Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Mivel igazából több részig tart a dolog...
LeventeV
bocs en emlekeztem rosszul. 2 olyan resz volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 8. resz vegen hal meg Kamina. a 9. reszbe nagyon maga alatt van Simon. 10. reszbe mar kezd helyre jonni es a 11.be menti meg Niat akkor mar minden rendbe van vele.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Doddy a düdő
én is többre emlékeztem :o

armageddon666
hmm csak 1 olyan rész volt akkor? ebben az esetben elnézést, túloztam 😄

@

LeventeV
nekem meg az tetszett, hogy
Kamina halal utan jott a depis resz... resz es nem reszek hala a jo egnek. en akkor szenvedtem volna.

Lelouch - asszem azt 😞 de maris utanna nezek...

Lelouch
A 6. részbõl melyiket nézted? A cenzúrásat?
armageddon666
na, kb nekem is ezek tetszettek...
az elsõ spoilered az amikor abba akartam hagyni
egyetlen normális karakter meghalt omgomgomg utána meg depis simon részek :\

de aztán jó lett 😊
eleje olyan "marha humoros" volt hogy nem tudtam röhögni :\

@

armageddon666

Jók az arckifejezések ^^

@

LeventeV
szerintem nagyon jo anime. en nem szenvedtem az elso reszekkel, sot
Kamina halala az elejen
megcsapott. akkor lett volna szenvedes ha
az egesz sorozat Lordgerome legyozeserol szolt volna

ami nagyon tetszett benne
hogy komplex tortenete van, nem ragad le Lordgerome legyozesenel hanem tovabb halad a cselekmenyszal.

es
a vegso harc eszmeletlen: galaxisokkal dobaloznak vaze... XD

sajnalom Yoko-t meg Simon is, hogy megment a vegere (az ending utani reszre gondolok)

Lelouch
Nem azt mondtam hogy tökéletes a magyar szinkron, hanem azt hogy már kicsit sok volt a zrikálásból szvsz...
armageddon666
Ha az elsõ néhány részt végigszenveded nagyon jó a vége 😊 mármint a második fele... van benne egy esemény, ami jel a fejlõdésre, de számomra mélypont volt és abba akartam hagyni... ebben megerõsített az azt követõ kb. 2 rész... de talán a 2. végén jött a másik fordulat, ahonnan rakétává vált a sorozat, és a végéig meg sem állt 😊 nagyon jó lett... 😊

De túl van értékelve ettõl függetlenül... >.<
---
Nem, nincs túlzásba véve 😄 Belehallgattam The Witcherbe magyarul 😄 úgy hogy már ismertem az angol szöveget... és hát... katasztrófa? kb. tök mást mondanak benne magyarul mint angolul... Mondjuk láttam videót amiben össze volt gyûjtve pár jól sikerült rész, és azok tényleg jók voltak 😊 De alapvetõen gááááááááááááááz...

Szinkron minõség:
Sorozat > Film > Játék > Anime , kb... Sorozat meg film lehet hogy felcserélendõ ^^

@

Lelouch
Szerintem már kicsit túlzásba van véve a magyar fordítás/szinkron zrikálása, nekem legalábbis már cseppet se vicces.<#rolleyes>
LeventeV
hat nezd meg mert nagyon jo. MAL-on se hiaba van benne a top 10be.

BEAST
En eddig nem mertem megnezni... lattam hogy valamilyen furofejes akarmikkel hadakoznak es inkabb letettem rola. Lehet adnom kellene neki egy eselyt, anno One Piece-t is csak azert nem neztem meg mert a kepek alapjan kiddy okorsegnek tunt, pedig tenyleg jo. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
Tengen Toppa Gurren Lagann kipipalva 😛
nagyon jo anime, nem is tudom leirni mennyire, de aki mar latta az tudja mirol beszelek 😛

BEAST
Felolem azon nevetsz amin akarsz, nem tudom engem ez hol erint? O_o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Ezen most nevetni kellene?<#nemtudom>
BEAST
<#nevetes1>

armageddon666
Fehérítõ - A film - Senki Emlékei

^^,

@

Lelouch
Eléggé negatívan állsz hozzá. <#vigyor>

Amúgy október végén lesz az elsõ Bleach movie is az Animaxen. Decembertõl meg Naruto folytatás...
LeventeV
nem megy az neked XD 😛

armageddon666
wow... hunsub... tág a látóköre... hmmm mintha kicsit más lett volna az angol subban... tág a látóköre... valahogy nem illik bele oda XD

Shinigami-sama... már eleve ezt hogy fogják fordítani? ferdíteni? 😄 kap majd valami idióta hangot, aztán abban 2 vagy 3 részben mikor komolyan beszél akkor meg elkúrják nagyon majd 😊

fõ az optimizmus XD

@

davidka003
Shinigami-sama magyar hangja tuti el lesz cseszve.
Az eredeti japán felülmúlhatatlan.
link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ZseniálisTeknős
NANA! Vigyázz miket írogatsz gyermekem... <#circling><#vigyor2>

armageddon666
<#hehe>

@

Pedig mondjuk DB elég dedós😄

Lelouch
A DBZ se lett betiltva.
armageddon666
Animax ha minden igaz külföldi székhelyû és mondhatják ORTTnek hogy NYALDKIASEGGEM 😊

Egyébként ORTTsek dugjanak petárdát az ánuszukba -.-

(igen, szeretem õket)

@

LeventeV
de a Dragon Ball nem lett betiltva magyarorszagon? vagy az csak a Z-re vonatkozott... de az is hulyeseg, ha nagyon verik a beluket az ORTTsek akkor nyomnak neki egy 18as karikat es aki akarja igyis-ugyis megnezi.

Lelouch
A conon lettek bejelentve a tervek és az újdonságok.
biomage
Ja amúgy van pár infó az Animaxról, igaz én nem voltam ott a beszélgetésnél, mert cosplayt néztem, de tudok pár hírt, mit tervez az Animax.
Okt 19-töl Soul Eater lesz a hétföi Bleach helyet
aztán Okt 23-tól NANA helyére Rómeó és Júlia érkezik
Oktobere conan helyére tervben van a Dragon Ball GT, és talán a Kai is ki jön.
Tervben van a D.Gray-man és lehet hogy mind két évad egyben fog érkezni.
Jövöre tervben van a Slayers Revolution meg Evolution-R ja meg a DN Special

Remélem jó hírek 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

berlinboy6329
Honnan tod h lesz Soul Eater meg D.Gray-man az Animaxon?😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lelouch
Hát akkor majd magyarul megnézem 😊 Remélem marad Lippai Goku hangja...
Győri Devi
csak nyugodtan nem sietünk sehova sem 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

biomage
4GB anyagot nehéz rendezni és selejtezni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
majd

Győri Devi
képet! 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

XenHai
Pedig azok a részek nagyon oda vernek,szerintem jobb lett mint a zedes fightok..
biomage
Na a mai animecon nagyon jó volt, fõleg a cosplay, nem egy díjnyertes cosplay volt 😊

Lelouch
Mielõtt elkezdtem anno én is hallottam hogy nagyon gyenge az eleje, így én az elsõ rész után ugrottam azonnal a Baby Vegitás részekhez... Késõbb még a sárkányos harcoknál hagytam ki sok részt mert nem igazán tetszettek, már csak a végsõ harcot néztem meg utána.
XenHai
Dragon Ball GT pont az eleje a nagyon szar..
Lelouch
Én is sokat röhögök meg bosszankodok olykor a magyar szinkronon, de nálam ez nem von le semmit az anime élvezhetõségébõl... :]
Ja, amúgy lesz Dragon Ball GT is... Hát csak pár részt néztem meg belõle össze-vissza, szerintem eléggé gagyi :S És ha megfelelõ nézettséget produkál akkor majd lesz DB Kai is... Hát szerintem akkor Kai tuti nem lesz 😄
Amik minden valószínûség szerint lesznek még, az a 2 új Slayers sorozat, valamint a Romeo x Juliet.
armageddon666
Hát akkor nézd meg AniDB meg MAL toplistáját, és kezd el azokat nézegetni 😄

@

Timbo
amit mindenképp látnom kell 😄 hát listát nem vezetek róla de kb 120 animet láthattam eddig 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

armageddon666
Miket láttál eddig, és mi az hogy kötelezõ anime?

@

armageddon666
Jeee Soul Eater meg D. Gray-man (Y) 😊

csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg...

de fõ az optimista hozzáállás... hmm... nemmegy 😄

@

Timbo
mondjatok egy pár kötelezõ animet.. kifogytam az ötletekbõl :\

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Lelouch
Na ez meglepett, Animaxen ha a Bleachbõl elfogynak a megvásárolt részek, akkor Soul Eater lesz helyette 😮 Ha meg lement a Soul Eater, azonnal lesznek újabb részek Bleachbõl...
Szerintem egész jó az SE annak ellenére is, hogy a vége felé már nem az igazi,
most is ez a Kishin vs. Shinigami-sama harc akkora FAIL volt... Még két rész van hátra nekem belõle, kiváncsi vagyok mi lesz...

Ja és szinte biztosan lesz D.Gray-Man is, már régóta terveztem megnézni, de a hossza miatt eddig mindig hanyagoltam 😄 Úgyhogy örülök ennek is, így tuti meg fogom már nézni 😊
RelakS
Jaja!

A Full Metal Panic? Fumoffu-t kénytelen voltam japán dubbal megnézni, és valahogy tetszett a nyelv 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Akkor vszeg ezért vagytok ilyen japán dub pártiak...