Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre kérdeztem rá, h jun1? 😄
De már válaszoltál, h május 1, amugy a dvd gondolom jó ha fél év mulva elérhetö lesz 😞
Tényleg NGE 2.0-nak nem mostanában kéne megjelennie?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mozikban pedig május 1-tõl megy.
Amin én csodálkozok, hogy február óta kint van bd-n a Miyamoto Musashi: Souken ni Haseru Yume és még sehol egy subolt release...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Már Mangáját is imádtam. Ha azt követik rossz dolog nem sülhet ki belõle.
Én kiváncsian várom blue gender is egyik kedvencem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ezt is akarom 😛 most!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Még a homoncolusok egy része is más mert a régi sorozatban legalább 2 homonc volt akik nem is szerepelnek az újban. Vagyis szerepelnek de máshogy néznek ki. Úgy ahogy a rajzoló megálmodta.
@
Ismer valaki Tower of Druaga-hoz vagy Ragnarok-hoz hasonlo fantasy vilagban jatszodo animet? A kulonbozo gyujtohelyeken ha lehet is keresni max annyira hogy fantasy anime, de kifejeztten olyasmit keresnek mint ez a ketto. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az elõzõ 52 részes sorozat még csak arra sem méltó hogy ennek a sorozatnak a lába nyomát nyalogassa.
Remekül össze van rakva az egész. A sztori sokkal nagyívûbb mint az elõzõben és a fõellenség is sokkal stílusosabb. Szerencsére kihagyták a homoncolusok eredete/legyõzése nevû marhaságot és másik világos kavarást.
Egyszerûen epic az anime és mivel ahogy a hallom mangával együtt fogják befejezni nem kell attól tartani hogy kitalálnak neki valami idióta lezárást.
Nem tudtam mit hagyok ki.
Most már tudom mit hagytam ki.
Mesteri. Sok karakter, és jó karakterek vannak benne. Mindegyik szerethetõ valahogy, egyik sem egysíkú.
A történetvezetés kissé fura, ilyen mozaikos. Látszólag független részeket mutatnak be (egy részen belül is), de a végére összeáll a kép. Az elsõ résznél mindenképp tovább kell haladni, ami egyébként egyáltalán nem rossz, viszont nagyon nem jön át, hogy mi van. Kusza, mert csak töredékeket látunk. De az utolsó részben minden tiszta lesz. Illetve nem is kell addig várni, mert a bizonyos szálak közötti összefüggést hamarabb meglátjuk, a rések elkezdenek szûkülni, bizonyos helyeket már mi magunk is be tudunk tömni kis fantáziával és kreativitással. 😊
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
a másik képen szereplõ karakter (Vincent) pedig a ff7ben szerepelt elõször a dirge of cerberus meg rá épül szóval azaz 1967 ne tévesszen meg nem az elsõ ff-kben szerepelt 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Amugy jól tippeltem h ff7 csak nem akartam hülyeséget irni, a játékot kb. feléig elvittem, aztán vmiért nem tudtam befejezni, azt meg tudtam h csináltak hozzá egy jó kis kiegészitö filmet és az elsö képen felismertem a fehér haju fögonoszt 😊
Be kéne már fejezni a játékot és megnézni a filmet 😄
A másik kép linkjét nézve meg akkor az is FF 😄 És évszám alapján az elsöböl van 😊
Amugy sorozat/film csak az FF7 kiégészitö filmje volt, meg még vmikor régen egy különállo FF film ami meg is bukott szépen? Ha jól tudom.
やられたらやり返す。倍返しだ!
bár ez a 2 kimaradt életembõl de van még idõm 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
kéki?? arigatou gozaimasu!! 😄
még egyszer köszi mindenki 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
-Bollldog szûûûliiinaaaapooot! Bollldog szûûûliiinaaaapooot! Bollldog szûûûliiinaaaapooot Deeeviii *khihihi* Bollldog szûûûliiinaaapoooot! ... Senki? Akkor egy kicsit belenyalok, úgysem fogja észrevenni!
-Grrr... RITSU!!!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
csak jönne ki a Rainbow új epizódja már az jó ajándék lenne XD
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amúgy nemtom mirõl beszélsz XD
やられたらやり返す。倍返しだ!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0