72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#69427 sok minden kimaradt belőle, aminek talán lenne helye közte, de ez lincensz dolgokra vezethető vissza... -
#69426 Kobayashi-san Chi no Maid Dragon 1x13 END: Ez még több szezonnal ezelőtt volt, a DDY csak most karácsonykor hozta ki végre az utolsó két részt. Bár némileg original ending-je lett, több kisebb-nagyobb változtatás is történt, és kihagytak egy nevesített mellékszereplőt a mangából (akiért a legkevésbé sem kár), az anime így sokkal jobb lett, mint az eredeti, ami azért többnyire nem szokott igaz lenni. Jó volt végig, vicces és könnyed, és hát... Kanna ftw. :) 7/10 -
#69425 Csak én furcsállom, hogy az Evangeliont kihagyták belőle? -
#69424 Gondoltam, hogy nem a sorozat kedvéért dolgozták ki őket, csak a címe nem volt meg. -
#69423 úgy tudom az összes játék létezik ami benne volt a sorozatban... -
#69422 (Közben megtaláltam, a 11. részben látott játék "Once Upon a Time" címre hallgat és létezik.) -
#69421 100 éves a japán animáció
-
#69420 Blend S 1x12 END: Hozta az elvárhatót, de azért nem egy Working! (vagy hasonló) szintű akármi. A mangához képest voltak betoldások és extra epizódok, de nem volt feltűnően eltérő egyik sem. Végig lehet nézni, semmi extra. 5/10
Imouto sae Ireba Ii 1x12 END: Az elején nagyon rosszul indult, de aki nem nyúlt a shift-del felé az első öt perc után, egy hullámzó színvonalú, de a végére egész okés történetet kapott. Mindenképpen pozitívuma volt, hogy nem a szokásos középiskolás kliséket használta (még ha néhány szereplő agyilag le is maradt ott) és kicsit felnőttesebb oldalról mutatta meg a könnyűirodalom művelőinek egy szűk körét, valamint érdekesek voltak azok a társasjátékok is, amiket bemutattak (nem tudjátok, lehet kapni (akár angolul is) azt a történetmesélős-kártyás játékot, ami vhol a 8-10. rész körül szerepelt? a neve is elég, hátha van belőle nem hivatalos fordítás), ugyanakkor a hülye, perverz viccelődések és jelenetek eléggé lerontották az egész összhatást (pl. pont ezzel a kártyajátékkal történt a nagyfarkú "hős" meséje). Az utolsó rész mondjuk nálam felhúzta az értékelést, így megadom neki az 5/10-et, de remélem, ha lesz folytatás, jelentősen redukálódnak majd ezek. -
#69419 Nagyon el lehet szórakotni a VRchat-ban lolikal meg úgy mindennel gyertek ti is (Nem kell hozzá headset és free) Nem reklám... gyertek játsazni velem :3 -
#69418 Kb kapitalizmus - kommunizmus, lehet hogy kevesebb tanuló fog kibukni viszont az egész rendszer stagnálni fog. Kreatívitás és verseny nélkül marad a középszerűség. -
Nirz #69417 Shokugeki 3. évadja pedig szerintem elég jó volt.. viszont az előző direktor hibája hogy akkora autonómiát adott ... illetve vicces hogy azami rendesebbnek tűnik , emlékezzünk csak vissza első évadra mikor azért dobtak ki diákot mert parfümje nem tetszett tanárnak illetve az a kapitalista jellegű hozzáállás legyél kreativ ha nem akkor kidobnak, míg azami rendszere inkább tanitásra összpontosul , igen kevesebb a helye az inviduálnak de tanulók többsége jobban jár -
Nirz #69416 Ousama game nem is volt összeségében annyira borzalmas, hiba volt elvárni slice of life/shounen szerű karakter építést, inkább amit negativnak hoznék fel az a borzalmas flashback részek, a jellen eseményei érdekesebbek voltak , illetve a megintcsak borzalmas random jellegű halálok sokszor alig mutatva vmit, másrészről a végefelé eléggé megváltotta magát a széria, a befejezés megkifejezetten ízlésembe talált, imádom az ilyesféle konkluziókat, all for nothing , nem tudok betelni vele.
Inuyashiki viszont amennyire jól indult annyira gyenge lett a végére, vhogy az egészből hiányzott az impact vhogy nem tudott érdekelni a konkluzió illetve sok volt a filler szerű húzás, trump szereplése legalább vicces volt. -
#69415 Ne bántsd a dragon lolit!
Vagy inkább mégis? -
#69414 Ez tény, sőt ha megnézed hogy hány követője van instán meg facebook-on, akkor világszinten nézve is a legnagyobbak között van cosplayesek között. Állandóan kapja a meghívásokat különböző európai meg amerikai conokra is. Tévében is szerepelt már nem is egyszer, stb...
Én még ebben a videóban láttam először, miután külön rákerestem hogy ki az a supergirl, meglepődtem hogy magyar. :D Na mindenesetre én azóta követem a munkásságát... -
#69413 Nem vitatom, hogy átmehetett így is.
A szándékom nem az volt, hogy félreérthető legyen. -
#69412 Jól van na, tisztában vagyok vele, de kb. teljesen úgy jött le, nem mondhatod hogy nem így van. :D -
#69411 Mindenesetre o a legismertebb itthonrol nemzetkozileg. Ez nem jelenti, hogy a legjobb, de legalabbis a legjobb marketinggel biro. :)
-
#69410 Senki sem írt ilyet - az, hogy te hogy interpretálod, az már a te dolgod... -
#69409 -
#69408 "van egy magyar csaj is aki cosplajezik"
"jó dolog, hogy itthon is műveli valaki ezt a nem túl hálás hobbit :) "
Úgy csináltok mintha ő lenne az egyetlen magyar cosplayer. :D -
#69407 Nem rossz a csaj --- az a segg talán kicsit nagyobb is, ami nálam elmegy, de ezen nem fogunk összeveszni :) ---, jó dolog, hogy itthon is műveli valaki ezt a nem túl hálás hobbit :) -
#69406 Itt van-e -
#69405 van egy magyar csaj is aki cosplajezik. Es fergeteges segge is van -
#69404 Instagramja a kis csajnak
Patreonja a kis csajnak
Kicsi, de formás mellei vannak. S úgy tudom, hogy táváris (azaz orosz). -
#69403 Nem mintha számítana ha csávó :D -
#69402 -
#69401 Ne vedd biztosra a dolgot :)
-
#69400 A masodik az ha minden igaz srac, szoval ovatosan. :D
Az elso kepen ugyanaz van, es nem tudom hogy most trap vagy sem...
Boldog Karacsonyt mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2017.12.25. 19:50:42 -
Prof William #69399 Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
#69398 Boldog Karácsonyt mindenkinek:) -
#69397 Mindenkinek Kellemes Mindent! :) -
#69396 Úgy szintén. Mindenkinek a legjobbakat :) -
#69395 Boldog Karácsonyt Kívánok a topiklakóknak!
-
#69394 én 1 rész után kiszálltam. Semmi nem fogott meg benne, hogy ezt tovább kéne nézni... -
#69393 Az egyik, ha nem a legjobb anime amit az elmúlt 2-3 évben néztem.
Iszonyat erős hangulata van, már az elején nagyon megfogott, de ahogy haladt előre az anime, úgy lett egyre jobb.
-
#69392 Shoujo Shuumatsu Ryokou 1x12 END: Az Inuyashiki mellett a másik kiemelkedő anime volt nálam - bár jó eséllyel csak én láttam ezt így. :) Igazából kevesen veszik észre, hogy valójában két történetről van szó, és a lányok sztorija a könnyedebb, viccesebb ellenpontja a háttérben folyamatosan ott rejtőző, igen komoly poszt-apok drámának. Egy olyan, teljesen kihalt világról van szó, ami már a mi világunk és az utána következő civilizációk jórészt elfeledett romjaira épült, megváltoztatva, eltorzítva a kultúrát, amit az elődöktől örököltek. Minden egyes változás az előző romjaira épült, átformálva azok emlékeit, míg már semmi sem maradt belőlünk - és ez a világ már az utolsó, nincs tovább... A mangában már előrébb járok, így mondhatom, hogy a feldolgozás nagyon jól illeszkedett az eredetire, még az anime original betoldások, kis epizódok is hozzáadtak a történethez. 7/10 -
#69391 Bírtam, hogy a "top 10" elit akik egyébként az iskola talunói, csak úgy leléptetik a jelenlegi igazgatót...:D
Nekem jobban tetszett mint az előző évad, bár így, hogy végül 12 részes lett csak kicsit csalódtam.
Azt vártam kicsit előrréb jut a történet ebben az évadban, kicsit fura is volt a 11.résznél az a párbaj elsőre:D -
#69390 anime egyetem...
-
#69389 -
#69388 Pelleri totyikból: