Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
világmegmentõs cucc?? Gun x Sword???
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
am én a High School of the deadet várom animébe...a manga az tök jó 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Kezdõnek" tûnsz, szóval ilyet, hogy Gintama nem mondok 😛
D. Gray-man? A legjobb shounen ami shounen... csak befejezték... mert nem volt akkora hájp mint a Narutonál :\
@
Persze tudtam hogy milyen témájú vége lesz, de még így is.
Egyébként kösz, Zomil, ettõl a Kán-kántól egy kicsit jobb kedvem lett.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
@
ON
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha sub miatt: HorribleSubs meglepõen jó... Nem egy Rumble, de teljesen nézhetõ, és vannak TL's Noteok itt is 😊
@
Thank you for your four years of support.
Gintama 201
Még egy nagyszerû sorozat vége... 😞 Fogynak a minõségi shounenek... Elõször a D. Gray-man, most Gintama. És Gintamának nincs párja. De szerencsére, ez nem A vég, csak szimplán szünetre megy 😊 Várjuk a folytatást.
@
MALon 8+ az értékelése (most keltem, most néztem, lehet félrenéztem 😄), ami azért nem rossz, és talán nem a hype miatt... úgy meg kifejezetten jó. A 8-9es értékelés az olyan reálisan jó. Nem a hype miatt magas, nincs lehúzva se, szimplán magas. Lehet megnézem. Eddig a kis babaszerû Reborn miatt nem akartam.
@
elsõ huszonvalamennyi rész no comment kategória, utána kezd beindulni a történet és jönnek a harcok is rendesen
néha benyomnak max 10 részes fillereket, de én azokat kapásból meg sem néztem
mangához képest eléggé le van butítva, így vérre ne nagyon számíts (nem mintha az bõvelkedne benne)
mindent összevetve kellemes darab, de nem kell világmegváltást várni tõle, bleach-naruto szintet hozza
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ha megnézed ott boota ember marad(mig az anime végén csak az alternativ világba lett egy ideig ember) ráadásul vmi másik faj ellen harcoltak nem is az anti spirál ellen
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a sakuraconról lecsúsztam.....😄
De mindegy attól függetlenül tetszett, nem sok animét nézek végig még akkorse ha ilyen rövid.
...
...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nem vagyok nagy animés, de az valami óriási 😊
Vagy fél évig volt a csengõhang a hit in the usa 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De hidd el, nem csak ezek léteznek.
Amúgy ez is ugyanolyan, mint filmek, vannak Adam Sandler mozik, mellette meg ott van a Fûrész, az animék között is vannak alkotások minden korosztálynak. De mivel itthon már ugye láthattuk, hogy ezt sokszor nem tudják rendesen kezelni korosztályba-sorolás szempontjából, így nagyon kevés felnõtt anime kerül be hazánkba.
Viszont tényleg egy jó tanács, ha valamihez nem értesz, akkor elõbb kérdezz, és ne azzal, gyere, hogy te láttál 1 animébõl 1 részletet, és ezzel már szakértõként ki is jelentesz valamit.
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
Japánban ahol készülnek, alapvetõen elég elfogadottak, tehát ott lehet akár egy horror, krimi, drámai, romantikus, vagy akár erotikus, stb. akármilyen témájú mûvet anime formában elõadni.
GET OVER HERE!
1. Még ha igazad is lenne hogy a hobbink gyerekes, még akkor is sértõ lenne ezt így elõhozni, hogy "há-há, gyerekesek vagytok".
2. Baromira nincs igazad, az hogy valami rajzolva van az önmagában nem az érettség szintját fejezi ki.
"láttam valamelyik ilyenbõl egy részletet" -hehe, ez jó, én meg egyszer olvastam valami könyvbõl egy részletet, valami Micimackó vagy mi volt a címe, meg is állapítottam belõle hogy a könyvek mind gyerekeknek valóak.
3. A Lost meg a Star Wars úgy kapcsolódnak ide hogy az is fikció, vagy a te szavaddal "mese" pont annyira mint ezek, miért nem azoknak a rajongóihoz mész trollkodni hogy mennyire gyerekesek? Az hogy kamerával vették fel attól automatikusan "felnõttesebb" lesz?
ennek tudatában nem lehet veled érdemben vitázni a dologról 😞
szerintem a jövõben hanyagold ezt a topikot<#integet2>#integet2>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(