72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
igen, egyértelműen arra ment ki, ami a kritikák fényében nem hiszem, hogy megvalósul...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.08.26. 12:21:04 -
"És nekem jobban tetszik ez a nyitott befejezés, mint az eredeti :D"
A készítők se hülyék: folytatás berendelésében gondolkozhattak...
[nem, nem láttam, és ezek után nem is érdekel az amcsi verzió] -
Nincs. A történet alapjaiban még mindig Kiráról és L-ről szól, de nagyon minimálisan lehet csak hasonlóságokat felfedezni az eredetivel. Emellett a karakterek is fundamentálisan lettek megváltoztatva. Így Lightból egy hétköznapi, kissé geek srác lett, míg Mi(s)a az életébe beleunt abból kiutat kereső lány lett. És ő az aki inkább a megalomán hajlamokat mutatja a kettő közül. Adaptációként szar, de így utólag belegondolva filmként, elvonatkoztatva az eredetitől, annyira nem is lett volna rossz, ha kicsit lassabbra veszik a tempót... És nekem jobban tetszik ez a nyitott befejezés, mint az eredeti :D -
A Netflixes Death Note film kritikája (spoileres). Ahogy nézem, köze nincs az eredetihez... (Itt egy másik kritika is.)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.08.26. 11:35:19 -
Oke, en csak ezt a kepet neztem. :) Nem kerestem ra az iskola nevere. -
nem, ez ugyan az az iskola. Ugyan azokkal a folyosókkal, lépcsőkkel és teknősökkel, mint a K-ON-ban. -
szerintem ez egy teljesen generic iskola alaprajz. ha rakeresel, hogy "K-On school real" a Google kepkeresoben, vannak jobban hasonlito talalatok. -
Gábriel számlálás teljes hosszában -
Érdekes helyszínt választott a Haganai Live action film az iskola helyszínéül...
ugyan azt, mint ami a K-ON-ban is van :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.08.20. 18:32:55 -
nekemis nagyon bejön :D kedvencem eddig
-
A legutóbbi Tsurezure részben volt. :) Ugyanez a hugica a 2. részben művelt le szintén egy embertelen dolgot, amiről a #69090-ben is említést tettem. Jó sorozat, szerintem érdemes nézni. -
Ez így reggelről jól esett :D
-
Nemtom, Facebook-on néztem meg J-List-san postjait, és ez tetszett :)
Megnéztem a postot:
Sauce:
YOZAKURA QUARTET
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.08.16. 17:46:56 -
Prof William, CalebJoe, RelakS, DasIsFuck: 
A képek:
Relaks: Yozakura Quartetből? -
Boldog Szülinapot utólag:) -
Születésnapot Boldogat!
(hogy a bántba lehet ide ilyet beszúrni? :D )
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.08.15. 23:09:22 -
Boldog szülinapot!
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2017.08.15. 22:30:16 -
Prof William #69148 Boldog Születésnapot! -
Köszönöm szépen mindenkinek, aki gondolt rám a mai, teljesen hétköznapi napon :)
-
Boldog Születésnapot :) -
Boldog születésnapot! :) -
Köszönöm szépen
-
HBD Imy
-
Igen, nekem is tetszett. A műfajon belül szerintem a jobbak közé tartozik :) -
Lehet, hogy spoiler, de ez a Trinity Seven érdekesen hangzik :) -
Ennek a Gamers-nek adtam még egy esélyt, a második része után egész bizakodó voltam, de a 3.rész biztosított arról, hogy abban a pillanatban dobjam az egészet az ablakon ki.
Az az egyetlen pozitívuma, hogy itt a "geekség" nem áll meg a visuel novelleknél, de egyébként full retardáltság az egész.
-
Byousoku 5 Centimeter: Na, ez nem jött be annyira, mint a Your Name. A három epizódból az első volt a legjobb, látszott, hogy azt volt idő kidolgozni, és ez néz ki a legigényesebben is. A rövidebb második részre ráfért volna még úgy plusz 5 perc és úgy általában is sivárabbnak tűnt. A nyúlfarknyi harmadik epizód totál zavaros, kidolgozatlan és összecsapott, valahol itt fogyhatott el a pénz és inkább meghúzták a scriptet, csak hogy legyen benne valami, ami megmutatná, mi lett a korábbi szereplőkkel ahelyett, hogy a középsőn dolgoztak volna még. 6/10 -
Visszaszívom. A si-re tavasszal felkerültek a régi nyaa-s torrentek is és úgy látom, konvertálva vannak az új trackerekre. Nekem legalábbis elindultak eredetileg 2012-es feltöltések is (és nem csak DHT van). Pl. van működő Murder Princess is (csak ránéztem és volt seed). -
fél óra-óra mire történik valami. Addig próbálja a karaktereket felvezetni, bemutatni, de kevés sikerrel. Az átlagos romkomtól azért eltér majd...
Én adtam neki egy esélyt, nem tetszett, nem kell ezt túl filózni... -
13-14 percet megnéztem már a nap folyamán "Kimi no Na Wa"-ból.
Hát, nagyot kell dobbantania később, amikor befejezem, mert ez az eleje nagyon gyenge szokásos-japán-agymenéses-lélek-összekapcsolódós-testcserés-romkomnak érződött hirtelen.
A cicimarkolászós jelenetnél már majdnem kilőttem a francba. -
pedig így van. Szar film. Számomra. De Shinkai filmjei nagyon nem nekem valók, ennyi az egész... -
Az nagyon rendben van.
[5 Centimeters Per Second]
Dal belőle:
-
akkor tavagy az:) vagy a MAL top1 anime valóban szar, de nekem is tetszett ugyhogy ezt kétlem:D
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2017.07.29. 18:40:34 -
ez az. Max rendben van, amit ír. Sehol sincs ahhoz képest, amit vizualitásban képes nyújtani. -
Amiket eddig láttam tőle, azok rendben voltak, ez is. Az 5cm-ert kéne még megnézni valamikor... -
nem -
2edgy4u:) -
Nirz #69128 Jah, plussz nem lehet hit and runnolni, vissza is kell tölteni vagy kizárnak -
Shinkai Makoto erőssége a sztori. Ne basszá már... :DDDD
Nem tudom, szerintem a végére egy nagyon erőltetett sztori lett. Az utolsó 20 perc volt értékelhető részemről, a többi kuka. Fél óra kellett mire történt valami érdemleges. És még fél, hogy végre valami érdekes is történjen. A fordulat rendben volt, az télleg nagy, de a többi hiányában fabatkát sem ér.
4/10 -
passz, én fenn vagyok rajta...