Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
addig meg sok van, de azert kosz az infot <#worship><#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Úgy néz ki, hogy szeptember 30-án jön majd ki a Fate/stay night movie.
Malakai
Ja az s kicsi. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
LSD???? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
BSZ LSD! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Boldog Szülinapot! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Boldog születésnapot 😊

Nem tudom, én nem rontanám el a szülinapi hangulatomat Evangelionnal <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Boldog születésnapot!
biomage
Boldog születés napot 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
születésnapom alkalmából elkezdem az Evangelion remasteredet....aszontátok azza kell kezdeni ugye??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
köszi...😄

LeventeV
Isten Éltessen LD!!!

armageddon666
ofkorz spórolnak a szóközökkel...

dobozról lemaradt a "this side up", szóval kicsit szétcsúszott, de még most is biztos ugyanolyan finom!!

@

armageddon666
Boldog Szülinapot!

Már nincs idõm képet keresni, úgyhogy

{}
||
____||_____
{} {~ ~ ~ ~ ~ ~} {}
|| { ~ ~ ~ ~ ~ } ||
__||__{___________}__||__
{\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\}
{} { H a p p y \} {}
|| {\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\} ||
__||_{_________________________}_||__
{\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\}
{ }
{ B i r t h d a y ! ! ! }
{ }
{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/}
{_____________________________________}

Megpróbálok egy ASCII tortát beszúrni!

@

Máté94
HBD LD!
LasDen

Győri Devi
Boldog Születésnapot LasDen!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Bandi 18
Merjed 😄😄. Állat egy anime. Mi haverral tavaly néztük és végig szakadtunk rajta.

Ilyenkor lenne jó egy kis Code Geass erõ :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BEAST
Sumomomo Momomo-t megmerjem nézni? Minden alkalommal amikor nekiálltam új anime-t keresni valahogy belebotlottam, de akárhányszor meglátom Momokot azokkal az ijesztõ szemekkel inkább leteszek róla. O_O

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
sok szerencset! <#eljen>

Lelouch
Sok sikert!<#hawaii>
armageddon666
K-ON!! 10.
Death Devil
Sawa-chan

wáááá 😄 Nagyon komoly!

Holnap 13:45tõl érettségi x.x

@

Lelouch
A családja tényleg...<#idiota>
Bandi 18
Pedig nagy arc volt õ is meg a családja 😄

Most Lucky Star in progress.... beteeeg 😄

Lelouch
Nekem inkább Mikako tûnt erõltetett poénforrásnak.<#idiota> Nem bírom az ilyen karaktereket mint õ.

Bandi 18
Ez így van 😄

BEAST
Nos, végül inkább végignéztem. :p A sráccal itt sem voltam teljesen megelégedve, de amikor kivételesen komoly volt, a sok perverz hülyesége után egész büszke voltam rá. 😄 Viszont a vicces részek kb mind Mikako-nak köszönhetõek, máson nem igazán nevettem. Tomoki dolgait többször erõltetettnek éreztem, bár neki is volt egy két jó megmozdulása.

A végén arra számítottam, hogy Icarus a fenti ratyikra robbantja az eget, de végül aranyosra sikeredett, tetszett.
Most viszont alvás. <#idiota>

Lelouch
Tomoki speciel nem irtózik. <#idiota>
BEAST
Igaz, egy kicsit lehetnének bátrabbak ilyen téren, de ezt még elviselem. 😄

armageddon666
Ja, pl. egyszer lehetne olyan aki nem irtózik a nõktõl...

@

BEAST
Úgy már nem élvezném az egészet :c

Lelouch
Néha nem árt eltérni a sablon fõszereplõ típustól.<#vigyor>
BEAST
Már ott le akartam állítani amikor nem akarta megmenteni a lányt. (szerencséje, hogy visszafordult :p) Általában nem érdekel mennyire idióta a fõhõsünk amíg helyén van a szíve... Persze folytatom még késõbb. Remélem jól alakulnak a dolgok. 😊

Lelouch
Pedig szerintem elég sokat dob a karaktere az egészen. 😄
BEAST
Sora no Otoshimono. Belelestem az elsõ részbe és az eddigi véleményem... ez a srác olyan szinten szánalmas, hogy félek késõbb tovább nézni. 😄

armageddon666
be sem írom már 😄 pedig ez volt nekem is az elsõ gondolatom 😄

@

Bandi 18
Igen tudom. Szeptemberben meg az ova 😊

Máté94
Jön a második évad!^^
Bandi 18
Én most végeztem a Sora no Otoshimonoval. Aki szereti az ecchi vígjátékot annak kötelezõ darab 😊

Máté94
spoiler......
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más kérdés ha elfogy akkor megölnek😄
LasDen
ez az eden of the east kezd érdekes lenni 4 rész után....nem lenne rossz ha én is kapnék 10 milliárdot...bár engem nem érdekelne az ország....elherdálnám aztán csá van 😄

LasDen
az mondjuk lehet...😄 én nem értek má ezekhez...nem tudom tartani a lépést..😄

Malakai
Meg az esetek többségében jobban is tömöríthatõ a rajzolt dolog, kevesebb a formai zaj, így gyorsabban is játsza le.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
más kódolás

@

LasDen
az hogy lehet, hogy tudok 720p-s hd-ban nézni animét, de filmet vagy más eseményt nem??? jó az anime is elszokott 1-2 jelenetnél csúszni, de nem vészes és visszaáll normálisra..😄

BEAST
Ha másban nem is, de openingben jobb a To Love-ru 😊

Lelouch
A Seto nekem is sokkal jobban bejött, már elég rég láttam, de még mindig benne van nálam a TOP5-ben...<#smile>
BEAST
Seto no hanayome-ben szerintem "betegebb" poénok voltak mint To Love-ruban. Talán a Gintama-n nevettem utoljára ilyen jóízûen. 😄 Viszont köszönöm, tuti meglesem ezt is. 😊 Most kezdtem bele a Sekirei-be mert valami "komolyabb" harem/romance témájú animet kerestem eksönnel, nevetésbõl most pár napra elég volt. 😄

Eddig túl sok mellet villantanak benne, de valahogy túlélem. <#idiota>

LeventeV
LOL