Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
To Love-rut meg mondjuk most csinálta meg videoval együtt az egyik magyar fordítócsapat...
@
De Code Geassbõl is 2 fajta van minimum. Van a crimsonvertigo-s meg van az apjafiafansub verzió. A crimsonvertigo elég hulladék. Minden 2. mondatban van valami elírás vagy helyesírási hiba. Gondolom kb 12 évesek fordíthatták. De az apjafia az minõségi.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Arról nem beszélve hogy valszeg ugyanarra a tökhomály videóra csinálják a magyar subot is 😊 sõt, nem is csinálják videóra, hanem csak a feliratot adják ki 😄
semmi nem szól a magyar felirat mellett ha az ember tud angolul egy bizonyos szinten. (ettõl függetlenül nagyon is jó hogy vannak 😊 láttam jópár minõségit... többet mint rosszat 😊 Code Geass meg Hellsing ova volt talán iszonyú szar ... mármint a magyar feliratok)
@
illetve ez úgy néz ki, hogy lenyúlták a DVDt <_< de az is valami 😄
@
van valami sellõs jakuzás paródia anime aminek nem jut eszembe a címe, illetve to-love-ru... csak nem tudom van-e már hozzájuk normális felirat... (Ami jobb a Your-Momnál, és nem tiszta homály a kép)
Nope, Seto no Hanayome legvégéhez (uccsó 6) csak Your-Mom van, vagyis még van Philanthropy is ep21-23, de az se jobb igazából... Nem is igazán lehet számítani rá, hogy vki megcsinálja mostanában, m.3.3.w elméletileg csak félrerakta, de õk meg ilyen fél év alatt egy rész tempóban haladnak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
de akkor a 152 bejegyzésbõl ajánlj valamit 😄
Baccano/Higashi no Edenre szántam rá magam majdnem, mikor jött RelakS hogy van sub a Negima!?-hoz és régi vágyam volt megnézni, így egybõl lecsaptam rá 😊 most viszont valami könnyedebbet néznék...
van valami sellõs jakuzás paródia anime aminek nem jut eszembe a címe, illetve to-love-ru... csak nem tudom van-e már hozzájuk normális felirat... (Ami jobb a Your-Momnál, és nem tiszta homály a kép)
@
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Ghibli, ma volt a Film+-on
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az Azumangahoz létezik-e magyar felirat?
Amúgy az tetszett még, hogy valahogy... nem tudom, nem voltak sablonosak a karakterek... szal a felszínen az alapfelállás megvan... a tsundere, a tomboy, az ügyetlen, meg az gazdag gyerekes lány, aki átlagos szeretne lenni 😄 de valahogy mindben van valami több, ami kiemeli õket ezekbõl a sablonokból... leginkább talán Yuiban...
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon jó volt 😄 elfogultan... aki szereti a moe dolgokat annak tetszeni fog 😄 kicsit Lucky Star utánérzése van ^^ de azért más...
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@
PSN ID.: Beegabor
Ennyit az AA-ról... Még csak nem is tudtam megpróbálni bejelentkezni, mert már elsõre ez fogadott ma... A feloldás dátuma is nevetséges...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ismertetõ
várós volt részemrõl, remélem jó lesz^^
btw. uraharashop fordítja is, szal érdemes látogatni majd az oldalukat, elsõ rész kint is van
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@
Ha rákeresel ezekre, meg a nevére (初音ミク😉, akkor elég sok ismerõs számra akadhatsz, amit elektronikus õnagysága "énekel" 😄
Miért a lóherérõl kell értesülnöm róla?? <#idiota>#idiota>
PSN ID.: Beegabor