tudom mit pakolnak a 4. részbe,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha már most bekövetkezett a végén a 3rd impact plusz Asuka helyét vette át ez az 5.child, akinek a karaktere nem rossz, nagyon hasonlít Asukára , de biztos nem százas õ sem XD. AZ sajna nem derült ki hogy mi történt Asuka-val, de a 3. rész elõzetesében a végén feltûnik, de az egyik szeme be van kötve

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
ok

Vághatsz neki egybõl, mert teljesen más lesz a végkifejlete a 4 movienak mint a sorozatnak.

LeventeV
jaja. ismertetok alapjan en sem talalom oket.

Evangelion 1.11nek van valami elozmenye amit meg kell nezni elotte, vagy vaghatok neki egybol?

Hol vannak itt a zsenik, akik kaptak valami erõt? 😄

LeventeV
kosz.

davidka003
Gundam 00
Kurogane no Linebarrels

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nem tudunk több ilyenrõl.

LeventeV
mas van meg?