72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    LasDen, Beast,

Nektek is köszönöm!
  • BEAST #69106
    Belelestem és nagyon bejött. Várom is a következő fejezeteket. :D
  • BEAST #69105
    Boldog születésnapot Relaks! :)
  • LasDen #69104
    HBD Relaks :)
  • RelakS
    Köszönöm!
  • Prof William
    Japán a második világháború óta próbál bosszút állni a világon a Live Action műfajjal. :)

És persze Boldog Születésnapot!
  • RelakS
    Köszönöm! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Háppi börszdéj RelakS; RelakS2!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Anime: Servant x Service --- (Yutaka Hasebe a szereplő)
    MAL: https://myanimelist.net/anime/18119/Servant_x_Service

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.15. 09:20:47
  • PetruZ
    Igen. :)
  • efti
    Én az epizód felénél feladtam. Olyan 12 egy tucat Boku wa Tomodachi ga Sukunai-nak tűnt. Tévedtem?
  • PetruZ
    Eléggé...
  • Seth
    Borzalmas lesz :D
  • PetruZ
    Fullmetal Alchemist új trailer
  • PetruZ
    Gamers!: Hősünk a középiskola teljesen átlagos tanulója, akinek még barátja sincs, de ez őt nem igazán érdekli, hiszen éjjel-nappal zavartalanul játszhat, akár otthon, akár a szünetekben. Aztán egy nap egy játékboltban megszólítja őt az iskola istennője, a mindenki által csodált tökéletes idol, és meghívja őt az iskolai játékklubba, ahová direkt ilyen elkötelezett játékosokat szeretne összegyűjteni. Hősünk tehát meglátogatja a klubot - és innentől kezdve nem úgy mennek a dolgok, ahogy a szokványos romkom-okban szokás. :)
    Jópofa, mert újat húzni és csavarni egy kicsit a kliséken. Kíváncsi leszek, meddig lehet majd ezt az állapotot fenntartani.
  • PetruZ
    Azok közül, amiket láttam, szerintem az egyetlen élvezhető gal manga, ami nem megy le alpáriba, de tartja a hagyományokat. :)
  • BEAST #69092
    Gal Gohan-nak adok egy esélyt, bár nekem a Hajimete no Gal manga is bejön eddig. :)
  • PetruZ
    - anime:
    Csak ebben a szezonban is van már egy másik, a Knight's & Magic. Aztán az utóbbi párat végigfutva, amiket láttam is, legalább néhány rész erejéig, és van bennük világutazás teljesen új környezetbe és a főhős valami sorsfordító szerepbe kerül: Gin no Guardian (határeset), Re:Creators (érdekes módon fordított alapsztori), Shuumatsu Nani..., Youjo Senki (a tavalyi best), Eldlive (ez inkább teleport), Gabriel Dropout (hehe :) ), Kobayashi-san... (kawaii-hehe :) ), KonoSuba (überláma főhős és szerintem thrash fantasy, de ettől még jó :) ), Overlord (über-OP főhős és kiemelt hivatkozási alap a témában), Re:Zero... (überláma főhős 2, de ez is hivatkozási alap), Nazotokine, Flip Flappers (határeset), Drifters (másik tavalyi menőség), ReLIFE (határeset, érdekes variáció a témára), Kuromukuro (mecha), Endride, Boku dake ga Inai Machi (misztikus nyomozós), Phantasy Star Online, GATE, Grimgar, Bakemono no Ko (film), ...
    Ez pont két év a 2015 tavasz/nyári szezonig és simán lehet, hogy kihagytam, vagy nem láttam valamit, ami ide tartozhat még.

- manga:
    A fentieknek jórészt van manga (és/vagy LN) változata is, azokat külön nem említem. Ezen kívül amit olvasok: Wortenia Senki (harcművész harem), World Teacher (kb. mint a K&M, de mágiaiskolás), The Gamer (párhuzamos világ), The New Gate (szokásos), Dungeon Seeker (amikor a társaid hátrahagynak megdögleni, de te utánuk mész), Gaikotsu Kishi-sama Tadaima Isekai e o Dekake-chuu (hatalmas Overlord koppintás), Honzuki no Gekokujou (könyvbúvárként újjászületni egy világban, ahol a papír és a könyvek elérhetetlenül drágák), Isekai Goumon Hime (démonszolgás), Jaryuu Tensei (újjászületés egy OP sárkányként), Mairimashita! Iruma-kun (lúzer srácot szülei eladják egy démonnak, aki a nagybácsija lesz a pokolbéli suliban).
    Amiket dobtam, azokat fel sem sorolom...
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.07.13. 17:44:43
  • PetruZ
    A Tsurezure Children szerintem az évad meglepetése. Nem csúcsjó, de meglepő, sokszínű, érett és jó. A 2. rész első panelje meg az általam látott egyik legjobb és legviccesebb jelenet volt ever. :)
    Az Aho Girl is jó és nekem a Made in Abyss is tetszik eddig. Meg a Centaur és a Tenshi is. :)
    Az a Hajimete no Gal szerintem borzasztó, nem is írtam róla, mert kb. 5 perc után kinyomtam és töröltem. Ha már gal téma, akkor sokkal inkább a Gal Gohan mangát ajánlom.
  • Kandurex
    A Castlevania -hoz tudtok magyar feliratot?
  • DasIsFuck
    Ha leírás alapján nem kelti fel az érdeklődésem akkor én nem szoktam bepróbálni őket.
  • BEAST #69087
    A Hajimete no Gal az egyetlen ami nézhető lenne? Te jó ég. :D

Tsurezure Children
    Isekai Shokudou
    Castlevania
    Knight's & Magic
    Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou
    Keppeki Danshi! Aoyama-kun
    Koi to Uso
    Aho Girl

Szerintem ezek mind nézhetőek, az első négy pedig kifejezetten tetszett az első részek alapján.
  • DasIsFuck
    Olyan borzalmasan semmilyen az az anime, hogy szavak nincsennek rá.
    Egy Re:Zero első részével beránt, a Konosuba szintén, ha bírod a humorát.

Hajimete no Gal az egyetlen sorozat ami nézős lehetne a szezonból, de volt szerencsém beleolvasni a mangába és ez az a fajta cucc, aminél instant agyfaszt kapok.
  • orichalcos
    Tudnál ajánlani pár sorozatot amiben ez a felállás? (komolyan kérdezem)
  • Nirz
    Tetszik, Plan to watch xD
  • PetruZ
    N+1 ugyanilyen sztori volt már a Konosuba előtt is...
  • orichalcos
    MC meghal de feltámadhat, egy tárgyat vihet magával másik mágikus világba, ahol csapatban harcol majd. Csak Konosubánál az Isten csajt viszi, itt meg a telefont. Annyi hogy előzetesek alapján hárem lesz, nem olyan vígjáték mint Konosuba.

Hajimete no Gal

1. rész

Még időben szóltak hogy van cenzúra mentes kiadás. :D Hajaj, az évad vígjátéka lesz úgy érzem.
  • PetruZ
    Clione no Akari: Az anime, aminek az első részében semmi, de tényleg semmi nem történik, csak a két főszereplő csendesen szenvedve nézi, hogyan terrorizálják osztálytársaik a harmadik szereplőt...
  • PetruZ
    Szerintem messze nem Konosuba, teljesen más stílus a kettő, köze nincs hozzá...
  • orichalcos
    Egyelőre eléggé Konosubára hajaz, de tetszett az első rész.
  • PetruZ
    Isekai wa Smartphone to Tomo ni: Hősünk középiskolás tinédzser, amikor meghal, de nem különösebben neheztel emiatt az égiekre, hiszen bárki elkövethet hibát, még egy isten is. Mivel megértő és rendes fiú, és mert az egész tényleg csak véletlen volt, Kami-sama megadja neki az újjászületés esélyét egy másik, a mieinktől eltérő mágikus-fantasy világon. Amikor az istenség megkérdi tőle, milyen kompenzációt szeretne, hogy magával vihessen az új életébe, az okostelefonját választja... (És természetesen emellett kap némi képesség feljavítást és mágikus érzéket is, mert milyen leendő hős az, aki nem rendelkezik mindennel, ami elérhető a világban?... :) )
    Ennek a mangáját még csak most kezdték fordítani, így már az anime első része is előrébb jár (az eredetije egyébként egyébként LN*). Tipppikus ifjú hős, aki mindenre képes és a nők lépten-nyomon belezúgnak, szóval szokásos harem fantasy. :)

*: Többen írják, hogy eléggé megcsonkították ezt is az anime változatra... :/
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.07.11. 19:16:14
  • PetruZ
    New Game!!: A második évad ott folytatódik, ahol az első véget ért. Eltelt egy év, a cég elkészítette és leszállította sikeres játékának folytatását és a csapat várja az új kihívást, ami egy egyedi cím, egy új játék képében fog majd jelentkezni. A felépítés kissé átalakul majd, egyesek új pozíciót kapnak, de a felállás és a stílus változatlan.
    Mivel a mangával naprakész vagyok, tudom, mi fog következni, bár mivel 4-koma az eredeti, bőven van hely finomságokra, amit a készítők továbbra is igyekeznek kihasználni.
  • Nirz
    Rating: PG-13 - Teens 13 or older
    :DDDD
  • Prof William
    Már elolvastam a mangájából 30 fejezetet de szerintem ez nem guro. Volt 1-2 meredekebb véres jelenet, de a gurótól mérföldekre van.

Akkor ez alapján a Berserk is guro.
  • DasIsFuck
    Hogy az istenben guro?
  • orichalcos
    Időben szólok, hogy a későbbiekben ezeket a jelzőket kapja meg a cucc, szóval akit zavar az ne nézze tovább. :D

"Shotacon, lolicon, guro"
  • RelakS
    Ideje Goku-t a földbe döngölni :D

VR játék
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.07.10. 21:35:04
  • PetruZ
    Tenshi no 3P!: Hősünk igazi shut-in már régóta és több évet kihagyott az iskolából. Ritkán jár el otthonról, akkor is csak bevásárolni, és a húgán kívül csak egyvalakivel tartja a kapcsolatot. Életét az alvás és a zene teszi ki, amatőr szerzőként posztolgatja változatos szintipop műveit a netre, de ezek is inkább csak a titokzatos illusztrátora (mondjuk az 1. rész alapján sejthető, ki az) miatt kapnak valamennyi figyelmet. Egy nap aztán email-t kap egy idegentől, aki észreveszi az összefüggéseket a különféle account nevek alatt posztolt, eltérő stílusú számai között és személyes találkozóra hívja. Mint kiderül, három kislány vette fel vele a kapcsolatot, hogy segítsen nekik összehozni egy koncertet az árvaházuk templomában...
    K-ON + loli = win! :D (De tényleg, nem is olyan rossz eddig.)
  • DasIsFuck
    Horse fétis.Best!
  • PetruZ
    Centaur no Nayami: A földi törzsfejlődés egy igen korai szakaszban egy másféle fordulatot vett, minek következtében a modern emberek mind mítikus lények, többek között angyalok, sárkányfik, macska- és kecskeemberek, valamint kentaurok lettek, a mi emberiségünk pedig nem több, mint a fantázia szüleménye. De középiskolás tinédzsernek lenni ugyanolyan zavaros és nehéz ügy, főleg, ha a ritka kentaurok közé tartozik valaki, egyedüliként az osztályában...
    Elsőre úgy tűnt, az évad Demi-chan-ja lesz, de nem az, viszont önmagában is érdekes, vicces, no meg hát kicsit furcsa is.
  • Nirz
    A szokásos kérdés vmi edgy/sok halállal a szenzonban, vagy megint kb semmi?