Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Szerintem én a Coal-guys félét teszem majd el, abban van op-ed is minden részben

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nekem is nagyon ismerõs<#whatever>

armageddon666

@

armageddon666
Kijött a M-OE! összes része widescreenben ^^ Chihiro oldaláról szedhetõ Batch 😄 (csak mert meg akarta itt valaki nézni és mondtam hogy akár várhatna is vele, és lám nem is kellett sokat ^^)

@

Timbo
mondjátok meg miért olyan ismerõs ez a zene? 😮

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

armageddon666
és tényleg jó így 😄
anno már feltûnt, hogy karaoke animáció nem szokott menni, legalábbis ha közben megy más felirat is... (szal pl. sarokban karaoke a háttérénekhez, egyébként meg beszélnek)

@

jaja felejthetetlen bizonyos szempontból<#idiota><#vigyor><#whatever>

Options->Subtitles->Number of subpictures to buffer ahead 0-ra állításával próbálkozz ha nincs karaoke animáció...<#smile>

RelakS
van feliratom, ez nem gond. Viszont nincs animáció pl karaokéhoz :S
Igaz a régebbi mpc-nél ma feltûnt, hogy eszi rendesen a procit

[Jakuza]
Ahhoz nem kell directvobsub, mivel Gabesz csinalta azt is mint a media player classicot es eredeti playerbe beforditotta. Igy a dvobsub feleslegesse valt es uninstallalni lehet.

Ugy lehet elocsalni, hogy a file> options > playback > outpunal > DX7 vagy DX9 renderless-t kell valasztani.
Ha nem ez van beallitva akkor nem lesz felirat. A videofajl es a feliratfajl nevenek meg kell egyeznie es egy konyvtarban kell lenniuk ,mint a dvosubnal, valamint ha azt akarod, hogy automattikusan betoltse a filmmel a feliratot, akkor a file> options > playback > auto-load subtitles-t be kell pipalni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

RelakS
és b@szik rám <#idiota>

Seth
Options-->external filters-->add filter--> pipa DirectVobSub (autoloading version)

ha erre gondoltál

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Királyos

Ha még azt megmondod, hogy a directvobsub hogyan tudná átvenni a feliratok megjelenítését, még jobb lenne 😄

RelakS
Na, akkor ezt a Homecinema edísönt le kell vadászni

Nekem csak egy E2200 van, mégse volt probléma az 1080p-s Code Geass BD-rip lejátszásakor, még openingnél karaoke közben se<#smile>
Amúgy a MPC Homecinema elvileg használ hardveres gyorsítást, a beállításokkal lehet probléma...

Frosty01
na nekem is pedig 4 magos 2.4@ és nagy ritkán a túl nagy felbontású szarok megizzasztják szegénykét :|

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
Intel E6750 @ 2,66GHz

Bulykin
<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Milyen procid van?

armageddon666
Jaja... kérdezzétek csak Runstedtet 😛 (kimi ga nozumu eien)

@

Bulykin
annyira azért nem, van sokkal drámaibb anime is sztem, pl a Rumbling Hearts

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS
Ismer valaki több szálon, vagy a videókártya segítségével dolgozó lejátszót? Esetleg hogy hogy lehetne rávenni a MPC-ot, hogy vegye igénybe legalább mpeg4 (H264) videó lejátszásához valamiféle gyorsítást? A procim ugyanis idõnként zokon veszi a rásózott melót FullHD tartalom lejátszásakor😄

davidka003
Geci jó anime és gyönyörû és igen olyasmi mint amit leírtál. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LeventeV
az 5 Centimeters Per Second nagyon drama? olyan igazi szivfacsaro, konnyeket elocsalogato?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bulykin
nem vagy egyedül😛

armageddon666
Mind elfogultak vagyunk 😊

@

na jó igaz én meg elfogult vagyok😄DDDD

Nemcsak a vége a lényeg,logikusan épül fel részrõl részre,plussz ha kanon nem volt gagyi számodra akkor annak sem kéne😄

armageddon666
haverom akivel alapjában véve nagyon hasonló az ízlésem, azt mondta gagyi... meg hallottam még ezt 1-2 forrásból... + kurvára el van spoilerezve a vége mindenhol, tehát élvezni sem tudnám... így kimaradt nálam...

a végét azért láttam 😄 mert érdekelt konkrétan hogy is volt a Nice Boat 😄

@

szégyen<#shakehead><#wilting><#wow3><#levele>

Tényleg, ott a pont 😄

LeventeV
UGYVAN!!!
rasszista es a keszitok ezt tetoztek egy kis megszallottsaggal (Euphie) es manipulalhatosaggal (Sneizel).

armageddon666
Megfejtettem miért hasonlít Negima!? és Sayonara Zetsubou Sensei...
Mind2 SHAFT 😄

@

armageddon666
szerintem a készítõk formálták olyanná hogy ne legyen kedvelt :B
kis rasszista ribi -.-

@

Szerintem tudták a készítõk hogy Nina nem valami népszerû a rajongók körében, így ezzel próbáltak kedveskedni<#idiota>

LeventeV
szerintem is. Lelouch kepei kelloen ordogiek, zsenialisak. de azert az a Ninas kep... mintha fel akarna robbanni az arca <#idiota>

armageddon666
jóóó na, van egy érdekes stílusa az animének 😄 anorex CLAMP karakterek + õrült arcok 😄 De Lelouchnak jók 😄 Ninánál már ijesztõ :\

@

Ja<#vigyor>

LeventeV
azert milyen orult kepet tudtak rajzolni Ninanak...

Nina<#idiota>

armageddon666
Nice Cart 3 😄
legjobb 😄

@

LeventeV
ez nem megy, linkeld be ujra legyszi, megol a kivancsisag 😛

armageddon666
Nice Cart 3 😄
legjobb 😄

@

LeventeV
tudom, hogy fake, azert is irtam idezojelbe.

a #25750-re pedig... NAGYON BIROM A FEKETE KERETES KEPEKET <#idiota>

armageddon666
én nem látom de a csapból is az folyt egy darabig, szal LOL 😄

@

Ez is spoiler, csak az nézze aki látta a Code Geass végét<#idiota>
Bár csak az fogja érteni igazán aki látta a School Days-t.<#hawaii>

eightmiles
One Piece a legjobb! 😄 Bazz már várom a 410-est nagyon :/ Remélem holnap már subbolva lesz ^^

Az a "kihagyott jelenet" csak fake, errõl már volt itt is szó 😄
Errõl a hírrõl meg én is hallottam már, csak én feltételes módban, hogy "lehet hogy lesz". Hát de szerintem már nem lesz belõle semmi.

LeventeV
amugy nemreg lattam egy allitolag "kihagyott jelenetet" amelyben latszik, hogy a szekeres az Lelouch.

meg azt is hallottam, hogy lesz uj Code Geass, de az az eddigitol teljesen fuggetlen lesz, marmint Zero es Lelouch nem fogja tiszteletet tenni benne.

Nekem inkább ne küldj semmit<#wow3>