Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Lelouch - asszem azt 😞 de maris utanna nezek...
az elsõ spoilered az amikor abba akartam hagyni
de aztán jó lett 😊
eleje olyan "marha humoros" volt hogy nem tudtam röhögni :\
@
ami nagyon tetszett benne
es
De túl van értékelve ettõl függetlenül... >.<
---
Nem, nincs túlzásba véve 😄 Belehallgattam The Witcherbe magyarul 😄 úgy hogy már ismertem az angol szöveget... és hát... katasztrófa? kb. tök mást mondanak benne magyarul mint angolul... Mondjuk láttam videót amiben össze volt gyûjtve pár jól sikerült rész, és azok tényleg jók voltak 😊 De alapvetõen gááááááááááááááz...
Szinkron minõség:
Sorozat > Film > Játék > Anime , kb... Sorozat meg film lehet hogy felcserélendõ ^^
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nagyon jo anime, nem is tudom leirni mennyire, de aki mar latta az tudja mirol beszelek 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy október végén lesz az elsõ Bleach movie is az Animaxen. Decembertõl meg Naruto folytatás...
Shinigami-sama... már eleve ezt hogy fogják fordítani? ferdíteni? 😄 kap majd valami idióta hangot, aztán abban 2 vagy 3 részben mikor komolyan beszél akkor meg elkúrják nagyon majd 😊
fõ az optimizmus XD
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyébként ORTTsek dugjanak petárdát az ánuszukba -.-
(igen, szeretem õket)
@
Okt 19-töl Soul Eater lesz a hétföi Bleach helyet
aztán Okt 23-tól NANA helyére Rómeó és Júlia érkezik
Oktobere conan helyére tervben van a Dragon Ball GT, és talán a Kai is ki jön.
Tervben van a D.Gray-man és lehet hogy mind két évad egyben fog érkezni.
Jövöre tervben van a Slayers Revolution meg Evolution-R ja meg a DN Special
Remélem jó hírek 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
やられたらやり返す。倍返しだ!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ja, amúgy lesz Dragon Ball GT is... Hát csak pár részt néztem meg belõle össze-vissza, szerintem eléggé gagyi :S És ha megfelelõ nézettséget produkál akkor majd lesz DB Kai is... Hát szerintem akkor Kai tuti nem lesz 😄
Amik minden valószínûség szerint lesznek még, az a 2 új Slayers sorozat, valamint a Romeo x Juliet.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg... csak ne a szinkron alapján ítéljék meg...
de fõ az optimista hozzáállás... hmm... nemmegy 😄
@
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Szerintem egész jó az SE annak ellenére is, hogy a vége felé már nem az igazi,
Ja és szinte biztosan lesz D.Gray-Man is, már régóta terveztem megnézni, de a hossza miatt eddig mindig hanyagoltam 😄 Úgyhogy örülök ennek is, így tuti meg fogom már nézni 😊
A Full Metal Panic? Fumoffu-t kénytelen voltam japán dubbal megnézni, és valahogy tetszett a nyelv 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE