Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
SZS egyébként "komoly" dolog... szal ha "elsõ évad még tetszett is" akkor a többibe bele se kezdj 😄 mert csak durvább lesz ^^ amúgy tényleg voltak gyengébb részek az újabb évadokban, de összességében tetszett... (OVAban Michael Jackson 😄D)
Mellesleg ha a "mélyére" tekintünk (annyira azért nem kell), ömlik belõle a társadalomkritika 😄
Még Excel Saga volt ilyen ^^ csak elborultabb... egyébként Excel Saganal, lehet szóba jött már nem is olyan rég,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
oh, bonus 26. rész már ütött megint 😄 Na ez is egy jó sorozat volt 😊 ha bírta valaki azt a fajta humort...
Egyébként utána olvasgattam wikipédián, és a manga tele van érdekes különbségekkel... elvileg komolyabb...
@
Ja, Negi falja a nõket XD ... izé ... lányokat
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
egyébként a sorozatról, így 5 rész után:
kicsit mintha elkapkodott lenne
Sayonara Negi Sensei 😄 tisztára a SZS ugrott be a stílusról... táblafeliratok, vágások, színek 😄
@
Már volt 2 pactio! 2 és fél 😄 mivel kiderült hogy 3 kártyát kap mind >.<
@
Link
Az isteni shinigami-sama szerepel benne. Így legalább tudtam tesztelni a Hypercam és a youtube mûködését. Most vettem fel elõször videót.
Nézzétek HD-ban.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a special is nagyon tetszett, fõleg a végén a meccs azzal a fehér hajú csávesszal😄
elnéztem volna még vagy 200 részig, nagyon jó<#eljen>#eljen>
@
Black☆Star vs Mifune 1 és 2 (3 kaki volt...)
Maka vs Krona, illetve volt még 1-2 jó...
Kid vs ... bohócok? 😄 múmia? 😄 meg még pár 😄
illetve Asurás parás részek jók voltak, meg mikor felébred és Shinigami-sama ellen harcol az is jó volt, illetve a legvégsõ harcnál voltak jó részek ^^ de a legeslegvégét elkúrták :\
@
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Amúgy én is magyar felirattal nézem, így a vége még várat magára, de sok jóra nem számítok, mivel eltértek a mangától... Pedig ott sok érdekes dolog történt mostanában akit érdekel belenézhet 😊 Talán 5-6 év múlva ebbõl is lesz egy teljesen mangahû feldolgozás a Bonestól 😄

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Én meg most a Soul Eater-re vagyok rákattanva. Magyar felirat csak a 44. részig van így a maradék 7 részt angolul kell néznem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
boldogot jóat és még sokat kívánat relaks!
practitioner of the forbidden arts of death
Boldog Születésnapot Relaks !
PSN ID.: Beegabor
(@tubifex) Térdelj le és szeress" <#hehe>#hehe>
Boldog szülinapot RelakS! 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ez a jelenet meg azért odaver rendesen<#hawaii>#hawaii>
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
R2 21. résznél nincs felirat, (egy mappába van mind kettõ, ugyan az a nevük)"ass" a formátuma, utána subtitle workshop-al átkonvertáltam srt-be. De sehogy sincs felirat. (subtitle workshop-ban lehe látni a feliratot). AA-ról töltötem le, a legtöbb feliratt fent van "ASS" és "SRT" tipusban. Csak az a baj, hogy 21. rész csak ass formátumban van.
Bár nem is tudom, nekem tetszett az anime, csak a vége volt valóban élvezhetetlen.
PSN ID.: Beegabor
A rajzolással kapcsolatban valamiilyesmire gondolsz? Mert pl. itt eléggé K-onosra sikerült megrajzolni Mikurut 😄
egy az egyben 😊
de jó illata van a mangának, és van a végén egy kis spin-off cucc (Crossfire talán?), szal érdemes beruházni rá 😄
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem mellesleg tessék megnézni a karaktereket, fõleg mikurut... tök olyan mintha egyre más rajzolgatná 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
FOLYTON van valami kretén poén benne, aminek a nagy része értelmetlen lehet, mert más animére hivatkozik.