Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Félve kérdezem meg, de lehet itt ajánlást kérni, mármint, hogy ilyen történet, ilyen stílusú anime-t tud-e valaki ajánlani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LeventeV
a zarojeles resz a dramakra vonatkozott. bocs ha rosszul fejeztem ki magam 😉

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
"(habar ott lehet happy end a vege, de nem 100%osan es az anime kozbe vegig szarul erzed magad)"

ezért gondoltam... mert eleje Fate de a vége már nem 😄

@

LeventeV
nem a szarul erzem magam feeling kell lejojjon a Fate/Stay Night-bol, mert az egy tok jo anime, hanem azert soroltam azt is oda, mert nem az a tipikus (amerikai) happy end-je van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saber meghal
TTGL-ba meg abszolut Lelouchal vagyok egy velemenyen. a szarul erzem magam feeling a dramakra vonatkozik.

armageddon666
Jah... Higurashi... ott van sok bad end 😄 második évadban >.< az is jó ^^
Azt hiszed sikerül, aztán mégse 😄

@

armageddon666
ha minden igaz NEC csinál olyan Selecaos telefont ^^ biztos drága lesz :\ pedig ha kapható lenne EUban, és elérhetõ áron >.< az biztos hogy egyedi 😄 nagyon bejön a design ^^ elegáns is, kissé futurisztikus is...

@

Lelouch
TTGL vége
Nálam csak azért nem happy and a vége, mert Simon ugye elveszti Niát, aztán meg eltûnt a köztudatból, azért ennél jobb sorsot érdemelt volna szerintem...

Amúgy ha már rossz befejezésekrõl van szó, ott a Higurashi 😄 Még az Umineko hozta meg rá a kedvem, nemrég fejeztem be, amint idõm lesz rá folytatom a Kai-t 😄
Hát ha csak úgy a nállad lenne a pénz nem is... Na de egy Juizzal kiegészítve aki bármit megcsinál amit kérsz... Úgy már van benne valami... 😊
armageddon666
Clannad After Storyt láttad? O.o

@

De ezeket mind láttam leszámítva:a Fate/Stay Nightot,meg a TTGL-t.....

armageddon666
TTGLnek nagyon nem emléxem hogy a vége bad end lett volna xD az nem maradt meg... a sok epicség közepette tudom hogy volt soook rossz... többek között amiket már írtam... de ezekre is csak azért emléxem mert elõjön a hangulat az OSTtõl... (nem is hallgatom emiatt) A vége nem maradt meg ^^

Death Note meg relatív hogy bad end 😄

Fate/Stay Nightból viszont abszolut nem rémlik a "szarul érzem magam" feeling O.o
------

Clannad After Story? csak kell elõtte a rendes Clannad különben nincs értelme... na ennek konkrétan nem a vége a rossz hanem úgy a közepétõl végig... KO voltam 😊 még mindig watching a státusza és nem completed, mert az utolsó részre nem bírom rászánni magam... recap 😞 nem akarom újra végignézni 😞 túl szomorú ahhoz...

esetleg Gantz... annak a végére nem emléxem, de sztem nem valami fényes volt, legalábbis az egész sorozat durva 😄 fõleg ha az ember tud egy kicsit is empátiát érezni a karakterek iránt...
oh és "Dzsízusz!" vagy mit is mondott a holland harcmûvész ^^

@

Többségét láttam a tengen meg mecha anime azokat utálom

Leszarom csak ne legyen happy end😄DDD

LeventeV
hat ott a
Code Geass, Tengen Toppa Gurren Lagann, Death Note, Fate Stay Night vagy a dramak (habar ott lehet happy end a vege, de nem 100%osan es az anime kozbe vegig szarul erzed magad)

armageddon666
de neked VN kell nem anime 😄 én meg VNekkel nem játszom ^^

@

jóh akkor kérlek mondjál már néhány címet😄DDD

armageddon666
?? 😄 Ez a happy end pont inkább az amerikai cuccokra jellemzõ 😄 eddig nem nagyon láttam animét ami rendesen happy end 😄 mindig volt valahol valami gáz benne -.-

@

Érdektelen hogy eroge VN vagy sem a lényeg az hogy jó legyen a story😄...

LeventeV
a Fate/Stay Night-nak (vn) en is igen-igen neki kene fogjak...

Na meg a bad end a legtöbbnél kimerül abban hogy a csávó nem jött össze egy csajjal sem😄....normális bad endeket akarok elvégre azért játszok visual novelt fõként,már elegem van az anime átkozott a jó mindig gyõz stb vagy pont gagyi szereplõ favorizálása😄

armageddon666
4 rész elvileg igen 😄 de ez nem eroge VN, hanem krimis gyilkosos VN 😄

DE ott van a Fate/Stay Night... az tuti jó ^^ ott mondjuk nemtudom hogy vannak a bad endingek, de van mindenféle ending és a story biztos jó 😄

@

Aha és ugye le van fordítva angolra?😄

armageddon666
vagy csak kevesen játszanak visual novellekkel ^^
játssz Uminekot 😄 abban biztos van Bad End 😄

@

Ah látom túl sokat kérek😄DD

armageddon666
To-Love-Ru, Rosario+Vampire

@

armageddon666
Kiss×Sis...

@

üdv!
ecchis vigjátékos animét tudtok mondani? girls bravo 1-2, sekirei, kanokon már meg volt. vmi ilyesmiket szeretnék még még nézni 😛
elõre is köszi

Bandi 18
Bocs félreértettem 😊

Pontosan 😄

armageddon666
Visual Novel, japán = japán felirat...
milyen legyen? angol felirat japán szöveg... 😊

@

armageddon666
Code Geass, Code Geass R2

@

Bandi 18
Miért milyen nyelvû legyen az anime ? 😄😄😄😄

Több gond is van
1,japán
2,dehogy sok csak 3 bad end(bár részben több ha annak veszük hogy az egyik szereplõ szenved😛)
3,már végigtoltam nagy részt(bad endeket,kotonhás endek többségét),kedvenc animém jóhogy nem hagytam ki a visual novelt😄

Máté94
Amúgy tudtok még valamit ajánlani?Chobits-ot esetleg megnézem de utána kifogytam legalábbis addig amíg Suzumiya-hoz nem lesz felirat^^
LeventeV
School Days... abba sok a bad ending

Mostanában inkább a visual novelekkel töltöm az idõt,de már kezdenek fárasztani.A szívbajos hõs miatt szinte mindig,mi a jó életért nem lehet általában gonosz nõi szereplõket vagy szemét csajokat választani?A másik az hogy sokszor bad end sincs pedig pont azokra vágyok😄...
Szóval ha vki tud vmi olyat amiben rengeteg a bad end és vagy álhatunk a szemét oldalra is az szóljon<#idiota>

armageddon666
A nézõk a loliconok 😄 a szereplõk lolik 😄 hogy miért? mert van rá vevõ...

@

Máté94
Hát Dokuro-chan nagyon jó volt😄
Kár,hogy ilyen rövid volt.Most Sky Girls megy de nem értem miért Lolicon-ok a szereplõk?😄
armageddon666
hát rakétákat rá lehetne küldeni az országra <#idiota> Juiz elintézi 😄

@

Seth
20milliárd Ft? Semmire sem lenne elég

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Én meg Higashi no Edennel végeztem... Hmm... 20 milliárd forinttal meg lehetne javítani ezt a kis országot? 😊

Vége eléggé közepe volt 😞 Most várhatunk a moviera :\ mind2re 😄 amik lezárják a sorozatot... de lehet hogy az elsõ az recap -.-

@

BEAST
Kozben vegeztem, tenyleg jo kis anime volt... bar egy ket dologban az Eureka jobban tetszett ( ott azert volt egy ket resz amikor majdnem megkonnyeztem, de aztan megse 😊 ). Az Eureka sem egy verkomoly alkotas, de ez viszont kifejezetten konnyed okorkodes :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
3 vagy 2?
sztem fél év múlva/jövõre... mind2, csak 2 subosan 3 még csak mozisan

@

Frosty01
új eva movie mikorra várható?

practitioner of the forbidden arts of death

Az egy nagyon Lol fake trailer. Beharangozzáák hogy ez lesz a következõ részben aztán meg a legvégén kiírják hogy "A változtatás jogát fenntartják." 😊 És persze a köv rész csak nyomokban ( az új szereplõben ) emlékeztet a trailerre.
armageddon666
Már nem emléxem rá 😄

@

LeventeV
megneztem ma a Hyakko-t. annyi kerdesem lenne, hogy a 6. resz vegen az mi az? olyan mint valami ajanlo. van valami OVA?

Máté94
Aha.........
De már megoldottam^^
Bandi 18
Mert más a kódolás. UTF-8-as neked meg a vobsub ASCII-ként akarja kezelni.

BEAST
Talho, ki mas 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."