72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Nekem is pont ez ugrott be. Az első Star Trek filmben volt nem? Emlékszem valamiért a szőr felállt a hátamon tőle pedig összesen ha 15 másodpercet szerepelt az egész filmben. :)

Emlékszem anno egy youtube csatornán egyszer pont ez volt témí, hogy az anime karakterek jajdecukik stb de ha a valóságban jönne veled szembe egy ekkora szemű ember hát a frász ki törne tőle.

Itt is pont ugyanez van.
  • RelakS
    Épp ez a szar az uncanny vally-ben (hogy hívják magyarul?!), hogy a hátár elég szűk a között, hogy a hasonlóságot keresed egy arcban, és a között, hogy már a különbségeken rugózol.

Ránézel egy anime karakterre: jajjdecukiiiiiiiiiiiiiiiii
    Ránézel egy na'vi-ra: a szemed nem rebben
    Ránézel a Shrek embereire ... valahogy valami nem az igazi. Már persze azoknál, akik nem voltak direkt elnagyolva. Vagy inkább a Mátrix 2 Neo-ját (lakótelepi bunyó), vagy a Múmia 2 skorpió királyát (na, jó, amit a végén csináltak, az nagyon beteg :D ) kellett volna említenem?

Engem pl pont nem zavart ebben a trailerben, hogy a droid szeme nagyobb a kelleténél, még ha észre is vettem. Viszont ha a Logenben iskerültek volna ilyenre Hugh Jackman fejének az arányai, akkor csodálkoztam volna. (igen, a film jelentős részében még az ő feje is CGI, tessék egy random "így készült" filmet megnézni. Üdvözlet 2017-ben)

Amúgy kezeket fel, akinek eszébe jutott a doktornéni:
  • BEAST #69363
  • IMYke2.0.0.0
    "En kezdem ugy erezni, hogy nem ismered vagy nem erted ezt a fogalmat. :D"

Ne kezdj semmit.
    Anime topikban, eredeti japán mangából és animéből készült feldolgozásról beszélsz úgy -- James Cameron ráadásul már összedobott egy olyan filmecskét, amiben nagy szemű óriás macskalények szexeltek --, mintha földöntúli dolog lenne a hatalmas, érzelem kifejezésre használt szemek látványa.
    Tényleg elmerenghetnél azon, hogy jó helyen "uncanny valley"-zel vagy sem...
  • LasDen #69361
    Faterom emlékezett rá, hogy ő benne volt az első SW-ben, de nem tűnt fel neki a CGI. Csak annyit mondott rá, hogy már akkor is öreg volt Cushing, így nem tudta hogyhogy benne tudott lenni...
  • Prof William
    Kb mint Rogue One-ban Tarkin. Mivel ember volt ezért volt nagyon fura hogy teljesen animálták. A sima idegen lényeknél ez nem volt gond de nála pont emiatt érezte az ember, hogy valami.

Állítólag aki nem tudta, hogy a Tarkint játszó színász már halott, annak pl nem tűnt fel elsőre dolog, de nem tudom ebből mi lehet az igaz.
  • armageddon666
    En kezdem ugy erezni, hogy nem ismered vagy nem erted ezt a fogalmat. :D Az anime karakterek eleg messze allnak a valosagostol, ezert nem esnek bele ebbe a volgybe. Ahogyan az Avataros karakter is tavol all az embertol, ezert nem utkozik ki rajta ez az erzes. Ellenben a trailerben Alita folottebb emberszeru, pont csak annyira ter el (aranytalanul nagy szemek), hogy az mar kenyelmetlen legyen.

• LasDen #69358
    óó Lűűszii my love...
  • IMYke2.0.0.0
    "De tenyleg erosen Uncanny Valley." --- mindezt egy anime topikban...

• armageddon666
    Cannot unsee :( koszonom

Nekem tetszett a trailer. Nem ismerem a Battle Angel Alitat, de ezt meg fogom nezni. :) De tenyleg erosen Uncanny Valley.
  • dregnarr1 #69355
    https://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valley

Nálam még sohasem jelent meg, de itt valamiért borzasztóan irritál a csaj kinézete, egyszerűen nem bírom nézni.

Itt szerintem nem a szeret-nem szeret a lényeg, hanem a tudatalatti bizarrság.

Nekem valamiért a derp memék jutnak eszembe a trailert nézve, amiknek a szemeit össze-vissza rajzolják, azt várom, hogy a csajnál is előbukkan.

Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2017.12.09. 19:42:58
  • CalebJoe
    A tipikus bal agyféltekés nem látja vagy nem érti miért néz ki jól egy nem realisztikus emberi arc-karakter pl. rajzon vagy mozgóképen, logikusan tudatosan nézi, a jobb agyféltekés művészi szemmel eleresztve a fantáziáját képest nézni az ilyen kitalált dolgokat (animéket, képregényeket, cgi stb.)
  • IMYke2.0.0.0
    Te meg nem érted az Avatar-párhumazot?
    Teljesen mindegy, miként néz ki, amikor a film első 15 perce után az agyad el fogja fogadni úgy, ahogy van.
  • Seth
    Jó, de emberi robot, érted, hogy értem, nem ? :)
  • IMYke2.0.0.0
    "az Alita-ban tiszta ember, kivéve a szemeit"

Akarod mondani: cyborg.
  • Seth
    Itt azért nem furcsállja annyira az agyad, mert ez nem ember, hanem egy idegen, macskaszerű faj, míg az Alita-ban tiszta ember, kivéve a szemeit
  • IMYke2.0.0.0
    Nyugi.

• BEAST #69348
    Nekem is egész tetszett, nem tudom miért fújnak rá ennyien.
  • LasDen #69347
    nekem bejött. Nagyon várom már :D
  • PetruZ
    Battle Angel Alita trailer
  • LasDen #69345
  • Prof William
    A zaklatási botrány újabb sztárt ért el. :(

• Rafanir
    Ha valakit érdekel, készítettem egy bemutató, kedvcsináló videót a Knight's & Magic című animéhez.

• xblades
    Nem gondoltam volna hogy megérem egy thaiföldi sexiparról szóló anime elkészültét.
    Bár egy a téma nem tabu keleten, ahogy lassan itt sem, de én azért a való életben kihagynám :)
  • Malachit
    A háttérben lévő arcokat rendeld az alattuk lévő csajokhoz. A helyzetből még vicces is kijöhet amúgy :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Utána" már csak tüzetesebb vizsgálattal derül ki... :)
  • LasDen #69339
    nem látom hol itt a probléma a lányokkal... :D
  • ximix #69338
    :D

Még mielőtt valaki ráizgulna a "lányokra" a storyt olvassa el.
    - link
  • BEAST #69337
  • Malachit
    Mindennek van
  • LasDen #69335
    sao-nak van színvonala? :D
  • Malachit
    Megnéztem a Sword Art Online: Ordinal Scale-t. Azért a fürdős jelenet beütött

Remélem tartják a 3. szezonra a színvonalat :)
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.12.05. 00:04:51
  • ximix #69333
    Olyasmi :) , már készíti az ajándékokat.
    Jó voltál ?
  • PetruZ
  • IMYke2.0.0.0
    Nemá' ez nő?
  • LasDen #69330
    de... de pont ő :DD
  • Prof William
    Csak nem neked is Zorin Blitz a waifud? :)

• ximix #69328
    ...és akkor csókolja meg a kedves arát !
    - kép

Aztán otthon kinyomtathatod az asszonyt kicsibe :)
    - képek
  • LasDen #69327
  • IMYke2.0.0.0