Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sdia96
hehe<#circling>

Dya

Seth
Ennek már csak az elovasása is fejfájást okozott, úgyhogy a továbbiakban sem fogom végignézni a sorozatot. Annó asszem 8 vagy 9 részt láttam,elég is volt belõle XD

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
"illetve mintha még lenne egy már novella... "
Láttam anno egy listát hogy a rajongók szerint az új részek hogy lesznek elosztva, és a Disappearance után még írtak 3 másik részt is, hát kár hogy elbarmolták az E8-al :S
sdia96
*lett

Dya

sdia96
Aham ez jó hosszú ett xD

Dya

armageddon666
Haruhi 2009 az tulajdonképp "Full storyként" van nyilvántartva... ami nem igaz, mert valszeg a Disappearance már nem fér bele, illetve mintha még lenne egy már novella...

Tehát elkezdték leadni a régi részeket, lement a 6 The Melancholy of Haruhi Suzumiya, a Boredom of Haruhi Suzumiya, utána jött egy új rész, a Bamboo Leaf Rhapsody, aztán megint régi Mysterique Sign, után a 2 Remote Island Syndrome, utána jön a megint új átkozott 8 db Endless Eight, ami azoknak akik folyamatosan követték a sorozatot, tényleg véget-nem-érõnek hatott (egybe, max 2 napra elosztva megnézni nem gázos), és most megy az 5 részes The Sign of Haruhi Suzumiya, ami után nagy eséllyel leadják még a régi 0. epizódot, a Mikurus filmeset... Illetve én még beletenném a fesztivált, a koncerttel, meg asszem volt egy másik rész is. És ezzel vége az évadnak...

A sokak által várt Disappearence, amit a legjobbnak tartanak a novellák közül, pedig úgy tûnik kimarad...

De ha minden igaz, a 26 epizód nem megerõsített, tehát még bármi lehet... Az is lehet, hogy az õszi szezonra is kitolják...

Én a megnézését úgy ajánlom, hogy a régi részeket is megnézzük... úgy lesz teljes a kép 😊 és a Bamboo Leaf Rhapsodyra való utalás fel sem tûnt anno 😄 csak így hogy már láttam...

Hitsujitól ajánlom 1-tõl 10-ig (egyelõre) a részeket, közben ahova kell, oda az új részeket berakni -ban 😊 úgy számozza, hogy csak az új részeket, tehát ami nála 1, az a 8. illetve a 10. Hitsuji (amik szintén csúsznak egyet így már a beszúrt AFK miatt, így tizenegyedikként tekintendõ meg 😄) után jönnek már csak az újak, aztán a továbbiakban meglátjuk 😊

@

LeventeV
magyarazd mar el, hogy mi ez az endless eight? vmi folytatasa a Haruhinak, de elobb leadjak az elso evad reszeit is? vagy akkor most mi ez?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Haruhi 😊 Olyan jó volt az Endless Eight hogy nyolcszor megnéztem <#eljen>

---

Dya: igen, most azt nézem 😊 illetve részben újranézem. Ami részeket már leadtak korábban (2006 talán?) azokat újranézem 😊 és még mindig jó 😄 bár így a bõvített 2009es évad megváltoztatta a Haruhiról kialakult képemet... valahogy máshogy tekintek már rá :\

@

LeventeV
kosz, leszedtem mar... a hallottak alapjan sokat varok el tole, csak nehogy csalodjak benne.

OFF:mindenki suliba van, hogy ilyen nagy itt a pusztasag? nem csak erre a topikra ertem.

Lelouch
Akkor ott a K-on, mondjuk én csak egy részt láttam belõle, de a csapból is az folyt.
LeventeV
de annak meg nincs vege, es nem szivesen fogok olyanba amit meg sugaroznak, mert akkor a legizgalmasabb reszeknel mindigg kell egy hetet varni.

Lelouch
Fullmetal Alchemist: Brotherhood?
LeventeV
milyen jo 2009es animet tudtok ajanlani?

sdia96
Mármint azt az animét?😄

Dya

sdia96
mert te most azt nézed?

Dya

armageddon666
Hmm eddig nem tûnt fel hogy Haruhi mennyire féltékeny 😄 Nem tetszik neki a Mikuru×Kyon 😄

Plusz a Sigh of Haruhi részekben az animáció olyan... K-ONos 😄 de nagyon 😄

@

sdia96
Én az elsõ részt láttam belõle hát egész jó 😄

Dya

BEAST
Egyszer nezheto, amugy nem rossz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
en is.

Tenjou Tenge-t latta mar valaki? milyen?

Lelouch
Hát remélem nem így lesz<#rolleyes>
LeventeV
de a harmadik evadba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tuti kitalalnak valamit, hogy megse jottek ossze...

Lelouch
Ja arról fog szólni, a többi meg majd kiderül 😊
LeventeV
mert ha jol tudom akkor az OVA arrol fog szolni, hogy Yuji es Shana testet cserel. szerintem az amolyan special resz lesz, aminek nincs koze a tortenetez. a rendes cselekmeny majd csak a harmadik evadba fog folytatodni.

Lelouch
Amúgy honnan tudod hogy az OVA-ban nem derül ki? 😊
LeventeV
akkor nalam az igen varos lesz.

Lelouch
Hát gondolom majd a Railgun után lesz a tavasszal.
LeventeV
De szerintem is Shana-t valasztotta. Shana orult es Kazumi sirt...

LeventeV
harmadik evad mikorra varhato?
OVA-ba nem fog kiderulni.

Lelouch
Szerintem egyértelmû volt, hogy Shanát választotta Yuji.

Ha mégse, akkor az októberi OVA-ban kiderül, vagy ha ott se akkor majd a harmadik évadban<#smile>
LeventeV
akkor eloszlatnatok a ketsegeim?

Seth
ja az lehet, én arra gondoltam, hogy úgy értetted, hogy nincs belõle manga

Lelouch
Azt hittem a novellából csinálták... <#kuss>
Seth
Dehogynem.

Lelouch
A Shana nem manga adaptáció.
LeventeV
befejeztem a Shakugan no Shana-t, mindket evadat.

Shana mosolyabol es Kazumi konnyeibol arra kovetkeztetek, hogy Shana-t valasztotta a vegen, de konkretan semmi nem tortent, mindent csak sejteni lehet es ez idegesit. es mi volt a vegen az a labnyom, ami egy embertol szarmazott es aztan eltunt. valaki magyarazza mar el. ha van manga es olvasta valaki akkor leirna, hogy annak mi a vege?

armageddon666
akkor -plan to watch... nem szeretem ha lányokat vernek 😞 fõleg mikor 2en... wtf...

@

Seth
Igen abban verik. Már nem emlékszem pontosan, olyan rémlik, hogy
kitagadják a faluból a lányt a családi hovatartozása miatt,mert a szülei vmi orvosok voltak, viszont csak annak segítettek aki jól meg is fizette. Vki meg is halt miattuk, vagy vmi ilyesmi, de lehet rosszul emlékszem.Sok baromság volt abban a sorozatban azt tudom, negatív értelemben

Ruley
kösz a segítséget, így gyorsan utánuk nézve van közöttük olyan amire gondoltam

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
H2Oban verik meg a csajt? (láttam valami gift) ha igen, spoilerben hogy miért ^^ (ha nem akkor is jöjjön valami spoiler, hogy ne legyen spoiler 😄)

Egyébként tök más kategória a 2 (de egyiket sem láttam, de 120% hogy igazam van)
---
Detroit Metal City elborult halálra RAPEelõs...izé...röhögõs mókaság (aki szereti a Metált annak sok + 😄 Satsugai, saatsugai seyoooooooooo!!! 😄)

Dokuro-chan szintén elborult

K-On! viszont szintén más... ez Moe és nem Insane shit 😄 ez inkább olyan aranyosan megnevettetõs ^^ vagy hogy mondjam 😄 Moe, moe~ kyun!

@

Seth
Abenobashi Mahou Shotengai

Ennél jobban egyik sem hasonlít FLCL-re. Ugyanaz a stúdió, ugyanaz a karakterdizájn, ugyanaz az értelmetlen,agyatlan baromság

Bulykin
K-On!
Detroit Metal City
Dokuro-chan^^

mind beteg, elborult, halálra röhögõs<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

efti
Nem lattam az FLCL-t, de ha a H2O-t alul tudta mulni akkor az nem kis szo...

WWFSMD?

Seth
Egyetértek, én sem szeretem

NEOreg3
FLCL-ben mi a jó? Kb. a legrosszabb anime, amit valaha láttam.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
Tengen Toppa Gurren Lagann 😊

@

Ruley
Helló.
Igazából eddíg kb zéró tapasztalatom volt az animékkel, aztán valamiért múlt héten végignéztem a FLCL-t. Aztán megint. És megint.

Azt szeretném kérdezni, hogy aki ismeri, mit tudna hasonlót ajánlani? "Hasonló" alatt gondolok itt elsõdlegesen az elborultságára, másodlagosan pedíg a képi, zenei, szibolikus, stb. stílusára.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
jaja, pont ilyesmi ezért nem néztem meg jóideig, mekkora hülyeség már... aztán elkezdtem nézni és rájöttem hogy tényleg mekkora hülyeség 😄 de mennyire jó is! többnyire komédia meg paródia, tehát az abszurd helyzet segít, vannak mókás visszatérõ poénok, és azért ez nem mehet végig ugye, vannak komoly Arcok is, amik viszont nagyon ütnek... rövid, tömör, erõs 😄 van azokba is hülyeség (különben nem Gintama lenne csak egy tucatshounen), de komoly rész is 😊

@

Bulykin
ha jól emlékszem akkor vmi olyasmi a dolog, hogy szamurájok a modern(ebb) korban...nem? vhogy ez nem fogott meg...
legalábbis 1. részrõl ez rémlik😄 de lehet h nagyon keverem😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
hmmm... 2 rész alapján elítélni :\ de te tudod 😊 kinek a pap kinek a paplan meg az ízlésekkel is van valami pofozkodás... nekem jó, aki nem ért egyet annak rossz xP és ez ugye teljesen tényszerû, objektív, általánosan elfogadott dolog 😄

@

Bulykin
<#buck><#vigyor1>