Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
a Fate/Stay Night 720p-s valtozatahoz atidozitett feliratot tud valaki linkelni? kosz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Vége a Sigh of Haruhinak, vége ütött :)
és most már tuti nem lesz Disappearance :( majd talán... jövõre? 3 év múlva? :( E8 miatt olyan rövidnek tûnt :(

@

Hosszabb kimaradás után végre újabb manga fordítást fejeztem be. A Twins 2 része már tölthetõ az oldalamról!

Cím az aláírásomban.

Jó olvasást!
armageddon666
spoilerben írd le mit raktál össze x3

@

Azt hiszem így az utóbbi üzenetekbõl összeraktam mit-hogy. Pedig nem is láttam.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
hát 8 rész elsõ 2 percét lövi le talán <#idiota> Endless Eightben nincs spoiler :)

@

RelakS
Akkor ez most spoiler?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Facek
A legjobbak a reakciok :D
KYON KUN DENWA
armageddon666
nagy kép

vicces :D
már annak aki érti majd :D

@

LeventeV
sebaj. megnezem angol felirattal.

Lelouch
Nincs hozzá magyar felirat.
LeventeV
tsuyokiss-hez magyar feliratot tudna linkelni valaki? kosz.

RaZoK
Köszi szépen, rákeresek hátha találok valamit :)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Doddy a düdõ
Doddy a düdõ
ha minden igaz, akkor

RaZoK
Hali, sziasztok

Lenne egy kérdésem, erre a kérdésre nem is tudom hol lehetne választ kapni. talán itt ;] (A FAQ-ban nem találtam, ha mégis ott lenne bocsi)

Nos, nem tudja valaki, hogy a Dragonball-ban található aláfestõ zenéket milyen zenészek komponálták ? Illetve ki ?

Nagyon tetszenek a zenék, megszerezném jó minõségben.

Elõre is köszönöm a választ, még ha nem is tudjátok :)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RelakS
Én készültem.
Golyóálló mellény, két évre elég konzerv, sörétes, stb...
Mégis elmaradt ma a világvége...

2009. IX. 09. 09:09

Vajon Holnapután lesz világvége?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
most belegondoltam... mindenki poénkodik 2012-vel, hogy kamu, meg tudósok rájöttek hogy téves riasztás meg ilyenek... de mekkora pofáraesés lenne, ha tényleg eljönne akkor a világvége? :D

(és a GLOBÁLANIME (for t3h lose) az elõjele :S)

nem, egyébként már csak rájátszom erre :D

@

LeventeV
nem kell aggodni, mikor 2000ben elmaradt a vilagvege azt mondta, hogy 2012-be lesz, szoval nem kell izgulni. legalabb addig lathatom az Unlimited Blade Works-ot.

armageddon666
erre akartam célozni finoman, de mégis pánikkeltés nélkül... most elszúrtad =(

@

BEAST
Vege a vilagnak...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
magyar felirattal nem hiszem, hogy gond lenne. eleg hires, jo es kapos ez az anime ahhoz, hogy valamelyik csapat 1-2 nap alatt osszehozzon valami jo kis feliratot.

Gyõri Devi
"globál anime"!!! nem mind1 :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Seth
Mé ez nem anime? Én azt hittem anime. Aszonták hogy anime !<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

XenHai
+ még mire lesz magyar felirat....
armageddon666
EPIC FAIL
asdasdasdasdasd

jöhetnek a kövek meg hogy unjátok, de most hívta fel rá kedves barátom a figyelmem és olyan jót nevettem :D

@

LeventeV
2010 oktober :P

LeventeV
igen, es 2010 elejen kerul bemutatasra, szoval ha szerencsenk van akkor olyan oktober kornyekere mar egy HD minosegut megnezhetunk.

XenHai
UNLIMITED BLADE WORKS movie gondolom az Archeres storit taglalja ...
BEAST
Hmmm... Hauru no ugoku shiro (Howl's Moving Castle) megy eppen tv2-n kar hogy nem tudom nezni :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

már olvastam róla hogy készül, és egy magyar oldalon találtam rola videot, most megnéztem youtube-on: "An hypothetical trailer of "Evangelion, the movie" built with snap-shots from different films." :(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Seth
Tudtommal ilyen nem létezik !

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
elolvastam wikipedian a tartalmat a fate/stay night visual novelnek.
3 route: FATE - errol szol az anime
UNLIMITED BLADE WORKS - itt kiderul, hogy ki Archer es itt Rinnel jon ossze Shirou - ez a route van olyan jo mint az animes
HEAVEN'S FEEL - ez a Sakura path, nekem ez az ut nem tetszik.

eleg komplikaltnak tunik a visual novel a tartalmak alapjan, sokminden tortenik es azert ahogy igy hirtelen atfutottam a tartalmakon eleg zavarosnak tunik az egesz. de az Unlimited Blade Works moviet nagyon varom.

LeventeV
a Fate/Stay Night le van forditva angolra.
a Fate/Hollow ataraxia pedig forditas alatt all. ITT nyomon lehet kovetni.

armageddon666
13. rész (afk számozás szerint... egyébként fene tudja már)

BAAAAAAAZMEEEEEEEEEG O.o legjobb rész... sosem volt még ilyen intenzív...

Mikuru lézerszeme helyett most valami energiahálóvágó cucc volt... Nagato szépen lereagálta... aztán Haruhi féltékenysége (tuti hogy amiatt az egész) új szintre emelkedett... olyan dolgokba keverte bele Mikurut :S a háttérzene melle (vagy csak hangok?) nagyot dobtak az egészen, éreztem a feszültséget...

Aztán eljött a pont, ahol Kyon nem bírta tovább... Wow... csak... wow... kezet emelt Haruhira... ha Izumi nem fogja le, akkor abból pofon lesz... pofoncsapni Istent... mi történhetett volna... emiatt, a rendezés miatt, illetve amiatt, hogy Haruhi mégiscsak lány, és valahogy nemtom... engem még úgy tanítottak hogy lányokat ne bántsunk :S és így olyan durva hatás volt... és vegyes érzések, mert az elõbbiek mellett, mégis elpattant bennem is valami, és kiakadtam, mint Kyon...

Ezt észrevette persze Haruhi, és amint felfogta, mintha történt volna valami... nem tudom mi, de mintha történt volna... szerintem Kyon emiatt bocsájtott meg neki, mert Haruhi ezt akarta... a kiakadt Haruhi... huhh... ijesztõ volt kicsit, mi lesz most... aztán végülis lecsillapodott...

Azt mondták Ep00-t másképp fogom tekinteni a Sigh of arc után... ebben nem hiszek... ellenben ez az Arc talán az eddigi legjobb... És azt mondják a Disappearence übereli... kár hogy nem animálják meg... Illetve valami furcsaságot éreztem anno a koncertes résznél is... most már kezdem sejteni mit, de majd kiderül...

Így újranézéssel, meg az új részekkel más érzéseim támadtak a karakterekkel kapcsolatban, másképp viszonyulok már hozzájuk...

@

armageddon666
igen

@

Malakai
Õszintén szólva nekem csak itt vár egy ideje a VN, de a mirror moon fordítása nem teljes? Vagy nem angolról van szó?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

XenHai
De a visual novellel é?
armageddon666
Fate/Stay Night 100% complete

Archer meg Gilgamesh között szerintem annyi lehet a kapcsolat hogy mind2 Archer Class :\ bár nem játszottam még a játékkal... de képességeik hasonlóak voltak...

Saber Alter ha minden igaz a simában is van nem?

A Shirou titka meg wikin is meg van magyarázva ha érdekel :D szal gondolom VNben is benne van...

@

XenHai
Valahol nyomon lehet követni a fordítás jelenlegi állását?Mert érdekelne.
LeventeV
van egy par kerdesem a Fate/Stay Night visual novellel kapcsolatba.
kiderul benne az, hogy miert valt Shirou Archerre? es az unlimited blade works szoveget megmagyarazza? Gilgameshel all valami kapcsolatba Shirou es Archer? es mirol szol a Fate/Hollow Ataraxia? valami olyasmit olvastam, hogy Bazett, Shirou meg Avenger visszamennek az idoben az 5. haboruhoz, ahhoz amelyiket az animebe vivtak, es mindig ugyanaz a 4 nap ismetlodik. de ez nem ad valaszt Saber alterre. es mire kijon a vn forditasa addigra megoszulok. mar 2 eve forditja(k) de meg a felenel se jar(nak).

LeventeV
hat ez mar annyira komplikalt, hogy nagyon...

Lelouch
Azok a The Sigh of Suzumiya Haruhi-féle részek után vannak.
LeventeV
es mi van a tobbi elso evados reszekkel? azok nem lenyegesek?

armageddon666
Akkor ha minden igaz: S01Exx a régi S02Exx az új, és szerinti számozással (ha jól emlékszem, vetítési sorrend... remélem legalábbis :))

01. S01 E02 - The Melancholy of Suzumiya Haruhi I
02. S01 E03
03. S01 E05
04. S01 E10
05. S01 E13
06. S01 E14 - The Melancholy of Suzumiya Haruhi VI
07. S01 E04 - The Boredom of Suzumiya Haruhi
08. S02 E01 - Bamboo Leaf Rhapsody
09. S01 E07 - Mysterique Sign
10. S01 E06 - Remote Island Syndrome Part 1
11. S01 E08 - Remote Island Syndrome Part 2
12. S02 E02 - Endless Eight 1
13. S02 E03
14. S02 E04
15. S02 E05
16. S02 E06
17. S02 E07
18. S02 E08
19. S02 E09 - Endless Eight 8
20. S02 E10 - The Sigh of Suzumiya Haruhi I
21. S02 E11
22. S02 E12
23. S02 E13 - The Sigh of Suzumiya Haruhi IV
... és itt tartunk most :D

@

LeventeV
1. miert kell kulon sorrend?
2. nem ismerem a Tegozt.
3. ha osszeallitod a sorrendet akkor megkoszonnem.
4. ugy osszevagyok zavarodva mint erettsegi elott matekoran.

armageddon666
a TeGõzt ismered? ott van Hitsuji? azok sorrendbe vannak...

vagy... összeírhatok sorrendet -hoz :D de a previewnál asszem Haruhi mondja a jó részeket, Kyon meg a vetítési sorrendet :D

@

LeventeV
a.f.k. csapat.

ez mar olyan mindfuck.

armageddon666
ez az eredeti sorozat. az új az ezzel vegyítve van :) lentebb írtam hogy nézd... mondjuk fontos lenne tudni melyik subbal szedted :) mert amelyik a TV sorrendben számozta, az eléggé összevissza :D mondjuk úgy is megérné megnézni :) legalábbis én megbántam hogy úgy nem néztem :(

De neked nem fog annyira tetszeni mint nekem úgyhogy vegyesen a második évaddal nézd :D

@

LeventeV
nekem EZ van letoltve. ez mi?