Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
A Manga király.
Látszik, hogy a fillerhez semmi köze az eredeti írónak😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Sokan anno istenítették a Topicból 2002-ben az Appleseed-et hogy milyen jól néz ki.
Azoknak ajánlom (miután nem vetik el az anime mûfajt és a robotos combatot sem) az MS-igLoo címû sorozatot (9 részes minisorozat az elsõ 3 grafikája gyenge a 4. résztõl meg brutálisan látható a fejlõdés a CGI-ben).
Azoknak ajánlom akik szeretik a Gundam sorozatot (abból is MS 08Th Gundam-ot hisz abban az univerzumban játszódik a másik oldalról).
És miután war anime így meg is mozgatja az embert kicsit lelkileg😊 (és aki kicsit figyel nagyon jól megtalálja az analógiákat a valós világban történt eseményekre)
ajánlom mindenkinek megtekintésre😊 bár nem a legjobb anime élményem határozottan kellemes meglepetés volt😊
(8/10-et bátran adok rá)"
Gundam rajongóknak meg feltétlenül ajánlott!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
WWFSMD?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az meg kicsit mókás, hogy még mindig a történettõl eltérõ fillereket szajkózod sokadjára, mikor már leírtam párszor hogy miért csinálják így... De hát ha már nem tudsz mással vagdalkózni... 😊
Ott a pont.Két szánalmas anime.
De szerintem van mind2 csodának (csoda, mert ilyen szutykokkal ennyi fantardot szerezni az csoda :$) topicja... de Bleachnek biztos. Úgyhogy szerintem át lehetne rakni oda a flémet ^^
@
De mond meg, Te mit csinálnál ha beérnéd a mangát és nincs anyag amibõl dolgozz? Mikor MINDEN szereplõ kinn van a csatatéren, a nagy összecsapásra készülve? Milyen fillert teszel be, ha nem olyat, aminek semmi köze nincs a történethez? 😄
@
En azt mondtam hogy onnantol, ahol beertek a mangat a 150. resztol ellaposodott a Naruto.
Ti meg meg most is megakrjatok magyarazni, hogy Bleach az ubercsaszar es nem is tudtak mast csinalni, mert beertek a mangat, de ettol meg tok jo nem is laposodott el az sem stb.
Na ez a nem kicsit LOL, amikor megakarjatok magyarazni a Bleach ubercsaszarsagat a Narutohoz kepest, mikozben mindketto ellaposodott mar tobb mint 100+ resz ota. Raadasul a Bleach megnal meg arra is vetemednek, hogy olyan reszeket hoznak be aminek kb 0 kapcsolodasa van az eredeti tortenethez es ossze-vissza csap0ongo mindefele katymasz kitalacion viszik vegig a nezot a semmiert.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@
Álláspontot nem akarok foglalni, mert számomra mindkettõ ugyanolyan jó, ha kést tartanának a torkomhoz és választani kéne megtenném, de amúgy nem. Mindkettõ mangáját igyekszem követni ahogy lehet frissen és ropogósan.
Naruto a fillerek számában messze az élen jár, az eredeti manga és a Shippuuden részek között több mint 100 rész fillér volt csak(!). Ezen nem tudom, van-e ami túl tud tenni valaha is.
Fõszereplõ-nem fõszereplõ dolog: (#26619): A fõszereplõ sosem lesz elfelejtve, hiszen a legerõsebb ellenfeleket, a fõnököket rendszerint õ vágja le.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emellett szerintem nem baj, hogy nem folyton a fõszereplõt mutatják, hisz elõsegíti más karaktereknek a köztudatba lépését, a rajongótábor kiszélesítését, az egyhangúság csökkentését.
Ugyanez jellemzõ a Narutora is.
Mindenki azt mondja a fillerekre, hogy hulladék meg minden. Nekem a manga olvasás után semmi kedvem sincs még egyszer ugyanazt végignézni, engem ezért gyönyörködtet a változatosság filler formájában (habár idegesítõ ha félbeszakítanak egy izgalmas eseményt fillerekkel). Például a Bleachben a Bounto-s részekrõl ha nem mondják hogy filler, én észre se vettem volna. Ugyanígy a mostani kardos részek is jóknak tûnnek.
Kicsit most látszólag ellentmondok magamnak, mert az elõbb azt írtam hogy a Narutoban 100 rész filler van egymás után, és azt én nem láttam, de meg akarom nézni. Az ok az, hogy a Shippuudent kellett megnéznem egy animeconos beöltözõsdi miatt, és sürgõsen meg kellett tudnom a karakterem viselkedési szokásait, kinézetét, stb. (Akatsuki tagoknak öltöztünk kb. 1 éve, mind a 9-nek - az enyémet rám osztották, nem én választottam😊
Én azt az elvet vallom, hogyha nem tetszik, ne nézze az illetõ az ilyen shounen-verekedõs rajzfilmeket. Viszont egy dolgot nagyon sajnálok.
A rajongóknak nagy ereje van. Bárkit meg tudnak menteni, ha nagyon sokan gyûlnek össze. Ezzel nagy szpojlert fogok megint elárulni, de figyeljétek meg, bármilyen ismert, JÓ fõszereplõ van veszélyes helyzetben ebben a két sorozatban (Naruto, Bleach), akkor valahogy MINDIG megmenekülnek a haláltól (Orihimme, vagy Kyuubi chakra vagy bármi más), és akkor még a szemtelen manga részeket nem is említettem.
Egyszóval: NEM LEHET aggódni a fõszereplõkért, mert mivel róluk szól a sorozat ezért soha nem fognak meghalni. Még ha meghalnak is, valahogy fel fogják õket támasztani. Ebben biztosak lehettek. De attól még szeretjük az ilyet mint mûfajt ^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mindenesetre nekem tetszettek.
Bar nalam meg mindig a OBOKURI EEUMI - IKUE ASAZAK viszi a palmat , bar nem art nezni melle a Samurai Champloo (EP 14) kepsorait mert ugy az igazi. 😄
Mondjuk a Maaya Sakamoto - Gravity sem rossz a Wolf's Rainbol, csak az igencsak rovidecske es a kiegeszitett valtozatba mar nem olyan jo.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy meg, ha utolérik a mangát akkor mit csináljanak? Inkább rakjanak bele ilyen fillert, minthogy úgy zárják le mint mondjuk a Soul Eatert<#rolleyes>#rolleyes> Ez nem szánalom, hanem kényszer, mert Kubo olyan irányba vitte a mangát, amiben máshogy nem lehet fillerezni.
Vicc lett az egész. Arról nem is beszélve, hogy a fõszereplõt szinte már el is felejtette a nézõ, mert nem is szerepel, csak hébe-hóba.
Amig az eleje olyan kilences osztályzatot ért, manapség jó, ha hatosra lehet értékelni és akkor még nem is voltam nagyon szigorú.
Az pedig kutyat nem erdekli, hogy utolertek a mangat vagy sem. Egyszeruen szanalmas az hogy semmi elozmeny nelkul a tortenet megszakad szamtalanszor es valami teljesen idota tortenetszalon elkezdenek bolyongani.
@
Teszem hozzá a Turn Back the Pendulum kurva jó arc volt 😊 és több mint 2 rész 😉
Na de nekem nem érdekem ez a vita, lévén nem tartom sokra a Bleachet 😄 Narutot meg nem is követem mert az a kevés amit láttam sok is volt belõle :\
D. Gray-man volt a legjobb és ennyi >.< errõl nincs vita ^^
@
Azt már írtam, hogy miért térnek el a történettõl a mostani fillerekben, nem trollkodásból van így elhiheted...
Azt is részletezhetnéd, hogy szerinted miért ment át gyengébe a Bleach. A fillerek többsége szerintem is rémgyenge, de attól függetlenül szerintem az arrancar-saga egészét nem nevezném gyengének...
Valamint azt írod, hogy a Narutoból még néha vannak jó részek... Mintha a Bleachben nem lennének 😄 A közelmúltból ott van pl. a Pendulum feldolgozás, vagy a Hisagi fight.
Teszem azt, mondjuk a legutolso dupla resz a Narutoban remekre sikerult amiben Kakashi sensei fiatalkorat mutattak be.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A Bleachnél meg nem jön rá a készítõkre az 5 perc, azért vannak ezek a fillerek, hogy ne érjék be a mangát... És azért szakad meg a történetszál újabban, mert a mostani felállásban nem lehet olyan fillert berakni, ami abban az idõ intervallumban lenne mint ahol az anime éppen tart<#rolleyes>#rolleyes>Mivel most pl majdnem az összes szereplõ fel van sorakoztatva a harctéren<#rolleyes>#rolleyes>
@
@
-kitalálok vmi célt egy szereplõnek amiért útra kell
-adok hozzá néhány útitársat
-random fillerek,kitöltõ csaták,kitöltõ kalandok,cselekményt cseppekbe adagolod
-a vég ki fejlet mellõzése,csak a jelentéktelen kalandok......
-Nem akar végetérni, mindig más ötletek merülnek fel és már rég nem emlékeztet arra, aminek indult
Kifejezetten az is a sorozat ellen van, hogy van, amikor a keszitokre rajon az ot perc es a tortenetszal megszakad es betesznek vagy 30 reszt ami teljesen masrol szol, aztan minden elozmeny nelkul visszaternek a 30 resszel azelotti tortenet folytatasahoz. Na ez teljesen kikeszitti a Bleacht.