Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
és most már tuti nem lesz Disappearance :( majd talán... jövõre? 3 év múlva? :( E8 miatt olyan rövidnek tûnt :(
@
Cím az aláírásomban.
Jó olvasást!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Lenne egy kérdésem, erre a kérdésre nem is tudom hol lehetne választ kapni. talán itt ;] (A FAQ-ban nem találtam, ha mégis ott lenne bocsi)
Nos, nem tudja valaki, hogy a Dragonball-ban található aláfestõ zenéket milyen zenészek komponálták ? Illetve ki ?
Nagyon tetszenek a zenék, megszerezném jó minõségben.
Elõre is köszönöm a választ, még ha nem is tudjátok :)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Golyóálló mellény, két évre elég konzerv, sörétes, stb...
Mégis elmaradt ma a világvége...
Vajon Holnapután lesz világvége?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(és a GLOBÁLANIME (for t3h lose) az elõjele :S)
nem, egyébként már csak rájátszom erre :D
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
やられたらやり返す。倍返しだ!
PSN ID.: Beegabor
asdasdasdasdasd
jöhetnek a kövek meg hogy unjátok, de most hívta fel rá kedves barátom a figyelmem és olyan jót nevettem :D
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
3 route: FATE - errol szol az anime
UNLIMITED BLADE WORKS - itt kiderul, hogy ki Archer es itt Rinnel jon ossze Shirou - ez a route van olyan jo mint az animes
HEAVEN'S FEEL - ez a Sakura path, nekem ez az ut nem tetszik.
eleg komplikaltnak tunik a visual novel a tartalmak alapjan, sokminden tortenik es azert ahogy igy hirtelen atfutottam a tartalmakon eleg zavarosnak tunik az egesz. de az Unlimited Blade Works moviet nagyon varom.
a Fate/Hollow ataraxia pedig forditas alatt all. ITT nyomon lehet kovetni.
BAAAAAAAZMEEEEEEEEEG O.o legjobb rész... sosem volt még ilyen intenzív...
Aztán eljött a pont, ahol Kyon nem bírta tovább... Wow... csak... wow... kezet emelt Haruhira... ha Izumi nem fogja le, akkor abból pofon lesz... pofoncsapni Istent... mi történhetett volna... emiatt, a rendezés miatt, illetve amiatt, hogy Haruhi mégiscsak lány, és valahogy nemtom... engem még úgy tanítottak hogy lányokat ne bántsunk :S és így olyan durva hatás volt... és vegyes érzések, mert az elõbbiek mellett, mégis elpattant bennem is valami, és kiakadtam, mint Kyon...
Ezt észrevette persze Haruhi, és amint felfogta, mintha történt volna valami... nem tudom mi, de mintha történt volna... szerintem Kyon emiatt bocsájtott meg neki, mert Haruhi ezt akarta... a kiakadt Haruhi... huhh... ijesztõ volt kicsit, mi lesz most... aztán végülis lecsillapodott...
Azt mondták Ep00-t másképp fogom tekinteni a Sigh of arc után... ebben nem hiszek... ellenben ez az Arc talán az eddigi legjobb... És azt mondják a Disappearence übereli... kár hogy nem animálják meg... Illetve valami furcsaságot éreztem anno a koncertes résznél is... most már kezdem sejteni mit, de majd kiderül...
Így újranézéssel, meg az új részekkel más érzéseim támadtak a karakterekkel kapcsolatban, másképp viszonyulok már hozzájuk...
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Archer meg Gilgamesh között szerintem annyi lehet a kapcsolat hogy mind2 Archer Class :\ bár nem játszottam még a játékkal... de képességeik hasonlóak voltak...
Saber Alter ha minden igaz a simában is van nem?
A Shirou titka meg wikin is meg van magyarázva ha érdekel :D szal gondolom VNben is benne van...
@
01. S01 E02 - The Melancholy of Suzumiya Haruhi I
02. S01 E03
03. S01 E05
04. S01 E10
05. S01 E13
06. S01 E14 - The Melancholy of Suzumiya Haruhi VI
07. S01 E04 - The Boredom of Suzumiya Haruhi
08. S02 E01 - Bamboo Leaf Rhapsody
09. S01 E07 - Mysterique Sign
10. S01 E06 - Remote Island Syndrome Part 1
11. S01 E08 - Remote Island Syndrome Part 2
12. S02 E02 - Endless Eight 1
13. S02 E03
14. S02 E04
15. S02 E05
16. S02 E06
17. S02 E07
18. S02 E08
19. S02 E09 - Endless Eight 8
20. S02 E10 - The Sigh of Suzumiya Haruhi I
21. S02 E11
22. S02 E12
23. S02 E13 - The Sigh of Suzumiya Haruhi IV
... és itt tartunk most :D
@
2. nem ismerem a Tegozt.
3. ha osszeallitod a sorrendet akkor megkoszonnem.
4. ugy osszevagyok zavarodva mint erettsegi elott matekoran.
vagy... összeírhatok sorrendet
@
De neked nem fog annyira tetszeni mint nekem úgyhogy vegyesen a második évaddal nézd :D
@