Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Sexfriend ~ egyszeru de nagyszeru;
Front innocent ~ jo grafika, alapmu;
Immoral sisters 1, 2 ~ elso hentai amit lattam;
Body Transfer ~ nekem tetszett;
Sexual Pursuit ~ BETEG 😛;
After class lesson ~ tetszett a befejezes;
Daiakuji ~ nem neztem vegig, de ami kesik nem mulik;
Discipline ~ haaat nem vagyok annyira oda az emberfelettien nagy mellekert;
Spa of love ~ nalam top 5-be benne van;
Step sister ~ a kikotozos/eroszakolos nem az en mufajom;
Depravity ~ csak 1 no 😞 ;
My Brothers Wife ~ ez se rossz;
Slave Market ~ ez is elsok kozt volt;
Taboo Charming Mother ~ tegnapelott neztem meg, nezzetek meg ti is;
Slutty Princess Diaries ~ hat nem a legjobb grafikaju, de elmegy ez is;
Sextra Credit ~ temaja: bosszuallas
Nymphs of the Stratosphere ~ furcsa: pin@ nelkuli nok vannak benne, WTF?;
Sleazy Family ~ csaloka a cim, nincs verrokonsag;
Campus ~ romantikus tortenet;
Black gate ~ lattam de mar nem emlekszem a tortenetre;
es ami a Bible b. mellet nalam abszolut viszi a palmat, kellemes grafika, kicsit horrorisztikus tortenet, szexualis vagyat kivalto viragok... ennel tobb nem is kell: CRIMSIN CLIMAX
Angelium
Bible Black
Discipline
Taboo Charming Mother vagy Enbo
Front Innocent (talán a legszebb)
Stepsister vagy Gibomai
Hatsu Inu (cenzúrázott :'()
G-spot Express vagy Itazura the animation
The Story of Little Monica vagy Little Monica Monogatari
Maple Colors
Jiburiru the Devil Angel vagy Makai Tenshi Jibril
Body Transfer (ez naggyon érdekes 😛)
Sexfriend
Princess 69 (ez néha nagyon beteg és durva :K tornászos amúgy xD)
Night Shift Nurses
Ikusa Suvia
Ikusa Otome Valkyrie
Taimanin Asagi
Anejiru
Ma ga Ochiru Yoru
Inyouchu Shoku
Chikan Monogatari
Kodomo no Jikan
ezt találtam... ezek vegyesen láttam/megnézném cuccok... és mégsincs benne a Koihime XD pedig rémlik 😄
@
Jajj, viszont egyet ki ne hagyjak: Front Innocent... a legszebb hentai... sõt... nagyon sok "rendes" animét is lepipál 😄
Összeírtam egy másik listát is... ilyen külön Plan to Watch szerû...
Shoujo_Sect
Jiburiru:_The_Devil_Angel (ebbõl mondjuk láttam már részleteket)
Kateikyoushi_no_Onee-san_The_Animation_:_H_no_Hensachi_Agechaimasu
Sexual_Pursuit
Alignment_You!_You!_The_Animation
Phantom_Hunter_Miko (sztem ebbõl is láttam... ez nem is az a nagyon HC hentai, ha nem keverem 😄 ezt majd tényleg meg kéne nézni ^^)
Words_Worth (elvileg jó kis fantasy)
Jokei_Kazoku:_Inbou (ezt ma leszedtem, belenéztem, csalódás :\ nem olyan rossz, de jobbra számítottam a 2 gif alapján)
Kite (ez mustsee ^^ azt hallottam hentai részek nélkül is nagyszerû)
Mezzo_Forte (mint Kite)
Shuukaku_no_Yoru
D+vine LUV (Ezt is egy gif miatt szedtem le, ez is csalódás)
@
Néztem CrunchyRollon... már kevés rész van megcsillagozva (fizetõs)... Most nem tudom, hogy ezek idõvel fogynak, vagy egy ilyen szakasz tolódik-e el, de láttam, hogy van egy olyan hogy trial regisztráció... és azzal ha minden igaz lehet a VIP tartalmat is nézni... két nap talán, annyi alatt kb. 20 részt kellene ledarálni, és onnantól ott vannak az ingyen részek ^^
csak mert Rumbelék lassan haladnak...
illetve azt az infót kaptam hogy HorribleSubs Crunchyrollról rippel, tehát ha a hézag ki van töltve Rumbel és aközött, akkor lehet azt is nézni...
@
Code Geass fanoknak
Bulykin... ez nem durva... keress rá hogy "It's aaaawwwwwwright!!" (ne keress rá... nagyon durva >.< nagyon guro... beteg... ÁÁÁÁÁÁh... what has been seen, cannot be unseen)
@
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
illetve ha már így benne vagyunk a témában, van 2 gif, és kéne SAUCE >.< biztos több hentait láttatok, mint én, szóval talán tudtok is majd segíteni ^^
@
köszi!
btw kurva jó volt ez a rész 😄 meg úgy az egész sorozat 😄
---
Chihiro K-On-on azért csúszhat a magyar felirat, mert külön van az OP meg az ED... a részekbõl kivágták, és külön fájlban lehet leszedni... na most nem tudom hogy lejátszók hogy fûzik ezeket így össze a felirattal... :S
@
Elcsuszas valami reklam miatt, altalaban mindegyik resz ugyanannyival szokott, tehat ha mondjuk a felirat idejehez +5 masodpercet ad valaki, akkor azonos releasehez altalaban mindig ugyanugy +5 masodpercet kell adni a masik reszhez is.
Vagy pedig a framerate mas, esetleg mindketto. Altalaban ezek a szabvanyos elteresek. Kameras verzional lehet esetleg meg csuszasa a felirat idejenek mert azok nem feltetlenul fix framerateval dolgoznak.
De ez ugyebar elege valoszinutlen esetunkben, mert az animeket nem igazan kameras verzioban adjak ki.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a chihiro-s és a magyar k-on felirat mégse jó, most ahogy lellenõrizgettem és belenéztem, mégsem passzolnak valahogy, bár nem tudom mi a baj... ):
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
Elkezdtem nézni idõrendi sorrendben, meg hogy kiszótárazom az angol feliratot
3 rész után besokalltam, Yukinak olyan szövege van <#idiota>#idiota>
@
---
The Melancholy of Haruhi Suzumiya VI (vetítés szerint utolsó, idõrendben 6+1.) végén ha minden igaz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Viszont végignéztem a hikaru no go-t. Ugyanúgy mint sokan mások soha az életembe még csak nem is hallottam róla, itt találkoztam vele elõször, + külföldi listákon. A fene sem gondolta volna, hogy ennyire évezni fogom! Igaz utálom a hosszú animéket /nekem már 50 is hosszú/ és nem is nézem õket, de errõl csak jót hallottam, hát belekezdtem, és nem is csalódtam. Végig magával ragadott, nem haboztam mindig az új részeket betölteni 😄. Egyedül úgy 65-70 között volt pár olyan rész amit fölöslegesnek találtam, de eleget kárpótolt cserébe a maradék 70 rész. Szerintem a végét se kell nagyon babrálni, amúgy is ha több részes lenne bele se kezdek 😄.
de tetszett a befejezese, nem gondoltam volna, hogy ilyen jo lesz
Az a vicc, hogy még a régi részeknél vagyok, és így is élvezem... Aztán lehet, hogy azért mert anno nem maradt meg annyira... Szal pl. egy Elfen Liedet megint megnézni :S az beleégett az emlékezetembe... Mondjuk Evangelion is, azt meg már sokszor láttam XD
@
REAL MADRID
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
UI:kosz a valaszokat az elobbire.
Aztán átláthatóbb, letisztultabb, van rajta animeblog (szeretek egy animérõl blogot olvasni miután megnéztem 😄)
így hirtelen ennyi 😄
Ellenben Addicts tele van letöltésekkel meg képekkel... képekre még nem találtam alternatívát...
De a legjobb a MyAnimeList ^^ csak képek még nincsenek 😄
Oh és kis extra: Google: <animenév> fansub comparison 😊 elég sok animéhez találtam már ilyet... képekkel összehasonlított fansubok... segít a választásban az anidbs kommentek mellett 😊
@
PSN ID.: Beegabor