Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, Simon boldogan élt csövesként

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
miééért? O.o vége happyend volt nem?

@

Lelouch
Ja, de a végén Simon se járt valami jól :S
Klemice
passzív nem volt bepipálva :\

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Máté94
?
armageddon666
MALon 5033 bejegyzés van...

@

Seth
Nekem most is megy

Klemice
az usteam mióta nem megy?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Máté94
Nem kell 167 részes mosópor reklám😄
Máté94
Ugye gondolom semmi esélyem az összes anime-t a világon megnézni?😄
armageddon666
sry triple postért >.<

Beteg vagyok, hogy tegnap majdnem megnéztem Endless Eightet megint? (legalábbis egy részt belõle) <#idiota>
de helyette elkezdtem Higashi no Edent... és hát... nagyon jó...

@

armageddon666
WoW O.o valaki aki nem Naruto meg Bleach meg Dragon Ball... csak... wow 😄

<#eljen><#eljen>
----

Magical Girl Lyrical Nanohat látta valaki? Ilyen Sailor Moon Dragon Ball keverék... átváltozós varázslányok, és marha nagy robbanások, csúnya szörnyekkel megspékelve 😄

Leszedtem egy jó változatot (nehéz volt megtalálni és sokáig jött >.<😉 de valahogy sosincs kedvem megnézni 😄 itt is LOLI >.< harmadikos kislány :\ másrészt láttam képeket róla, hogy idõsebb... az újabb évadokban már érettebbek a szereplõk? 😄

@

armageddon666
Delicious Flat Chest oké, de LOLI?? és ez úgy loli hogy... hogy nagyon 😄
Kodomo no Jikant esetleg megnézném (mondjuk az is loli, még jobban is xD)
Strike Witches tetszett
de ez valahogy >.< tök komolynak tûnne ha nem LOLIk lennének 😄

@

Máté94
Én még csak most kezdek anime-kat nézni.Egyenlõre Suzumiya megy de most feliratokat keresek a Chobits,Bakusatsu Denshi Dokuro Chan,és így most a Sky Girls-hez😊
"csak a lányok túl lolik >.<"
há mer pedoknak készült😄

armageddon666
Sky Girls... meg akartam már nézni, mert jókis szörnyes robotosnak tûnik, csak a lányok túl lolik >.<

@

Máté94
armageddon666
<#eljen>

😞 Vele bántak el legjobban a sorozatban :'(

@

Roshi😄

Lelouch
armageddon666
És akkor ki volt az Eureka Yokoja?? mert én úgy gondoltam Euréka volt az és a hercegnõ meg más... vagy nem értem az analógiádat...

@

LeventeV
nagyon jo az egesz... de meg Kamina rakerdez a cenzurara, elszor azt hittem, hogy azert cenzurazzak mert kell... de jo poent hoztak ki belole 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
hat ez marha jo XD

Lelouch
Utána a törülközõs jelenet is nagy volt XD Nem volt szerencséje Kaminának 😄
Seth
LOL, ez marhajó XD

BEAST
Jaj tenyleg, es mindkettoben ott van az "idegen" kisoreg akirol senki sem tud semmit... de leginkabb jokor jo helyen jelenik meg 😄

Amugy ezzel, es a spoilerrel sem arra celoztam hogy nem jo vagy ilyesmi, Eureka tetszett, es eddig ez is tetszik 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
http://www.youtube.com/watch?v=QTYKKiT5Byw
Seth
Most néztem meg épp. Hát nem semmi rész volt. A TV-ben leadott fele recap volt, minden jó kimaradt belõle .A kimozaikolós részen, Kamina reakcióján borultam XD

BEAST
Eureka? :d Az idegen lany, aki a tobbi idegen felett all, semmit sem tud a vilagrol vagy az emberekrol, de nagyon szivesen tanulna Rentontol 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
hat akkor belenyultal mint Gimmy XD 😛 =))

armageddon666
youtuben a harmadát kb... azokat a részeket amiket leírtál XD mondjuk még mielõtt leírtad... szal jól belenyúltam 😊

@

LeventeV
nezd tovabb. meglasd jo lesz...

armageddon666
Eurékában ki volt a "hercegnõ" ?
egyébként a szerelmi szál... most hogy mondod tényleg eurékás 😄 mondjuk én eurékát utána láttam :\

@

BEAST
A spoilerjeiteket meg nem mertem elolvasni, majd ha vegeztem 😄

LeventeV
megnezted az uncensored 6. reszt?

BEAST
Gyamoltalan "kisocsi" aki megprobal a peldakepe nyomdokaiba lepni, kinez maganak egy lanyt, vagy csak felreert egy ket dolgot, de a lany inkabb a peldakepet favorizalja... A peldakeppel osszerugjak a port, legalabbis elvalnak az utjaik, ezutan teljesen megorul kicsiny hosunk es duvad modjara tiporja el az ellent... majd nagy talalkozas a vele egykoru idegen leanyzoval, akivel meglehetosen jol kijonnek.

Nagyjabol itt tartok most, eddig azon kivul hogy nem azonos a vilag, meglehetosen hasonlo a forgatokonyv 😊 Viszont remelem nem jon ossze ezzel a kis hercegnovel, Eurekaban aranyosak voltak egyutt, de itt jobban orulnek ha Yokoval vigasztalnak egymast 😄

armageddon666
valahogy ezek után rámjött a depi :\ de olyan kicsit... szal nem úgy mint Elfen Lied Evangelion kombó után... vagy Clannad After Story után... csak olyan kicsit... de azé rossz 😞

@

armageddon666
Evangelion íze van szerintem 😄 mondjuk Eurekanak is az volt 😊
Eva meg ez GAINAX 😊 E7 nemtom...
de nagyon cseppnyi az az íz... NAGYON!

@

BEAST
Nagy hirtelen megneztem az elso 12 reszt, tenyleg nem rossz... viszont lenne egy cseppnyi Eureka7 ize ennek az egesznek :d

LeventeV
szerintem is jobb lett volna simon+yoko... en azt hittem ugy lesz, hogy nia vegleg gonosz lesz es a fold megmentese kozben osszejonnek. azert is irtam, hogy sajnalom yoko-t 😞 es az uncensored 6. reszbe simon hallja ahogy yoko azt mondja, hogy simonbol egy megbizhato ember lesz es inkabb lenne az o felesege mint a kaminae

LeventeV
Megneztem a 6. resz uncut verziojat... BESZARTAM... ocsem... sorozat legjobb resze.

de azert inkabb cenzurazott. a rendes 6. reszbe visszatekintes van, hogy hogyan jottek ki a felszinre. de ez odabasz.

Gimmy keresett egy lyukat... es talalt, aztan a vicces mozaikok es a szorito kendok...

es ebbe a reszbe azert jobban latszik az, hogy
simon miert erezte rosszul magat mikor latta, hogy Yoko megcsokolta Kaminat

armageddon666
mivel nem emléxem a vágottra ezért ezt nem tudom megválaszolni 😄

@

Seth
Akkor amit ki kellett vágni, lényegtelen a kérdésem szempontjából.

armageddon666
nem uncensored hanem uncut 😊 nemmind1 😄

@

Seth
Mi volt a 6. részben amit cenzúrázni kellett ? <#wilting>

armageddon666
youtuben belenéztem én is az uncut 6osba... mondjuk már nem emléxem a rendesre... valahogy vegyes érzéseim voltak... egyrészt az OST még mindig odabasz >.< lehet újra kéne nézni... nagyon hangulatos... másrészt valahogy tök szomorú volt...

Major spoilers
Kamina×Yoko 😞 Simon×Yoko kellett volna :\ abból lehetett is volna valami... de aztán neki ott volt Nia, Yokonak meg Kittan... de aztán õ is meghalt -.- szegény...

@

LeventeV
tetszeni fog, meglatod...

BEAST
Belelestem... erzem Yoko tetszeni fog. <#idiota>

armageddon666
8 - 😞 drop...
9 - <#szomoru1> drop...
10 - <#falbav> dropdropdrop...
11 - dro..o..o..o.......EPIC
11+ - OMGZORZ!!! EPIC EPICNESS WOW O.O

@

LeventeV
de azert a 2 resz meg mindig eleg jo arany 😛