Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
birom ezeket a fekete keretes kepeket :D

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
de más is megnézheti, aki már látta végig XD

@

[Jakuza]
Igen arrol es istencsaszar az az anime, talan a legjobb, amit lattam, pedig nem egy darab anime amit vegigneztem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

armageddon666
Code Geass R2 MAIN SPOILER
spoiler
ezt a képet falábnak küldeném :)

@

Timbo
one piece engem is nagyon megfogott :D napi 35 rész megvan :D isten.. :D gomu gomu no pistol :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Bulykin
Konbanwa^^
hanyadik résznél jársz? én 17 körül abbahagytam, de még fogom majd folytatni...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Konnicihiwa Otakuk! :3
Én most One Piece-t nézek <#vigyor3> Gum Gum Luffy :3

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don\'t. Love only yourself and fight only for yourself.

Bulykin
Beck
nem volt olyan rész ami ne tetszett volna!! nem si tudom miért halogattam eddig:) az pedig h néha angolul beszélnek benne, egyáltalán nem volt zavaró, sõt:D az ilyen félig angol félig japán mondatok tök királyok voltak:D:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
pedig hidd el, kúrvajó:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

jah arról.szerintem ne ítéld el,fõként a rajzolás alapján ne,vagy CG-t vársz egy 2001-2003 közötti animétõl?:D.deh most komolyan én is úgy gondoltam hogy mi lehet benne,táblás játék amirõl nem tok semmit meg régies rajzolás biztos nem jó.....AZTÁN,belenéztem és rögtön megváltozott a véleményem.szerintem tedd te is ezt.szvsz nekem jobb mint a CG igaz az sose volt a kedvencem:D

davidka003
Errõl van szó?
link

Fel nem tudom fogni, hogy ebben mi lehet a jó. A rajzolás is elég gáz szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nem rég elkezdtem nézni a Hikaru no Go-t...És hát...
Rohadt jó,hihetetlen hogy már az elején megfogott,nincs egy unalmas rész,az animék többsége megirigyelhetné,a legtöbb nehezen indul be és amint beindul már le is ül,nem úgy ennél...Szóval én is ajánlom mindenkinek aki még nem látta,kiváló darab(legalábbis amennyit láttam belõle,bár nem hinném hogy esne a színvonal).
Kösz a tippet tényleg szuper egy anime<#eljen>

Timbo
black star a legnagyobb arc :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

[Jakuza]
Nehogy elkezd megint ezt a meghalt, nem halt meg kerdest feszegetni. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

davidka003
De az akkor is nagyon gáz volt, hogy mindenkit összevertek de a végén mindenki teljesen jól van. Vártam volna valami halált. Legalább a hülye Black Star meghalhatott volna.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bulykin
<#hehe>

davidka003
Tudtam én, hogy nem kell álmosan animét nézni, ráadásul angolul. <#idiota>

Seth
Szerintem téged csapkodhattak az utolsó részeknél XD

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Kicsit álmosan néztem meg de nem az volt az utolsó info shinigamival kapcsolatban, hogy még jobban szétrepedt az arcán a maszk?Én ebbõl arra következtetek, hogy meghalt. Elég rosszul nézett ki

armageddon666
lol, még beszélt is O.o

@

NEOreg3
nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

davidka003
Most végeztem a Soul Eater-rel. Nem volt rossz de az utolsó pár rész nagyon összecsapott lett.
Most akkor shinigami-sama meghalt?
9/10.

Lelouch
Már biztos, hogy a következõ rész is Endless Eight lesz... Hát inkább már nem mondok semmit<#idiota>
Bulykin
hát mire végignézem a Beck-et remélem akkor az is kijön:D:D

RelakS
Negima!?

Kaedének jól áll a cicafül :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Lehet levette a szolgáltató.
LeventeV
Itt erdelybe foghato a magyar es a roman animax is, de egyik sem megy mar, de a Minimax megy mindket nyelven. Erdekes.

Lelouch
Nálam van rendesen Animax...
LeventeV
Nektek megy az Animax? mert nekem mar egy jo hete nem. A Minimax az megy, de mikor jonne a valtas akkor csak fekete kepernyo es semmi.

Lelouch
Magyarul nem adtak le a végébõl kb. 50-60 részt, azt is be kellesz még pótolnom... Eddig vártam hátha leadja az RTL vagy az Animax, mert elvileg kész van a magyar szinkron végig, de hát nem nagyon akarják leadni :S
armageddon666
Lelouch: Leadnak 50 részt a régibõl? Akkor lehet nem nézem újra... gondolom ami lényeges, azokat adják le. Vagy nem értem az "És még utána is lesz kb. 50 rész a régibõl" részt...

RelakS: olvashattad SankakuComplexen cikkben... a Clannados mellett esetleg, vagy commentekben, vagy AKÁRHOL :) nem véletlen, mert hogy a WS itt objektívan jobb...

InuYasha hangja meg tényleg "állat" :D mintha egy kutya lenne :D jó tényleg :D valami mást láttam akkor ahol nem tetszett... vagy csak most fogtam ki jó részt -.-

multilanguage VAN BENNE MAGYAR IS XD

@

armageddon666
folyt.köv. félrekattintottam...

"Vége már, de a Widescreen vetítést ÉRDEMES megvárni..."

egy szóval nem mondtam hogy szar az SD (pedig az, ha már így felhoztad ;))
azzal meg nem vitatkozhatsz hogy a HD/WS JOBB...

@

armageddon666
Igényesség, nem mánia... És szerencsére nem vagyok ezzel egyedül... De nézz már meg egy összehasonlítást... Sokszor egy teljes karaktert lehagynak a képrõl, MERT WIDESCREENRE LETT KITALÁLVA...

Írtam is, hogy ha HD/SD lenne a különbség, nem szóltam volna, DE ITT MÁS A HELYZET... a képernyõ fele le van vágva a szar fos nem hd nem ws verzióban...

Egyébként nem vágom miért kell ilyen támadólag fellépned

@

Lelouch
Én csak annyit láttam amennyit leadtak magyarul, de már csak halványan emlékszem a dolgokra :D De újranézni nem fogom, max azt a sagát amit az RTL már nem fejezett be<#rolleyes>És még utána is lesz kb. 50 rész a régibõl, szóval mire eljutok a folytatáshoz már bõven lesznek új részek<#smile>
RelakS
így utólag is köszi :D

Seth: Hidd el, WideScreen jobb a K-On-ból, máshol is olvastam már, hogy hol, ne kérdezd!

Arma: InuYasha hangja? Az a rekedtes ordibáló? Szerintem állat :]

Seth
Inkább nem állok le vitatkozni, mert tudom, hogy te ilyen hd meg widescreen mániás vagy. Mindenki úgy nézte ahogy kijött és senki nem problémázott a minõségen.Kicsit böki a csõröm az olyan felfogás mint a tiéd, hogy ami nem hd meg ws az már szar fos. Mindenki úgy nézi ahogy akarja, nem kell állandóan megmagyarázni

armageddon666
EDIT híján:
nem, mégsem rossz... valami mást hallhattam :S

@

armageddon666
akkor meg kéne nézni az eredetit is... kb. beírtam listába, MOn meddig adták le, és kb. azt láttam, de nemtom hagytam-e ki :S

Meg kéne szerezni magyar szinkronnal ^^ Naraku hangját NAGYON bírtam, meg Kagome hangját is, aki ugyanaz volt mint Chidorié :) a vicc, hogy eredeti seiyuuk is megegyeznek ha jól emléxem XD és az eredeti hang is jó...

De Inuyasha eredeti hangja nem tetszik >.<

@

Lelouch
http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-07-16/inuyasha-final-chapter-gets-tv-anime-green-lit
Õsztõl folytatni fogják az Inuyashát...
armageddon666
De tényleg nem az a helyzet itt hogy a Widescreen a bõvített és hozzárajzoltak még egy kis képet... sajna az az eredeti, csak valamelyik csatorna nem hajlandó azt vetíteni, és õk megvágva adják...

@

armageddon666
akkor nézni sem kell, elég a feliratot olvasni, nem? de...
ha lenne egy HD meg egy SD, és az HD késõbb jön egy fél évvel, azt mondom nézze az SD-t... de itt nem annyi a helyzet hogy, homályosabb, egyszerûen a fele ki van vágva a képbõl... nincs "légtér"... mintha egy kis szobába lennénk zárva...

szal SZVSZ nem hótmindegy :)

btw mivel magyar felirat 4. részig van csak (és mivel kérdezte, valszeg igényeli) ezért teljesen nyugodtan megvárhatja a widescreent ;)

@

Seth
Változik a sztori, a poénok? Nem. Akkor meg hótmindegy szvsz, hogy most nézi vagy késõbb.

armageddon666
Vége már, de a Widescreen vetítést érdemes megvárni... hogy az is kijöjjön végig... mert "kicsit" jobb :C

@

Lelouch
K-onnak már vége van, magyar felirat meg egyelõre a 4. részig van...
Bulykin
kúrvajó, szal hajrá:D
én most a Beck-et lesem, utána meg belekezdek a K-On-ba, habár nemtom h vége van e vagy van e hozzá magyarsub...hmm?

LeventeV
ezt en is megnezem a kozeljovoben.

Lelouch
Kiegészíteném a Tengen Toppa Gurren Lagannal<#smile>
LeventeV
most nezd meg a Fate Stay Night-ot, aztan a Dokuro chan-t es ha meg nem lattad, akkor ezek utan a Death Note-ot. ebben a sorrendben nezd meg oket, mert akkor nem lesz unalmas.

BEAST
Boldog tegnapot Relaks, bocsanat csak most neztem ra sgre :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
HTXVM!