72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #69445 "Yuru Camp: Fiatal lányok (előbb csak egyedül, később majd öten) táboroznak a hegyekben, mindenféle finomságokat esznek a tábortűznél, és szeleburdi dolgokat csinálnak..."
Egy amerikai filmben ezután feltűnne a titokzatos hokimaszkos - machetés gyilkos is. :) Érdekes stílusváltás lenne. :) -
Yuru Camp: Fiatal lányok (előbb csak egyedül, később majd öten) táboroznak a hegyekben, mindenféle finomságokat esznek a tábortűznél, és szeleburdi dolgokat csinálnak...
Hasonlít a nem túl régi, hegymászós Yama no Susume-re (ami majd nyáron folytatódik a 3. évaddal), csak ebben nem maga a mászás, hanem a táborozás a lényeg, némi oktató célzattal előadva. Nézhető, az animáció is elég szép, a tájakra is odafigyeltek, és a karakterek sem irritálóak. 5/10 -
azt azért nem mondanám hogy nem élvezhető európaiaknak. Csak szarul van előadva. Ha kaját bemutatós food show, akkor a shinya shokudo kilométereket ver erre... -
Ramen Daisuki Koizumi-san: Koizumi-san, a nemrég érkezett új lány misztikusan gyönyörű, megközelíthetetlenül csendes, és senkivel sem beszél az suliban. Hősnőnk mégis megpróbál megbarátkozni vele, és ennek során kiderül, hogy Koizumi-san imádja a különféle ramen kajákat.
Lehetett volna valami szokványos középiskolás-csajos belőle, a leírás alapján valami ilyesmit reméltem, de nekünk, európaiaknak teljesen élvezhetetlenül részletes ramen bemutató és reklám az egész, és a karakterek sem valami szimpik. 2/10, felejtős. -
Mivel egy évadnál többet nem nézek ki belőle, szerintem igen. :) Most jön még a két másik csajszi a csapatba, közben lesz valami felkészülés is, úgy a 7-8. rész körül az obligát fürdőruhás epizód, és aztán valami majd az Antarktiszon is... -
kíváncsi vagyok eljutnak-e az antarktiszra legalább pár rész erejéig vagy csak az OP-ban hülyéskedtek ott... :D -
Boldog Újévet. -
Új év, új remények... kezdjük akkor. :)
Sora Yori mo Tooi Basho: Hősnőnk a középiskola kezdetén sok kalandos dolgot tervezett el, de aztán, egy év elteltével sem valósított meg belőlük semmit, valami mindig "közbejött", általában a majré. Aztán talál egy egymillió jenes borítékot és mire észbe kapna, már úton is van újonnan megismert barátnőjével Hirosima felé, hogy hajót nézzenek megkeresni társnője eltűnt anyját... az Antarktiszon!
Madhouse animáció, elég jól néz ki, és a történet is jóféle eddig. Nincs túlpoénkodva, de azért elég könnyed, a felvetés meg akár érdekes is lehet. (A stábban amúgy jó pár ismert seiyuu is található, ha valaki erre gerjedne.) -
-
Boldogabb új évet, Mindenkinek! -
Prof William #69435 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! -
Boldog és eredményben gazdag újévet kívánok minden anime fannak :) -
Búújék mindenki :) -
Boldog új évet kívánok mindenkinek! :) -
-
Nekopara OVA: Inkább előzmény, kihagyva a kérdésesebb VN részeket és jellegzetességeket. A grafika minősége nem ér fel a játékokéval, az animáció is elég átlagos, a történet olyan semmilyen, és valahogy nem jött át a VN-ek játékossága sem, plusz az itt megjelenített Master is olyan... semmilyen. Mint adaptáció, azért nézhető, bár szerintem túl hosszú, inkább megvágtam volna és a pénzt jobb animációra költöttem volna (amúgy KS-en szedték össze a támogatást). 5/10 -
17-et fel is ismertem...
-
Szóval még ilyenkor is erősebbek az ügyvédek, mint összegyűjteni a legnagyobbakat?
-
sok minden kimaradt belőle, aminek talán lenne helye közte, de ez lincensz dolgokra vezethető vissza... -
Kobayashi-san Chi no Maid Dragon 1x13 END: Ez még több szezonnal ezelőtt volt, a DDY csak most karácsonykor hozta ki végre az utolsó két részt. Bár némileg original ending-je lett, több kisebb-nagyobb változtatás is történt, és kihagytak egy nevesített mellékszereplőt a mangából (akiért a legkevésbé sem kár), az anime így sokkal jobb lett, mint az eredeti, ami azért többnyire nem szokott igaz lenni. Jó volt végig, vicces és könnyed, és hát... Kanna ftw. :) 7/10 -
Csak én furcsállom, hogy az Evangeliont kihagyták belőle? -
Gondoltam, hogy nem a sorozat kedvéért dolgozták ki őket, csak a címe nem volt meg. -
úgy tudom az összes játék létezik ami benne volt a sorozatban... -
(Közben megtaláltam, a 11. részben látott játék "Once Upon a Time" címre hallgat és létezik.) -
100 éves a japán animáció
-
Blend S 1x12 END: Hozta az elvárhatót, de azért nem egy Working! (vagy hasonló) szintű akármi. A mangához képest voltak betoldások és extra epizódok, de nem volt feltűnően eltérő egyik sem. Végig lehet nézni, semmi extra. 5/10
Imouto sae Ireba Ii 1x12 END: Az elején nagyon rosszul indult, de aki nem nyúlt a shift-del felé az első öt perc után, egy hullámzó színvonalú, de a végére egész okés történetet kapott. Mindenképpen pozitívuma volt, hogy nem a szokásos középiskolás kliséket használta (még ha néhány szereplő agyilag le is maradt ott) és kicsit felnőttesebb oldalról mutatta meg a könnyűirodalom művelőinek egy szűk körét, valamint érdekesek voltak azok a társasjátékok is, amiket bemutattak (nem tudjátok, lehet kapni (akár angolul is) azt a történetmesélős-kártyás játékot, ami vhol a 8-10. rész körül szerepelt? a neve is elég, hátha van belőle nem hivatalos fordítás), ugyanakkor a hülye, perverz viccelődések és jelenetek eléggé lerontották az egész összhatást (pl. pont ezzel a kártyajátékkal történt a nagyfarkú "hős" meséje). Az utolsó rész mondjuk nálam felhúzta az értékelést, így megadom neki az 5/10-et, de remélem, ha lesz folytatás, jelentősen redukálódnak majd ezek. -
Nagyon el lehet szórakotni a VRchat-ban lolikal meg úgy mindennel gyertek ti is
(Nem kell hozzá headset és free) Nem reklám... gyertek játsazni velem :3
-
Kb kapitalizmus - kommunizmus, lehet hogy kevesebb tanuló fog kibukni viszont az egész rendszer stagnálni fog. Kreatívitás és verseny nélkül marad a középszerűség. -
Nirz #69417 Shokugeki 3. évadja pedig szerintem elég jó volt.. viszont az előző direktor hibája hogy akkora autonómiát adott ... illetve vicces hogy azami rendesebbnek tűnik , emlékezzünk csak vissza első évadra mikor azért dobtak ki diákot mert parfümje nem tetszett tanárnak illetve az a kapitalista jellegű hozzáállás legyél kreativ ha nem akkor kidobnak, míg azami rendszere inkább tanitásra összpontosul , igen kevesebb a helye az inviduálnak de tanulók többsége jobban jár -
Nirz #69416 Ousama game nem is volt összeségében annyira borzalmas, hiba volt elvárni slice of life/shounen szerű karakter építést, inkább amit negativnak hoznék fel az a borzalmas flashback részek, a jellen eseményei érdekesebbek voltak , illetve a megintcsak borzalmas random jellegű halálok sokszor alig mutatva vmit, másrészről a végefelé eléggé megváltotta magát a széria, a befejezés megkifejezetten ízlésembe talált, imádom az ilyesféle konkluziókat, all for nothing , nem tudok betelni vele.
Inuyashiki viszont amennyire jól indult annyira gyenge lett a végére, vhogy az egészből hiányzott az impact vhogy nem tudott érdekelni a konkluzió illetve sok volt a filler szerű húzás, trump szereplése legalább vicces volt. -
Ne bántsd a dragon lolit!
Vagy inkább mégis?
-
Ez tény, sőt ha megnézed hogy hány követője van instán meg facebook-on, akkor világszinten nézve is a legnagyobbak között van cosplayesek között. Állandóan kapja a meghívásokat különböző európai meg amerikai conokra is. Tévében is szerepelt már nem is egyszer, stb...
Én még ebben a videóban láttam először, miután külön rákerestem hogy ki az a supergirl, meglepődtem hogy magyar. :D Na mindenesetre én azóta követem a munkásságát...
-
Nem vitatom, hogy átmehetett így is. 
A szándékom nem az volt, hogy félreérthető legyen. -
Jól van na, tisztában vagyok vele, de kb. teljesen úgy jött le, nem mondhatod hogy nem így van. :D -
Mindenesetre o a legismertebb itthonrol nemzetkozileg. Ez nem jelenti, hogy a legjobb, de legalabbis a legjobb marketinggel biro. :)
-
Senki sem írt ilyet - az, hogy te hogy interpretálod, az már a te dolgod... -
-
"van egy magyar csaj is aki cosplajezik"
"jó dolog, hogy itthon is műveli valaki ezt a nem túl hálás hobbit :) "
Úgy csináltok mintha ő lenne az egyetlen magyar cosplayer. :D -
Nem rossz a csaj --- az a segg talán kicsit nagyobb is, ami nálam elmegy, de ezen nem fogunk összeveszni :) ---, jó dolog, hogy itthon is műveli valaki ezt a nem túl hálás hobbit :) -
Itt van-e