Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
ezen már sokat gondolkoztam... kéne egy szélesvásznú 1680*1050es monitor, de mit kezdek akkor az animékkel? a 720p-t nagyítani kell, az 1080p-t kicsinyíteni... egyébként ez attól függ hogy hogyan kicsinyít a program... mint nem is olyan rég beszéltünk róla, a photoshop vagy hatféleképpen tud skálázni... más-más eredménnyel... hogy a MPC milyet használ, azt nem tudom... de egy 1080ast 105re kicsinyítve valószínûleg jobb képet kapsz mint egy 720ast nagyítva 😊

@

RelakS
hááááááááát... a legtöbb 1080-as anime 720-as forrásból van nagyítva, még a kiadónál! 😞 (A betûk fasza élesek, de az animén látszanak a nagyítás nyomai)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
lenne egy kerdesem: ha nincs FullHD monitorom akkor erdemes 1080p-s animet leszedni? mert neztem kepeket es pixeles, ha kinagyitom, akkor nagyon szep, de ugye akkor egy resze nem latszik, mert a monitor felbontasa 1680x1050.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

CSOCSO
en mar lattam.. szvsz leggagyibb ghibli film
armageddon666
nem tudom... de valahogy ijesztõ 😄

@

RelakS
Miez? Tükörország, ország?

Gy.K.: Kore wa nani? Kagamiguni ka na, ka na?

armageddon666

@

LeventeV
en se dobtam hatast tole...

Seth
Nem lesz belõle klasszikus szerintem, én legalábbis a bemutató alapján nem estem tõle hanyatt

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Új Miyazaki film

armageddon666
mit???

@

CSOCSO
ponyot megnezte mar vki mas is?
Facek
Azaz. Szerintem nevetséges volt ilyen sok résszel húzni az idegeket, aztán ilyen nagy pofáraeséses véget adni neki. Tekintve hogy a novellában ez egy csápter volt, az elözõ részek is kb 1-1 csáptert tartogattag vagy néha többet egyben, és akkor ebbõl az egybõl csináltak egy kibaszott 8 részt 😄
LeventeV
jovoheten akarnam kezdeni a School Days-t. az lenne a kerdesem, hogy melyik csapat adott ki belole 720p-s valtozatot?

armageddon666
Megnéztem megint a végét >.<
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Haruhi tök aranyos volt ahogy ott kiabált 😄 Meg Kyon pókerezett Izumival, és 10JQKA xD Azért gáz hogy 15k alkalom kellett, hogy végre megszólaljon... akármit mondhatott volna szerintem... de a házifeladat olyan nyilvánvaló volt 😄 Minden animében van nyár végén közös házicsinálás XD

@

armageddon666
VÉGE!!

😄 gondolom az a vége mint a novellának... felhõ meg repülõ nem tudom miért volt, de éreztem hogy ez lesz...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
házi feladat 😄 tudtam 😄 egyszerûen tudtam hogy azt kell még megcsinálniuk 😄

A 8 rész sok volt akárhogy is nézzük, de nem fogom emiatt lepontozni a sorozatot... bár ez még függ a hátralevõ részektõl, illetve hogy MALra hogy kerül ki... (csak az újak kerülnek a második évadba, vagy vegyesen lesz, és akkor az eredeti sorozat egy summary)

Szerintem egy 4 rész elég lett volna... Egy alap, a második, egy idõhúzás (ami mondjuk ne a 3. legyen, mert az volt a leggázabb 😄), feszültségfokozás, és a negyedik, a megoldás 😊

Azt viszont még mindig nem vágom hogy Nagatot miért állította meg mindig, meg mi volt azzal a maszkkal -.-

Ha minden igaz akkor most Sigh of Haruhi jön, utána Episode00 Mikuru-chanos cucc, amit már anno sem szerettem (de Sigh of Haruhi után azt hallottam másképp fogok erre tekinteni...), illetve még bele kéne férnie a Disappearencenek :\

Több variációt hallottam... a legrosszabb, de legvalószínûbb, hogy ez a szezon 26 részes lesz, a régiekkel együtt, ami 12 új részt jelent... egy Bamboo Leaf Rhapsody (aminek úgy hallottam a Disappearencehez lesz köze) már volt, az Endless Eightek az 8 rész, és akkor marad 3 hely?? Ez így gáz lenne...

Vannak optimista találgatások, hogy kitolják az évadot az õszi szezonra is 😊

Egyébként ha valaki megnézi majd a második évadot, azt tegye a régi részekkel együtt 😊 mókás volt a Myterique Sign-t megnézni Bamboo Leaf Rhapsody után 😄 Ja meg lehet, hogy ennek köszönhetem, hogy nem volt annyira idegõrlõ a 8 részes végtelen nyár 😊

@

Facek
ha az a vége az ee-nek mint a novellában akkor ne várj sokat a felhõtõl meg a repülõtõl 😄

KYON KUN, DENWA~~~
armageddon666

Aki nem akar sok idõt elpazarolni Endless Eightre... 5 az 1ben 😄

@

armageddon666
Nnna.... akkor én csokiöntet nevû narancslevet fogok árulni 😄DD
---
Endless Eight felénél járok ^^ ez a 4. megint jobb volt 😄 a 3 volt eddig a leggyengébb... viszont már kikészülés határán vagyok >.<

Mi lehet a felhõvel meg a repülõvel? :S

@

biomage
ja látszik -.-
és nem, nem fehérítõ hanem öblítõ volt!

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
bocsi most keltem 😄

@

armageddon666
Úúúú pászmek, egy fehérítõ aminek Bleach a neve <#falbav>

(bleach = fehérítõ)

@

biomage
nem, a neve Bleach volt komolyan! <#idiota>

bocsi elfoglalt voltam 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bulykin
gyorsan kiszaladtál a konyhába?<#idiota><#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

davidka003
<#wink>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RelakS
No, milyet? Fa + Somat?

LeventeV
igen, igaz. most jott ki egy filme amit a Walt Disney-vel kozosen keszitettek.

Doddy a düdő
silan?

biomage
Ma voltam a tescoba, és milyen nevû öblítõt láttam? <#idiota>

RelakS
Ugyanaz a Miyazaki Hayao írta, ha minden igaz

LeventeV
azt en is tervezem, mert mar lattam belole reszletet, de jo a megfogalmazasod, olyan ize, en se talalok ra szavakat, Chihiro is epp olyan volt, talan azert mert ugyanaz az otletgazda.

RelakS
Most néztem meg a Vándorló palotát

Ez is elég izé, mint a Chihiro 😄

LeventeV
ok. akkor ha majd eljutok odaig, hogy elkezdem nezni, akkor majd meg rakerdezek egy-ket dologra.

BEAST
En teljesen jol elvagyok a One Piece nezegetessel, igaz sajnos utolertem a sorozatot, de eddig ez a legjobb "vegtelen tortenet" amit nezek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Hát akkor ez C-C-C-Combo Breaker volt XD

Bulykin
Nuki! beidõzítettem a K-On! feliratokat, nemtom kell e, itt van: KATT
az uccsó 2 rész hiányzik, mert még nincs magyar felirat hozzá

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Most megy a "második évad", de az új részek eddig pl. az elsõ évad közben játszódnak történetileg...
Az Endless Eightrõl meg szerintem jobb ha nem spoilerezünk a te érdekedben ha meg akarod nézni...<#idiota>

armageddon666
annyiszor akartam ahányszor megnéztem 😄DD

@

Seth
És? Már mondtad, vagy 4x fogod elmondani ?? XD

LeventeV
tiszta kacaj az egesz, ahogy elhallgat, aztan megkeri az embereit, hogy aki dobta az animet az menjen ki...<#idiota>

Armageddon akkor felvilagositanal <#vigyor> ? kosz.

armageddon666
Na, megnéztem az Endless Eightet...

@

RelakS

LeventeV
visszakanyarodva a temahoz a Suzumiya Haruhi no Yuutsu-nak hany evada van?
es asszem pon RelakS beszurt egy videot amin Hitler ideges, es a felirata az Endless Eightrol szolt, hogy nem akarjak befejezni. valaki felvilagositana ezzel kapcsolatba? kosz.

LeventeV
oh. mikor en neztem meg nem volt free, le is szidtak, hogy miert kerdeztem, mert akkor biztos nem lesz az, es az lett 😛

armageddon666
Na megnéztem Endless Eightet

@

armageddon666
de látom megkérdezted 😞 ezért egyébként WARNt is kaphatsz XD

@

armageddon666
rombolás? ha jóllátom free...

@

LeventeV
ncore-ra felloktek most egy 23 GB-os hentai pack-et, ugyhogy most egy kis aranyrombolas kovetkezik, felteve ha nem cenzurazott.<#idiota>

armageddon666
nem is... az hogy belenéztem... ha láttam volna mindet végig teljesen akkor mondanám hogy ismerem ^^ így csak annyira, hogy képrõl felismerem... de már történetrõl csak annyira amennyit esetleg ismertetõkben megemlítettek 😄

@

Seth
Igazából több száz dvd-s gyûjteménye van belõlük