Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Hát nekem nincsenek akkora igényeim mint neked, szal én egybe megnéztem az egész Seto-t, a 2 OVA-val együtt... A maga mûfajában a kedvencem lett 😄
To Love-rut meg mondjuk most csinálta meg videoval együtt az egyik magyar fordítócsapat...
armageddon666
Hát én nem is tudom melyiket néztem 😄 elírási hibák nem voltak... szépen formázott ASS volt... igazából egy komoly hiba volt amire felkaptam a szememet... Elsõ rész végén mikor megkapja a Geasst Lelouch és mond valamit a britekrõl vagy briteknek... na az nagyon durva volt... mondom WTF??? nem értettem mivan... kinyomtam magyar subot, és megnéztem Eclipseszel, és jé, nem összevissza beszélt a pániktól, csak a fordítók kurták el meredeken 😄

@

davidka003
"Code Geass meg Hellsing ova volt talán iszonyú szar"

De Code Geassbõl is 2 fajta van minimum. Van a crimsonvertigo-s meg van az apjafiafansub verzió. A crimsonvertigo elég hulladék. Minden 2. mondatban van valami elírás vagy helyesírási hiba. Gondolom kb 12 évesek fordíthatták. De az apjafia az minõségi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

armageddon666
Mert magyar felirat az angol alapján készül >> Ha az angol szar akkor a magyar csak rosszabb lehet 😊 kétszeres torzulás...

Arról nem beszélve hogy valszeg ugyanarra a tökhomály videóra csinálják a magyar subot is 😊 sõt, nem is csinálják videóra, hanem csak a feliratot adják ki 😄

semmi nem szól a magyar felirat mellett ha az ember tud angolul egy bizonyos szinten. (ettõl függetlenül nagyon is jó hogy vannak 😊 láttam jópár minõségit... többet mint rosszat 😊 Code Geass meg Hellsing ova volt talán iszonyú szar ... mármint a magyar feliratok)

@

armageddon666
Hidd el, van remény... Negima 2006-os anime, és kb. 1 hete lett subolva végre 😄

illetve ez úgy néz ki, hogy lenyúlták a DVDt <_< de az is valami 😄

@

színesbocs
Timbo - regemet feltörte vmi kedves ember 😄 most már így fogok ide is írni.. 😛

:)

Lelouch
Miért nem nézed õket magyar felirattal?<#awink>
Malakai

van valami sellõs jakuzás paródia anime aminek nem jut eszembe a címe, illetve to-love-ru... csak nem tudom van-e már hozzájuk normális felirat... (Ami jobb a Your-Momnál, és nem tiszta homály a kép)

Nope, Seto no Hanayome legvégéhez (uccsó 6) csak Your-Mom van, vagyis még van Philanthropy is ep21-23, de az se jobb igazából... Nem is igazán lehet számítani rá, hogy vki megcsinálja mostanában, m.3.3.w elméletileg csak félrerakta, de õk meg ilyen fél év alatt egy rész tempóban haladnak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Na igen, ez egy érdekes történet <#idiota> látok valamit hogy "hú ezt de meg kéne nézni" és hozzáadom Plan to Watchba... aztán mikor úgy alakul hogy kéne nézni valamit, akkor egyikhez sincs kedvem XDDD

de akkor a 152 bejegyzésbõl ajánlj valamit 😄
Baccano/Higashi no Edenre szántam rá magam majdnem, mikor jött RelakS hogy van sub a Negima!?-hoz és régi vágyam volt megnézni, így egybõl lecsaptam rá 😊 most viszont valami könnyedebbet néznék...

van valami sellõs jakuzás paródia anime aminek nem jut eszembe a címe, illetve to-love-ru... csak nem tudom van-e már hozzájuk normális felirat... (Ami jobb a Your-Momnál, és nem tiszta homály a kép)

@

Malakai
Ott van 152 bejegyzés a plan to watch listádon, mirõl beszélsz? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
többnyire epizodikus O.o pont hogy lehet nézni részenként 😄 kivéve mikor jön valami egybefüggõ rész :\ akkor gáz, mert általában olyan jóra sikerülnek hogy muszáj egyben megnézni >.<

@

BEAST
Gintamat en most hagyom egy darabig, majd ha lesz megint 100 resz amit egyszerre meg tudok nezni akkor folytatom, mashogy nem is erdemes. 😊 One piece eleg lesz meg a jovohetre, de utana nekem is keresnem kell valamit ujat 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
inkább sorozatot ajánljatok :S max OVAt. Moviekat annyira nem szeretem. Hosszúak egyszerre ^^ meg abból is van már a gépen egy Cowboy Bebop, meg egy Rebuild of Evangelion 1.11 Blu-ray Remastered Edition 😄

@

RelakS
Nézd meg a Macskák Királyságát 😄
Ghibli, ma volt a Film+-on

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Na, kifogytam animébõl, és míg nem találok újat, gondoltam van még 5 rész Gintamam, az kb. 2 nap lenne ^^ tévedtem... Benizakura arc után itt a Shinsengumi Rebellion arc... nagyon jó 😄

@

Doddy a düdő
szerintem se nagy pukk

LeWyTy
Köszi szépen.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Semmi bocsi megvan.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
És az AA mi?

Lelouch
Létezik. AA-n megtalálod.
LeWyTy
1 kérdés:
Az Azumangahoz létezik-e magyar felirat?

armageddon666
Mit nem csinál jobban? 😄
Amúgy az tetszett még, hogy valahogy... nem tudom, nem voltak sablonosak a karakterek... szal a felszínen az alapfelállás megvan... a tsundere, a tomboy, az ügyetlen, meg az gazdag gyerekes lány, aki átlagos szeretne lenni 😄 de valahogy mindben van valami több, ami kiemeli õket ezekbõl a sablonokból... leginkább talán Yuiban...

@

RelakS
Ja, aranyos macskák :] Izé... lányok 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért szegény Ui-t hamar leleplezték 😄 Meg milyen már, hogy jobban gitározik, mint a nõvére, pedig a nõvére a klubtag? <#idiota>

armageddon666
Na... M-OE! akarom mondani K-ON! befejezve 😊
Nagyon jó volt 😄 elfogultan... aki szereti a moe dolgokat annak tetszeni fog 😄 kicsit Lucky Star utánérzése van ^^ de azért más...

@

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sziasztok, lenne egy jó ötletem, mit szolnátok egy sg-s manga versenyhez? <#smile> mondjuk aki jelentkezik, annak 3-4-5 oldalt kéne csinálnia, (mondjuk ahogy magamat ismerem az elején feladom <#beka3>) de hátha van egy-két érdeklödõ itt, lenne kategoria: 1: fun, 2: "normális manga", csak aki késziti az nagyon rosszul rajzol (szándék a fontos <#hehe>) , 3: akik szépen tudnak rajzolni.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

armageddon666

@

BEAST
En meglestem a One Piece-t es mire feleszmeltem ott tartottam hogy 200 :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
remelem nem a fejembe fog kikotni 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666

@

LeventeV
chrono crusade-t nezem most, es haaat lehet megkoveztek erte de nekem annyira nem jon be, nem rossz de nem is 9.31(animeaddicts).

armageddon666
no igen 😊 mondjuk ez speciel egy olyan dolog amit pozitívnak találok ^^ MALra is kerülhetnének fel Visual Novelek és akkor teljes lenne. Képek nem kellenek... illetve... de... fansub összehasonlítások 😄 csak nemtom jogilag milyen lenne az... meg biztos rengeteg plusz meló...

@

Seth
Én már rég nem is néztem fel ár. Állandóan visual novell meg manga ismertetõk vannak,amik engem nem érdekelnek.

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Na mostmár megoldódott a probléma szerencsére<#smile>
Lelouch
http://iaro.3dmax.hu/kep/4AA.JPG
Ennyit az AA-ról... Még csak nem is tudtam megpróbálni bejelentkezni, mert már elsõre ez fogadott ma... A feloldás dátuma is nevetséges...
CSOCSO
akartam nezni vmi filmet a ghiblitol... ugyhogy beszereztem a ponyo on the cliff c. animet....... hat szvsz ez a leggyengebb ghibli movie. aranyos volt de a a tobbi filmhez kepest szvsz keves.
armageddon666
rating:e !!

Danboorun azt írják Photoshop :C már nem tudom milyen indokkal XD

@

Ez de kemény... És gondolom mindet egyszerre viszi. 😊
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bulykin
elindult a Tokyo Magnitude 8.0
ismertetõ
várós volt részemrõl, remélem jó lesz^^
btw. uraharashop fordítja is, szal érdemes látogatni majd az oldalukat, elsõ rész kint is van

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Halo anime

Remélem bemutatják a storyt úgy hogy nem kell ismernem a játékot hozzá 😄

@

LeventeV
rakerestem, lattam is, hogy program es nem anime. na de sebaj. meg cseppet utananezek milyen zenet lehet szerkeszteni ezzel a progival.

RelakS
Õ egy éneklõ program kabalája, Vocaloid, és Vocaloid 2

Ha rákeresel ezekre, meg a nevére (初音ミク😉, akkor elég sok ismerõs számra akadhatsz, amit elektronikus õnagysága "énekel" 😄

LeventeV
ez az. kosz.

RelakS
Nem Hatsune Miku-t láttad? :]

Seth
ha képet megtudnád mutatni, talán könnyebben be lehetne azonosítani

LeventeV
nemreg lattam egy kepet amin ket kekhaju lany volt az egyik bal karjara a 01 volt pirossal tetovalva a masik lany bal karjara pedig a 02. ez egy letezo anime?

Seth
ERRÕL én nem is tudtam.
Miért a lóherérõl kell értesülnöm róla?? <#idiota>

RelakS
Wut? O_O (Check it)

(proved)

armageddon666
Chihironál is... csak 1 mappában legyenek xD

@