Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
Egyébként az hogy akit zavar ne nézze... jó is lenne így, csak sajnos vannak részek amik meg jók benne :\
egyébként Gintama a legjobb shounen. PONT. 😊 teljes mértékben objektíven 😄
@
Akit zavar az amit te írsz, az ne nézzen ilyet.
Nem kötelezõ.
Nekem spoiler úgyhogy nem olvasom még el, de biztos igazad van <#idiota>#idiota>
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
-nincs filler
-nincs cenzúra
-pergõsebb
Bleach is jobb az animénél... de már gagyi a manga is meg anime is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk ez lehet, hogy tipikus shounen betegség... Azt hitted erõsebb vagy? Nem mert még el se kezdtem. Az jó mert én sem. De nekem van ilyen extra cuccom... Áááá, meghalok, ááá, *boooom* superpower!!! mégsem, te halsz meg!!
xD ok, ez hülyeség volt el se olvassátok... ma egy kicsit... nah... szal jó vagyok 😄DD
@
Talán a Bleach-é is jobb lesz, hamarosan elkezdem.
megnéztem, nem keverem... akkor subolták, csak nem találom meg :\ anno meg akartam nézni, de sehol nem találtam 😞 jah... megvolt a sub, csak nem tudtam beszerezni :\
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bleach - Ulquiorra
APH - Italy 😄DD annyira más 😄
Gantz - Kei
Black Lagoon - Rock
szal... wow... sok különbözõ hang, és mind jó 😄
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(ellenben azt igen, hogy miközben olvasom, az anime OSTjét hallgatom XD már ha van anime is róla 😄)
@
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
A mangában meg az van, hogy mikor meglövik akkor mondja Ryuk-nak, hogy írja bele a többiek nevét a halállistába de Ryuk csak egy nevet ír bele az pedig Light. Light könyörög az életéért de mondja neki Ryuk, hogy te is tudod jól, hogy akinek beírták a nevét a listába annak meg kell halnia.
40 mp múlva ott helyben szívrohamot kap.
Nem sokban különbözik az animétõl.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
de akkor valszeg nem olvasom el ezt se 😄
Ááá Scrapped Princess banner... meg akartam, nézni, le is szedtem az elsõ részt, aztán valami baj volt a subbal... vagy seed nem volt a többihez, vagy nemtom :S mekkora gáz, mikor az ember eljut odáig, hogy régebbi, vagy nem mainstream animéket akar nézni, és nem tud mert nincs sub... Tonagura!-hoz sem találtam :\
Ezeket néztem most ki mint néznivalót (Plan to watchból 😄)
Midori no Hibi
Special A
Hatsukoi Limited
Tsukoyomi Moon Phase
Karas
Kurokami
ilyesmi prioritási sorrendben...
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"kicsit" mások... Wolverine speciel nagyon nem jön be valahogy :S Ironman egy fokkal jobb ^^
@
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@#25857: Jap, olyat én is csináltam már párszor. 😊
Egyedül annyi lenne még jó ilyesmihez, ha saját listát lehetne kategóriák/tag-ek szerint szûrni, lehet bele is rakom majd a saját, soha el nem készülõ scriptbe... 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ellenben Kanokont félbehagytam...
így is tetszene? 😄
@
Mondjuk, ha R+V tetszett, akkor sztem ez is fog. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
viszont a keresgélés miatt ráakadtam Minami-ke OVAra, töltöm is XD
hmm... Gundam 00 S2-nek milyen a második fele? 😄 be kéne fejeznem, csak valahogy nincs hangulatom nézni a szenvedésüket :\
@
A To Love-ru kiváncsi vagyok hogy fog tetszeni<#smile>#smile>
Rosario+Vampire 2? DVD hogy áll? :S csinálja valamelyik csapat?
@
Setoról sok szépet hallottam, és nem akarom hogy egy fos sub miatt legyen csalódás... legyen homályos, ok, azon még el is siklok, ahogy Seth megmondta, a poénok meg történet ettõl még változatlan, ellenben a szar sub mindkettõt elferdíti...
De türelmes vagyok, várok még vele 😊 To-love-ru-ra meg akkor rákukkantok
@