Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Nem hinném hogy Ichigo fogja legyõzni.
LeventeV
en a Bleach-be arra vagyok kivancsi, hogy hogyan fogjak megoldani azt, hogy Ichigo logyozze Aizent. mikor seireteiben "osszecsaptak" akkor ichigo bankaiozott aizen meg meg a kardjat se huzta elo. azert annyit nem fejlodott, hogy aizen bankaiat kibirja es meg lehet, hogy aizennek is van hollow ereje.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Timbo
nem tudom 😄 inkább úgy fogalmaznék, hogy a bleachben több dolog nem tetszik mint a narutoban.. Bleachben folyamatosan a "jók" gyõznek 😄 és mindig úgy hozzák ki, hogy a szuper titkos képességük semmit sem ér 😄 de persze h van még mindig vmi újabb képességük amivel simán gyõznek 😄 és sokszor olyan túlzásokba esnek :d mint kenpachi csak egy kézzel harcol 😄 de 2 kézzel olyan imba hogy az espada sírva futhat el 😄 Narutoban ezzel szemben kicsit "reálisabb" már ha lehet ezt mondani egy animere😄 és nem feltétlenül a jó gyõz..
És utólag 😄 a dragon ball volt az elsõ anime 😄 jó volt az akkor 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

armageddon666
ja, de a legjobb a dragonball mi? 😄 ROFLMAO XDD

@

Lelouch
Miért jobb? Kiváncsi lennék a véleményedre.
Timbo
jobb is a naruto mint a bleach 😛

armageddon666
csodálod? 😄 Én a Naruto pozícióját csodálom... pedig arról is hallottam sok "szépet" ...

Ábra SankakuComplexrõl van

@

Lelouch
Amúgy ez az ábra honnan van?
LeventeV
azert a Bleach is hogy megy lefele...

Lelouch
Mégis vették, a Jumpnak meg fõleg az számít hogy fogyjon a cucc
<#fejvakaras>
armageddon666
Naruto (ナルト😉
One Piece (talán) (ワンピ😉
Bleach (ブリーチ😉
Gintama (銀魂😉
Hitman Reborn (リボーン😉
.
.
.
To-love-ru in trouble (とらぶる😉 (egyébként vicces cím 😄 Trouble - To-love-ru, mind2 toraburu xD)

@

armageddon666

Az elégedettség viszont mást mutat 😊

@

Lelouch
Hát pedig itt elég jó helyen állt a nemrég megjelent 15. kötet...
katt
Timbo
mondjuk amikor elõször szerepelt sogekingként 😄 hát azon meghaltam.. 😄 az a zene 😄 meg ahogy azt az idióta Luffyt meg Choppert mindig lenyûgözi .. 😄

armageddon666
CrunchyRull sub egyébként elvileg nem is olyan gáz... belenéztem és egész normális volt 😊 volt TL's noteos magyarázat is...

@

armageddon666
a cancel már csak ilyen 😊 nem volt olvasottsága :/

@

Lelouch
A To Love-ru mangát angolul olvasom 😛 Kár érte hogy az eheti fejezet lesz az utolsó :S Pedig az elõzõ fejezetnél még csak meg se fordult a fejemben hogy a következõ lesz az utolsó 😮 És ahogy olvasom itt-ott, nem is kap rendes befejezést<#sir>
BEAST
Luffy es Brook! 😄D meg meg ... najo igazad van, nagyon jo karakterek vannak benne, imadom mindet :d bar "Sogeking" Usopp baratunkat neha igazan beletaposnam valamibe :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Timbo
nálam most szünetel One Piece 😄 elõször én is féltem, hogy nem fog tetszeni 😄 de hát kellemesen csalódtam.. egyik animeben se láttam még ilyen jó karaktereket 😄 + egyiken se szakadtam annyit mint ezen 😄 Luffy karaktere hatalmas (Y)

BEAST
Kb 100 ota nem is nezem a Gintamat, majd ha lesz normalis :< tobbek kozt ezert is kezdtem bele a One Piece-be... de azt a 400-valahany reszt is ugy leadaraltam hogy megint vergodok hetrol hetre 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
jah... tényleg...
ez van ^^
szerintem elég sokan tudnak angolul... vagy németül... vagy spanyolul... mondjuk Gintama esetében szinte mind1, mert angol sub is kb a feléig van ^^ onnantól CrunchyRoll vagy HorribleSubs, amik olyanok amilyenek...

@

Hixer
esküszöm összehugyozom magam az ilyen alkotásokon... hát nézd már meg, hogy a csípõjének szélén a fényben látszanak a kis szõrszálak és a ruhán a karjánál is kis szövet szálacskák villannak meg a ráesõ fényben... komolyan hogyazistenbe már... unbelievable

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Shep
Na megnéztem a Black Lagoon elsõ részét, egész jó, az akciók fõleg. Kösz a tippet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Győri Devi
underboobs? :o

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeventeV
Halibel a legjobb...

Lelouch
Kár hogy a Gintamához nincs magyar felirat<#whatever>
armageddon666
Az a bajom Bleachcsel, hogy sok a plothole 😞 ami nincs megmagyarázva... (és a mostani filler csak szítja a káoszt...)

Majd holnap ha lesz kedvem írok egy kicsit D. Gray-manrõl meg Gintamaról 😄 mert azok jók!

@

LeventeV
es ha valaki meghal az nem ugy hal meg, hogy kap egy utest aztan legjobb esetbe kifolyik a szurok a bore alol, hanem frocskolne a voros ver, hullananak a vegtagok, kinok kinja kozotti shinigamik orditananak es kegyelemert konyorognenek...

bocs a sok postert

Lelouch
Hitsugaya vs. Halibel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg szánalmas volt addig, míg ki nem derült hogy Hitsugaya legerõsebb technikája nem ért semmit<#vigyor>
LeventeV
habar ez keptelenseg azert egy WHAT IF fillerbe (szigoruan 18+) beletehetnek

LeventeV
Hitsugaya gane, meg kene halljon. mondjuk en elkepzelnek egy olyat, hogy Hollow Ichigo teljes uralma ala veszi Ichigot es kinyirja Aizen-t es a ket talpnyalojat aztan fogja a hougyokut felturbozza az espadakat es a vaizardokat es teljes erovel megindul a shinigamik ellen (elso kapitany akit kinyirna Hitsugaya lenne termeszetesen, aztan a szenvedo Hinamorival "eljatszadozhatna" Grimjow. es ha a tronon ulne (marmint H. Ichigo) ott ulne az egyik oldalan Halibel, a masikon Neliel valami nagyon, de nagyon lenge oltozetbe. a masodik kapitany aki veszne az Yamamoto Genryuusai lenne akit a felturbozott es bosszuszomjas vaizardok nyirnanak ki azert mert ki akartak oket vegezni. ezzel teljes lenne a kaosz sireteiben.

armageddon666
Hmm Inuyashat kihagytam... TVben nézegettem, nem volt rossz ^^ jön a befejezõ évad, úgyhogy lehet újra kéne nézni, illetve az elsõt befejezni... de ha belegondolok, ott is egy nyamvadt kavicsot gyûjtögettek/kergettek 150 részen át... és ha minden igaz a manga is kb. ennyibõl állt 😄

A sok shounen említése azonban eszembe juttatott 2 remeket...

D. Gray-man, Gintama... ezek nem kapják meg a megérdemelt figyelmet... D. Gray-mant abba is hagyták 😞 pedig messze a legjobb volt... Gintama után (One Piecerõl nem tudok nyilatkozni) de Gintama más... az meg inkább rétegmû 😄 meg inkább shounen paródia... mondjuk vannak benne komoly részek amik sok komoly mûnek odavernek minõségben 😊

@

armageddon666
Fullmetal Alchemist nagyon komoly ^^
Fate/Stay Night nem volt maradandó... leszámítva az Unlimited Blade Worksöt 😄
Devil May Cry egynek elment...

BTW Bleach sem rossz... lehetne csinálni belõle egy válogatást ^^ kb. 100 rész... + moviek... miért nem tudnak olyan fillereket mint a moviek? ok, mondjuk pont ellentétesek... mármint... movienál egy történetet bele kell préselni 1,5 max 2 órába, fillernél meg egy fél történetszerûséget kell húzni 26+ részen át...

De fillereken túlmenve...sajna már a manga is gáz :\ meg annyira védik a jókat ... ha egy shounen manga pozitív szereplõje lennék akkor csak mennék elõre gondolkodás nélkül 😄 úgysem halhatok meg 😄 Hitsugaya vs Halibel szánalom volt... és mindezt a fangirlök miatt... pedig nem egy ember akarta azt amit én 😊 de hát nem szabad... Soifon más tészta... az komoly volt... de kb. úgy kerül majd bele az animébe mint Matsumoto esete -.-

Naruto jobb ennél? :\

@

Shep
Na utána nézegettem, úgy látom mind sorozat, elsõnek azt hiszem ezt a Black Lagoont lesem meg. Mégegyszer kösz mindenkinek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LeventeV
tudtam, hogy kapok a pofamra. Narutot nem szeressuk, de abba van harc azert irtam. bleachet tudom, hogy te nem szereted, de az a te bajod <#idiota>. a tobbibe latom nem kotottel bele.

Shep
Köszi, ezek közül melyik ami nem sorozat?

armageddon666
akkor már mindjárt DragonBall 😄
---
Samurai Champloo, Black Lagoon

@

armageddon666
NaruBleach<#idiota><#idiota> ne legyen sok a semmirõl beszélgetünk 😄DD

@

LeventeV
Bleach (ezert meg kapok a pofamra)-karddal harcolnak
Naruto-ninjas
Devil May Cry-gondolom jatszottal a jatekkal
Fate/Stay Night-ebbe is van harc, amugy nagyon jo
Full metal alchemist is uti amit kersz
Inuyasha

Shep
Persze láttam már párat pl. Appleseed 1-2, Vexile, D-Vampire Hunter, Hellsing széria (ez annyira nem tetszett), Ninja Scroll, Sword of the Stranger, Ghost in the Shell 1-2. stb. Szóval valami olyanokat keresnék amik, vagy szamuráj, nindzsa témájúak és lehetõleg akcióval, harccal van tele azért némi történet sem árt pl. a Sword of the Stranger. A másik ami jó lenne ha létezik egyáltalán ilyen, hogy ilyen MaxPayne stílusú 2 pisztollyal akciózok, vetõdök lassulok stb. Na és persze ha van még Appleseedhez hasonló az is jöhet. Tehát a lényeg, hogy ne legyen túl sok a semmirõl beszélgetünk rész benne.

LeventeV
persze. lattal mar animet? ha igen akkor melyikek tetszettek. es akkor ajanlunk hasonlokat, ha meg meg nem lattal akkor meg mondunk olyat amit erdemes megnezni.

Seth
Nem lehet. Itt csak szemét köcsögök vannak ! XD

PSN ID.: Beegabor

Shep
Félve kérdezem meg, de lehet itt ajánlást kérni, mármint, hogy ilyen történet, ilyen stílusú anime-t tud-e valaki ajánlani?

LeventeV
a zarojeles resz a dramakra vonatkozott. bocs ha rosszul fejeztem ki magam 😉

armageddon666
"(habar ott lehet happy end a vege, de nem 100%osan es az anime kozbe vegig szarul erzed magad)"

ezért gondoltam... mert eleje Fate de a vége már nem 😄

@

LeventeV
nem a szarul erzem magam feeling kell lejojjon a Fate/Stay Night-bol, mert az egy tok jo anime, hanem azert soroltam azt is oda, mert nem az a tipikus (amerikai) happy end-je van
Saber meghal
TTGL-ba meg abszolut Lelouchal vagyok egy velemenyen. a szarul erzem magam feeling a dramakra vonatkozik.

armageddon666
Jah... Higurashi... ott van sok bad end 😄 második évadban >.< az is jó ^^
Azt hiszed sikerül, aztán mégse 😄

@

armageddon666
ha minden igaz NEC csinál olyan Selecaos telefont ^^ biztos drága lesz :\ pedig ha kapható lenne EUban, és elérhetõ áron >.< az biztos hogy egyedi 😄 nagyon bejön a design ^^ elegáns is, kissé futurisztikus is...

@

Lelouch
TTGL vége
Nálam csak azért nem happy and a vége, mert Simon ugye elveszti Niát, aztán meg eltûnt a köztudatból, azért ennél jobb sorsot érdemelt volna szerintem...

Amúgy ha már rossz befejezésekrõl van szó, ott a Higurashi 😄 Még az Umineko hozta meg rá a kedvem, nemrég fejeztem be, amint idõm lesz rá folytatom a Kai-t 😄
Hát ha csak úgy a nállad lenne a pénz nem is... Na de egy Juizzal kiegészítve aki bármit megcsinál amit kérsz... Úgy már van benne valami... 😊