72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #69365 Nekem is pont ez ugrott be. Az első Star Trek filmben volt nem? Emlékszem valamiért a szőr felállt a hátamon tőle pedig összesen ha 15 másodpercet szerepelt az egész filmben. :)
Emlékszem anno egy youtube csatornán egyszer pont ez volt témí, hogy az anime karakterek jajdecukik stb de ha a valóságban jönne veled szembe egy ekkora szemű ember hát a frász ki törne tőle.
Itt is pont ugyanez van. -
Épp ez a szar az uncanny vally-ben (hogy hívják magyarul?!), hogy a hátár elég szűk a között, hogy a hasonlóságot keresed egy arcban, és a között, hogy már a különbségeken rugózol.
Ránézel egy anime karakterre: jajjdecukiiiiiiiiiiiiiiiii
Ránézel egy na'vi-ra: a szemed nem rebben
Ránézel a Shrek embereire ... valahogy valami nem az igazi. Már persze azoknál, akik nem voltak direkt elnagyolva. Vagy inkább a Mátrix 2 Neo-ját (lakótelepi bunyó), vagy a Múmia 2 skorpió királyát (na, jó, amit a végén csináltak, az nagyon beteg :D ) kellett volna említenem?
Engem pl pont nem zavart ebben a trailerben, hogy a droid szeme nagyobb a kelleténél, még ha észre is vettem. Viszont ha a Logenben iskerültek volna ilyenre Hugh Jackman fejének az arányai, akkor csodálkoztam volna. (igen, a film jelentős részében még az ő feje is CGI, tessék egy random "így készült" filmet megnézni. Üdvözlet 2017-ben)
Amúgy kezeket fel, akinek eszébe jutott a doktornéni:
-
-
"En kezdem ugy erezni, hogy nem ismered vagy nem erted ezt a fogalmat. :D"
Ne kezdj semmit.
Anime topikban, eredeti japán mangából és animéből készült feldolgozásról beszélsz úgy -- James Cameron ráadásul már összedobott egy olyan filmecskét, amiben nagy szemű óriás macskalények szexeltek --, mintha földöntúli dolog lenne a hatalmas, érzelem kifejezésre használt szemek látványa.
Tényleg elmerenghetnél azon, hogy jó helyen "uncanny valley"-zel vagy sem... -
Faterom emlékezett rá, hogy ő benne volt az első SW-ben, de nem tűnt fel neki a CGI. Csak annyit mondott rá, hogy már akkor is öreg volt Cushing, így nem tudta hogyhogy benne tudott lenni... -
Prof William #69360 Kb mint Rogue One-ban Tarkin. Mivel ember volt ezért volt nagyon fura hogy teljesen animálták. A sima idegen lényeknél ez nem volt gond de nála pont emiatt érezte az ember, hogy valami.
Állítólag aki nem tudta, hogy a Tarkint játszó színász már halott, annak pl nem tűnt fel elsőre dolog, de nem tudom ebből mi lehet az igaz. -
En kezdem ugy erezni, hogy nem ismered vagy nem erted ezt a fogalmat. :D Az anime karakterek eleg messze allnak a valosagostol, ezert nem esnek bele ebbe a volgybe. Ahogyan az Avataros karakter is tavol all az embertol, ezert nem utkozik ki rajta ez az erzes. Ellenben a trailerben Alita folottebb emberszeru, pont csak annyira ter el (aranytalanul nagy szemek), hogy az mar kenyelmetlen legyen.
-
óó Lűűszii my love... -
"De tenyleg erosen Uncanny Valley." --- mindezt egy anime topikban... 
-
Cannot unsee :( koszonom
Nekem tetszett a trailer. Nem ismerem a Battle Angel Alitat, de ezt meg fogom nezni. :) De tenyleg erosen Uncanny Valley. -
dregnarr1 #69355 https://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valley
Nálam még sohasem jelent meg, de itt valamiért borzasztóan irritál a csaj kinézete, egyszerűen nem bírom nézni.
Itt szerintem nem a szeret-nem szeret a lényeg, hanem a tudatalatti bizarrság.
Nekem valamiért a derp memék jutnak eszembe a trailert nézve, amiknek a szemeit össze-vissza rajzolják, azt várom, hogy a csajnál is előbukkan.
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2017.12.09. 19:42:58 -
A tipikus bal agyféltekés nem látja vagy nem érti miért néz ki jól egy nem realisztikus emberi arc-karakter pl. rajzon vagy mozgóképen, logikusan tudatosan nézi, a jobb agyféltekés művészi szemmel eleresztve a fantáziáját képest nézni az ilyen kitalált dolgokat (animéket, képregényeket, cgi stb.) -
Te meg nem érted az Avatar-párhumazot?
Teljesen mindegy, miként néz ki, amikor a film első 15 perce után az agyad el fogja fogadni úgy, ahogy van. -
Jó, de emberi robot, érted, hogy értem, nem ? :) -
"az Alita-ban tiszta ember, kivéve a szemeit"
Akarod mondani: cyborg. -
Itt azért nem furcsállja annyira az agyad, mert ez nem ember, hanem egy idegen, macskaszerű faj, míg az Alita-ban tiszta ember, kivéve a szemeit -
Nyugi.
-
Nekem is egész tetszett, nem tudom miért fújnak rá ennyien. -
nekem bejött. Nagyon várom már :D -
Battle Angel Alita trailer -
-
Prof William #69344 A zaklatási botrány újabb sztárt ért el. :(
-
Ha valakit érdekel, készítettem egy bemutató, kedvcsináló videót a Knight's & Magic című animéhez.
-
Nem gondoltam volna hogy megérem egy thaiföldi sexiparról szóló anime elkészültét.
Bár egy a téma nem tabu keleten, ahogy lassan itt sem, de én azért a való életben kihagynám :) -
Malachit #69341 A háttérben lévő arcokat rendeld az alattuk lévő csajokhoz. A helyzetből még vicces is kijöhet amúgy :) -
"Utána" már csak tüzetesebb vizsgálattal derül ki... :) -
nem látom hol itt a probléma a lányokkal... :D -
:D
Még mielőtt valaki ráizgulna a "lányokra" a storyt olvassa el.
- link -
-
Malachit #69336 Mindennek van
-
sao-nak van színvonala? :D -
Malachit #69334 Megnéztem a Sword Art Online: Ordinal Scale-t. Azért a fürdős jelenet beütött 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Remélem tartják a 3. szezonra a színvonalat :)
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.12.05. 00:04:51 -
Olyasmi :) , már készíti az ajándékokat.
Jó voltál ?
-
-
Nemá' ez nő? -
de... de pont ő :DD -
Prof William #69329 Csak nem neked is Zorin Blitz a waifud? :)
-
...és akkor csókolja meg a kedves arát !
- kép
Aztán otthon kinyomtathatod az asszonyt kicsibe :)
- képek -
-