Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Ha a Rosario tetszett, akkor szvsz az Asu no Yoichi is fog<#smile> Ha mégse akkor elõre is bocs 😄
LeventeV
a Kanokonba van rokaisten meg farkasisten. osszejon konkretan az anime vegere valamelyikkel a fohos? ha igen akkor azt ne irjatok oda, hogy kivel.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Most melyiket is kérded?<#idiota>
armageddon666
Kanokont értettem alatta 😄 Rosario jó volt 😄 (Girls Bravo is)

@

LeventeV
ha a vegen konkretan osszejon valakivel, akkor megnezem, maskepp asszem kihagyom, vagy erdemes megnezni?

RelakS
Na, az tényleg az XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Agyatlan ecchi=Kanokon<#idiota>
LeventeV
hat ha armageddon az "agyatlan ecchi" alatt a rosariot ertette, akkor szerintem megnyugodhat mert ez azert jobb annal 😛

Lelouch
És jól tud harcolni benne a fõhõs srác, nem úgy mint az a szerencsétlen animés Tsukune<#falbav>
Timbo
szintén láttam .. 😄 de sztem elkezdem a Beck-et , a korábbi élménybeszámolókat követve 😛

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

LeventeV
hat ertelmet ne keress benne, de egy komolyabb drama utan jol esik az embernek, en legalabbis igy voltam vele, de mar meg nem mondom, hogy melyik anime utan neztem meg. roviden a tortenet: Yoichi lejon a hegyekbol, hogy "tapasztalatot" szerezzen maganak, es mivel meg nem jart varosban mindig valami bajba keveredik. en jol szorakoztam rajta, amugy is en szeretem az agyatlan hulyesegeket <#idiota>, am ugyanakkor a komoly dramakat is. szerintem tegy vele egy probat, cselekmeny huzas, mint a mufajbol is kovetkezik nincs (seto no hanayome es nogizaka feeling azaz nevetseges reszek egymas utan, ujabb szereplok tunnek fel, majd az utolso 2-3 resz komolyabb hangvetelu lesz). majd szolj hogy mire jutottal vele.

armageddon666
Akkor az jó ? Meg akartam nézni, de aztán mindig úgy alakult, hogy agyatlan ecchi azért még se esne jól 😊 (mert valahogy az jött le róla nekem)

@

LeventeV
Asu no Yoichi? egyeduli bajom vele, hogy az utolso 2 resz lehetne 3 😛

armageddon666
Egész jó ez a Rental Magica 😊 fõleg mikor Fukuyama Jun elõveszi a Lelouchos hangját 😄 egyébként össze vissza ugrálnak az idõben ... szal nem sorban vannak a részek ahogy észrevettem 😄 de nem zavaró...

@

Timbo
kössz de mind3 megvolt már 😄

armageddon666
Egyre inkább elkeseredek ahogy olvasgatom Sankakucomplexet... Japán megõrült... cenzúra ezerrel -.- mármint olyanokat amiket simán nem kéne :\ (ld. Rosario+Vampire2)

@

armageddon666
Hmm... már eltûntek a reményre okot adó jelek :\ ráadásul azt olvasom hogy a manga gagyi 😄 anime > manga 😄DDD ritkaság 😄

@

armageddon666
hát rég hallottam ezt... úgyhogy én egyelõre nem nézem meg... meg amúgy sem... akkor már inkább Plan to Read a mangát XD

@

Lelouch
Errõl még én se hallottam, de remélem hogy lesz belõle valami 😊
LeventeV
szoval akkor a 3. evadot tulajdonkeppen leadjak majd rendesen?

armageddon666
nekem tetszett... fõleg a második évad, annak is az eleje 😄 war game 😄 kurva jó 😄 3. évadot viszont meg ne nézd! OVA, bele a közepébe, rengeteget kihagytak, kemény mangaspoilerek, és ha mindenigaz meg lesz animálva a köztes is...

@

LeventeV
a School Rumble-t megnezte mar valaki kozuletek? milyen?

armageddon666
tudom, de akkor nem jöttem rá, hogy lehet aktiválni õket 😄 meg nem is nagyon kerestem õket XD meg amúgyis a (renderless) az olyan ijesztõ... renderLESS... mintha valamibõl kevesebb lenne benne 😄 szal sosem használtam ^^

@

LeventeV
ha egy kicsit lazabb animere vagy akkor Nogizaka Haruka no Himitsu vagy Seto no Hanayome es Dokuro-chan.

RelakS
háááhááá

A réginél is volt három féle minimum

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Háháááá és így meg lehet adni a méretezési algoritmust ^^ és van bicubic 😄 mondjuk utána hülye számok vannak és nem tudom melyik milyen... de ezt jó látni jövõbeni új-monitoros terveimhez 😊

@

armageddon666
Na, végül leszedtem MPC Homecinemát... bár még nem látom elõnyét 😄 K-lite codec packot nem töröltem, mert nem telepítõs volt az új MPC, úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy a codecjei más programmal is mûködnének... Viszont fogtam, és bemásoltam a régi MPC helyére, így most ezzel indulnak a videók... majd kitapasztalom milyen lesz...

VMR9 (renderless) az Output jelenleg.... Így már mûködnek a shaderek 😄 nagyon menõ 😄 Emboss, Invert 😄 mire kell beállítani, hogy a VGA-t használja CPU helyett?

@

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nem volt gáz az eleje se, csak túl komolytalanra vették a figurát... De hát ízlések és pofonok. Mondjuk az ezután következõ részek nekem is jobban tetszettek 😊 Bár a Giga Drill Breaker az most is ütött 😄

Apropó újranézés, most a 6. részt cenzúramentesen néztem meg, hát így jobb volt szvsz<#idiota>
armageddon666
Rám csak azért hatott úgy, mert
szar poénok, idegesítõ karakterek, tök gáz volt az egész, egyedül Kamina miatt néztem, erre meghal -.- fuckyou vagy fuckyou?? 😄 szerencsére aztán nagyot fordult a sorozat és epic meg minden 😊

@

Lelouch
Most nézem újra a TTGL-t, és nem gondoltam volna hogy a
8. rész másodjára is ugyanolyan hatással lesz rám mint elõször :S
LeventeV
en is befejeztem a School Days-t, elso reszet tregnap neztem, aztan ma 11-et egymas utan...
Ugy erzem magam mint akit elutott egy teherauto. engem nagyon megcsapott a vege, foleg, hogy en mindket lannyal szimpatizaltam, sot meg az elejen Itouval is -a kezdo/vegzo monologja nagyon ott van- de a kozepe fele kiderul, hogy egy fiu akinek csak a pinan jar az esze es ezert mindenki erzesein atgazol, csak kihasznalja az osszes lanyt.

armageddon666
Fukuyama Jun

Ezt a beleélést <#eljen> kurva jó 😄

@

Seth
"Cheating is a serious business !"

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
A visual novelben vannak alternatív befejezések 😊
Csávó Csaj1-gyel sétál a hídon, szembe jön Csaj2, *nyissz* *spricc* torok elvágva 😄

Aztán Csávó Csaj1gyel sétál az utcán, egyszercsak lezuhan eléjük Csaj2 😄 mielõtt leér a feje még be is lassítják a videót xD utána szépkenõdik...

Egyébként ha minden igaz van good end is xD bár az lehet hogy valami háremes 😄

@

Timbo
hát igen.. elég furcsa egy anime volt.. a karakterek elfajzottak kicsit a végére.. ami sokkoló volt, hogy milyen befejezést választottak ..😮 én naiv még azt hittem 😄 vmi félig kis happy end lesz 😄 de semmi.. most keresnem kell úgy érzem vmi lovely complex szerû anime-t 😄 kell egy kis boldogság is néha.. 😄

Lelouch
Mivel minimális szimpátiám se volt a szereplõkkel, így engem nem tudott sokkolni az utolsó rész...
LeventeV
en meg nem fejeztem be, majd esetleg holnaputan. spoilered nem olvastam el, majd ha befejeztem en is akkor megvitatjuk.

Bulykin
<#eljen>

ez a kép meg fasza<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Timbo
na kommented után gyorsan végig daráltam én is a school days-t .. hát mit ne mondjak 😮
ez az uccsó' rész nem kicsit sokkolt le 😮

Hegi90
Végignéztem a Beck-et.

Nincs rá szó... azthittem halál unalmas lesz, és egyáltalán nem. Simán ott van a helye a legjobbak között.

Respekt! <#eljen><#eljen><#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

armageddon666
hát nem tudom... lehet szemüveg kellene, de közelrõl jobb olvasni a feliratokat 😊

@

LeventeV
milyen tv-d van?

[Jakuza]
Hat nem tudom, de en siman a geprol kivezettem a TVre a kepet.
A legtutibb igy monitoron kozel nem olyan jo nezni, igy meg akar ledolhetek az agyba is es onnan nezem a filmeket/animeket. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lelouch
Emiatt szerintem nem kell aggódnod 😛
LeventeV
elkezdtem a School Days-t. elso reszt neztem meg csak, de mar erzem a lelkembe. megint az lesz, hogy vegignezem aztan egy hetig nem leszek jo semmire lelkileg 😞

LeventeV
ipon-on nem latom az enyemet, csak a TV tuneres valtozatait. nekem atszamitva 55 ezerbe volt.

LeventeV
nem ismerem a markat, es keveslem a kontrasztot, bar lehet csak eliras.

armageddon666
teszt alapján ezt néztem ki 😊

@

LeventeV
szerezz be egy 22"es monitort. ha nem ulsz messze tole (mint pl. en, mivel az asztal amin van nem szeles) akkor nagyon jo, es eleg is. 704x400as felbontasu animek mar jok rajta, szepek, de azert a HD megis szebb. en az enyemet nagyon szeretem, es abszolut nem bantam meg, hogy raszantam a penzt. ha nagyobb osszeget szansz ra akkor mindenkepp egy T szerias samsungot vegyel, jo nagy a kontrasztjuk. az enyem 20 000:1, T220asrol van szo.

armageddon666
ja meg amivel relaks beelõzött, és én ki is hagytam... függ a forrástól is. Ha az 1080p egy upscale, akkor célszerû talán a 720p-t leszedni... és akkor csak egyszer torzul a kép... másrészt lehet, hogy mégsem ez a helyzet, mert a program menet közben lehet hogy rosszabbul skáláz, mint mikor kódolásnál csinálják :\

@