Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Azok a The Sigh of Suzumiya Haruhi-féle részek után vannak.
LeventeV
es mi van a tobbi elso evados reszekkel? azok nem lenyegesek?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Akkor ha minden igaz: S01Exx a régi S02Exx az új, és szerinti számozással (ha jól emlékszem, vetítési sorrend... remélem legalábbis 😊)

01. S01 E02 - The Melancholy of Suzumiya Haruhi I
02. S01 E03
03. S01 E05
04. S01 E10
05. S01 E13
06. S01 E14 - The Melancholy of Suzumiya Haruhi VI
07. S01 E04 - The Boredom of Suzumiya Haruhi
08. S02 E01 - Bamboo Leaf Rhapsody
09. S01 E07 - Mysterique Sign
10. S01 E06 - Remote Island Syndrome Part 1
11. S01 E08 - Remote Island Syndrome Part 2
12. S02 E02 - Endless Eight 1
13. S02 E03
14. S02 E04
15. S02 E05
16. S02 E06
17. S02 E07
18. S02 E08
19. S02 E09 - Endless Eight 8
20. S02 E10 - The Sigh of Suzumiya Haruhi I
21. S02 E11
22. S02 E12
23. S02 E13 - The Sigh of Suzumiya Haruhi IV
... és itt tartunk most 😄

@

LeventeV
1. miert kell kulon sorrend?
2. nem ismerem a Tegozt.
3. ha osszeallitod a sorrendet akkor megkoszonnem.
4. ugy osszevagyok zavarodva mint erettsegi elott matekoran.

armageddon666
a TeGõzt ismered? ott van Hitsuji? azok sorrendbe vannak...

vagy... összeírhatok sorrendet -hoz 😄 de a previewnál asszem Haruhi mondja a jó részeket, Kyon meg a vetítési sorrendet 😄

@

LeventeV
a.f.k. csapat.

ez mar olyan mindfuck.

armageddon666
ez az eredeti sorozat. az új az ezzel vegyítve van 😊 lentebb írtam hogy nézd... mondjuk fontos lenne tudni melyik subbal szedted 😊 mert amelyik a TV sorrendben számozta, az eléggé összevissza 😄 mondjuk úgy is megérné megnézni 😊 legalábbis én megbántam hogy úgy nem néztem 😞

De neked nem fog annyira tetszeni mint nekem úgyhogy vegyesen a második évaddal nézd 😄

@

LeventeV
nekem EZ van letoltve. ez mi?

sdia96
hehe<#circling>

Dya

Seth
Ennek már csak az elovasása is fejfájást okozott, úgyhogy a továbbiakban sem fogom végignézni a sorozatot. Annó asszem 8 vagy 9 részt láttam,elég is volt belõle XD

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
"illetve mintha még lenne egy már novella... "
Láttam anno egy listát hogy a rajongók szerint az új részek hogy lesznek elosztva, és a Disappearance után még írtak 3 másik részt is, hát kár hogy elbarmolták az E8-al :S
sdia96
*lett

Dya

sdia96
Aham ez jó hosszú ett xD

Dya

armageddon666
Haruhi 2009 az tulajdonképp "Full storyként" van nyilvántartva... ami nem igaz, mert valszeg a Disappearance már nem fér bele, illetve mintha még lenne egy már novella...

Tehát elkezdték leadni a régi részeket, lement a 6 The Melancholy of Haruhi Suzumiya, a Boredom of Haruhi Suzumiya, utána jött egy új rész, a Bamboo Leaf Rhapsody, aztán megint régi Mysterique Sign, után a 2 Remote Island Syndrome, utána jön a megint új átkozott 8 db Endless Eight, ami azoknak akik folyamatosan követték a sorozatot, tényleg véget-nem-érõnek hatott (egybe, max 2 napra elosztva megnézni nem gázos), és most megy az 5 részes The Sign of Haruhi Suzumiya, ami után nagy eséllyel leadják még a régi 0. epizódot, a Mikurus filmeset... Illetve én még beletenném a fesztivált, a koncerttel, meg asszem volt egy másik rész is. És ezzel vége az évadnak...

A sokak által várt Disappearence, amit a legjobbnak tartanak a novellák közül, pedig úgy tûnik kimarad...

De ha minden igaz, a 26 epizód nem megerõsített, tehát még bármi lehet... Az is lehet, hogy az õszi szezonra is kitolják...

Én a megnézését úgy ajánlom, hogy a régi részeket is megnézzük... úgy lesz teljes a kép 😊 és a Bamboo Leaf Rhapsodyra való utalás fel sem tûnt anno 😄 csak így hogy már láttam...

Hitsujitól ajánlom 1-tõl 10-ig (egyelõre) a részeket, közben ahova kell, oda az új részeket berakni -ban 😊 úgy számozza, hogy csak az új részeket, tehát ami nála 1, az a 8. illetve a 10. Hitsuji (amik szintén csúsznak egyet így már a beszúrt AFK miatt, így tizenegyedikként tekintendõ meg 😄) után jönnek már csak az újak, aztán a továbbiakban meglátjuk 😊

@

LeventeV
magyarazd mar el, hogy mi ez az endless eight? vmi folytatasa a Haruhinak, de elobb leadjak az elso evad reszeit is? vagy akkor most mi ez?

armageddon666
Haruhi 😊 Olyan jó volt az Endless Eight hogy nyolcszor megnéztem <#eljen>

---

Dya: igen, most azt nézem 😊 illetve részben újranézem. Ami részeket már leadtak korábban (2006 talán?) azokat újranézem 😊 és még mindig jó 😄 bár így a bõvített 2009es évad megváltoztatta a Haruhiról kialakult képemet... valahogy máshogy tekintek már rá :\

@

LeventeV
kosz, leszedtem mar... a hallottak alapjan sokat varok el tole, csak nehogy csalodjak benne.

OFF:mindenki suliba van, hogy ilyen nagy itt a pusztasag? nem csak erre a topikra ertem.

Lelouch
Akkor ott a K-on, mondjuk én csak egy részt láttam belõle, de a csapból is az folyt.
LeventeV
de annak meg nincs vege, es nem szivesen fogok olyanba amit meg sugaroznak, mert akkor a legizgalmasabb reszeknel mindigg kell egy hetet varni.

Lelouch
Fullmetal Alchemist: Brotherhood?
LeventeV
milyen jo 2009es animet tudtok ajanlani?

sdia96
Mármint azt az animét?😄

Dya

sdia96
mert te most azt nézed?

Dya

armageddon666
Hmm eddig nem tûnt fel hogy Haruhi mennyire féltékeny 😄 Nem tetszik neki a Mikuru×Kyon 😄

Plusz a Sigh of Haruhi részekben az animáció olyan... K-ONos 😄 de nagyon 😄

@

sdia96
Én az elsõ részt láttam belõle hát egész jó 😄

Dya

BEAST
Egyszer nezheto, amugy nem rossz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
en is.

Tenjou Tenge-t latta mar valaki? milyen?

Lelouch
Hát remélem nem így lesz<#rolleyes>
LeventeV
de a harmadik evadba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tuti kitalalnak valamit, hogy megse jottek ossze...

Lelouch
Ja arról fog szólni, a többi meg majd kiderül 😊
LeventeV
mert ha jol tudom akkor az OVA arrol fog szolni, hogy Yuji es Shana testet cserel. szerintem az amolyan special resz lesz, aminek nincs koze a tortenetez. a rendes cselekmeny majd csak a harmadik evadba fog folytatodni.

Lelouch
Amúgy honnan tudod hogy az OVA-ban nem derül ki? 😊
LeventeV
akkor nalam az igen varos lesz.

Lelouch
Hát gondolom majd a Railgun után lesz a tavasszal.
LeventeV
De szerintem is Shana-t valasztotta. Shana orult es Kazumi sirt...

LeventeV
harmadik evad mikorra varhato?
OVA-ba nem fog kiderulni.

Lelouch
Szerintem egyértelmû volt, hogy Shanát választotta Yuji.

Ha mégse, akkor az októberi OVA-ban kiderül, vagy ha ott se akkor majd a harmadik évadban<#smile>
LeventeV
akkor eloszlatnatok a ketsegeim?

Seth
ja az lehet, én arra gondoltam, hogy úgy értetted, hogy nincs belõle manga

Lelouch
Azt hittem a novellából csinálták... <#kuss>
Seth
Dehogynem.

Lelouch
A Shana nem manga adaptáció.
LeventeV
befejeztem a Shakugan no Shana-t, mindket evadat.

Shana mosolyabol es Kazumi konnyeibol arra kovetkeztetek, hogy Shana-t valasztotta a vegen, de konkretan semmi nem tortent, mindent csak sejteni lehet es ez idegesit. es mi volt a vegen az a labnyom, ami egy embertol szarmazott es aztan eltunt. valaki magyarazza mar el. ha van manga es olvasta valaki akkor leirna, hogy annak mi a vege?

armageddon666
akkor -plan to watch... nem szeretem ha lányokat vernek 😞 fõleg mikor 2en... wtf...

@

Seth
Igen abban verik. Már nem emlékszem pontosan, olyan rémlik, hogy
kitagadják a faluból a lányt a családi hovatartozása miatt,mert a szülei vmi orvosok voltak, viszont csak annak segítettek aki jól meg is fizette. Vki meg is halt miattuk, vagy vmi ilyesmi, de lehet rosszul emlékszem.Sok baromság volt abban a sorozatban azt tudom, negatív értelemben

Ruley
kösz a segítséget, így gyorsan utánuk nézve van közöttük olyan amire gondoltam

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
H2Oban verik meg a csajt? (láttam valami gift) ha igen, spoilerben hogy miért ^^ (ha nem akkor is jöjjön valami spoiler, hogy ne legyen spoiler 😄)

Egyébként tök más kategória a 2 (de egyiket sem láttam, de 120% hogy igazam van)
---
Detroit Metal City elborult halálra RAPEelõs...izé...röhögõs mókaság (aki szereti a Metált annak sok + 😄 Satsugai, saatsugai seyoooooooooo!!! 😄)

Dokuro-chan szintén elborult

K-On! viszont szintén más... ez Moe és nem Insane shit 😄 ez inkább olyan aranyosan megnevettetõs ^^ vagy hogy mondjam 😄 Moe, moe~ kyun!

@

Seth
Abenobashi Mahou Shotengai

Ennél jobban egyik sem hasonlít FLCL-re. Ugyanaz a stúdió, ugyanaz a karakterdizájn, ugyanaz az értelmetlen,agyatlan baromság

Bulykin
K-On!
Detroit Metal City
Dokuro-chan^^

mind beteg, elborult, halálra röhögõs<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

efti
Nem lattam az FLCL-t, de ha a H2O-t alul tudta mulni akkor az nem kis szo...

WWFSMD?