Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másodikként pedig a "globál anime" kategóriát mindenestül nyomtalanul eltüntetni...
@
Majd reméljük az AA is régi fényében fog majd tündökölni. 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Egyébként nem lett AA-n megszüntetve, csak új engine, és még félkészen adták ki :\ összetett keresésben lesz benne szerintem...
(no igen... az utolsó jó dolgot amit még szerettem benne, az évek alapjáni listázást is elbasszák 😄 szép)
@
Külföldi-magyar bármilyen jó.
Apropó, hogy lehet AnimeAddick-on mûfaj szerint keresni: pl fantasy-t, vígjátékot, iskolai életet, stb?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Na ki jön és hány napra a nyaconra?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Access has been restricted for this account (IP: 10.2.10.22). If you feel this is an error, please contact [email protected].
This is a temporary ban, it will be removed at some point in time. If you feel this ban has been exceptionally long, please send an e-mail to the address above stating your case.
MI-A-GECI???
@
mondjuk én még nem láttam... de sokan mondják, szal biztos úgy van...
egyébként szeretem az ilyen endless loop dolgokat ^^
@
PSN ID.: Beegabor
el kéne kezdenem nézni ^^ anno úgyis újra akartam nézni a rendeset, de Haruhi2-ben újra leadják a részeket, szal fasza 😄 csak honnan szedjem le AFK releaset >.<
@
@
@
Én nem nagyon néztem Blurayeseket... amiket néztem ott viszont rendes a Bluray...
oh... Evangelion 😄 megint alkottak... ugye anno
26 részes sorozat, movie, death&rebirth
4 director's cut rész
remastered sorozat, movie, death^2
Rebuild of Evangelion movie széria...
Rebuild of Evangelion 1.11 You are not alone Digital Master remastered változat
és ezután
Rebuild of Evangelion 1.11 TV verzió, ami továbbtuningolt a Bluray digital master extra változathoz képest xD
@
Ahol nem láttam elég feltûnõen, hogy fel lenne nagyítva a BD:
Shangri-La
Higurasi no Naku Koro ni - Rei
Spice and Wolf (bár ezt sajna már töröltem, szóval nem tudom ellenõrizni)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
やられたらやり返す。倍返しだ!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
más mint amire számítottam 😊 JOBB 😄 azthittem sima agyatlan ecchi... de nem ^^
@

やられたらやり返す。倍返しだ!
Btw Yui seiyuuját is bírom, csak ne énekeljen ^^"
@
K-ON! Insert Song Single - Fuwa Fuwa Time
Van rajta egy másik jó szám, a Tsubasa o Kudasai 😊 (Szárnyat kérek)
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
nipponseirõl szedtem le... kicsit össze vannak keverve a címek -.-
@
Jó pár éve láttam egy filmet, de egyszerûen nem emlékszem a címére <#falbav>#falbav>
A történet valahogy úgy kezdõdött, hogy az emberek lelkei felszállnak az égbe. Bemutatnak egy virágzó, idilli hangulatú várost, amit késõbb megtámadnak. A fõhõs srác átáll az ellenséghez. A végén a barátnõjét már csak szellem formájában látja viszont.
Sajnos csak töredékek rémlenek belõle, remélem valaki már látta közületek...