Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még ezeken kívül néztem természetesen a pokemont, megament, milla a szupersztárt (röplabdás), valami focis animét (volt benne valami ejtőernyős rúgás), meg egy autó versenyzős sorozatot is. (volt benne 6 kerekű autó, a majdnem függőleges hegyoldalon is száguldoztak de mindig letört a visszapillantó)
Néztem minden sz*rt ami volt a tvben, de ezekről azt gondoltam még akkoriban hogy amerikai mind 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ezeket természetesen néztem csak akkor még nem tudtam hogy ezek is animék voltak.
xblades
Hu örülök hogy nem én vagyok az egyetlen "idősebb" anime fan😊

"de nem voltam még tisztába azzal, hogy itt nem szimpla rajzfilmet látok"

Ez mennyire igaz.

"Az a rész nagyon megmaradt amikor a szülők kimentek a lányuk keijo meccsére, ő meg nagyban hadakozik, cicit villant, fenekeket tapogat. Ők meg természetesen nagyon büszkék.

Thanks Japan. /facepalm "

És még mennyi mindent köszönhetünk nekik ami itt biztosíték kiverő😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Seth
Nils Holgersonból mai napig emlékszem mennyire féltem attól a résztől,mikor egy kihalt városban ,éjszaka üldözte őket egy óriási bronz szobor 😊

PSN ID.: Beegabor

orichalcos
Rengeteg gyerekkori animéről derült ki később, hogy valójában animék voltak. Meglepődtem én is rajtuk nagyon. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Count Adyn
Márton lúd ffs😄 Ezt nemis tudtam hogy van ilyen kapcsolata😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Nilset mindig megnéztük húgommal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Azért az látszik, hogy senki nem említi a Csip-Csup csodákat, vagy a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkalt, pedig részben vagy egészben ezek is animék <#vigyor2>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
Én a Mila, a szupersztárt is néztem. 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én is hőskorban kezdtem.

Suli után rögtön menük haza Dragon Ballt nézni, amit aztán haverokkal másnap jól ki is tárgyaltunk a szünetekben. És persze néztük a Hold Tündér (Sailor Moon) c. sorozato, amit persze mi kemény férfiak sosem vallottunk volna be egymás között. 😊

Aztán amikor egy elszólás után kiderült hogy egyikünk nézte, hirtelen kiderült hogy mindenki nézi. 😊

A nagyobb sávszélesség megjelenésével aztán megismertem a szerintem sok hazai animés által kezdőpontként szolgáló USTEAM - FTP-oldaalt és a többi már történelem.

Az Elfen Lied viszont nekem kimaradt. Sőt azóta sem láttam.
IMYke2.0.0.0
A folyamat lassú volt - Elfen Lied előtt is tetszett pár általam látott anime/film, csak nem kezdtem el kifejezetten sorozatokat nézni.
1997-ben, egyetem első évében pölö már láttam az 1995-ös GITS-et... ami baromira tetszett... de kimaradt például a folytatása, jó ideig.

LasDen
akkor azért csak volt... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
Nálam az inuyasha volt talán, alapvetően A+ beindulásával estem bele előtte csak pokémon és pár anime filmet láttam, de nem voltam még tisztába azzal, hogy itt nem szimpla rajzfilmet látok.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

RelakS
Egyet kell értsek 😊

Full Metal Panic rulz 😄

IMYke2.0.0.0
Nálam lassan ment végbe a folyamat - alapvetően nem volt "kapudrogom".
Kispöckös koromban pár akkor menő rajzolt filmecske, később pár önálló egész estés japán animációs film és végül a komolyabb CGI-k egyetem ideje alatt.
Utána meg jött az Elfen Lied...

LasDen
nekem sem a DB volt a "kapudrog", hiába csüngtem a DB-n és az akkori animéken. Utána kimaradt jó pár év. És a Death Note-tal találtam rá (újra) az animékre....

Count Adyn
neked mi volt a kapudrogod az animéhez ha nem a dragon ball?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Köszi.
Dragon Ball - ja, oké, akkor nem izgatnak 😊

RelakS
XD

Meg azért Bulmán látszik, hogy csak simán ember, ezért rendesen öregszik, a többi meg még fiatalnak látszik.

Count Adyn
a jobboldali a lányuk mer az még fullba tolja a ribancot mint a mama fiatalkorába😄

LasDen
Bulma, Bulla, Vegita, Trunks (Dragon Ball). Vegita, Trunks biztos, a másik kettőnél nem tudom megmondani melyik melyik 😄

IMYke2.0.0.0
Kik ezek?

RelakS
NA, hát telik az idő

orichalcos
Meglett közben, meg a jelenetet is megnéztem, szóval eléggé WTF már az is. 😄

LasDen
Keijo!!!!!!!

orichalcos
Ez melyik anime? 😄

BEAST
Történtek itt már beteg dolgok, fognak is. :|

Az a rész nagyon megmaradt amikor a szülők kimentek a lányuk keijo meccsére, ő meg nagyban hadakozik, cicit villant, fenekeket tapogat. Ők meg természetesen nagyon büszkék.

Thanks Japan. /facepalm

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
szóval történt egy ilyen. Én már nem bírom ésszel felérni ezt az animét...

RelakS
Ceegény (Kiniro Mosaic)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(hátha spoiler)
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.12.08. 22:59:48

LeWyTy
Alapból imádom ezt az animét 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ez most valahogy nem jött át <#bdead>

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.12.03. 21:59:24

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Rafanir
Ha valakit érdekel, akkor itt egy kis Gate paródia.
A videó spoilereket tartalmaz az anime első évadjából, így a megtekintését csak azoknak ajánlom akik már látták, vagy pedig sosem tervezik megnézni a jövőben.

Lelouch
Én nagyon örülök neki! 😄
LasDen
Folytatódik a Code Geass....

LasDen
mily kedvesek ezek a fordítók... 😄

DasIsFuck
Speciel az óriások úgy nézhetnek ki ahogy jól esik nekik.

orichalcos
"Az Attack on Titan pl egész jó alap lenne egy hollywoody feldolgozáshoz egy jó rendező kezébe."

A csupasz testű óriásokkal? 😄 Nyilván.

DasIsFuck
Szerintem úgy általában nem működnek megfilmesítve az animék.
Vagy túl bugyuta ahhoz, hogy komolyan lehessen venni vagy tele van animés túljátszásokkal amik borzalmasan mutatnak élőszereplős filmeken.(itt van szerepe a rajzfilm/animációs filmeknek, meséknek, mert azokon sok olyan dolog tud jól és fogyaszthatóan kinézni, amik élőszereplős filmek esetében nem)

Bármennyire is divat utálni, de szerintem még mindig jobb az, ha hollywood dolgoz fel egy animét.
A puszta potenciál miatt jobban megéri, illetve így mindeképp jóval nyugatiasabb lesz a végeredmény ami nem is azért jó, mert így jobban tudun azonosulni vele, hanem mert így is távolabb kerül azoktól az animés jellemzőktől amik látványosan nem működnek élőszereplős filmeken.

Nekem pontosan ezért nem működnek a szuperhősfilmek sem élőszereplős változatokban.

Az Attack on Titan pl egész jó alap lenne egy hollywoody feldolgozáshoz egy jó rendező kezébe.

LasDen
A Rurouni Kenshin meg a Yamato nem volt rossz. De amúgy igen, borzalmas adaptációkat képesek lehozni. A sok béna cash-grab, amit csak gyorsan összefércelnek, hogy leakasszák a lét. De még azt is képesek elbaszni, amibe időt fektetnek, lásd Attack on Titan.

Japán a második világháború elvesztése óta próbál bosszút állni a világon a Live Action feldolgozásokkal. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.11.16. 15:16:28
biomage
lol 😄
ezt ki nem hagyom 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
Fullmetal

LasDen

IMYke2.0.0.0
?

LasDen

LasDen
yep 😄DD

RelakS
Do ...
Want ...

A filmet is... <#vigyor1>

RelakS
Simi-simi

LasDen

LasDen