72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#69347 nekem bejött. Nagyon várom már :D -
#69346 Battle Angel Alita trailer -
#69345 -
Prof William #69344 A zaklatási botrány újabb sztárt ért el. :(
-
#69343 Ha valakit érdekel, készítettem egy bemutató, kedvcsináló videót a Knight's & Magic című animéhez.
-
#69342 Nem gondoltam volna hogy megérem egy thaiföldi sexiparról szóló anime elkészültét.
Bár egy a téma nem tabu keleten, ahogy lassan itt sem, de én azért a való életben kihagynám :) -
Malachit #69341 A háttérben lévő arcokat rendeld az alattuk lévő csajokhoz. A helyzetből még vicces is kijöhet amúgy :) -
#69340 "Utána" már csak tüzetesebb vizsgálattal derül ki... :) -
#69339 nem látom hol itt a probléma a lányokkal... :D -
#69338 :D
Még mielőtt valaki ráizgulna a "lányokra" a storyt olvassa el.
- link -
#69337 -
Malachit #69336 Mindennek van -
#69335 sao-nak van színvonala? :D -
Malachit #69334 Megnéztem a Sword Art Online: Ordinal Scale-t. Azért a fürdős jelenet beütött
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Remélem tartják a 3. szezonra a színvonalat :)
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.12.05. 00:04:51 -
#69333 Olyasmi :) , már készíti az ajándékokat.
Jó voltál ?
-
#69332 -
#69331 Nemá' ez nő? -
#69330 de... de pont ő :DD -
Prof William #69329 Csak nem neked is Zorin Blitz a waifud? :)
-
#69328 ...és akkor csókolja meg a kedves arát !
- kép
Aztán otthon kinyomtathatod az asszonyt kicsibe :)
- képek -
#69327 -
#69326 -
#69325 Csak időnként nehogy benézzen Lucy is :D -
#69324 Lejátsszák Battle Royale-ben, vagy mit tudom én. :) -
#69323 Szerencsére az én waifuaim azok nem túl népszerűek, így nem nagyon kéne küzdenem :D -
#69322 Nálam Nyu - ez nem kérdés. -
dregnarr1 #69321 Hát ha hivatalos lenne, és kizárólagos szerződéssel, akkor nekem is lenne jelöltem :D -
EnxTheOne #69320 És akkor mi lesz ha egy 2D-s karakter már megházasodott? Vagyis akkor mi lesz ha egy népszerű karakterrel többen is össze akarnak házasodni? Lenne az adott karakternek 500 férje? :D Reverse harem a hímeknél nem túl népszerű, meg a poligámia is tiltott :D:D -
#69319 Még nem hivatalosan, de már feleségül lehet venni 2D waifu-kat és még fizetnek is érte. :P -
#69318 Planetes - 26 epizódból álló sorozat.
A gif meg a sorozat "ending"-jéből származik:
-
#69317 ez melyik anime, koszi -
#69316 Igaz már vagy másfél-két hete fejeztem be a Shuumatsu Nani-t, de még mindig baromi élénken él a story bennem.
Azon kevés animék közé tartozik, ahol egy részig nem éreztem azt, hogy nem érdekel vagy leült volna.
Egyedül a vége zavart, mert az nagyon összecsapták. Nekem hiányzott egy rész még a végéről.
A világa egyébként egyáltalán nem vonzott be ettől függetlenül. -
#69315 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#69314 Azt olvastam ebbe halt bele, örökletes is lehetett nála. R.I.P. -
Prof William #69313 Gondolom valami hirtelen szívroham, vagy esetleg agyi esemény lehetett a halál oka.
Nyugodjék Békében.
-
#69312 "Found unconscious in her car on the metropolitan expressway in central Tokyo, Hiromi Tsuru was deftly brought to a hospital but was unfortunately pronounced dead; her seat belt had been fastened and police say there was no sign of an accident – further investigations are being conducted, but it is assumed that she may have succumbed to some form of illness." -
#69311 Én őt a GHOST SWEEPER Mikami-ban hallottam először. Sajnáltam, amikor megtudtam a hírt. Egyedi és szerethető hangja volt. Azt hiszem egy autóban találták meg, és hirtelen roham végzett vele? Nem biztos, hogy jól emlékszem, csak tippelek. -
#69310 őőő...spagetti
-
#69309 Elhunyt Bulma seiyuu-ja, Hiromi Tsuru. 57 évesen.
1986 óta adta a lánynak a hangját.
-
Mirk #69308