Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
ehhh ez valóban eléggé szomoru 😞
pedig már kezdtem reménykedni mikor elkezdte ütni a falat 😄
francba, h mindig happy endbe reménykedek 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
nem vagy nomrális XD
Szerintem nekem ennyi completed nincs <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

akkor már nyithatunk lélekgondozót 😄

armageddon666
most tök szomorú lettem tõle :\

@

nagy THX

armageddon666
Draw with me

btw: sad story anime glass wall -- így találtam meg xD

@

LasDen
ez mondjuk igaz...😄
mindegy...akkor legalább Geass legyen vagy Hanayome (esetleg Clannad)...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

valaki régebben berakott egy vidit. röviden a két szereplõ között áttörhetetlen üvegfal ha valaki tud linket dobni megköszönm

LasDen
hasonló nálam is...bár azér próbálok onnan választani valamit...csak mikor elkalandozok malon, aa-n vagy más oldalon mindenfelé és csak úgy jönnek az ismeretlen animék és egyik érdekesebbnek tûnik mint a másik mennek planbe 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
187 Plan to Watch :\
És általában nem ezek közül választok mikor nézek valamit, hanem egy újabbat, és még 3 másikat beteszek Plan to Watchba 😄

@

armageddon666
Gintama nem lesz szinkronizáltan, szerintem még angolul sem... Annyi nyelvi poén, meg helyi, kultúrához kötött poén van benne... Nem lehet lefordítani... Feliratozni lehet, megfûszerezve TL's noteokkal... De szinkron esélytelen...

Alapvetõen már csak az egyik karakter is: Ketsuno Ana... Ketsu no ana tulajdonképp az ánusz 😄 na most hasonló nevet (nõi, aki nem nézné) tessék kitalálni... És akkor már a párját is, Hanano Ana...

Na meg a Kintama (arany golyó, here) poénok... Mikor egy egész rész errõl szól 😄 És még sorolhatnám...

@

Ruley
Amennyi idõbe beletelt ennyit õsszeírni azalatt egyet-kettõt inkább meg is nézhettél volna. 😛

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Azért a Gintama eléggé más jellegû, nem hinném hogy be mernék vállalni.
LasDen
basszus....már 94 plan to watch van MALon...beszarok 😄

LasDen
ha a Bleach eljutott akkor talán a gintama is 😄

Lelouch
Gintama szerintem tuti nem lesz...
LasDen
Gintama mellett ezt remélem még nagyon, hogy lesz itthon 😄

Lelouch
Ha egyáltalán lesz...
LasDen
jó...mosmár leesett 😄
mindegy...lényegtelen ezen okoskodni...soká lesz ez még itthon 😄

Lelouch
Hamvas Dani inkább Rival-nak lenne jó. 😄
Lelouch
Ismerem király Attila hangját, nem azért írtam azt amit... 😊
Fekete Zoltán szerintem akkor se illene hozzá 😛
Szerintem totál nem... Még Elõt Botond is jobb lenne neki, ha már a listádat nézem 😛
LasDen
Király Attila - South Parkban Butters faterja sok részben...vagy az Everybody Hates Chrisben Julius...nagyon karizmatikus és erõs hangja van...imádom 😄
Fekete Zoltán alias Ashura vagy Allen (two and a half men), neki is sokrétû hangja van...ezér passzolna...😄
Hamvas Dani meg teljesen passzol Lelouchöz 😄

Lelouch
Lelouch - Hamvas Dani jó szinkronhang, de mint Lelouch?
C.C. - Ez még akár be is válhatna. <#eljen>
Suzaku - Valami Markovics Tamás-féle hang jobban illene hozzá szvsz.
Kallen - Csondor Kata nem lenne rossz.<#eljen>
Orange - Fekete Zoltán alias Butters/Bozont? Elég furcsa lenne... XD
Nunally - OK.
Cornelia - Nem lenne ellenvetésem ezzel se.
Charles - Háát, erre nem tudok mit mondani. Ezt hallani kellene elõször élesben.
Toudou - Pálmai Szabolcs??? Hát ez honnan jött? De Bozsó Péter se lenne jobb. XD
LasDen
mondjad 😄

Lelouch
Hát bele tudnék kötni párba...<#vigyor>
LasDen
ma melóba, hogy ne arra gondoljak, hogy 'legyen má vége ennek a szarnak' ezért fejben összeállítottam a Code Geass szinkronhangjait...nem minden szereplõnek, de a fontosabbaknak 😄

Lelouch - Hamvas Dániel
CC - Kökényessy Ági
Suzaku - Elõd Botond
Kallen - Csondor Kata
Orange - Fekete Zoltán
Nunnaly - Bogdányi Titanilla/Csifó Dorina
Cornelia - Zsigmond Tamara
Charles zi Britannia - Király Attila
Toudou - Bozsó Péter/Pálmai Szabolcs

Hülye vagyok 😄

armageddon666
Leszedtem Canaant.
És megnéztem Canaant...
Ahelyett hogy fizikát tanultam volna -.- Na mind1... 😄 De jó volt 😊

@

zola2000
Ja megvan köszi 😊

A

zola2000
ANN?

A

BEAST
Nekem is tetszett, es Ren tenyleg nagyon aranyos 😊)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
ANN-en is szoktak lenni nézettségi és eladási listák, tv, dvd, manga, meg box office is...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Igen, fordítják.
XenHai
A mangát valakik fordítják magyarra??
BEAST
Ahogy Armageddon is mondta, azokat mar lattam. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
sankakucomplexen szoktak lenni jump népszerûségi listák illetve dvd eladások japánban.

@

zola2000
Tud valaki egy listát linkelni, hogy japánon BELÜL (!) mik a legnézettebb animék (valamilyen oldalt, ami japán tvs vagy mozis nézettségi listát dob ki, lehetõleg nem japán nyelven 😊 Próbáltam guglizni, de nem nagyon találtam, és eléggé érdekelne...

A

Lelouch
Kár, hogy Tsukune a mangában is ugyanolyan nyálgép 😄 De legalább ott produkál is valamit.
armageddon666
chuuru chuuru chuuru paaarapppaaaa
disco lédi, disco lédi...

etcetc...

😄 jó lesz az anime is 😄 kell a szinkron ^^ aztán nézem a mangát, elejétõl... mert ott valahogy normálisan néz ki a Ghoul nemtommianeve srác... animében szar volt ^^

@

armageddon666
Gondolom látta

@

Lelouch
Capu2 helyett inkább a mangát nézd.
armageddon666
To Love-ru DVD/BDRip release teamet mondjon valaki, köszi ^^
Rosario+Vampire Capu2 szintén kéne 😄 Mondjuk ahhoz talán tudok majd találni. Mintha már láttam volna.

@

Zomil
TTGL,Evangelion es Full Metal Panic miért nem? 😞 Pedig szvsz ezek az egyik legjobbak a mecha müfajbol 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Nem kapott alternatív lezárást, simán lehetne folytatni. Bár most is nagyon lassan halad a manga.
armageddon666
Ezért véglegesen FINnel lezárták az animét? ...

@

LasDen
nekem nagyon tetszett...Ren pedig aranyos volt 😄

Doddy a düdő
megbetegedett a mangaka

BEAST
Hmm ezt az Elemental Gelade-t lehet meglesem, koszonom(tobbit lattam mar). Elsore Soul Eaterhez vagy D. Grayhez tudnam hasonlitani. 😊

armageddon666
Úgy tudom, nem volt túl nagy nézettsége, illetve a DVDk sem fogytak talán... Szóval miért is lett befejezve? 😊

@

LasDen
akkor 11eyes, Chaos Head vagy Elemental Gelade??? 😄

BEAST
Nekem vegig tetszett, bar az elso par reszben igazan bevertem volna a "hosunk" kepet 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig volt "Resistance is futile" szoveg is! 😄

Gun X Swordot anno elkezdtem nezni, de par resz utan abba is hagytam, ugyan az volt a bajom mint Trigunnal, ez a westernesdi nem tetszik. 😊