Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
"Még várhatsz rá, elsejétõl megy a mozikban "
Erre kérdeztem rá, h jun1? 😄
De már válaszoltál, h május 1, amugy a dvd gondolom jó ha fél év mulva elérhetö lesz 😞

Tényleg NGE 2.0-nak nem mostanában kéne megjelennie?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Júni 1, mármint a dvd/bd? Én nem láttam ilyen dátumot.
Mozikban pedig május 1-tõl megy.

Amin én csodálkozok, hogy február óta kint van bd-n a Miyamoto Musashi: Souken ni Haseru Yume és még sehol egy subolt release...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Júni 1 tõl jön a DVD?

Már Mangáját is imádtam. Ha azt követik rossz dolog nem sülhet ki belõle.
Zomil
Juni 1?
Én kiváncsian várom blue gender is egyik kedvencem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Még várhatsz rá, elsejétõl megy a mozikban a japóknál, elötte csak fesztiváloztatták, szóval alrébb még a dvd/bd...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
és AA-n csodálkozva láttam, hogy már itthon is adták 😄 de azé meglessük mer jónak tûnik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
ja, errõl már volt itt szó. Beszéltük is, hogy erõsen hajaz a Blue Gender-re

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
nah...megnéztem a Toki wo kakeru shoujot...😄 ez is mekkora volt basszus...😄 holnap meg szerintem Summer wars lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin

ezt is akarom 😛 most!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Nem nem ráncfelvarrás. Úgy a 15 rész után TELJESEN más irányba megy a történet. Az elõzõ sorozat nem követte mangát azért lett olyan amilyen ez viszont már igen és manga története sokkal kidolgozottabb.

Még a homoncolusok egy része is más mert a régi sorozatban legalább 2 homonc volt akik nem is szerepelnek az újban. Vagyis szerepelnek de máshogy néznek ki. Úgy ahogy a rajzoló megálmodta.
LasDen
ez a .hack ez mi??? 😄

armageddon666
A 3 extra részt tessék hozzá venni. Mindjárt befejezem azokat is. És így tényleg teljes egészet alkot a történet. 😊 Legalábbis úgy tûnik. Mondjuk állítólag több novella van még 😛

@

Lelouch
Amúgy a Brotherhood nekem is sokkal jobban bejön mint az elõzõ sorozat.
Lelouch
Azért a mangakát jól megdolgoztatják, mostanában eddig is durván megnövelte a fejezetek oldalszámát, de ha minden igaz az utolsó fejezet 150(!) oldalas lesz.
armageddon666
Wow, pedig az "eredeti" marhára tetszett, egyik legjobb anime. Brotherhood ennyivel jobb?

@

BEAST
Ennyivel jobb mint az eredeti? Azt hittem rancfelvarras az egesz.

Ismer valaki Tower of Druaga-hoz vagy Ragnarok-hoz hasonlo fantasy vilagban jatszodo animet? A kulonbozo gyujtohelyeken ha lehet is keresni max annyira hogy fantasy anime, de kifejeztten olyasmit keresnek mint ez a ketto. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Délután megnéztem a The Place Promised in Our Early Days-t....kicsit vontatottnak éreztem, de mégis volt benne valami.....az egész gyönyörû volt, ahogy egy filmtõl elvárható....fasza volt 😄

Full Metal Alchemist Brtoherhood 46 rész megnézése után...

Az elõzõ 52 részes sorozat még csak arra sem méltó hogy ennek a sorozatnak a lába nyomát nyalogassa.

Remekül össze van rakva az egész. A sztori sokkal nagyívûbb mint az elõzõben és a fõellenség is sokkal stílusosabb. Szerencsére kihagyták a homoncolusok eredete/legyõzése nevû marhaságot és másik világos kavarást.

Egyszerûen epic az anime és mivel ahogy a hallom mangával együtt fogják befejezni nem kell attól tartani hogy kitalálnak neki valami idióta lezárást.
armageddon666
Na megnéztem Baccano!-t... Már egy ideje itt ült a gépemen, de valahogy sosem volt hangulatom hozzá... Többször nekikezdtem már, de aztán 1,5 perc után kinyomtam 😄

Nem tudtam mit hagyok ki.

Most már tudom mit hagytam ki.

Mesteri. Sok karakter, és jó karakterek vannak benne. Mindegyik szerethetõ valahogy, egyik sem egysíkú.
A történetvezetés kissé fura, ilyen mozaikos. Látszólag független részeket mutatnak be (egy részen belül is), de a végére összeáll a kép. Az elsõ résznél mindenképp tovább kell haladni, ami egyébként egyáltalán nem rossz, viszont nagyon nem jön át, hogy mi van. Kusza, mert csak töredékeket látunk. De az utolsó részben minden tiszta lesz. Illetve nem is kell addig várni, mert a bizonyos szálak közötti összefüggést hamarabb meglátjuk, a rések elkezdenek szûkülni, bizonyos helyeket már mi magunk is be tudunk tömni kis fantáziával és kreativitással. 😊

@

Győri Devi
de arra és én is arról beszéltem

やられたらやり返す。倍返しだ!

armageddon666
Nekem speciel marhára bejött a Spirits Within... talán azért nem volt sikeres, mert köze nincs a Final Fantasyhoz, mondjuk akkor abszolút nem vágtam mi az... ma csak enyhén fingom sincs róla 😛 még sosem éreztem késztetést körökre osztott RPGre...

@

LasDen
de õ nem az Advent Childrenre gondol???

Győri Devi
jól tudod mert csak egy van és annak egy bõvített változata

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
jah értem, de akkor most több FF7-re épülö film is van? Én csak 1-röl tudtam eddig.

Győri Devi
jah volt egy ff film régebben Final Fantasy: The Spirits Within néven de tényleg nemvolt vmi nagy siker

a másik képen szereplõ karakter (Vincent) pedig a ff7ben szerepelt elõször a dirge of cerberus meg rá épül szóval azaz 1967 ne tévesszen meg nem az elsõ ff-kben szerepelt 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
jah közben megnéztem a kép nevét is 😄

Amugy jól tippeltem h ff7 csak nem akartam hülyeséget irni, a játékot kb. feléig elvittem, aztán vmiért nem tudtam befejezni, azt meg tudtam h csináltak hozzá egy jó kis kiegészitö filmet és az elsö képen felismertem a fehér haju fögonoszt 😊
Be kéne már fejezni a játékot és megnézni a filmet 😄

A másik kép linkjét nézve meg akkor az is FF 😄 És évszám alapján az elsöböl van 😊

Amugy sorozat/film csak az FF7 kiégészitö filmje volt, meg még vmikor régen egy különállo FF film ami meg is bukott szépen? Ha jól tudom.

Győri Devi
jah de a kép az elsõbõl van a kép nevében is ott van 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Győri Devi
crisis core és dirge of cerberus
bár ez a 2 kimaradt életembõl de van még idõm 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
az elsö FF ugye? Melyik része? 😊

KaszaN
1000köszi. 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Seth
Genesis Rhapsodos és Vincent Valentine

PSN ID.: Beegabor

KaszaN
Megtudná nekem valaki mondani, hogy hogyhívják ezt a fazont? Meg õt hogyhívják? Köszi. 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

LasDen
megnéztem a Beck elsõ részét, de nem vagyok elszállva tõle....de kap még esélyt 😄

Máté94
Boldog Születésnapot!^^
Győri Devi

kéki?? arigatou gozaimasu!! 😄
még egyszer köszi mindenki 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

LeventeV
Isten Éltessen Sokáig!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
RelakS

-Bollldog szûûûliiinaaaapooot! Bollldog szûûûliiinaaaapooot! Bollldog szûûûliiinaaaapooot Deeeviii *khihihi* Bollldog szûûûliiinaaapoooot! ... Senki? Akkor egy kicsit belenyalok, úgysem fogja észrevenni!
-Grrr... RITSU!!!!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Győri Devi
köszi mindenkinek 😊
csak jönne ki a Rainbow új epizódja már az jó ajándék lenne XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Boldog születésnapot 😊

LasDen
Bódog születessnapot...

Lelouch
Boldog születésnapot!
Győri Devi
köszi 😊
amúgy nemtom mirõl beszélsz XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

Seth

Boldog Születésnapot Devi !!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
alkoholt tudod ,csak mértékkel ;P

PSN ID.: Beegabor

BEAST
Ismer valaki Tower of Druaga/Ragnarok fele fantasy vilagmegmentos romantikazos animet? 😄

LeventeV
na hat nem vagy egyedul, mert rajtam kivul meg bulykin van hasonlo velemenyen a school days-el kapcsolatba. engem azert sokkolt anno, mert halvany lila gozom nem volt a befejezesrol, a visual novelrol akkor meg nem is hallottam, es nekem annyira echinek tunt, hogy meglepett a vege.

Lelouch
Szerencsére engem nem csapott meg anno a School Days "drámai" befejezése. Én inkább a másik táborhoz tartozom... 😄
LeventeV
asszem amator munka de le a kalppal, en tavaly ilyenkor lattam kb, es 1 hetig nem voltam jo semmire, igaz, hogy school days utan lattam, es az is megcsapott.

Zomil
de a rajzolása szvsz nagyon szép 😊