72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#69307 MakeGirlsMoe (Kotaku-n találtam) -
Prof William #69306 Egy kis aktualitás a zaklatási botrányokkal kapcsolatban.
-
#69305 Anime Addicts-on fent van magyar felirattal, fent a faq alatt a link. -
Mirk #69304 blade of the immortal animét szeretném megnézni legalább 720p minőségben, az se baj ha angol a felirat. Valaki tud linket? -
Valaki küldjön neki Bible Black-es Kangol sapkát. -
#69302 "hentai too..." ah, a man of culture... -
#69301 Figyeljetek csak... :)
-
#69300 Csak rohadt messze van még a premier. -
#69299 jó lesz :) -
#69298 Az elmúlt évekből válogattak. De valószínű azok már túl régiek, hogy bekerüljenek amúgy is... -
#69297 12:24 Azok a lábak XD
Ahogy látom, a Fumoffu tengerpartos és onsenes részei már nem ütik meg a mércét?
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.11.12. 21:25:12 -
#69296 -
#69295 hmmm:D
-
#69294 Hana Sugisaki és Takuya Kimura főszereplésével erősen ajánlott: "Blade of the Immortal" (Mugen no jūnin) (2017)
Erősen animésre sikerült, de ez kicsit sem hátrány.
-
#69293 -
#69292 Vannak videók, amik tök jók, csak ne az adná elő őket, aki. Ez is ilyen...
De azt hiszem ez elég gyakori a zenei világban. Úgy emlékszem elég 1-2 dolgot megváltoztatni és már nem igazán lehet belekötni a zenébe. Plusz, amennyi zene készül, csoda hogyha van valami új... -
#69291 Feltűnően hasonlító anime zenék:
Openingek, amit már lehet, hogy hallottál
-
#69290 Szerintem ez blokkolt tartalom :D Kidobjam? -
Prof William #69289 Ez szerintem is nagyon gáz volt. Még az is eszembe jutott hogy ez esetleg csak nekünk szól hogy mi vegyük észre hogy kattant a csaj? De nem ott manipulál mindenkit, olyan olyan grimaszokat vágva amitől még Jason és Freddy is zokogva rohanna haza a mamájukhoz de persze ez SENKINEK sem tűnik fel.
De manga alapján a java még csak most jön.
Ilyesmire kell gondolni. Spoilerbe rakom bár az eddigi viselkedése alapján ez nem nagyon számít annak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Basszus Natsuko mit műveltél? Most miattad XY meghalt!
- Brühühü nem akartam bocsássatok meg!
- Na jó kapsz még egy esélyt!
Később
- Natsuko te rohad kurva most meg behülyítetted XY-t aki emiatt csinált valami marhaságot!
- Bocsi csak elkapott a hév de megváltozom ígérem!
- Na jó ezt még elnézzük.
Még később.
- Natsuko most már megint miattad halt meg valaki!
- Bocsi bocsi nehéz gyerekkorom volt!
- Oké de ez még egyszer ne forduljon elő!
És komolyan VÉGIG ez megy.
-
#69288 -
#69287 Mar azt hittem valami nice boat, vagy valami sokkolo fordulat. Ez szomoru. -
Nirz #69286 Az MC se kutya, az utóbbi idők legszánalmasabb karaktere. -
#69285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az hogy a csaj egyik pillanatról a másikra 180°-os fordulatot vesz, még lenyelem. De azt, hogy miután megvolt a pálfordulása senkinek nem tűnt fel, megverette a csávót, oda-vissza játszott a két karaktere között és csak akkor kezdenek el furcsán nézni rá, mikor azt mondja hogy öld meg MC-t. És akkor is csak egy "szerinted nem viselkedik furcsán?"-ra futja tőlük. Aztán a következő részben is rohadék egy másik taggal, mert ellenzi, hogy megöljék MC-t. Aztán meg mikor elakarta vinni MC-t kórházba, megjátssza hogy újra az az ártatlan kislány, mintha eddig nem is látta volna hogy milyen. Kikészített a debilsége. Egy baromság az egész -
#69284 Kifejtened spoilerben? Erdekelne hogy 2017-ben mi valtja ki egy animenel ezt a reakciot. :) -
Prof William #69283 Kár pedig a karakter desing és grafika egész jó. Kár hogy egy ilyen sorozatra van elpazarolva.
Ja és persze se zsaruk, se szülők és senkinek sem tűnik fel hogy egy nagyváros közepén pár nap alatt 10-en meghaltak ugyanabból az osztályból.A valóságban már rég karanténban/megfigyelés alatt lenne mindenki de itt le se tojják őket. -
#69282 kb 2. vagy 3. rész után dobtam én is -
#69281 ousama game 2-3. rész. Nem nem nem nem nem nem nem nem nem nemnemnemnem nem nem nem nem nem nem nemnem nem nem nem nem nem nem....
ezt hogy gondolták, ez nem nme nem én nem, nem.... -
#69280 Segítenék, de jelenleg a saját vállalásaimmal is el vagyok maradva... Próbáld meg a baka-tsuki oldalon, ott vannak magyar fordítók is (bár nem tudom, mennyire aktívak még). -
dregnarr1 #69279 Elhatároztam, hogy lefordítom az első Spice&Wolf light novelt magyarra.
Olyan ember partnerségét keresem, aki képes összetettebb mondatok értelmezésére, kiválóan műveli a magyar nyelvet, olvasott -ezáltal rengeteg magyar szórokonságot ismer-, és egyáltalán, szereti a novel/manga/anime sorozatot.
Feladat: lektoráció, esetenkénti átdolgozás, tördelés.
Körülbelül a könyv felénél tartok a fordítást tekintve, s bár nem tudok oly rendszeresen foglalkozni a dologgal, mint szeretném, szerintem mire vége lenne az első szegmens felülvizsgálatának, már befejezném a végét is.
Tudom, hogy elég rétegsorozat, de azért megpróbálkozok a hirdetménnyel.
-
#69278 Én sem tudom. :) -
Nirz #69277 Érdekes nem tudom mi fogott meg a Shoujo Shuumatso Ryokouban.. Szerintem az csak egybites slice of life,nagyon erős amerikai stílusérzettel, illetve háttérelemként háború utáni éllettelen puszta, sehova sem halad csak 2 kisgyerek játszadozik,majomkodik. -
#69276 Szezon összefoglaló a 3. részek után:
- Első rész után kaszálva: Black Clover (az év bukásának tartják, ahogy olvastam, pedig tök átlagos kis shounen fight lehetett volna), Juuni Taisen (baromság), Two Car (rettenetes...)
- Harmadik rész után kaszálva: Kino no Tabi (jó, jó, de valami nem az igazi, valami hiányzik belőle, és ezért eluntam), Dies Irae (a szörnyű kezdés után egészen tipikus modern kori nácis-misztikus "méjkomoj" giccs lett belőle), Anime-Gataris (tűrhetően indult, földbe állt)
- Megmaradtak: Shoujo Shuumatsu Ryokou (a manga fellelhető részeit már elolvastam, tetszik, aranyosak, és bejön a világ is, szerintem az évad legjobbja; hobbiból elkezdtem fordítani is, nem tudom, érdekel-e valakit), Shokugeki no Souma S3 (akinek bejöttek az előző évadok, ebben sem fog csalódni), Netojuu no Susume (a bénázásaik néhol elég fárasztóak, de régen volt már olyan igazibb, könnyedebb romkom, szóval maradt), Blend S (elsőre be sem jelöltem, csak utólag néztem bele és bár nem egy Working!, nézhető), Imouto sae Ireba Ii (az elején nagyon rezgett a léc, most már valamivel tűrhetőbb, csak a plot nem halad sehová), Mahou Tsukai no Yome (jól néz ki, érdekes is, csak valahogy semmi extra), Inuyashiki (ezt nem kell magyarázni, nagyon bejött)
Kb. a fele maradt az eredetileg tervezettnek, ez valamivel jobb arány, mint az előző szezonban volt, ennek ellenére nem vagyok elégedett, talán kettőt tudnék megnevezni, ami kiemelkedőbb. Valószínűleg én is öregebb és ellenállóbb lettem, de azért... "régen jobb volt".
Ha előre tekintek, van pár cím azért, ami érdekel majd (pl. Girls und Panzer filmek, FMP felújítás filmek, Drifters OVA-k), aztán januártól Dagashi Kashi S2, Overlord S2 (bár a hírek szerint az évad jó része a hülye gyíkemberes bénázás lesz, ami baromi unalmas volt eredetiben is), YowaPeda S4, Days OVA-k (csak a selejtezős döntőről, mert a manga már jóval előrébb jár), meg lesz még pár cím, amire benevezek, aztán... meglátjuk. -
#69275 Mert van aki szereti újranézni őket, találkoztam már nem egyszer olyannal hogy lehetetlen volt újra beszerezni semmilyen animés megosztó vagy torrent oldalon nem lehetett újra megtalálni, főleg nem ha minimum 720p-ben kellene. -
#69274 Nekem csak 800 giga van elraktározva, a legjobbak amiket pár évente simán ujranézek ha beteg vagyok pl:D -
#69273 Miért is kellene értened.
Személyes: kifejezetten örülök, hogy HDD-n tároltam őket, mert ugye idén volt a nagy razzia és jó ideig nem volt elérhető semmilyen forrás - sőt, a régi torrentek nagyrésze el is veszett, és a feltöltések csak szivárognak.
Az, hogy a Nyaa újraéledt még nem biztosíték arra, hogy mondjuk egy 2006-os animét meg tudsz már nézni... -
#69272 Nekem is Blu-Rayen vannak a megtartásra ítéltek --- igaz jó ideje nem írtam ki újabbakat:
-
#69271 Nem rosszallom csak meglepő. Én nem értem miért. -
#69270 Most már csak 2,1 TB-nyi anime vár rám a HDD-imen. Kezdetben közel 3,1 TB volt... fogyasztottam őket, szépen.
Emellett, voltak, vannak és lesznek olyanok, amiket meg is tartok vagy HDD-n, vagy kiírva. -
#69269 Vagy Blu Discen :P :D -
#69268 most szólj hozzá... undorító, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak...