Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Hát ez már igaz <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[Jakuza]
Csak szeretnenek, hatmeg hogy szeretnek irni a Kanjit :D

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mi van, ti tudtok japánul?

RelakS
ezen már én is gondolkoztam, de semmi értelmes eredményre nem jutottam <#idiota>
Hol egy japán? Kérdezzük meg! :D

soz..
lenne egy rendes rendszer mint ph-n, ahol lehet szerkezteni, akkor nem lenne gond.
Remélem majd vmi mod vagy házigazda kitudja törölni. Sorry.

NEOreg3
na eddig csak négyszer rontottad el<#eljen>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

így meg kicsi.. :S istenem ..
Kép

armageddon666
omg :D nekem nincs meg a gépen, nem tudom meghallgatni :D youtuben meg nem találok olyat ahol szerepel :S
--
RelakS, akkor hogy fordítod az Ippen, shinde miru?-t :D

@

Seth
"Ezek után most mondja meg nekem valaki, ki volt az a perverz állat, aki azt gondolta, hogy tökéletes hang lesz a Full Metal Panic-ban Kazama Shinji-nek"

Gyorsan bele is hallgattam és tényleg XD Ha nem írod fel se figyelek rá

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Vigyázz, a miru az kipróbál is lehet!
Tsukurimashou teljes szövege megvan? Mikor Oosaka kezd énekelni, és a kész valamire Chiyo megkérdezi:
Oosaka-san, watashi tabete mimashou ka?
Oosaka-san, megkóstoljam?
Igen, az a mimashou a miru ragozott alakja.
Nekem valahogy az egész "búcsúztató" versikével bajom van :D Talán egy japán meg tudná magyarázni.
Ippen, shinde miru? - Akarod látni milyen a halál? --- Ez már csak azért sem jó,mert valahol kéne lennie benne egy "tai" végzõdésnek, pl: Shi ga dou o mitai desu ka?, vagy ilyen.

Noto Mamiko ... Igen, nagyon szép hangja van, mindhárom ending nagyon tetszik. Ezek után most mondja meg nekem valaki, ki volt az a perverz állat, aki azt gondolta, hogy tökéletes hang lesz a Full Metal Panic-ban Kazama Shinji-nek <#idiota>

armageddon666
Nah... szal... Noto Mamiko hangjánál szebb? :D háhá :D videót :D ezt látnom...izé...hallanom kell :D jó, szebb talán van... valami tucathang... De ennél egyedibb, lágyabb hangot nem találsz... vagy nem is lágy... na mindegy, egyszerûen... <3 még Nakata Joujinak van ilyen karakteres, összetéveszthetetlen hangja, de õ ugye férfi :) (teljesen más hangja van, csak neki is marhára egyedi)

Ippen, shinde miru? - Akarod látni milyen a halál?
Want to try dying this once... szánalom szöveg... hol láttad? :\ De a Perhaps, it is time to die se semmi xD Annyira nem illik Enma karakteréhez...

Opening/Ending nekem tetszett, de magát a sorozatot én is gyengébbnek éreztem mint az elsõ évadot :) Nagy hibája volt egyébként (az elsõ évaddal együtt), hogy a fõszálat a legvégén nagyon szûkre szabták, elsiették... Már korábban is el kellett volna hinteni részleteket belõle :\ Bár már rég láttam és annyira nem maradt meg bennem... Csak Ai hangja :)

@

Szerintem jobb Ai angol szikron hangja mint a japán ennyi.
Sokkal de õõõ .. nemtudom leírni...
De tökmind1...

armageddon666
??????????????????? Ai hangjánál szebb:????:?:? dífedyífdíds omg O.o

@

A perhaps, it is time to die rész pedig siralmas lett.. ja bocs.. want to try dying this once.. ez milyen szöveg istenem?? Semmi értelem. Az új ruhakinézetére se tudok mit mondani...

Leszedtem a Jigoku Shoujo második évadát, a futakomorit, japán dub és english felirat. Megint példát láttam arra, hogy nem feltétlen az eredti japán dub a király, angol series 1 nekem jobban tetszett, szebb angol nyelvet használtak mint a beégetett felirat. Meg Ai hangja is szebb. De nem ezért irok. Ezt a futakamori-t komolyan gondolták? Olyan mintha az elõdje lenne aseries 1 nek.. mint ha a cod1 cod2 után jönne ki.. rosszabbul néz ki, az openingek és endingek nem jók... a kinézet is rossz irányba módolult.. :S...

LeWyTy
És ehez van szinkron vagy felirat?
Letölthetõ?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RelakS
Mai-Hime, Mai-Otome
Aszongya, alternative setting

Lelouch
Bár gagyi mozis felvételek már premier után nem sokkal elérhetõk.
Lelouch
Jövõ nyár/õsz körülre várható szerintem.
LeventeV
vannak igeretes animek.

en arra lennek meg kivancsi, hogy ha a Fate/Stay night movie jovo ev januarjaban jelenik meg, akkor kb mikorra valik elerhetove. mert mondjuk a bleach moviekra eleg sokat kell varni (majdnem 1 evet).

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeWyTy
THX

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

armageddon666
Õsszel:
Darker than Black: Comet of Gemini
To Aru Kagaku no Railgun (To Aru Majutsu no Index spin-off Biri-birivel :D)
Seiken no Katanakaji (jó a képe :D)
Fairy Tail (One Piece szerû, ez sokakat érdekelhet :))
InuYasha Final Act (újra kéne nézni a régit elõtte :D)
11Eyes (szintén jó a képe)

Ezek amik érdekesebbnek tûnnek... Esetleg Romance of the Three Kingdoms :)

source

@

LeventeV
hat esetleg egy plan to watch lesz belole...

armageddon666
Én azért beraknám Plan to Watchba :) ha tetszik a Hime, azt még megnézheted késõbb újranézés helyett... hasonlónak biztos hasonló, mondjuk valszeg gyengébb...

@

LeventeV
asszem azt hanyagolom, foleg, hogy tortenetileg nem kotodnek.

Seth
Mai Hime-vel nem veszthetsz, nagyon jó. Otome nem tudom hogy van e olyan, mivel 5-6 rész után dobtam.XD

LeventeV
a Mai Hime-t megnezem, de mit mondtok? erdemes a Mai Otome-t is? van olyan jo mint a Mai Hime?

Seth
Történetileg nincs. Karakterek hasonlóak, vagy ugyanazok,persze csak látszólag

LeventeV
a Mai Hime-nek es a Mai Otome-nek van valami koze egymashoz?

armageddon666
Candy Boy :) Yuri twincest is wincest! :D

@

RelakS
Én meg hozzátettem, hogy az már egy történet folytatása lehet :P Legalábbis ugyanaz a Baron Humbert von Gikkingen van benne, és valószínûleg ezért lett az angol címe The Cat Returns.
Egyébként én is láttam belõle részletet a film+-on, ezért le is szedtem, csak még nem néztem meg :D

Seth
Ki van írva abban a bemutatóban, hogy ez a Macskák királysága, nem én találtam ki

RelakS
Úgy olvastam, hogy az már ennek a macskás dolognak a második része O_O
Hirtelen nem tudom, mi az elsõ, MAL-on fent van, csak rá kell keresni Báró-ra :]

Meg is van :D Mimi wo Sumaseba

Seth
Macskák királysága - Neko no ongaeshi

biomage
nem nem készült angol hang, ara animére még.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LeWyTy
A cool-tv n van egy film+ os reklám amiben van néhány anime-bol bevágott jelenet.
Valami macskás cucc lehet.
AKi látta esetleg és zudja mi a neve plz mondjameg.

Jigoku Shoujo Futakomoriból készült english dub version? HA igen, valaki tudna segíteni, hol lelem meg?

RelakS
armageddon666

ismerd fel az animét?

Berserk Gutts méretarányos 2 méter 15 centi hosszú kardja

@

LeventeV
hat el is hiszem. a bleach-et is mar nem is tudom hanyadik csapat forditja.

[Jakuza]
Ha belegondolok, hogy az Inuyasha szovegeinek a kinyerese is mennyi idot vett igenybe, a forditashoz :D
Kb 20-30 perc volt egy darab es 167 reszbol allt. :D Mondjuk untam is mar a vegen. :DDDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

armageddon666
azt vágom, de azok is marhára eltérnek értékelésben :D

@

LeventeV
Downloaded*

LeventeV
hat DL Eps-re nekem elsore a Doenoaded Episodes ugrott be. a kompatibilitasnal meg azokat az animeket veszi amelyeket mindketten lattatok.

#26350-nekem 28 nap

armageddon666
TV: 130, OVA: 34, Movies: 28, Spcl.: 8,
Eps: 3,204, DL Eps: 0(???)
Days: 54.20
Mean Score: 9.0, Score Dev.: 1.24 :D overrating ... osztálytársamnál meg -1.29 a Dev -.- és aszondja a MAL hogy 75% a kompatibilitásunk :\ fene se érti :D

@

Malakai
Igen, ha összeadod az epizódok hosszát, akkor mennyit töltöttél eddig anime nézéssel (4,82).
Mean score meg, hogy mennyi az átlaga, amit adták pontot, a dev score meg, hogy az átlagod az emberek átlagához milyen irányba mennyivel különbözik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
eltaláltad :)

@

LeventeV
a My Anime List-en a lista alatt van egy osszegzes, ahol irja, hogy hany moviet, hany ovat es a tv-s reszekbol hany reszt neztem osszesen. de ir Day-t is. az mi? hogy a megnezett animek idotartama osszesen annyi? vagy mi?

armageddon666
de csak MPC Homecinemával van ez, WMPrel nem... na mind1... Bleachet majd azzal nézem ^^

@

Lehet, hogy hülye volt aki kódolta és felcserélte a fieldeket a frameken belül, annak van ilyen hatása. Ilyen kb. minden második riport a TV2-ön :D