Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HBD Relaks bá'!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Bulykin
hát ha nagyon nem lesz mit nézni akkor belekezdek a 2.évadba ismét<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Teljesen más poénügyileg, mint a Sayonara Zetsubou Sensei... csak abban hasonlítottam hozzá, hogy az érdekes "kameraállások", a színek használata (pl. rózsaszínes háttér, és szürkék a karakterek), a gyors vágások, a táblán vágásonként változó random felirat, meg egyéb random elemek 😄

SZS egyébként "komoly" dolog... szal ha "elsõ évad még tetszett is" akkor a többibe bele se kezdj 😄 mert csak durvább lesz ^^ amúgy tényleg voltak gyengébb részek az újabb évadokban, de összességében tetszett... (OVAban Michael Jackson 😄D)
Mellesleg ha a "mélyére" tekintünk (annyira azért nem kell), ömlik belõle a társadalomkritika 😄

Még Excel Saga volt ilyen ^^ csak elborultabb... egyébként Excel Saganal, lehet szóba jött már nem is olyan rég,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de csak én törtem le eléggé a 24-25. résznél? Amikor ugye lezuhan a nagy ûrhajó, és az egész Föld ilyen sivatagos lesz, aztán Excel vissza akar jutni Il Palazzohoz, õ viszont megakarja öletni, és a sokk akkor jött, mikor lelõtte... és utána az egész olyan gáz volt :S mármint rossz... nem minõségileg, hanem... nah... És Il Palazzo fölött is át akarta venni a hatalmat a gonosz énje vagy mi, õ meg szenvedett, de aztán happy end 😊

oh, bonus 26. rész már ütött megint 😄 Na ez is egy jó sorozat volt 😊 ha bírta valaki azt a fajta humort...
Egyébként utána olvasgattam wikipédián, és a manga tele van érdekes különbségekkel... elvileg komolyabb...

@

Bulykin
a poénok jobbak mint a SZS-ben? elsõ évad még tetszett is, de sztem a sayonara 2.évadja eléggé ratyi...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS
Háttérben a torzó, aminek snittrõl-snittre nagyobb a haja a Chupakabra gyûlésen <#idiota>

Ja, Negi falja a nõket XD ... izé ... lányokat

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
áááháháháhá 😄 Mass Pactio 😄 vagy lesz még több is? 😄 én is mágus akarok lenni >.< nagyon mázlis ez a Negi 😄

egyébként a sorozatról, így 5 rész után:
kicsit mintha elkapkodott lenne
Sayonara Negi Sensei 😄 tisztára a SZS ugrott be a stílusról... táblafeliratok, vágások, színek 😄

@

armageddon666
Negima!? nem is olyan rossz 😊 így az elején... Aztán majd kiderül... Mikor zene van akkor jó zene van 😄 azonban mikor nincs zene az gáz :S
Már volt 2 pactio! 2 és fél 😄 mivel kiderült hogy 3 kártyát kap mind >.<

@

armageddon666
vagy csak Danboorut, vagy hasonlót kell böngészni 😄

@

davidka003
Töltöttem fel egy kis részletet a Soul Eaterbõl.

Link

Az isteni shinigami-sama szerepel benne. Így legalább tudtam tesztelni a Hypercam és a youtube mûködését. Most vettem fel elõször videót.
Nézzétek HD-ban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bulykin
Hikaru no Go letudva,röviden: kúrvajó!!😛
a special is nagyon tetszett, fõleg a végén a meccs azzal a fehér hajú csávesszal😄
elnéztem volna még vagy 200 részig, nagyon jó<#eljen>

Lelouch
Ehhez is kell mangaismeret, nem? 😄
armageddon666
de... lenne... lásd Black Star imba láncos szablyája vs animében szereplõ semmit nem változott kardja -.-

@

Lelouch
Bírtam ezeket a harcokat is(a bohócos kivételével), sõt még bírtam pl. Justin harcát is a fûrészes fazon ellen 😊 De mióta eltértek a mangától... Ha nem néztem volna bele a mangába, lehet nem lenne rá egy rossz szavam se, de ez így azóta csalódás :S
armageddon666
Stein vs Medusa
Black☆Star vs Mifune 1 és 2 (3 kaki volt...)
Maka vs Krona, illetve volt még 1-2 jó...
Kid vs ... bohócok? 😄 múmia? 😄 meg még pár 😄

illetve Asurás parás részek jók voltak, meg mikor felébred és Shinigami-sama ellen harcol az is jó volt, illetve a legvégsõ harcnál voltak jó részek ^^ de a legeslegvégét elkúrták :\

@

Lelouch
Ha érdekelne majd a manga, akkor a 34. fejezettõl nézd, onnan kezdõdnek az eltérések...
Timbo
szerintem így is jó volt 😛 igaz mangába még csak bele se néztem 😮

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Lelouch
A Soul Eaterre én is rá voltam kattanva a Stein vs. Medusa harcig(ami egyébként számomra az anime csúcspontja még mindig), de azóta már csak úgy elnézegetem, van néhány kiemelkedõ rész, de már nem nyûgöz le annyira mint az elején :S
Amúgy én is magyar felirattal nézem, így a vége még várat magára, de sok jóra nem számítok, mivel eltértek a mangától... Pedig ott sok érdekes dolog történt mostanában akit érdekel belenézhet 😊 Talán 5-6 év múlva ebbõl is lesz egy teljesen mangahû feldolgozás a Bonestól 😄
armageddon666
Szeretlek!

@

RelakS
Minden kedves jókívánónak köszönöm a jókívánást egy Mio fan-képpel!

LeventeV
en is tervezem a Soul Eater-t, de csak a Chrono Crusade utan (leszedtem egy jo verziot, hala a segitsegeteknek) hatha addig lesz magyar felirat a soul eaterhez.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

davidka003
Code Geass az isten ez nem vitás. <#beka3>
Én meg most a Soul Eater-re vagyok rákattanva. Magyar felirat csak a 44. részig van így a maradék 7 részt angolul kell néznem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hát a code geass volt a legjobb anime amit eddig láttam (sajnos még nem tul sokat), köszönöm mindenkinek aki ajánlotta! 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Frosty01
nem nem csak egyesek mostanában érnek haza 😄

boldogot jóat és még sokat kívánat relaks!

practitioner of the forbidden arts of death

Seth
Na jólvan látom mindenki elfelejtette, hogy ma van Relaks születésnapja , úgyhogy szeretnék Én elsõként gratulálni.

Boldog Születésnapot Relaks !

Oh , wait....

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Boldog születésnapot RelakS!<#smile>
LeventeV
Boldog szulinapot RelakS!!!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Boldog szülinapot 😊

@

davidka003
"(binniq) hello, please - how do you say "Happy Birthday" in hungarian language ?
(@tubifex) Térdelj le és szeress" <#hehe>

Boldog szülinapot RelakS! 😊

biomage
Jé ma van a HGnek az sz napja, BSZN RelakS 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lelouch
http://www.youtube.com/watch?v=764FN24EraA
Ez a jelenet meg azért odaver rendesen<#hawaii>
Lelouch
Írtam anno hogy újranézem a Code Geasst BD-rip változattal... Most végeztem a Mao-s részekkel, és még mindig nagy talány számomra hogy
a vidámparkban hogy élte túl Mao azt a golyózáport<#idiota>

végre elolvashatom a CG-s spoilereket ^^

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Használj MPC Homecinema lejátszót.
jah, és GOM playert használok, bsplayer azzonal kilép hibát jelezve.

sziasztok! szokás szerint megint nem müködik valami 😞
R2 21. résznél nincs felirat, (egy mappába van mind kettõ, ugyan az a nevük)"ass" a formátuma, utána subtitle workshop-al átkonvertáltam srt-be. De sehogy sincs felirat. (subtitle workshop-ban lehe látni a feliratot). AA-ról töltötem le, a legtöbb feliratt fent van "ASS" és "SRT" tipusban. Csak az a baj, hogy 21. rész csak ass formátumban van.

Bachstein
Így már értem, köszi a felvilágosítást😊
Bár nem is tudom, nekem tetszett az anime, csak a vége volt valóban élvezhetetlen.
Seth
Hellsing Ultimate-nek hívják, eddíg 5 rész jött ki. A mangát dolgozza fel. Az eredeti sorozat is a manga alapján haladt nagyvonalakban, de aztán teljesen eltért, és egy banálisan szar véget hoztak össze pénzszûkében ( na nem mintha az egész sorozat nem lett volna egy trágya)

PSN ID.: Beegabor

Bachstein
😄 akkor mi annak a Hellsing (bõvített?) sorozatnak a neve? eddig ha jól tudom 4 részt csináltak belõle, és egy rész kb 40 perces. és ebben jelenik meg a Millenium nevezetû neonáci szervezet, holott a sima 13 részes sorozatban fel sem tûntek.
Facek
Nem csak erre, de igen, nagyon hasonlítanak. Csak most azt nem tudom ezzel mire akarnak kilyukadni.
armageddon666

hehe 😄

(am Holo szinkronja nem CC, hanem Kallen 😄)

@

armageddon666
egyébként Code Geass R2-s találgatás innen jött:

@

Csak nem húzzák 8 részig 😄
A rajzolással kapcsolatban valamiilyesmire gondolsz? Mert pl. itt eléggé K-onosra sikerült megrajzolni Mikurut 😄

armageddon666
Hellsing OVA = Hellsing manga

egy az egyben 😊
de jó illata van a mangának, és van a végén egy kis spin-off cucc (Crossfire talán?), szal érdemes beruházni rá 😄

@

Bachstein
Hali. Régebben nagyon nem voltam oda az animékért, de nemrég megkedveltem õket. Pár napja néztem meg az Elfen Liedet, a Devil May Cry-t és a Hellsinget. Most kezdtem bele az OVA részekbe, és a fõszál erõsen eltér a sima sorozatétól. Valaki mangát olvasta? Az miben különbözik az animéktõl? Érdemes rá beruházni?
BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Facek
el tudom képzelni hogy nyolcat csinálnak belõle... de nagy valószínûséggel a következõ már nem az lesz, legalábbis szívbõl remélem.
nem mellesleg tessék megnézni a karaktereket, fõleg mikurut... tök olyan mintha egyre más rajzolgatná 😄
berlinboy6329
FMA BH 15.részével mi a helzet?Nincs vmi infó miért nem jön már a sub?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
A Negima!?-ról még valamit tudni kell.

FOLYTON van valami kretén poén benne, aminek a nagy része értelmetlen lehet, mert más animére hivatkozik.

Lelouch
Kiváncsi vagyok meddig lesznek még Endless Eight-es részek az új Haruhiban...
Kicsit fárasztó szinte ugyanazt nézni részek óta<#idiota>
RelakS
akkor nálad win 😉

PACTIOOOO!!!!