72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Csak időnként nehogy benézzen Lucy is :D -
Lejátsszák Battle Royale-ben, vagy mit tudom én. :) -
Szerencsére az én waifuaim azok nem túl népszerűek, így nem nagyon kéne küzdenem :D -
Nálam Nyu - ez nem kérdés. -
dregnarr1 #69321 Hát ha hivatalos lenne, és kizárólagos szerződéssel, akkor nekem is lenne jelöltem :D -
EnxTheOne #69320 És akkor mi lesz ha egy 2D-s karakter már megházasodott? Vagyis akkor mi lesz ha egy népszerű karakterrel többen is össze akarnak házasodni? Lenne az adott karakternek 500 férje? :D Reverse harem a hímeknél nem túl népszerű, meg a poligámia is tiltott :D:D -
Még nem hivatalosan, de már feleségül lehet venni 2D waifu-kat és még fizetnek is érte. :P -
Planetes - 26 epizódból álló sorozat.
A gif meg a sorozat "ending"-jéből származik:
-
ez melyik anime, koszi -
Igaz már vagy másfél-két hete fejeztem be a Shuumatsu Nani-t, de még mindig baromi élénken él a story bennem.
Azon kevés animék közé tartozik, ahol egy részig nem éreztem azt, hogy nem érdekel vagy leült volna.
Egyedül a vége zavart, mert az nagyon összecsapták. Nekem hiányzott egy rész még a végéről.
A világa egyébként egyáltalán nem vonzott be ettől függetlenül. -
:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azt olvastam ebbe halt bele, örökletes is lehetett nála.
R.I.P.
-
Prof William #69313 Gondolom valami hirtelen szívroham, vagy esetleg agyi esemény lehetett a halál oka.
Nyugodjék Békében.
-
"Found unconscious in her car on the metropolitan expressway in central Tokyo, Hiromi Tsuru was deftly brought to a hospital but was unfortunately pronounced dead; her seat belt had been fastened and police say there was no sign of an accident – further investigations are being conducted, but it is assumed that she may have succumbed to some form of illness." -
Én őt a GHOST SWEEPER Mikami-ban hallottam először. Sajnáltam, amikor megtudtam a hírt. Egyedi és szerethető hangja volt. Azt hiszem egy autóban találták meg, és hirtelen roham végzett vele? Nem biztos, hogy jól emlékszem, csak tippelek. -
őőő...spagetti
-
Elhunyt Bulma seiyuu-ja, Hiromi Tsuru. 57 évesen.
1986 óta adta a lánynak a hangját.
-
Mirk #69308
-
MakeGirlsMoe (Kotaku-n találtam) -
Prof William #69306 Egy kis aktualitás a zaklatási botrányokkal kapcsolatban.
-
Anime Addicts-on fent van magyar felirattal, fent a faq alatt a link. -
Mirk #69304 blade of the immortal animét szeretném megnézni legalább 720p minőségben, az se baj ha angol a felirat. Valaki tud linket? -
Valaki küldjön neki Bible Black-es Kangol sapkát.
-
"hentai too..." ah, a man of culture... -
Figyeljetek csak... :)
-
Csak rohadt messze van még a premier. -
jó lesz :) -
Az elmúlt évekből válogattak. De valószínű azok már túl régiek, hogy bekerüljenek amúgy is... -
12:24 Azok a lábak XD
Ahogy látom, a Fumoffu tengerpartos és onsenes részei már nem ütik meg a mércét?
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.11.12. 21:25:12 -
-
hmmm:D
-
Hana Sugisaki és Takuya Kimura főszereplésével erősen ajánlott: "Blade of the Immortal" (Mugen no jūnin) (2017)
Erősen animésre sikerült, de ez kicsit sem hátrány.
-
-
Vannak videók, amik tök jók, csak ne az adná elő őket, aki. Ez is ilyen...
De azt hiszem ez elég gyakori a zenei világban. Úgy emlékszem elég 1-2 dolgot megváltoztatni és már nem igazán lehet belekötni a zenébe. Plusz, amennyi zene készül, csoda hogyha van valami új... -
Feltűnően hasonlító anime zenék:
Openingek, amit már lehet, hogy hallottál
-
Szerintem ez blokkolt tartalom :D Kidobjam? -
Prof William #69289 Ez szerintem is nagyon gáz volt. Még az is eszembe jutott hogy ez esetleg csak nekünk szól hogy mi vegyük észre hogy kattant a csaj? De nem ott manipulál mindenkit, olyan olyan grimaszokat vágva amitől még Jason és Freddy is zokogva rohanna haza a mamájukhoz de persze ez SENKINEK sem tűnik fel.
De manga alapján a java még csak most jön.
Ilyesmire kell gondolni. Spoilerbe rakom bár az eddigi viselkedése alapján ez nem nagyon számít annak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Basszus Natsuko mit műveltél? Most miattad XY meghalt!
- Brühühü nem akartam bocsássatok meg!
- Na jó kapsz még egy esélyt!
Később
- Natsuko te rohad kurva most meg behülyítetted XY-t aki emiatt csinált valami marhaságot!
- Bocsi csak elkapott a hév de megváltozom ígérem!
- Na jó ezt még elnézzük.
Még később.
- Natsuko most már megint miattad halt meg valaki!
- Bocsi bocsi nehéz gyerekkorom volt!
- Oké de ez még egyszer ne forduljon elő!
És komolyan VÉGIG ez megy.
-
-
Mar azt hittem valami nice boat, vagy valami sokkolo fordulat. Ez szomoru. -
Nirz #69286 Az MC se kutya, az utóbbi idők legszánalmasabb karaktere.