72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Vatican Kiseki Chousakan: Létezik a vatikáni egyházi hierarchiában egy titkos szervezet, amely a világszerte előforduló csodákat és isteni jelenéseket elemzi ki alaposan, hogy meggyőződjenek valódiságukról. A két főhős a világ számos pontját bejárja, hogy felfedje a megtévesztések nyomait.
    Aki bírja a katolikus szimbolikával és egyháztörténettel teli misztikus-nyomozós sztorikat, annak biztos be fog jönni, nekem nem igazán tetszett.
  • orichalcos
    Érdekesnek tűnik, köszi.
  • PetruZ
    Made in Abyss: Egy déltengeri krátersziget közepén nyílik a Mélység, ez az ismeretlen és veszélyes, de értékes ereklyékkel és kincsekkel teli, óriási verem. Senki sem tudja, milyen mély, de számos kalandort csábított a környékre a híre és a kráter belső peremén felépült egy nagyváros a kiszolgálásukra. Hősnőnk egy árvaház tanonca, aki maga is cave raider szeretne lenni, ahogy az anyja. Egy nap egy szörny elől menekülve egy különös képességekkel bíró, emlékét vesztett fiúba botlik, akiről csakhamar kiderül, hogy egy robot...
    A szezonban az első, ami érdekes és jól is néz ki.
  • PetruZ
    Konbini Kareshi: Középiskola, új tanév, régi barátok, új ismerősök, és egy közeli kisbolt, ami fontos találkozások színhelye lesz.
    Az OP alapján 6 kialakuló pár mindennapjait lehet majd követni, kár, hogy ez ritka unalmasan van kidolgozva. Ha olvasnom kellene, valószínűleg pár oldal után bealudnék rajta. Ezen nem segít az sem, hogy az álló grafikák ugyan kb. átlagosak, de az animáció nagyon elnagyolt, olcsó munka, elég bénán néz ki. Ez ennyi is volt nálam.
  • orichalcos
    Fate/Apocrypha

1. rész.

Adtam neki egy esélyt, és valszeg nézem majd hetente. :) Jó volt ez szerintem.
  • LasDen #69062
  • LasDen #69061
    Polygon beszüntethetné már magát....
  • IMYke2.0.0.0
    A kurva anyukáját, ki a tízer témát fel/kitalálta.
  • PetruZ
    Godzilla teaser
  • EnxTheOne
    Little witch academia

Egész jó volt.
  • Seth
    Például. Vagy a Blade
    De lehet csak nekem nem tetszettek.
  • RelakS
    Lásd: Iron Man, Wolverine?
  • PetruZ
    Azt sem tudjuk, ki dolgozik még rajta (a produceren kívül), ha egyáltalán elkezdődött bármi lényeges is, így ezt kijelenteni enyhén szólva botorság...
  • orichalcos
    Mivel egy darab japán sem dolgozik rajta, így nem anime lesz az. :D
  • Seth
    Ezek a koprodukciós animék soha nem működnek. SOHA !!
  • PetruZ
    Assassin's Creed anime sorozat jöhet majd a Netflixre az Ubisoft közreműködésével. "Original story", tehát nem valamelyik játék feldolgozása lesz.
  • Prof William
    Az új Fate-t fordítja magyar csapat? Érdekesnek tűnik a felállás.
  • DasIsFuck
    Elég gyenge ez a nyári felhozatal.
    Eddig egy sem került fel a listára.
  • orichalcos
    Szerintem Kissanimét kb nagyjából mindenki ismeri, aki streamelve néz animéket. :)
  • PetruZ
    Nanamaru Sanbatsu: Hősünk alacsony, gyenge, igazi könyvmoly alkat, aki nem szeret a középpontban lenni, de középiskolai évnyitóján másokkal együtt mégis a pódiumra kerül (ráadásul pont azon csinos osztálytársnője mellé, akivel korábban már egymásba "botlottak" a könyvtárban), hogy a helyi kvíz kör karizmatikus vezetője által feltett kérdéseket minél gyorsabban próbálja megválaszolni. Mivel sosem játszott még ilyet, eleinte nem is tudja, mit kell pontosan tennie. A kvízjátékokban a gyorsaság nem minden, ezredmásodpercre pontosan tudnod kell, a kérdés elhangzása során mikor kell megnyomnod a gombot, hogy le ne késs a többiekről úgy, hogy helyesen is válaszolj. De mire elhangzik a kérdés, vagy eszedbe jut a válasz, már elkéstél...
    Hát, ilyen még nem volt, én legalábbis nem emlékszem kvízversenyzős középiskolás rom(?)-komédiára...
  • CSOCSO
    rengeteg anime. ha jol emlekszem ingyenes es meg a simulcastet is felteszik
  • PetruZ
    Tsurezure Children: Középiskola, fiúk és lányok, valamint párok és leendő párok. A sorozat az utóbbiakról szól, hogy mennyire nem egyszerű dolog ez, mennyiféle megközelítés létezhet, és milyen apróságokon múlhat a boldogság és a kölcsönös megértés - vagy annak elmaradása.
    Ez is 4-koma-alapú romkom, de különböző szereplőkkel, szintén rövidebb epizódokkal.
  • PetruZ
    Igen, van rá utalás...
  • LasDen #69044
    szereti a banánt... hmm...
    ezzel a sztorival akár egy hentai is lehetne és az még közelebb is állna a valósághoz :D
  • PetruZ
    Aho Girl: Középiskolás hősnőnk olyan hülye, hogy képes a válasz kiválasztós teszteken is nulla pontot elérni - sorban egymás után mindegyiken. Egész nap csak a szuperokos, de ijesztő és hamar dühbe guruló osztálytársát, egyben gyerekkori barátját és szomszédját idegesíti a hülyeségeivel. Szereti a banánt, tulajdonképpen mindent azzal enne. A tanárok rég lemondtak róla, már csak az anyjában él valamiféle halvány remény, hogy valamire csak viszi majd az életben - főként, ha összeházasodna az őt kordában tartani próbáló szomszéd fiúval... Párosuk aztán újabb barátokat vonz - vagy taszít - köréjük különféle okokból...
    Pörgősebb (egy 4-koma manga az eredetije) iskolás komédia, kis ecchi és talán halvány harem beütéssel, rövidebb epizódokkal. Meg lehet nézni, néhányszor lehet nevetni is a hülyeségeken (mondjuk az ilyen sorozatok általában hamar kifulladnak)...
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm a választ.
  • PetruZ
    Abszolút kamunak tűnik, minden link a semmibe vezet és az, hogy mindenki mást kapásból fake-nek neveznek, messziről bűzlik. Az eu domain megszűnt, majd rögtön eladóvá vált, valaki meg ki is használta a dolgot.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.07.04. 18:50:57
  • PetruZ
    Koi to Uso: Jó húsz évvel ezelőtt a kormányzat, látva a rohamosan romló demográfiai helyzetet és a csökkenő születésszámot, olyan rendelkezést vezetett be, amely szerint minden, a 16. évét betöltött polgár a születésnapján megkapja, hogy kivel kell házasságot kötnie. A párokat előélet és statisztikák alapján választják ki, amelybe az érzelmek vajmi keveset számítanak. Mivel a rendszer jól működik, a feldőlő korfa kisimul, és a születő gyermekek átlagos intelligenciája is emelkedik, a rendelkezés továbbra is érvényben van, mit sem törődve a tinédzser érzelmekkel. Hősünk öt éve szerelmes már távolról osztálytársnőjébe és a 16. születésnapja előtt végre összeszedi a bátorságát, hogy találkozóra hívja. Kölcsönösen megvallják egymásnak érzéseiket és minden tökéletesnek tűnik, aztán hősünk éjfél után egy perccel megkapja a kormányzati értesítőt. Majd kicsivel később egy másikat is...
    Valamennyire érdekes a felütés már az első részben és ami a végén történik, szóval nem arról a tipikus folyamatról lesz szó, hogyan találnak végre egymásra, hanem hogy az érzelmek, vagy a kötelesség győz. (Mondjuk az eddigiek alapján nagyon nem úgy tűnik, hogy win-win, vagy szokványos silly romkom lesz a vége.)
  • IMYke2.0.0.0
    Valaki próbálta már a Nyaa klienst?
    Nem átverés - nem trójai, vírus estébé?

//Ja, és ha valaki letöltötte, feltehetné valahová... akar a halál regisztrálni a Usenetre.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.04. 18:37:05
  • PetruZ
    Youkai Apato no Yuuga na Nichijou: Hősünk felvételt nyer egy gazdasági középiskolába és végre elköltözhet nagybácsija szegényes otthonából, ahol nem mindenki látja őt szívesen, mióta befogadták. Az iskolával egy kollégium is jár - ami aztán még aznap este leég és az újjáépítés legalább fél évig el fog tartani. Addig is helyet kell találnia valahol, de az évnek ebben az időszakában a legnagyobb a pörgés a kiadó lakások után és az árak is felkúsznak. Végül egy régi, repkénnyel benőtt udvarházban talál egy kedvező árú szobát, de persze a helynek meg van a maga híre: állítólag szellemek lakják...
    Átlagos sztori, átlagos animáció, egynek elmegy egyelőre.
  • PetruZ
    Azt tudom még elképzelni, hogy korábban két különböző dologról is szó volt. De igazából mindegy is.
  • LasDen #69036
    akkor valami párhuzamos dimenzióban éltem eddig ahol filmként írtak eddig is róla. vagy csak nem olvastam el rendesen amit korábban írtak. Fura...
  • PetruZ
    Úgy rémlik, sorozatról és a cikk is erre hivatkozik, de most tisztázódott, hogy három filmből álló sorozat lesz, ami a távoli jövőben játszódik.
  • LasDen #69034
    Eddig is filmről volt szó, nem? o_O
  • PetruZ
    Három Godzilla-anime film jön majd a Netflixtől.
  • PetruZ
    Keppeki Danshi! Aoyama-kun: Hősünk a japán U16 válogatott gyöngyszeme, szédületes tehetség, akit bármelyik focis iskola magáénak szeretne tudni, ő mégis egy jelentéktelen, már a selejtezőkben rendszeresen kizúgó csapatot erősít. A játékstílusa egyszerűen páratlan és tökéletesen tiszta. Szó szerint, ugyanis kórosan tisztaságmániás, ami okoz problémákat egy olyan csapatjátékban, ahol a becsúszás, a test-test elleni játék mindennapos...
    Egynek jó, lehet rajta mosolyogni, és nem elsősorban focis, inkább középsulis seinen.
  • PetruZ
    Elkezdődött a nyári szezon. Most kevesebb dolgot jelöltem be magamnak, mint korábban, és hát nem is indult valami fényesen eddig...

Knight's & Magic: Mivel olvastam a(z első) könyvet és követem a mangát is, valamennyire vártam, mit hoznak ki belőle, de mélységesen csalódnom kellett. Az anime egy szörnyen megcsonkított, kibelezett hullája az eredetinek. Rengeteg dolgot kihagytak, átugrottak, vagy egyszerűen lerövidítettek, plusz olyan dolgokat erőltettek bele, ami nem is szerepel az eredetiben. Nem mondom, hogy a könyv, vagy a manga mestermű, de szórakoztató a maga stílusában, ez viszont iszonyatos volt. Semleges nézőként nem tudom, mennyire fog bejönni egyeseknek, én mindenesetre az első rész után máris dobtam. :(
  • PetruZ
    Nem nézem külföldről, itthonról sem, de régebben az Inda több esetben is nem listázott YT oldalakat stream-elt, amire a saját reklámjaikat rakták... (uMatrix extensionnel látszott)
  • LeWyTy
    Sziasztok, szeretnék feltenni egy kis kérdést:
    Az indavideot külföldről nézi valaki? Hogyan lehet megoldani hogy működjön? (esetleg chromeon bellül)
    Ha kapok választ akkor előre is köszi.
    Animehez kéne ;)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.07.01. 22:10:29
  • Rafanir
    Ha valakit érdekel, csináltam egy bemutató, kedvcsináló, összegző videót a Busou Shoujo Machiavellianism című animéről + kicsit kitértem az "egy fiú, lányiskolába kerül" témára is.

Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2017.07.01. 20:04:36