Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Beteg vagyok, hogy tegnap majdnem megnéztem Endless Eightet megint? (legalábbis egy részt belõle) <#idiota>#idiota>
de helyette elkezdtem Higashi no Edent... és hát... nagyon jó...
@
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
----
Magical Girl Lyrical Nanohat látta valaki? Ilyen Sailor Moon Dragon Ball keverék... átváltozós varázslányok, és marha nagy robbanások, csúnya szörnyekkel megspékelve 😄
Leszedtem egy jó változatot (nehéz volt megtalálni és sokáig jött >.<😉 de valahogy sosincs kedvem megnézni 😄 itt is LOLI >.< harmadikos kislány :\ másrészt láttam képeket róla, hogy idõsebb... az újabb évadokban már érettebbek a szereplõk? 😄
@
Kodomo no Jikant esetleg megnézném (mondjuk az is loli, még jobban is xD)
Strike Witches tetszett
de ez valahogy >.< tök komolynak tûnne ha nem LOLIk lennének 😄
@
há mer pedoknak készült😄
@
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Amugy ezzel, es a spoilerrel sem arra celoztam hogy nem jo vagy ilyesmi, Eureka tetszett, es eddig ez is tetszik 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN ID.: Beegabor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
egyébként a szerelmi szál... most hogy mondod tényleg eurékás 😄 mondjuk én eurékát utána láttam :\
@
Nagyjabol itt tartok most, eddig azon kivul hogy nem azonos a vilag, meglehetosen hasonlo a forgatokonyv 😊 Viszont remelem nem jon ossze ezzel a kis hercegnovel, Eurekaban aranyosak voltak egyutt, de itt jobban orulnek ha Yokoval vigasztalnak egymast 😄
@
Eva meg ez GAINAX 😊 E7 nemtom...
de nagyon cseppnyi az az íz... NAGYON!
@
de azert inkabb cenzurazott. a rendes 6. reszbe visszatekintes van, hogy hogyan jottek ki a felszinre. de ez odabasz.
es ebbe a reszbe azert jobban latszik az, hogy
Major spoilers
@
9 - <#szomoru1>#szomoru1> drop...
10 - <#falbav>#falbav> dropdropdrop...
11 - dro..o..o..o.......EPIC
11+ - OMGZORZ!!! EPIC EPICNESS WOW O.O
@