Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
hanyadik résznél jársz? én 17 körül abbahagytam, de még fogom majd folytatni...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Én most One Piece-t nézek <#vigyor3>#vigyor3> Gum Gum Luffy :3
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don\'t. Love only yourself and fight only for yourself.
nem volt olyan rész ami ne tetszett volna!! nem si tudom miért halogattam eddig:) az pedig h néha angolul beszélnek benne, egyáltalán nem volt zavaró, sõt:D az ilyen félig angol félig japán mondatok tök királyok voltak:D:D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Rohadt jó,hihetetlen hogy már az elején megfogott,nincs egy unalmas rész,az animék többsége megirigyelhetné,a legtöbb nehezen indul be és amint beindul már le is ül,nem úgy ennél...Szóval én is ajánlom mindenkinek aki még nem látta,kiváló darab(legalábbis amennyit láttam belõle,bár nem hinném hogy esne a színvonal).
Kösz a tippet tényleg szuper egy anime<#eljen>#eljen>
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
9/10.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
RelakS: olvashattad SankakuComplexen cikkben... a Clannados mellett esetleg, vagy commentekben, vagy AKÁRHOL :) nem véletlen, mert hogy a WS itt objektívan jobb...
InuYasha hangja meg tényleg "állat" :D mintha egy kutya lenne :D jó tényleg :D valami mást láttam akkor ahol nem tetszett... vagy csak most fogtam ki jó részt -.-
multilanguage VAN BENNE MAGYAR IS XD
@
"Vége már, de a Widescreen vetítést ÉRDEMES megvárni..."
egy szóval nem mondtam hogy szar az SD (pedig az, ha már így felhoztad ;))
azzal meg nem vitatkozhatsz hogy a HD/WS JOBB...
@
Írtam is, hogy ha HD/SD lenne a különbség, nem szóltam volna, DE ITT MÁS A HELYZET... a képernyõ fele le van vágva a szar fos nem hd nem ws verzióban...
Egyébként nem vágom miért kell ilyen támadólag fellépned
@
Seth: Hidd el, WideScreen jobb a K-On-ból, máshol is olvastam már, hogy hol, ne kérdezd!
Arma: InuYasha hangja? Az a rekedtes ordibáló? Szerintem állat :]
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
PSN ID.: Beegabor
Meg kéne szerezni magyar szinkronnal ^^ Naraku hangját NAGYON bírtam, meg Kagome hangját is, aki ugyanaz volt mint Chidorié :) a vicc, hogy eredeti seiyuuk is megegyeznek ha jól emléxem XD és az eredeti hang is jó...
De Inuyasha eredeti hangja nem tetszik >.<
@
Õsztõl folytatni fogják az Inuyashát...
@
ha lenne egy HD meg egy SD, és az HD késõbb jön egy fél évvel, azt mondom nézze az SD-t... de itt nem annyi a helyzet hogy, homályosabb, egyszerûen a fele ki van vágva a képbõl... nincs "légtér"... mintha egy kis szobába lennénk zárva...
szal SZVSZ nem hótmindegy :)
btw mivel magyar felirat 4. részig van csak (és mivel kérdezte, valszeg igényeli) ezért teljesen nyugodtan megvárhatja a widescreent ;)
@
PSN ID.: Beegabor
@
én most a Beck-et lesem, utána meg belekezdek a K-On-ba, habár nemtom h vége van e vagy van e hozzá magyarsub...hmm?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."