Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5 perces mini epizódok, kicsit egyszerű rajzstílus, de a szövegek nem rosszak, lehet rajtuk nevetni. 5/10 (1-el levontam a rövidsége miatt)
Natsume Yuujinchou Go: Natsume és Nyanko-sensei ismét akcióban. Ez már az 5., vagy a 6. évad, ha jól emlékszem, szóval aki eddig követte, sok meglepetés nem fogja érni. Mondjuk ez az első rész nem volt annyira érdekes, mint általában volt. 6/10
Nambaka (aka Nambaka): A Namba Prison a világ legtitkosabb és legerősebben őrzött börtöne valahol az óceán közepén. Senki sem tudja, hol van, létezése is teljes titok. A legfejlettebb biztonsági rendszerekkel és a legjobban kiképzett személyzettel van ellátva, ami nem is csoda, hiszen a legveszedelmesebb bűnözőket őrzik itt. Négyen azonban rendszeresen sportot űznek abból, hogy megszöknek a cellájukból, szórakoznak az őrökkel és a parancsnokkal, meg úgy általában tök jól érzik magukat, hiszen napi háromszori étkezés, légkodícionált cellák, újságok, de még internet is van. Szóval... miért is akarnának igazából megszökni, amikor odakint semmi és senki sem vár rájuk? Ők négyen a világ összes fontos börtönéből megszöktek már, itt, a Nambában viszont mintha otthonra leltek volna...
Vicces, nem túl komoly, elég szórakoztató volt a kezdet. 6/10
A videó spoilereket tartalmaz a Re: Zero című animéből, így a megtekintését csak azoknak ajánlom, akik már látták a sorozatot.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Shounen akció-nyomozós kis misztikummal megfűszerezve. Nem néz ki rosszul és az animáció is elég jó, de kb. ennyi eddig. Nem tűnik komolynak. 5/10
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.10.03. 21:26:27
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Köszönöm
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Másrészt a Felix nem abból jön, hogy feline? :}
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.10.02. 20:11:34
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mondjuk nekem az összes idol párosítás ócska kategória, de egy pop-os szarságból nem üt ki, itt szerintem nagyon.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Mahou Shoujo Ikusei Keikaku: Egy mobilos rpg-vel bárki felöltheti a mágikus lányok szerepét, hogy harcoljon a gonoszok ellen és békét, biztonságot hozzon a fantasy világba. Hősnőnk gyerekkora óta vágyódik erre, de persze ilyesmi nem létezik a valóságban, csak az irodalmi képzeletben, ez csak egy játék. De mi van, ha mégis igaz? Egy nap a játék ikonikus narrátor figurája közli vele az örömhírt, hogy a sok ezer játékos közül kiválasztották, hogy valóban varázslólány legyen belőle. Rövid hitetlenkedés után meg is történik az átváltozás és különleges képességekre tesz szert. Minden jótettért varázscukorkákat kap, amivel lépeget a rangsorban és kisvártatva találkozik is a városbeli többi mágikus lánnyal, akik mind egyedi és kissé fura figurák. Sőt, egyikükben megtalálja elveszett régi barátját is. Minden olyan szépnek tűnik, nem? Hamarosan kiderül, van egy kis bibi: túl sokan vannak a területen, a mágia kimerül. A számukat le kell csökkenteni nyolcra, azaz minden második varázslólány örökre befejezheti a karrierjét - és persze többen bármit megtennének, hogy benne legyenek a nyolc "túlélőben"...
Végig jóféle Madoka-vibrálást éreztem benne, már a kezdet is utal valami hasonlóra, érdekes lesz, remélem. 6/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Shuumatsu no Izetta: 1940. nyara, alternatív történelmi 2. világháború, ahol az államok többségét máshogy hívják, és ahol a Germanian Empire, élén a Császárral, uralja már Európa északi és nyugati felét, már csak egyetlen szomszédja van délen, egy kis államocska (kb. Ausztria, csak más néven), amelynek hercegnője titokban Britannia képviselőjével találkozna, hogy a segítségüket kérje. De a németek a nyomára akadnak és fel akarják használni arra, hogy térdre kényszerítsék a népét. A hercegnő menekülés közben újból összetalálkozik az utolsó boszorkánnyal, akit a németek szintén fel akarnak használni valami célból...
Elsőre nem volt rossz, volt elég akció és politikai szál is, meg egy kevés mágia, és elég komolynak tűnik a hangvétel is. Azt viszont még nem látni, milyen lesz ez a hercegnő x boszorkány viszony. Eddig 5/10.
WWW.Working!!: Erről nincs mit írni, ugyanaz, mint az előző sorozat volt, ugyanúgy egy Wagnaria étteremben játszódik, a felállás is nagyon hasonló, csak mások a szereplők és néhány szerep pont fordítottja az eredetinek. Amúgy nem rossz, szerintem ez is nézhető lesz. :)
Aztán van a Gundam Wing, ami nekem nem jött be, de elég sokan imádnak, úgyhogy megér egy próbát. Az After War Gundam X meg a Mobile Fighter G. A Gundam AGE inkább a fiatalabbakat célozza. A Gundam Build Fighterst és GUnpla Builderst, bár többnyire dicsérik, de azok a gunplas Gundam modellezés köré vannak építve.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Eddig láttam a seed-et és a 00 szériát.
Most töltöm az iron blooded 1. évadát.
A közeljövőben a korábbi szériákat is megakarom nézni, és érdekelne hogy azok közül mit érdemes.
"The rapidly ascending popularity of J-metal idol group Babymetal has led to the announcement of an anime series featuring the group’s main 3 girls, bringing the group full circle in terms of creepy fanbases courted.
The idol group is collaborating with digital studio Blue Ribbon Content and Amuse USA to produce the original short series, which will also debut in the western hemisphere due to Babymetal’s frequent (and highly successful) visits there.
The anime will apparently feature the idol group being transferred to a magical world of heavy metal music that is being assaulted by some menace, immediately tasking the capable girls with saving the world from imminent doom.
The brief anime series will also feature brand new live action performances from Babymetal, though no air date or other distribution specifics have been mentioned yet."
Aki nem tudná, ők a Babymetal:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerk.: Az Aldnoah Zero és a Gargantia is Urobuchi, azok is jók voltak.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.09.25. 19:05:33
Wiki jó barátnő, mert segített.
Hát:
* Puella Magi Madoka Magica - három részt bírtam. Félredobtam.
* Fate/Zero - még nem kezdtem el
* Psycho-Pass - na, erre majd ránézek, ha már ajánló is volt itt róla.
Eddig nem ájultam el a faszitól.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.25. 17:50:16
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a show fergeteges!
nekem ez az ev kedvence.
Gyonyoru karakterek, hatterek, imadom nezni. A technikai hattere eszbonto. A sztori is megallja a helyet. 12 epizodot kellett varni, hogy vegre kideruljon valami a fohosrol es mondhatni vege az elso evadnak.
Mindenkinek le kell ezt csekkolnia. Bar nem csodalkoznek, ha valakinek nem tetszik,megiscsak babjatekrol van szo.
One Punch Man 2nd Season Officially Confirmed + Mobile Game Coming Soon
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.09.25. 16:48:47
ennek örömére

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Fantasztikus anime volt, és számomra simán az év egyik legjobbja. Összességében minden a helyén volt benne. Feszült izgalommal teli, lebilincselő történet, remek karakterek, kiváló harcok, és még sorolhatnám.
A végső konfliktus pedig vérprofin volt megvalósítva. Kicsit féltem, hogy a végét elcseszik, ám szerencsére kellemes meglepetést okozott.
A befejezés pedig tökéletes volt. Az izgalmas, érdekfeszítő finálé után, szép romantikus lezárás, amit szerencsére egyetlen vicces mellékkarakter sem zavart meg. Maradtak elvarratlan szálak, de ezzel nincs gond, hisz egy második évad azért esélyes ^^
Nagyom ritkán adok 10/10-et animére, de ez megérdemli.
A véleményező/bemutató videómat itt hagyom, ha valakit esetleg érdekel.
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.09.24. 18:21:52
Nagyon sokan fikazzak de szerintem kellemes. Gyonyoruen nez ki, karakterek nem tul kirivoak de szerinem jok. Akcio is fasza. Nem valtja meg a vilagot de akinek tetszett a Ghost In the Shell annak szerintem ez is fog tetszeni. Hacsak nem talal minden szarnak ami nincs olyan jo mint a GITS:SAC. Mondjuk 1-2 epizodon kivul szerintem egyik GITS SAC se volt valami uber fergeteges. Sot nekem az jobban tetszik a PP ben, hogy van egy fo sztori es nem epizodonkent van uj sztori.
Ami viszont nekem tetszik, hogy kb az egesz elmegy GITS elozmenynek.
A Cyborg dolog meg gyerek labakon all. Meg csak par ember van aki full cyborg ( az agyon kivul mert azt meg nem oldottak meg)
A fohos csajunk elmenne Motokonak is. Mielott valami tortent vele, es memoriajat torlik es kap egy full cyborg testet.
Mit gondoltok? Nekem tetszik.
De alapból sincsenek túl nagy elvárásaim a filmmel kapcsolatban.
Egy egyszer nézős cgi orgia akció film lesz SZERINTEM, hiába a jó alap. Pont mint az edge of tomorrow
Második kép (bónusz szögleges zárójel kiszedve):
EnxTheOne
Mi a baj a fekával?
Azt leszámítva, hogy az animében mindenki fehér/ázsiai volt? :)
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.09.23. 18:31:29
Na ezért se adok majd pénzt. Marad a jó öreg utorrent
Na 3-4 év után sikerült beérni a one piece-t. Most nézhetem csigatempóban :(
Ez a whitewash dolog engem nem zaklat. Az mar inkabb, hogy ket karaktert es fekete jatszik.
Burma egy kibebaszott nagy darab malek. Erre egy kis feka srac jatsza...WTF?!
EZ MI A FASZ????
Borma bal oldalt talalhato
Ishikawa is wtf de legalabb annak van szoros pofaja
Na meg Togusa?!?!?!?!?!?
Mielott a nevet elolvastam azt hittem, hogy ez valami fomuki valami masik csoporttol vagy cegtol.
Ez az ember kinez vagy 60nak mikozben Togusa meg max 30
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2016.09.23. 02:32:39
A szőke haj csak a külföldieknek áll jól.
Mondja ezt két barnára festett hajú japó :D
Azért azt megkérdezném a hölgytől, hogy miért is? :)