Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Clannad After Storyt láttad? O.o

@

De ezeket mind láttam leszámítva:a Fate/Stay Nightot,meg a TTGL-t.....

armageddon666
TTGLnek nagyon nem emléxem hogy a vége bad end lett volna xD az nem maradt meg... a sok epicség közepette tudom hogy volt soook rossz... többek között amiket már írtam... de ezekre is csak azért emléxem mert elõjön a hangulat az OSTtõl... (nem is hallgatom emiatt) A vége nem maradt meg ^^

Death Note meg relatív hogy bad end :D

Fate/Stay Nightból viszont abszolut nem rémlik a "szarul érzem magam" feeling O.o
------

Clannad After Story? csak kell elõtte a rendes Clannad különben nincs értelme... na ennek konkrétan nem a vége a rossz hanem úgy a közepétõl végig... KO voltam :) még mindig watching a státusza és nem completed, mert az utolsó részre nem bírom rászánni magam... recap :( nem akarom újra végignézni :( túl szomorú ahhoz...

esetleg Gantz... annak a végére nem emléxem, de sztem nem valami fényes volt, legalábbis az egész sorozat durva :D fõleg ha az ember tud egy kicsit is empátiát érezni a karakterek iránt...
oh és "Dzsízusz!" vagy mit is mondott a holland harcmûvész ^^

@

Többségét láttam a tengen meg mecha anime azokat utálom

Leszarom csak ne legyen happy end:DDDD

LeventeV
hat ott a Code Geass, Tengen Toppa Gurren Lagann, Death Note, Fate Stay Night vagy a dramak (habar ott lehet happy end a vege, de nem 100%osan es az anime kozbe vegig szarul erzed magad)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
de neked VN kell nem anime :D én meg VNekkel nem játszom ^^

@

jóh akkor kérlek mondjál már néhány címet:DDDD

armageddon666
?? :D Ez a happy end pont inkább az amerikai cuccokra jellemzõ :D eddig nem nagyon láttam animét ami rendesen happy end :D mindig volt valahol valami gáz benne -.-

@

Érdektelen hogy eroge VN vagy sem a lényeg az hogy jó legyen a story:D...

LeventeV
a Fate/Stay Night-nak (vn) en is igen-igen neki kene fogjak...

Na meg a bad end a legtöbbnél kimerül abban hogy a csávó nem jött össze egy csajjal sem:D....normális bad endeket akarok elvégre azért játszok visual novelt fõként,már elegem van az anime átkozott a jó mindig gyõz stb vagy pont gagyi szereplõ favorizálása:D

armageddon666
4 rész elvileg igen :D de ez nem eroge VN, hanem krimis gyilkosos VN :D

DE ott van a Fate/Stay Night... az tuti jó ^^ ott mondjuk nemtudom hogy vannak a bad endingek, de van mindenféle ending és a story biztos jó :D

@

Aha és ugye le van fordítva angolra?:D

armageddon666
vagy csak kevesen játszanak visual novellekkel ^^
játssz Uminekot :D abban biztos van Bad End :D

@

Ah látom túl sokat kérek:DDD

armageddon666
To-Love-Ru, Rosario+Vampire

@

armageddon666
Kiss×Sis...

@

üdv!
ecchis vigjátékos animét tudtok mondani? girls bravo 1-2, sekirei, kanokon már meg volt. vmi ilyesmiket szeretnék még még nézni :P
elõre is köszi

Bandi 18
Bocs félreértettem :)

Pontosan :D

armageddon666
Visual Novel, japán = japán felirat...
milyen legyen? angol felirat japán szöveg... :)

@

armageddon666
Code Geass, Code Geass R2

@

Bandi 18
Miért milyen nyelvû legyen az anime ? :D:D:D:D

Több gond is van
1,japán
2,dehogy sok csak 3 bad end(bár részben több ha annak veszük hogy az egyik szereplõ szenved:P)
3,már végigtoltam nagy részt(bad endeket,kotonhás endek többségét),kedvenc animém jóhogy nem hagytam ki a visual novelt:D

Máté94
Amúgy tudtok még valamit ajánlani?Chobits-ot esetleg megnézem de utána kifogytam legalábbis addig amíg Suzumiya-hoz nem lesz felirat^^
LeventeV
School Days... abba sok a bad ending

Mostanában inkább a visual novelekkel töltöm az idõt,de már kezdenek fárasztani.A szívbajos hõs miatt szinte mindig,mi a jó életért nem lehet általában gonosz nõi szereplõket vagy szemét csajokat választani?A másik az hogy sokszor bad end sincs pedig pont azokra vágyok:D...
Szóval ha vki tud vmi olyat amiben rengeteg a bad end és vagy álhatunk a szemét oldalra is az szóljon<#idiota>

armageddon666
A nézõk a loliconok :D a szereplõk lolik :D hogy miért? mert van rá vevõ...

@

Máté94
Hát Dokuro-chan nagyon jó volt:D
Kár,hogy ilyen rövid volt.Most Sky Girls megy de nem értem miért Lolicon-ok a szereplõk?:D
armageddon666
hát rakétákat rá lehetne küldeni az országra <#idiota> Juiz elintézi :D

@

Seth
20milliárd Ft? Semmire sem lenne elég

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Én meg Higashi no Edennel végeztem... Hmm... 20 milliárd forinttal meg lehetne javítani ezt a kis országot? :)

Vége eléggé közepe volt :( Most várhatunk a moviera :\ mind2re :D amik lezárják a sorozatot... de lehet hogy az elsõ az recap -.-

@

BEAST
Kozben vegeztem, tenyleg jo kis anime volt... bar egy ket dologban az Eureka jobban tetszett ( ott azert volt egy ket resz amikor majdnem megkonnyeztem, de aztan megse :) ). Az Eureka sem egy verkomoly alkotas, de ez viszont kifejezetten konnyed okorkodes :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
3 vagy 2?
sztem fél év múlva/jövõre... mind2, csak 2 subosan 3 még csak mozisan

@

Frosty01
új eva movie mikorra várható?

practitioner of the forbidden arts of death

Az egy nagyon Lol fake trailer. Beharangozzáák hogy ez lesz a következõ részben aztán meg a legvégén kiírják hogy "A változtatás jogát fenntartják." :) És persze a köv rész csak nyomokban ( az új szereplõben ) emlékeztet a trailerre.
armageddon666
Már nem emléxem rá :D

@

LeventeV
megneztem ma a Hyakko-t. annyi kerdesem lenne, hogy a 6. resz vegen az mi az? olyan mint valami ajanlo. van valami OVA?

Máté94
Aha.........
De már megoldottam^^
Bandi 18
Mert más a kódolás. UTF-8-as neked meg a vobsub ASCII-ként akarja kezelni.

BEAST
Talho, ki mas :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Valahogy nem mûködik Dokoru-chan fordítás mert iylen összevissza betûk vannak benne:(
efti
vasarlashoz van valami jo tippetek? A 5centimeters per second-ot keresnem, de eddig a legolcsobb amit talaltam az 90usd+szallitas volt.

WWFSMD?

Bandi 18
Miden feliratot könnyedén megtalálsz az animeaddicts oldalon <#vigyor3><#wink> A banner alatt ott a link is de google is kidobaja :). Jó animézést

Máté94
Megoldva.
Chobits-hez kellene:D
Máté94
Lehetek annyira pofátlan,hogy kérnék valakit,hogy küldje el a Bakusatsu Denshi Dokuro-Chan-hez feliratot?.D
LeventeV
tonkrement yoko is (3bol semmi) es simon is (nia meghalt(?) es nem lett dusgazdag haborus hos sem) [/spoler]

http://www.youtube.com/watch?v=oAlztMvvNkk

armageddon666
MyAnimeList adatbázisa alapján 5033 anime van... film/ova/sorozat/extrarész vegyesen... számolj mondjuk 4 órával... több mint 2 évig kell folyamatosan animéket nézned hogy a végére érj. De évente jön kb. 70 új :) (4 szezon, 16-20 anime szezononként, de szerintem több is)...

és a 2 év az folyamatos nézés... ha mondjuk napi 8 órával számolsz akkor már közel 7 év, ami 500 új anime ami majdnem egy év megint :D

De egyébként jah, lehetséges...

(mondjuk idõt tekintve szerintem alábecsültem... meg úgy alapvetõen nem pontos a számolás :D durván kerekítettem sok helyen... MAL számontartja az epizódszámot, és epizódok hosszát is, így ha csinál valaki egy listát ami benne van minden, akkor pontos eredményt kapnánk.)

@

Lelouch
Hát ha Nia elvesztése happy end...