Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy az egyben 😊
de jó illata van a mangának, és van a végén egy kis spin-off cucc (Crossfire talán?), szal érdemes beruházni rá 😄
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem mellesleg tessék megnézni a karaktereket, fõleg mikurut... tök olyan mintha egyre más rajzolgatná 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
FOLYTON van valami kretén poén benne, aminek a nagy része értelmetlen lehet, mert más animére hivatkozik.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha jó ecchi, meg nem csak az utolsó részben csókolja végig a lányokat, hanem szépen mindre hagy idõt, akkor már win nálam 😄 van 1-2 durva képességû ^^ ránézésre...
@
-Rendõrcsaj... tipikus mellékszereplõ karakter... bírom a "fajtáját", csak sajnos mindig ritkán jutnak képernyõre... (Legjobb mikor Layfonnal gyakoroltak 😊)
-Felli... Igazából lenne mit finomítani rajta... mert oké hogy "összetett személyiség" meg "kiismerhetetlen", de néha olyan mintha nem egy karakter lenne... az átmeneteket jobban is meg lehetett volna csinálni 😊 ettõl függetlenül 4. rész óta a közeli mosolyos jelenettõl fogva <3 😄 ilyen kis apróság ahogy szuszogott egyet vagy mi x.x meghaltam 😄 na meg a chibi kirohanásai...
-Layfon... szintén mintha 2 karakter lenne... a tipikus "jajj tudom hogy rossz vagyok de bûnhõdöm blablabla" fõhõs, és mikor bekeményít harcnál... árnyékolt szemek, kõkomoly, durva... nagyon jó 😊
-Sharnid... a nõcsábász mesterlövész 😄DD (FMP, Gundam00, bár ott talán nem nõcsábász, meg még biztos van sorozat amiben van 😄)
-Karian... Ilpalazzo-sama! kis aggódó bátyus beütéssel 😄 meg ugye iskolaelnök vagy mi 😊
-Restoration! van 1-2 jó...
-az egész mozgó városos cucc... a kis tündérekkel... bár nem nagyon értem hogy van ez...
-Legend of Regios... abból is a félszemû 😄 egyébként tök durva néhol :S arcok a falon áááh kiráz a hideg 😄 jó horror lehetne 😄
-Grendan királynõje 😄 1000000000 pont 😊
@
hát a 9. nagyon gáz lett 😞
A Mahou Sensei Negima sokkal jobb volt szerintem
Mondjuk az egész sorozat üteme nem volt túl jó.
A feliratok közben-végén majd utalnak is köv évadra.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Chrome Shelled Regios...
Ennek most így lesz vége? 23. résznél vagyok... és még sok mindennek kellene történnie -.- 2. évad lesz?
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
en inkabb a torrentet ajanlom. konyebb, kenyelmesebb, gyorsabb.<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen><#email>#email>
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
HANEM AKKOR:
nekem a HD verzio van meg. az kb 8gb, es a
probald azt leszedni, ha nincs turelmed kijavitani a dolgokat.
OFF: most neztem meg az ejszaka a muzeumban 2-t. tetszett, szerintem kifejezetten jobb volt mint az elso. aki meg nem latta az nezze meg.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
kerlek mondd, hogy van meg 1,2 resz amit nem lattam.
A második évad részeinek a végén Obon fesztiválos tánc meg zene van
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kedvenc jelenetem az volt mikor Zakuro-chan megjeleneik es a kutyava valtoztatott osztalytars hatbatofkodi. Azon haltam meg.
Mar az opening is orultseg. Nagyon tetszett. Lesz vajon folytatas?
Amúgy ha tetszett a Code Geass, szerintem nyugodtan belenézhetsz a Nightmare of Nunally mangába 😊 Ha olyan szinten lenne az angolom én is olvasnám, de így inkább nem kezdek bele :S Van Suzaku of the Counterattack címû CG manga is, de ahol én nézem ott csak 2 fejezet van fent eddig :S