Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ruley
Ennyi erõvel ha már választhatnék hatalmat, akkor legyek mindenható 😛

Az Angel Beats legutóbbi, 12-ik részét nézte valaki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hatalmas volt az a rész, Yuri aszongya: "Ez az! Én lehetnék ennek a világnak az Istene!!!" Elkezd vigyorogni, aztán röhögni mintha a Higurashi-ban lenne, aztán mondta hogy "kösz nem". 😛

Meg Death Note kapcsán, pár résszel ezelõtt volt az Angel Beats-ben egy ilyen jelenet, amikor az a kissrác órán elõvett egy csomag csipszet... És... Elkezdte... Lasított... Felvételben... MEGENNNI!!!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
Ha már választhatnék akkor valami értelmes hatalmat kérnék... milyen lenne már, ha meg szeretnék védeni valakit elõtte meg kell kérdeznem a gonosz rossz nevét meg hogy hogy írja. xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Én spec erre se használnám, meglehet, hogy te is csak rosszat teszel azzal, hogy megölöd azt a politikust/diktátort, amivel olyan dolgokat indítasz el, hogy csak mégtöbbet kéne ölj, hogy helyrehozd, végül pedig ártatlanabb embereket ölsz, mint Light. Kéne a francnak az ilyen hatalom...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Lehet, végül is errõl szól a történet. 😛

Ruley
Úgy értem, Light-hoz képest közvetlenül. Õ azért ölt meg táskatolvajokat és szélhámosokat, hogy majd egyszer egy jobb világban ne legyen bûnözés, én csak odáig tudtam volna szimpatizálni vele hogy "ha ez a politikus háborút kezd, akkor tény hogy hamarosan x százezer ember meghalna, de én ezt megakadályozom" vagy hogy "itt egy szökésben lévõ sorozatgyilkos aki szinte biztos hogy még többet gyilkolna ha futni hagynám".

LasDen
elméletben lehet..de ha már a kezedben van a hatalom, akkor nem fogsz megállni ennyinél 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
úgy érted, közvetetten, nem?

(persze, hogy az elsõ módosítás alatt Ryuuk, Light, meg L vigyorgott rám a bannerrõl 😄)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley
Egyébként ha végiggondolod a történetet, amúgy is ahányszor csak azért ölt meg valakit mert az útjában volt, az mindig visszaütött a gyakorlatban is.
Lind L. Tylor megölése szûkítette le a kört Tokió környékére, L összeugrasztása Penber, (az FBI-os) megölése szabadította rá a Misora-t, (a menyasszonyát), az õ eltûnése hívta fel L figyelmét a Penber által figyelt két családra, így mire kettõt pislanthatott volna, már L-el kellett haverkodnia, az õ megöletése pedig "aktiválta" Near-t, akivel meg már vesztett helyzetbõl indult.

Egyébként meg azt sem veszem be hogy jobbá tette a világot, volt ott pár jelenet amibõl kiderült hogy csak egy olyan világot teremtett amiben mindenki fosik elárulni a nevét, nehogy ha valahol kicsit is rossz színben tûnik fel, akkor Kira habozás nélkül megölje.

Ha nekem olyan füzetem lenne, akkor csak pár háborúra uszító vezetõ, meg pár diktátor, maffiavezér nevét írtam volna bele, amivel közvetlenül mentenék meg másokat, és ezeket is gondosan balesetnek álcáznám. Nem hiányzik egy olyan világ ami a Váratlan Szívleállások Istenét imádja, az csak még betegebb lenne a mostaninál.

BEAST
Valószínûleg az lesz, volt pár felhõvel kitakart jelenet. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[NST]Cifu
Sorozatgyilkos szerintem is helyesebb megfogalmazás. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Szvsz pont ez az egyik zsánere a sorozatnak. Kyon a tökéletesen ellentétes pólus, és ez számtalan nagyszerû jelenetben és szövegben teljesedik ki a két jellem küzdelme. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zomil
"pár" nevet jah 😄
bár a mélypont sztem ott volt mikor elöször a rendör meghalt, onnantol kezdve már valóban egy mindenkit habozás nélkül megölö tömeggyilkos volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
csak leírt pár nevet és rendet tett a káoszban 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Ööö... Erre mit lehet mondani? Kb annyit hogy "De igen". 😛

RelakS
ezreket megölt => tömeggyilkos 😛

LasDen
hmm...Light tömeggyilkos lenne?? szerintem nem😄

Ruley
Szerintem értem mire gondolsz, te eleve arról beszétél hogy Haruhi téged idegesít, én meg csak úgy érzem hogy csak a történeten belül idegesítõ.

Elvégre egy olyan szereplõ, akinek szó szerint az egész világ körülötte forog, életében minden sikerült neki, így egyszerûen nem alakult ki normális moralitása.
Ha itt ugrálna körülöttem akkor idegesítene is, de egy történetben én erre csak úgy reagálok hogy "Na, milyen érdekesen ábrázolják hogy egy ilyen karakter hogyan kezelné a környezetét".

Valahogy úgy mint ahogy Yagami Light egy tömeggyilkos, és szörnyû dolgokat tesz, de ettõl még önmagában nem fogom utálni a Death Note-ot és végig csak arra figyelni hogy "hû mekkora rohadék, nézni se bírom, hadd kapcsoljam ki", hanem érdekes hogy hogyan mutatják be rajta keresztül, hogy a hatalom hogyan korrumpál egy intelligens, erõsen morális embert.

LasDen
pont azért zavar mert ellentétes velem....és nem tudom megmondani neki, hogy egy iszonyatos tahó bunkó...😄
az hogy valaki idegesítõ szubjektív dolog és nem jellembeli dolog....az hogy valaki perverz az úgy be van határolva, hogy honnan számít valaki annak (nem éles határról beszélünk persze), de ez nem így van azzal, hogy valaki idegesítõ....ez nem jellem, hogy ráhúzom valakire, hogy idegesítõ mert 10-bõl 5-en ezt mondták....ha neked haruhi nem idegesítõ, akkor az ilyen emberek neked nem idegesítõek, hanem másmilyen...

nem tudom leírni mitakarok 😄

Ruley
Nekem a kedvencek között van a Suzumiya Haruhi, és maga a címszereplõ is.

Ezt soha nem egészen értettem más sorozatoknál sem, hogy miért zavar az embereket hogy egy szereplõ idegesítõ. Úgy értem, vannak sok történetben szereplõk akik gonoszak, rondák, szûklátókörûek, perverzek, és hasonló olyan tulajdonságaik vannak amik a valóságban nem kívánatosak, de ettõl még egy karakterábrázolást gazdagabbá tesznek.

Az én látásmóomban az idegesítõség is ilyen, érdekes része a történetnek, de attól még nem kell hogy engem idegesítsen.

armageddon666
"Princess Lover - Eleinte a cím elég ijesztõnek tûnt, de pár vad túlzáson kívül minden tetszett. Megvan benne az összes szokásos karakter és az alap "fiatal hõsünk kalandja egy marék gyönyörû lánnyal" sztori is."

Ha ez az amire gondolok, akkor én még megvárom az uncensored DVDket XD

@

armageddon666
Na az ijesztõ rész volt valahogy... Nagyon jól meg volt csinálva az a pattanásig feszített hangulat...

@

RelakS
tényleg, nem is figyeltem, hogy az extrára mutat <#idiota>

Zomil
hát igen szegény Mikuru-val mindig szemétkedik 😞 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Ééén??? 😄

Győri Devi
kéne csinálni egy újat... neki is állhatsz! 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
nah szegény Mikuru...valószínûleg a legelbaszottabb idõutazó filmek világában 😄

amúgy nem mûködik a faq...😄

RelakS
hehe
a forgatás alatt, mikor leitatta Mikurut, akkor Kyon is majdnem felképelte, éppen csak meg tudta Koizumi állítani

LasDen
nehezen csúszik Suzumiya....nagyon irritáló, idegesítõ picsa...szívessen megütném párszor 😄 úgy voltam, hogy a filmet még azé megnézem, de mosmá nem tudom....csoda hogy végignézem 😄

Zomil
nemtom én az "elsö felét" ledaráltam, a "második felét" már kicsit untam, kár volt sztem elhuzni annyira, de annyira nem volt rossz, bár számomra nincs benne a top anime-k között

BEAST
Ezért is jó, hogy ennyi félék vagyunk, én elsõre is rosszul lettem tõle 😊

Ruley
Épp most néztem végig másodszor a Death Note-ot. Érdekes, elsõre tetszett, de azért nem volt a kedvenceim között, most viszont mégis ez volt az elsõ amit második nézésre is úgy ledaráltam két nap alatt mint elsõre, alig tudtam letenni.

Pedig ez elõtt még a kedvenceimet is mindig eluntam második nézés alatt, úgy tûnik ennek nagyon nagy újranézhetõsége van.

LeventeV
kutyasul irigyellek <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
A mai intenzív animeleséssel megint végeztem egy marék sorozattal.<#idiota>

Sekirei - A rengeteg (óriás)mellvillantás zavart egy kicsit, de amúgy aranyosak a szereplõk, tetszett. Kár, hogy csak most kezdik a második évadot, várhatok még egy darabig mire megnézhetem -.-

Princess Lover - Eleinte a cím elég ijesztõnek tûnt, de pár vad túlzáson kívül minden tetszett. Megvan benne az összes szokásos karakter és az alap "fiatal hõsünk kalandja egy marék gyönyörû lánnyal" sztori is.

Shijou Saikyou no Deshi Kenichi - Az eddig látott animeim közül talán itt találkoztam a legjobb karakter és jellemfejlõdéssel. Bár kicsit hiányoltam a "hõsünk" és szíve hölgye közti érzelgõsebb jeleneteket, de helyette volt pont elég vicces.

Asu no Yoichi és Omamori Himari - Nagyjából pont azért tetszettek ezek is amiért a Shakugan no Shana vagy a Zero no Tsukaima is. Rájöttem, hogy imádom nézni ahogy a "haszontalan hõsbõl" saját akaraterejének és/vagy érzéseinek köszönhetõen tényleg hõs lesz. Külön tetszik ha egy erõsebb (olykor tsundere) leányzó rugdalja a helyes irányba. 😊

Mehetek megint keresni valamit az új listámhoz.

LasDen
most hogy belegondolok télleg.....hülye vagyok 😄 write...😄

Malakai
Az még mindig rossz, inkább write.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
gondolom az wright akart lenni 😄

Seth
right his name???

PSN ID.: Beegabor

LasDen
bo ho ho 😄

LasDen
új lapon megnytod akkor van...😄

RelakS
Máté94
Nincs kép😄
LasDen
köszi...😄

RelakS

He? LasDen-nek tegnap szülinapja volt? Sok boldogságot így utóóÁÁÁÁÁ!!! NEM MÉSZ ONNAN?!!? NESZE! NESZE! ...

LasDen
mit nem értesz???

Máté94
Ebbe mi a pláne?😄
Zomil
lol 😄

LasDen
engem ez most padlóra küldött 😄

LasDen
délelõtt mikor nem volt net megnéztem a gintama shangri-la arc king of the night vs gintoki harcot......télleg kurva jó arc...😄 remélem majd lesz valamikor Kamui vs Gintoki harc is....geci nagy lenne...plusz jó lenne má látni valamit Gintoki múltjából 😄

ronihun
Kedvet kaptam ismét animét nézni és mindenki ajánlotta már a d.gray-mant, ráadásul az egész stilusa bejön,teljesen olyan anime ami nekem való, a karakterek minden, bele is kezdtem már régebben kétszer, de elsõ pár epizod után nem érdekelt nagyon mert unalmas volt. Ráadásul sok kritikát olvastam az animérõl hogy teli van fillerrel stb. Az lenne a kérdésem hogy ha az elsõ pár részt untam akkor nem nekem való? Mert tudom hogy késöbb jobb lesz,de nem szeretném csak azért nézni hogy majd a felétõl nagyon jó lesz. vagy valaki esetleg a véleményét leirhatná hogy õ hogy viszonyult hozzá és mennyire rosszabb a mangánál.

...

LasDen
akkor nem nézem meg....😄 akkor nézek higashi no edent...csak a selecaoról mindig a brazil válogatott jut eszembe 😄