Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Láttam anno egy listát hogy a rajongók szerint az új részek hogy lesznek elosztva, és a Disappearance után még írtak 3 másik részt is, hát kár hogy elbarmolták az E8-al :S
Tehát elkezdték leadni a régi részeket, lement a 6 The Melancholy of Haruhi Suzumiya, a Boredom of Haruhi Suzumiya, utána jött egy új rész, a Bamboo Leaf Rhapsody, aztán megint régi Mysterique Sign, után a 2 Remote Island Syndrome, utána jön a megint új átkozott 8 db Endless Eight, ami azoknak akik folyamatosan követték a sorozatot, tényleg véget-nem-érõnek hatott (egybe, max 2 napra elosztva megnézni nem gázos), és most megy az 5 részes The Sign of Haruhi Suzumiya, ami után nagy eséllyel leadják még a régi 0. epizódot, a Mikurus filmeset... Illetve én még beletenném a fesztivált, a koncerttel, meg asszem volt egy másik rész is. És ezzel vége az évadnak...
A sokak által várt Disappearence, amit a legjobbnak tartanak a novellák közül, pedig úgy tûnik kimarad...
De ha minden igaz, a 26 epizód nem megerõsített, tehát még bármi lehet... Az is lehet, hogy az õszi szezonra is kitolják...
Én a megnézését úgy ajánlom, hogy a régi részeket is megnézzük... úgy lesz teljes a kép 😊 és a Bamboo Leaf Rhapsodyra való utalás fel sem tûnt anno 😄 csak így hogy már láttam...
Hitsujitól ajánlom 1-tõl 10-ig (egyelõre) a részeket, közben ahova kell, oda az új részeket berakni
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
---
Dya: igen, most azt nézem 😊 illetve részben újranézem. Ami részeket már leadtak korábban (2006 talán?) azokat újranézem 😊 és még mindig jó 😄 bár így a bõvített 2009es évad megváltoztatta a Haruhiról kialakult képemet... valahogy máshogy tekintek már rá :\
@
OFF:mindenki suliba van, hogy ilyen nagy itt a pusztasag? nem csak erre a topikra ertem.
Plusz a Sigh of Haruhi részekben az animáció olyan... K-ONos 😄 de nagyon 😄
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha mégse, akkor az októberi OVA-ban kiderül, vagy ha ott se akkor majd a harmadik évadban<#smile>#smile>
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Egyébként tök más kategória a 2 (de egyiket sem láttam, de 120% hogy igazam van)
---
Detroit Metal City elborult halálra RAPEelõs...izé...röhögõs mókaság (aki szereti a Metált annak sok + 😄 Satsugai, saatsugai seyoooooooooo!!! 😄)
Dokuro-chan szintén elborult
K-On! viszont szintén más... ez Moe és nem Insane shit 😄 ez inkább olyan aranyosan megnevettetõs ^^ vagy hogy mondjam 😄 Moe, moe~ kyun!
@
Ennél jobban egyik sem hasonlít FLCL-re. Ugyanaz a stúdió, ugyanaz a karakterdizájn, ugyanaz az értelmetlen,agyatlan baromság
Detroit Metal City
Dokuro-chan^^
mind beteg, elborult, halálra röhögõs<#vigyor3>#vigyor3>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Igazából eddíg kb zéró tapasztalatom volt az animékkel, aztán valamiért múlt héten végignéztem a FLCL-t. Aztán megint. És megint.
Azt szeretném kérdezni, hogy aki ismeri, mit tudna hasonlót ajánlani? "Hasonló" alatt gondolok itt elsõdlegesen az elborultságára, másodlagosan pedíg a képi, zenei, szibolikus, stb. stílusára.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
@
legalábbis 1. részrõl ez rémlik😄 de lehet h nagyon keverem😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@