Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Hellsing OVA = Hellsing manga

egy az egyben 😊
de jó illata van a mangának, és van a végén egy kis spin-off cucc (Crossfire talán?), szal érdemes beruházni rá 😄

@

Bachstein
Hali. Régebben nagyon nem voltam oda az animékért, de nemrég megkedveltem õket. Pár napja néztem meg az Elfen Liedet, a Devil May Cry-t és a Hellsinget. Most kezdtem bele az OVA részekbe, és a fõszál erõsen eltér a sima sorozatétól. Valaki mangát olvasta? Az miben különbözik az animéktõl? Érdemes rá beruházni?
BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Facek
el tudom képzelni hogy nyolcat csinálnak belõle... de nagy valószínûséggel a következõ már nem az lesz, legalábbis szívbõl remélem.
nem mellesleg tessék megnézni a karaktereket, fõleg mikurut... tök olyan mintha egyre más rajzolgatná 😄
berlinboy6329
FMA BH 15.részével mi a helzet?Nincs vmi infó miért nem jön már a sub?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
A Negima!?-ról még valamit tudni kell.

FOLYTON van valami kretén poén benne, aminek a nagy része értelmetlen lehet, mert más animére hivatkozik.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Kiváncsi vagyok meddig lesznek még Endless Eight-es részek az új Haruhiban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit fárasztó szinte ugyanazt nézni részek óta<#idiota>
RelakS
akkor nálad win 😉

PACTIOOOO!!!!

armageddon666
Más is mondta már... de majd megnézem magamnak 😊 MSNben a vége volt ütõs... mármint a legvége elõtti vége... mert a legvége elsietett -.-

de mikor a heterokróm csaj meghalt... derült égbõl villámcsapás... nem számítottam rá...

ha jó ecchi, meg nem csak az utolsó részben csókolja végig a lányokat, hanem szépen mindre hagy idõt, akkor már win nálam 😄 van 1-2 durva képességû ^^ ránézésre...

@

armageddon666
Sok helyen középszerû anime, de vannak benne apró dolgok amik megfognak...
-Rendõrcsaj... tipikus mellékszereplõ karakter... bírom a "fajtáját", csak sajnos mindig ritkán jutnak képernyõre... (Legjobb mikor Layfonnal gyakoroltak 😊)
-Felli... Igazából lenne mit finomítani rajta... mert oké hogy "összetett személyiség" meg "kiismerhetetlen", de néha olyan mintha nem egy karakter lenne... az átmeneteket jobban is meg lehetett volna csinálni 😊 ettõl függetlenül 4. rész óta a közeli mosolyos jelenettõl fogva <3 😄 ilyen kis apróság ahogy szuszogott egyet vagy mi x.x meghaltam 😄 na meg a chibi kirohanásai...
-Layfon... szintén mintha 2 karakter lenne... a tipikus "jajj tudom hogy rossz vagyok de bûnhõdöm blablabla" fõhõs, és mikor bekeményít harcnál... árnyékolt szemek, kõkomoly, durva... nagyon jó 😊
-Sharnid... a nõcsábász mesterlövész 😄DD (FMP, Gundam00, bár ott talán nem nõcsábász, meg még biztos van sorozat amiben van 😄)
-Karian... Ilpalazzo-sama! kis aggódó bátyus beütéssel 😄 meg ugye iskolaelnök vagy mi 😊
-Restoration! van 1-2 jó...
-az egész mozgó városos cucc... a kis tündérekkel... bár nem nagyon értem hogy van ez...
-Legend of Regios... abból is a félszemû 😄 egyébként tök durva néhol :S arcok a falon áááh kiráz a hideg 😄 jó horror lehetne 😄
-Grendan királynõje 😄 1000000000 pont 😊

@

RelakS
Nézek is naponta 1 részt belõle

hát a 9. nagyon gáz lett 😞
A Mahou Sensei Negima sokkal jobb volt szerintem

Malakai
Ja, úgy van vége, hogy biza 2. évad elférne, a lezárást sztem idióta módon elkapkodták...
Mondjuk az egész sorozat üteme nem volt túl jó.
A feliratok közben-végén majd utalnak is köv évadra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
oh, és akit érdekel:

van Negima!?-hoz felirat!!! thx RelakS az infóért! 😊

@

armageddon666
én sztem gõzösrõl szedtem anno...

Chrome Shelled Regios...
Ennek most így lesz vége? 23. résznél vagyok... és még sok mindennek kellene történnie -.- 2. évad lesz?

@

Malakai
KAA verzió nálam spec tökéletesen mûködik..
KMPlayer

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Facek
Dejó emlékeket szabadítottál fel bennem 😄 emlékszem mikor még én néztem kb 3 éve olyat csinált hogy fejjel lefelé ment az egész 😄 én meg fogtam és driverbõl forgattam a monitort 😄
LeventeV
asszem dobni fogom a Chrono Crusade-t ugy hogy el se kezdtem, ugyanis a KAA-s verziobol 5 resz hibas(koztuk az elso is) es mas verziot nem talalok. szanjon mar meg valaki PM-ben egy let**tolinkkel. kosz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
aaaaa dehogy. Pedobear nem a karjaval csapkodna <#idiota>

remélem nem olyan lesz a vége mint a death note-nak (akinek szurkolok , az fog meghalni)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Seth
Pedobear's Revenge

PSN ID.: Beegabor

Bulykin
hehe<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Doddy a düdő
ez mibõl van? :C

Timbo
ááh 😄 elfogyott a One Piece a gõzösrõl 😮😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Lelouch
Hát azért sok esetben gyorsabb a MU mint a torrent 😊
LeventeV
aaaaaaaaa, hogy megauploadrol toltesz.
en inkabb a torrentet ajanlom. konyebb, kenyelmesebb, gyorsabb.<#idiota><#eljen><#email>

szia! szerintem félre értetted, (lehet rosszul fogalmaztam :S), az a baj hogy a 4. részt akartam letölteni, de a 4. rész rosszul van feltöltve megauplodra (4. rész ként van feltüntentetve, de valólyában a 21. rész), és az opeinget csak ritkán szoktam nézni, igy nem láttam hogy rossz rész, és a feliratal probáltam csinálni valamit. De ha minden igaz, akkor már lejött a 4. rész, kicsit mérges vagyok, elég izgalmas a történet 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LeventeV
ha vistad van, akkor nezd meg, hogy a videok ABC szerinti novekvo vagy csokkeno sorrendben vannak-e, mert a Vista neha rosszalkodik es atallitja ezt a dolgot. es 4. resz megegyezik a 21. resszel akkor az ezt a dolgot tamasztja ala.

HANEM AKKOR:
nekem a HD verzio van meg. az kb 8gb, es a csapat forditotta.
probald azt leszedni, ha nincs turelmed kijavitani a dolgokat.

<#boxer><#violent> már a Code Geass R2-õt nézem, (4. rész ) és rossz hozzá a felirat, elõször azt gondoltam hogy csak csuszik, porbáltam korigálni, de a videó és a szöveg környzetet nem egyezett, útána egy másik feliratotal probáltam , a szöveg ugyan az volt, az idõzités is, utána láttam a videoba opening után "TURN 21" <#falbav>bárcsak találkoznék azzal aki feltöltötte <#violent><#gun> (néha nincs türelmem végig nézni az openinget 😄😄)

LeventeV
ez nagyon jooooo.

armageddon666

Ezt a 2-t még berakom ha nem gáz 😄

@

armageddon666

Ez durva jó 😄

Meg amik endingekben voltak rajzok azok is >.< de azokat nem találom XD

@

LeventeV
ok. holnap kezdem is.

OFF: most neztem meg az ejszaka a muzeumban 2-t. tetszett, szerintem kifejezetten jobb volt mint az elso. aki meg nem latta az nezze meg.

Bulykin
érdemes, az elsõ animék között volt nálam, tetszetõs<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
nézd 😊

vége😞

@

LeventeV
sebaj. most nekifogok a Chrono Crusade-nek. mar eleg reg tervezem, hogy megnezem, de meg nem jutottam el odaig. erdemes megnezni? vagy inkabb kezdjek masba?

Lelouch
Akkor már be lenne jelentve szerintem...
LeventeV
sebaj hatha folytatjak. ugye 2005, 2007. akkor iden is johet.

Lelouch
Akkor már tényleg nincs több rész.
LeventeV
igen egy ketrecbe ahol valami fogantyukat huzogattak.

RelakS
Binkan Sarariiman? 😄

Lelouch
Még volt valami rész, ahol be lettek zárva valahova, nem?
LeventeV
akkor nem tudom. a masodik evadba volt egy resz amelyikbe festettek (az elso 10-15 perc) aztan meg egyutt furodtek (a maradek a resznek). aztan a masodik reszben pedig Sakura kunt megmergezte dokuro a valentinnapi csokival, amibe beletette a szupererzekeny hivatalnok vagy mi szalamit, aztan meg eljatszottak valami szinsdarabot ahol zakuro chan sello volt. es ez a vege nalam.
kerlek mondd, hogy van meg 1,2 resz amit nem lattam.

RelakS
Valentin nap? Valahogy ilyenre nem emléxem, de már rég láttam 😄
A második évad részeinek a végén Obon fesztiválos tánc meg zene van

LeventeV
igen, ha az utolso resz a valentin napos volt.

[Jakuza]
Szegyeljetek magatokat, meg mindig senki nem valaszolt a Hikaru no Go-s kerdesemre. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

RelakS
mindkét évadot megnézted?

LeventeV
Pipiru piru piru pipiru pi <#idiota>

Kedvenc jelenetem az volt mikor Zakuro-chan megjeleneik es a kutyava valtoztatott osztalytars hatbatofkodi. Azon haltam meg.

LeventeV
Megneztem ma a Dokuro chant is. Hat ez az anime aztan tenyleg BETEG.
Mar az opening is orultseg. Nagyon tetszett. Lesz vajon folytatas?

Lelouch
A folytatás szerintem csak rontana az összképen, jó ez így hogy mindenki azt gondol bele a végébe amit akar 😊
Amúgy ha tetszett a Code Geass, szerintem nyugodtan belenézhetsz a Nightmare of Nunally mangába 😊 Ha olyan szinten lenne az angolom én is olvasnám, de így inkább nem kezdek bele :S Van Suzaku of the Counterattack címû CG manga is, de ahol én nézem ott csak 2 fejezet van fent eddig :S
armageddon666
Az új Zero már leader volt, hanem tényleg csak egy jelkép... sztem marhára nem érdekelte az embereket hogy ki lehet... akár egy noname csávó is lehetett volna

@