Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az, hogy megpróbálja így is megoldani az persze pozitív, de hát nem is mondhatja azt, hogy akkor valami teljesen mást fog összerakni.
Másrészrõl, amit utána mond, hogy egyszerûsít is. Errõl csak az jut eszembe, hogy kiherélik az egészet és csak névben lesz Akira.
Nem mintha nagyon másra lehetett volna számítani.
Azért biztos megcsinálják 1:1 cgi másolatát Kaneda motorjának, hogy legyen mit mutogatni a rajongóknak.
Az utolsó mondatodra pedig:
Abba szerintem felesleges belemenni, hogy ki mennyire viseli el a goret a filmeken. Azt azért hozzáteszem, hogy szerintem az Akirában nem öncélú.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azért mert a gonosz öltönyösök nem engedik hogy puncit és felrobbanó fejeket tegyenek bele, vagy éppen azért mert olyan rendezõje van aki ennyire eltökélte hogy csakazéris minden áron belecsempésszen pár puncit és felrobbanó fejet?
Egyébként nem ismerem a mûvet, de úgy általánosságban mindkét irányelvet vannak akik a média tönkretevõjének tartják...
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Albert Hughes (rendezõ):
It's not rated R. That's like something I had to take on when I was talking with the studio. The first thing they said to me is that it gotta be PG-13. And I said, 'Ok, I can look at that as a challenge or a hinderance.' There's something about cinema — old cinema — where I get excited about some subversive things you can do with being held down by something like that or being censored. That I kinda found to be a challenge — how can I make this feel like a rated-R movie. I look towards what Nolan did with Batman. Tonally, those don't feel like PG-13 movies.
...
...it's a hard nut to crack because there are so many heavy themes — and there are some goofy stuff going on there too, but…. The trick for me is to simplify everything for the audience because you can't come in with that complexity.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
PSN ID.: Beegabor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoilerekbõl valami rémlik hogy mintha sokan hisztiztek volna a végkifejlet miatt, de szerintem az engem nem fog zavarni, most éppen minden kombinációra vevõ vagyok.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
aztán, mint Beast én is majd darálom a heti 10-et(najó nem attol még messze vagyok) :D
amugy ez a Railgun ez mi? Ugyan abban a világban játszodik csak másik szereplövel? mert akkor leszedem azt is elöre ugyis érdekelni fog
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szoval adok neki egy esélyt, multkor mikor vmi olyat kerestem amiben van mágia ezt is ajánlotta valaki, meg a fma:b-t, de az tul hosszu és nincs kedvem elkezdeni :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tudom hülye kérdés, csak még nem láttam a teljes nevét leirva csak index-ként emlegetitek :DDD
végeztem a Higashi no Edennel...fasza volt nagyon....héten megnézem a filmet is...:D
De szerintem abból csak jövõre lesz valami sajnos.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Koushi egy gyáva nyúl és a könyvei mögé bújik, ami még nem lenne baj, ha látnám a fejlõdést... hogy legalább próbálna változni és így érdekesebbé tenni az animet. Voltak jelenetek amikor úgy voltam vele, hogy ennyi, vége és akkor meglepett mert majdnem csinált valamit ami tetszett volna... erre nem. Lehet késõbb változik valamit, nem néztem végig a sorozatot, majd egyszer amikor kedvem lesz hozzá.
Momoko tényleg aranyos (annak ellenére is hogy hihetetlenül félelmetes ahogy néz azokkal a hatalmas szemeivel), vicces ahogy az ágyába próbálja csalni Koushit. Csak 10-12 rész után már az sem olyan vicces, de amúgy is Koushival vannak komolyabb gondjaim. :D
Az is igaz, ha ilyen témában néznék valamit akkor ezerszer inkább a Seto no hanayome. :)
Most megint kifogytam egy idõre, nem is igazán találtam anidb-n olyasmit ami érdekelne. Bár lehet csak rosszul kerestem. :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de tisztellek hogy ilyen sokat nezel <#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Viszont a Shiranunogaeshi jelenetek zenéjét meg kell szereznem valahonnan. :D
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De így sajnos nem lesz 2. évad:S