Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ir senki? ilyen fárasztó a suli? :D
SZAVAZÁS! top 10 anime (irjatok hozzá azért 1-2 sort hogy miért van a tp 10-be) :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LeventeV
abszolut szerencses vagy.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
jo hogy szoltal. nem vettem eszre.

ó je köszi :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

biomage
Aki még nem tudná, az AAn végre van megint müfaj keresés :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

egész jó<#vigyor>

Véletlen mûve, osztálytársak voltunk ^^
Tisztelem is meg becsülöm.

De pl animeconon, fõleg ha beöltözöl végtelen darab lánnyal ismerkedhetsz meg.
True Story.

LeventeV
teljes mertekben egyetertek

Frosty01
bazz, én még egy normális csajjal sem találkoztam aki szereti az animet :/
és ezt a kulturát, többségük azt se tudja mi ez. szóval nagy mákos vagy :D

practitioner of the forbidden arts of death

Bizony, mindjárt oda is felkerül majd. A festményem is tetszett nekik (volt egy suigintou-s festmény, kb. fél-1 éve linkeltem be ide)

#26887: egyenlõre csak dísz, óvom, jobban mint a szemem fényét :3

#26888: barátnõm csinálta. Én készítettem már neki mokonás párnát, pólót, sálat...

Seth
DESU!

PSN ID.: Beegabor

Frosty01
nagyon pöpec :D

kitõl kaptad?

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
szééééép :) és csak dísz, vagy valami funkciója is van?
meg a lapok mivel lettek összeragasztva?

de marha jó amúgy :D megjegyzem :D

@

Szép ajándék vagy szép ajándék születésnapra?
(én kaptam, nem most) :P
Ajándék 1
Ajándék 2

Nekem azért kell, hogy tudjak címet mondani ha láttam :P
persze figyelve arra hogy ne spoilerezzek, de egy ilyen beszélgetésnél ez letárgyalódik.

LeventeV
kuldj neki privatba. de en inkabb meglepodok minthogy arra varjak, hogy na mikor hal mar meg.

hihi, én tudok kettöt :D mindkettö benne van a top 3-ba :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

armageddon666
nem tudok hasraütésre mondani egyet... de tudom hogy láttam...
másrészrõl, ez szvsz nagyon komoly spoiler... amit elvbõl nem írok le... akár ha valaki véletlen belekattint a spoilerba az már rossz :\

@

az ilyen animékben pont a történet a lényeg, szóval ha elõre tudtam volna nem lett volna olyan jó.

Mondj spoilerben címet, megnézem, nem érdekel ha így lelövöd a poént.
Szoktunk ilyen mélyreható beszélgetéseket tartani ismerõsökkel, pl ilyen témáról.

Ami magyar tévében megy/ment olyat ne mondj.

armageddon666
De azért van :) és kellemes meglepetés tud lenni... mármint... kellemetlen... és mondjuk tényleg nem izgulós, hanem inkább sokkoló...

@

alíg van anime, amiben meghal a fõszereplõ. Ezért nem is lehet rendesen igzulni már ezeken...

láttam, nem nagyon tetszett, de valoszinüleg azért mert elötte fejeztem be a narutot, és shippuden elött néztem az elfen lied-et, és a shippuden-t már nagyon elakartam kezdeni :D

a szobros az tényleg nagyon szomorú :(

egy kis vidámság, ez a videó nagyon durva :D (nem spoiler), must see :D ami nagyon fontos, hangerõt maximumra állitani!

http://www.youtube.com/watch?
v=wCvvS4kUpVI&feature=PlayList&p=7F9BCA0B7AC9C5DB&playnext=1&playnext_from=PL&index=9

RelakS
Nyu?! NYUUU!!! NYUUUU!!! KOUTAAAAA! KOUTAAAAA!!!

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
én is így vagyok vele :) de ez errõl szól egy részben...
Nézz Elfen Liedet ^^ az vidám

@

ugyis meghal mindenki, és nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de ha meghal egy karakter akit kedvelek, akkor nagyon szomorú tudok lenni,:) még elég kevés animét láttam, de claymore-ban szegény Flora :(:(

armageddon666
Hülyeség... pont hogy úgy jó ha választ...
Egyébként a goreon túl érdemes egyszer emberi szemmel is megnézni... nemrég youtuben megnéztem a szobros arcot, és hát eléggé ütött :(

@

nincs a kedvenceim között, de nem bántam meg hogy megnéztem.
ha elkezded nézni, akkor nagyon fontos hogy ne válasz kedvenc karaktert :D

armageddon666
Az már valami elvont dolog lehetett :) Nem emlékszem rá nagyon... illetve az már különáll a mangától :)

@

Facek
Nekem is favorit a Gantz, de manga jobb :P. Ha nem fejezik be ugy ahogy hnem folytatjak isten lett volna :D csak meg ma se lenne vege :D
csocso14
én imádom bár az animének fura vége van eltér a mangátol és a manga folytatja szóval érdemes olvasni azt is.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

LeventeV
Gantz... bocs

LeventeV
a Grantz volt itt a tema az utobbi hszekbe. jo anime?

köszi a hosszú választ :D még egy valamit nem értek, az anime végén úgye visszi a lányt a hátán,és gantz teleportálja a múltba, amikor meghalt az eredeti teste (találkozik a vonatal^^), és fut az alagutban, útána mond valamit, megáll, és megvárja amig elüti vonat, közben ugy csinál a kezével mintha löne a vonatra, és gantz útána elteleportál valahová, miért? :D

Nagy fogás lenne az biztos.

armageddon666
Jah... a befejezés...
de egyébként jó arc lett volna, ahhoz képest hogy anime-only :)

@

Seth
2 nap alatt behoztam azt a 300 rész mangát,most meg lehet várni októberig az új részre :(
Az anime második fele még talán jó is lett volna, ha nem ilyen béna, semmilyen befejezést választanak.

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Evangelion a legjobb ^^

Gantz:

Az elméletem. Adott Gantz. A fekete gömb, benne egy ûrlénnyel. Na most vagy több Gantz is van, vagy õ ér el messzire. Isteni hatalma van... nem természetfeletti alapokon, hanem tudományosokon. Azzal szórakoztatja magát, hogy épp meghaló lényeket elfaxol magához egy másik síkon (hogy ne lássák õket). Szóval nem újraéleszti a halottakat, hanem tulajdonképp leklónozza õket. Ezért is volt a csajból 2 :) Ez meg van még variálva azzal, hogy minden meccs végén helyreállítja az élõ tagokat :D

Na most ahogy én észrevettem (a szobros résznél), nem csak az emberek az "áldozatok" (szerintem egyébként nem is áldozatok :\ kaptak egy második esélyt...), hanem biza a gonosz idegenek is :) Na most ez egy játék (bár életre-halálra)... Azt nem tudom mi alapján, de Gantz osztogatja a pontokat. Aki eléri talán a 100-t, az választhat a nyeremények közül... Nem tudom manga-spoiler-e, de vagy: Visszahoz a gyõztes egy már vesztes játékost (Gantznak van backupja róluk :D), vagy abbahagyja a játékot, vagy kap valami durva extra fegyvert :)

És hát... kérdezz még ha kihagytam valamit :)

@

igy telt a múlt hét :D nem rég néztem a trigunt, csalodtam benne, nem tetszik a rajzolása (tudom hogy régi), és arra számitottam hogy egy pszihopata lövöldöz majd mindenkit :D casshern sins, ezt elkezdtem, de nem folytatom. Claymore tetszett szegény Flora :( . Evangelion. Egyik legjobb anime^^. Gantz. nem esett le a poén, ismertetöt olvastam már róla, és irták hogy elég nehéz megérteni a történetett. Sajnos nekem nem sikerült. :( most töltöm a k-on-t, elég sokat irtatok róla, útána meg nézek egy-két AMV-t, nincs ötletem hogy útána mit kéne nézni :S peace & love

Bulykin
AA-n is ki volt írva, sztem még csak terv

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Halottam olyan híreket hogy Twilight (alkonyat) --ból is lesz manga? Igaz ez? Az Alexandrában osztotta meg ezt velem a mangaárús lány és érdekelne hogy mennyi benne az igazság...
Én inkább csak mangát olvasok. Ott a fillerek nem érnek utol, csak ezek a kardosak most. Mellesleg vannak pótólnivalóim (FMA, Inuyasha) meg könyvek amiket be kéne fejeznem, illetve tanulnom. Be vagyok osztva. :Ð

armageddon666
Pedig amiket hallottam... (Ill Bleachnél tapasztaltam) jól járnál vele :)

vagy D. Gray-mannel... VAGY Gintama!! :D legjobb :D

@

Én a One Piece-be már bele se kezdek, elég nekem két végtelen anime/manga sorozat mint a Naruto és Bleach.

BEAST
<#eljen>

Ugyan igy vagyok ezzel... Bleach, Naruto... mindketto unalmassa valt egy ido utan, foelg a fillereknek koszonhetoen. One Pieceben arra sem jottem ra hogy volt e benne filler :DDD es Brook! legjobbabb karakter :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Timbo
Sose gondoltam, hogy mégjobb tud lenni a One Piece :O 400. résznél járok és egyszerûen nagyon durva ahogy az új karaktereket behozták a sorozatba :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Sose, igyekszem inkább elfelejteni amíg meg nem nézem xP