Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PSN ID.: Beegabor
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nemrég sikerült megnéznem és kellemes csalódás volt. A Grafika remek és úgy tûnik nem rókabõr lehúzás lessz a dolog mert a sztori ha csak kicsit is de más irányba kezd haladni mint az original történetben, ami jó mert nem lenne kedvem harmadjára végignézni ugyanazt a gyökér véget.
Külön jó pont hogy az "EmoShinji kalandjai reménytelenségföldjén" stílusból is sikerült visszafogni és mintha Fõhõs nem lenne akkora emo mint a sorozatban sõt a pozitív fejlõdés jeleit mutatja.
Bár erre sztem magyarázat hogy a végén sztem egész konkrét utalás van rá miért mennek máshogy a dolgok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon bejön a történet, fõleg az hogy nincs olyan nagy hangsúly egyetlen Átlagos Jani fõhõsön, a lányok meg nem olyan hárem szerûen vannak, mint másban. Ettõl valahogy sokkal romantikusabb.
Maga a VN sokkal igényesebb kivitelezésû mint amiket eddíg olvastam/játszottam/néztem/tapasztaltam.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Johet(ne) a season 3. :o
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
menetközben feltûnt néhány név (azok között kik megfejtették a kódot), ami nagyon magyarosan hangzik 😄
itt e...😄 nem nagy cucc csak érdekes....de lejebb még egy focista nevét is észre vettem 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aki ezt leszedte és belenézett, a felétõl másnál is elcsúszik a hang?
PSN ID.: Beegabor
am most néztem meg a Gin' iro no Kami no Agito-t...nagyon jó volt....gyorsan elrepült a 1,5 óra...szép volt természetesen...az opening meg különösen jó volt...fain volt 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
sikeresen túl vagyok 3 Beck részen...hát eddig nagyon semmilyen...a 2. résznél majdnem abbahagytam, de a vége megmentette....a másik ami zavar az a nagyon gagyi angol beszéd....iszonyat irritáló 😄
Hát igy elolvasva az ismertetöt nem az én stilusom 😄
Az animét azt még nem láttam, de ez eddíg nagyon tetszik.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Majd az elsõ komolyabb eltérés után más véleményen leszel... 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
pl. Roy Mustang nekem az eredetiben egy hidegvérû, komoly szereplõként volt bemutatva, itt meg bohóckodik, meg esõben próbál csettintgetni, azért ne már...
valahogy az epic érzet így az elején a régihez képest totál kiveszett, fõleg a gyerekkor és az anyjuk megalkotását úgy elkapkodták, hogy rossz volt nézni, az eredetinél úgy bámultam a monitort, itt meg a mivan? ez most hogy kerül oda? kérdések keringtek...
napersze megnézem majd és akkor mondok véglegest
hozzá kell tennem, hogy az eredetinek meg a végén néztem, hogy ez most meg miaf***? hogy jön ez ide? az nem jött be
Annyira nem tetszett mint vártam, pedíg szeretem az efféle pszichológiai-filozófiai agyzsibbasztást, de ebben valahogy nem tudtam rávenni magam hogy érdekeljen a szereplõk sorsa. Jó dolog az okoskodás is, de egy történettõl sztem az legyen az elsõ és legfontosabb hogy érzelmeket váltson ki.
és azé a movie is szépen néz ki, ahogy láttam 😄
btw, folyton sírtak az alacsony költségvetés miatt, de aztán pl. Yoshiwara arc milyen gyönyörûen volt már meganimálva O.o
@
Sok idõ felszabadult ezáltal...úgyhogy el is kezdtem az ef-t....😄
Elméletileg idén jön japánon kívül is, de, hogy mikor azt már nem tudom.
(\__/) ( X.x) ( } . { )