Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Szadó Zoli akár jó is lehet, középsõ neve M. XD

PSN ID.: Beegabor

Hixer
lol mia fene? Peter Ozsváth & Zoltán Szabó (a Szabót elrontották)

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

LeventeV
befejeztem a tale of melodiest. nagyon jo volt, tetszett. csak ajanlani tudom.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
A 2.0-ban meg már elég hatalmas különbségek vannak a rendes sorozathoz képest 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Kicsit tökösebb mint eredeti sorozatban. A 2.22-ben meg méginkább, bár még mindíg túlreagálja a dolgokat.

Győri Devi
most leszedtem én is megint mert múltkor belenéztem de shinji nyávogása úgy felbaszott h egybõl töröltem XD nah de vmikor neki veselkedek megint

やられたらやり返す。倍返しだ!

BEAST
Hmm, Rozen Maiden nagyon aranyos volt, annak ellenere, hogy az elejen meg szivesen bantottam volna a sracot. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Evangelion 1.11

Nemrég sikerült megnéznem és kellemes csalódás volt. A Grafika remek és úgy tûnik nem rókabõr lehúzás lessz a dolog mert a sztori ha csak kicsit is de más irányba kezd haladni mint az original történetben, ami jó mert nem lenne kedvem harmadjára végignézni ugyanazt a gyökér véget.

Külön jó pont hogy az "EmoShinji kalandjai reménytelenségföldjén" stílusból is sikerült visszafogni és mintha Fõhõs nem lenne akkora emo mint a sorozatban sõt a pozitív fejlõdés jeleit mutatja.
Bár erre sztem magyarázat hogy a végén sztem egész konkrét utalás van rá miért mennek máshogy a dolgok...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert sztem ez már az eredeti sorozat UTÁN játszódik és ez az a világ amit Shinji formált meg mei nem olyan sz*r mint az elõzõ.

Ruley
Én az ef visual novel változatában eddíg befejeztem Hiro, és Kyosuke történeteit, nem tudom ez animében hány résznek felelne meg.

Nagyon bejön a történet, fõleg az hogy nincs olyan nagy hangsúly egyetlen Átlagos Jani fõhõsön, a lányok meg nem olyan hárem szerûen vannak, mint másban. Ettõl valahogy sokkal romantikusabb.

Maga a VN sokkal igényesebb kivitelezésû mint amiket eddíg olvastam/játszottam/néztem/tapasztaltam.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LeventeV
engem megvisel az ha egy lanyt megeroszakolnak es rendszeresen vernek, meg ha ez kitalalt is

LasDen
elsõ rész után nem fogott meg annyira mint a memories, de maj meglássuk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

?

LeventeV
hat resz utan, sot inkabb a hatodik resz utan azt kell mondjam, hogy a tale of melodies talan meg durvabb mint a tale of memories...

BEAST
En meg vegeztem a Spice and Wolf-fal es nagyon tetszett, sot meglepoen szep lett. 😊

Johet(ne) a season 3. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Szerintem nagyon jó volt, tipikus japán agymenés😊
LasDen
megnéztem a Summer Warst....kellemes volt érdekes történettel....nem erre számítottam...
menetközben feltûnt néhány név (azok között kik megfejtették a kódot), ami nagyon magyarosan hangzik 😄
itt e...😄 nem nagy cucc csak érdekes....de lejebb még egy focista nevét is észre vettem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
akkor az nem surjen lesz vegig, 2009be adtak ki a 6. resz feliratat... akkor megnezem angolul.

Lelouch
Magyar még csak a 6. részig van.
LeventeV
az ef-a tale of melodies-hoz van vegig felirat? animeaddictson csak a 6. reszig van.

armageddon666
azért a 2.22 "verziószám"
eddig kibírtam megvárom a Blurayt 😄

@

Seth
Észrevettem 1-2 új jelenetet ami a mozisban nem volt

Zomil
Sajna csak kedden leszek otthon igy addig nem tudom letölteni, de majd bepotolom, addigra talán a blue-rei(😄) változat is kijön 😊 A mozis verziot már láttam ugyan, de azért teljes pompájában mégis más 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Megám

Zomil
Megjött a DVD? 😮

Seth
Evangelion 2.22 You Can (Not) Advance

Aki ezt leszedte és belenézett, a felétõl másnál is elcsúszik a hang?

LasDen
de mos nem kell....herótom van hogy dráma csak abból van, hogy 1 srácot x lány szeret (és x>=2) 😄 most a True Tearst nézem....örülök, ha azon átverekedem magam...a To-love ru-t is nézem és abban is ez van, de ott legalább viccesen van elõadva minden, így nem idegesítõ 😄

am most néztem meg a Gin' iro no Kami no Agito-t...nagyon jó volt....gyorsan elrepült a 1,5 óra...szép volt természetesen...az opening meg különösen jó volt...fain volt 😄

Bulykin
vannak, de a School Days az yoooo már mióta mondom nekedXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

LeventeV
1 a sokban kapcsolat all fent a szereplok kozott <#idiota><#vigyor>

Seth
csak az van XD

LasDen
a school daysben vannak ilyen szerelmi sokszögek...??? a falra mászok már tõlük....😄

LasDen
én nem szálltam el tõle annyira...jobbat vártam...

sikeresen túl vagyok 3 Beck részen...hát eddig nagyon semmilyen...a 2. résznél majdnem abbahagytam, de a vége megmentette....a másik ami zavar az a nagyon gagyi angol beszéd....iszonyat irritáló 😄

LeventeV
most neztem meg a 5 centimeterst. nagyon szep tortenete van. tetszett.

Zomil
Köszi 😊
Hát igy elolvasva az ismertetöt nem az én stilusom 😄

LasDen
még nem...de term az is meglesz 😄

LeventeV
a melodies-t is lattad?

Seth
Ef- Tale of Memories

Zomil
Ef? Az mi? 😊

Ruley
Most hogy mondod, nemrég lett kész az eredeti visual novel angol fordítása, úgyhogy azt most elkezdtem.
Az animét azt még nem láttam, de ez eddíg nagyon tetszik.

Hixer
ok nézem...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

LasDen
tegnap befejeztem az Ef-t....ez valami kegyetlen jó volt...nem számítottam ilyen történetre...Chihiros szál jobb volt min a Miyako-Hiro, de ütött nagyon....

Kb a 14-5 rész körül amikor kettéválik a sztori onnantól lesz igazán jó. + az anyjuk transzmutálását szépen levezetik késõbb + hogy miért lett minden úgy ahogy történt... Miért Tudta Al lelkét visszahozni Ed az anyjukét meg nem stb. Ez pl az elõzõ sorozatban is érdekelt de itt meg is van magyarázva.
Lelouch
Mustang: azért a sima szériában is voltak komolytalan dolgai emlékeim szerint 😄 Valamint a BH-ban is komoly lesz, nyugalom...

Majd az elsõ komolyabb eltérés után más véleményen leszel... 😄
berlinboy6329
Hohoóóóhhaa,mi lesz még itt a végefele,olyan 43körül indul be igazán a végjáték,addig i nájszos azért..Sokkal epicebb eddig a végjáték,mitn a réginél.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hixer
hát lehet megnézem a történet kedvéért, de most néztem az elsõ 5 részt belõle és vhogy nem az igazi...
pl. Roy Mustang nekem az eredetiben egy hidegvérû, komoly szereplõként volt bemutatva, itt meg bohóckodik, meg esõben próbál csettintgetni, azért ne már...
valahogy az epic érzet így az elején a régihez képest totál kiveszett, fõleg a gyerekkor és az anyjuk megalkotását úgy elkapkodták, hogy rossz volt nézni, az eredetinél úgy bámultam a monitort, itt meg a mivan? ez most hogy kerül oda? kérdések keringtek...
napersze megnézem majd és akkor mondok véglegest
hozzá kell tennem, hogy az eredetinek meg a végén néztem, hogy ez most meg miaf***? hogy jön ez ide? az nem jött be

Ruley
Serial Experiments Lain végignézve:

Annyira nem tetszett mint vártam, pedíg szeretem az efféle pszichológiai-filozófiai agyzsibbasztást, de ebben valahogy nem tudtam rávenni magam hogy érdekeljen a szereplõk sorsa. Jó dolog az okoskodás is, de egy történettõl sztem az legyen az elsõ és legfontosabb hogy érzelmeket váltson ki.

LasDen
de ha jól tudom, akkor ugye Kamui - meg a yoshiwara arc is kapcsolódik valahogy - is benne lesz meg Gintokiék múltjából is megtudunk valamennyit...jó lenne ha az új sorozatban lenne olyan arc ami az amanto háború alatt játszódik 😄
és azé a movie is szépen néz ki, ahogy láttam 😄

armageddon666
DVD soká lesz, de megéri 😄 Még ha recap is lesz csak (bár inkább remake trailer alapján), akkor is megnézem. Kétszer. Legalább.

btw, folyton sírtak az alacsony költségvetés miatt, de aztán pl. Yoshiwara arc milyen gyönyörûen volt már meganimálva O.o

@

LasDen
nah...végeztem gintamával....fantasztikus volt...ennyi 😄 alig várom a filmet...bár ahogy olvastam majd csak a dvd-t subbolják...az meg gondolom valamikor júliusban lesz 😞
Sok idõ felszabadult ezáltal...úgyhogy el is kezdtem az ef-t....😄

Malakai
Igen, a japóknált így értettem. 😊
Elméletileg idén jön japánon kívül is, de, hogy mikor azt már nem tudom.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gondolom csak japán mozikban megy pedig nem sajnálnám rá a jegyet az tuti.