Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
pénteken gyün a 11eyes ova...hmm...kíváncsi löszök rá :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Furcsa lenne az Akira sztorija családbarát történettel. Legyen ez a látvány, vagy a sztori maga.

Az, hogy megpróbálja így is megoldani az persze pozitív, de hát nem is mondhatja azt, hogy akkor valami teljesen mást fog összerakni.

Másrészrõl, amit utána mond, hogy egyszerûsít is. Errõl csak az jut eszembe, hogy kiherélik az egészet és csak névben lesz Akira.

Nem mintha nagyon másra lehetett volna számítani.

Azért biztos megcsinálják 1:1 cgi másolatát Kaneda motorjának, hogy legyen mit mutogatni a rajongóknak.

Az utolsó mondatodra pedig:
Abba szerintem felesleges belemenni, hogy ki mennyire viseli el a goret a filmeken. Azt azért hozzáteszem, hogy szerintem az Akirában nem öncélú.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ruley
Mire gondolsz?
Azért mert a gonosz öltönyösök nem engedik hogy puncit és felrobbanó fejeket tegyenek bele, vagy éppen azért mert olyan rendezõje van aki ennyire eltökélte hogy csakazéris minden áron belecsempésszen pár puncit és felrobbanó fejet?

Egyébként nem ismerem a mûvet, de úgy általánosságban mindkét irányelvet vannak akik a média tönkretevõjének tartják...

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
Akira adaptációt jól el fogják cseszni.

Albert Hughes (rendezõ):

It's not rated R. That's like something I had to take on when I was talking with the studio. The first thing they said to me is that it gotta be PG-13. And I said, 'Ok, I can look at that as a challenge or a hinderance.' There's something about cinema — old cinema — where I get excited about some subversive things you can do with being held down by something like that or being censored. That I kinda found to be a challenge — how can I make this feel like a rated-R movie. I look towards what Nolan did with Batman. Tonally, those don't feel like PG-13 movies.
...
...it's a hard nut to crack because there are so many heavy themes — and there are some goofy stuff going on there too, but…. The trick for me is to simplify everything for the audience because you can't come in with that complexity.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Shigofumi-t látta már valaki?
Seth
Nekem tetszett a vége is, azzal jött össze akivel szerettem volna, hogy összejöjjön :)

PSN ID.: Beegabor

BEAST
Nekem nem tetszett a vége, de azon kívül nagyon jó az egész. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ruley
Toradora!-t nézem, nagyon tetszik. Az elsõ jelenetben egybõl arra gondoltam hogy "Ez meg mi, az Átlagos Középiskolás Fõhõs miért néz ki úgy mint egy gengszter?" De aztán kiderült hogy direkt van így. :)

Spoilerekbõl valami rémlik hogy mintha sokan hisztiztek volna a végkifejlet miatt, de szerintem az engem nem fog zavarni, most éppen minden kombinációra vevõ vagyok.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
5perce még jó volt, de most már nem jön be :(

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Egy mellékszál így nézhetõ az is:D
Máté94
Ja, nálam is.
RelakS
AA megkotlott?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
könnyen lehet, most kihagytam legalább 2honapot anime nézéssel(lehet picit több is volt), ugyhogy lehet, h ujra rákapok az izére és bedarálom bh-t is :D

aztán, mint Beast én is majd darálom a heti 10-et(najó nem attol még messze vagyok) :D

amugy ez a Railgun ez mi? Ugyan abban a világban játszodik csak másik szereplövel? mert akkor leszedem azt is elöre ugyis érdekelni fog

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Pedig a BH-t elég hamar bedarálnád szerintem.
Máté94
Toaru Majutsu no Index..
Zomil
itt elhangzott vélemények alapján annyira nem lehet borzaszto :)
szoval adok neki egy esélyt, multkor mikor vmi olyat kerestem amiben van mágia ezt is ajánlotta valaki, meg a fma:b-t, de az tul hosszu és nincs kedvem elkezdeni :D

LasDen
gondoltam plan to watchra teszem ezt az indexet....hát nézem, már ott van...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gurren
egyiket se, mert unalmas ;d

Zomil
én az anime cimére gondoltam, nem a karakter nevére, de mind1 igy is megkaptam a választ :D

Malakai
Én meg az angol fordítását nem láttam soha... :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
uraharashop.hu oldalán van FULLHD videó.
Máté94
Index "Dedicatus545" Librorum Prohibitorum
Kielégítõ?:D
Zomil
ahh, az lemaradt, h melyik verziot érdemes leszedni?

Zomil
Amikor index-röl beszéltek akkor erröl van szó ugye? "A Certain Magical Index"

Tudom hülye kérdés, csak még nem láttam a teljes nevét leirva csak index-ként emlegetitek :DDD

LasDen
fuck yea...már nincs egy hónap a HOTD animéig :D

végeztem a Higashi no Edennel...fasza volt nagyon....héten megnézem a filmet is...:D

Malakai
Jaja, én (is) spec Index folytatásnak jobban örülök, és fõleg Touma miatt, Index inkább idegesítõ, mint jó karakter. :P
De szerintem abból csak jövõre lesz valami sajnos.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gyõri Devi
jah az jobb lenne és egy kis badass Touma :D

やられたらやり返す。倍返しだ!

Lelouch
Októberben jön az OVA, az Index folytatás is lehetne már õsszel.
Máté94
Na az jó:D
Imádom õket:D
Malakai
Nemrég írtam, hogy Indexbõl jön a köv szezon tv-re, most meg olvasom, Railgunból jön egy OVA még idén. Nagyon nyomatják a franchiset. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Hyakko kivégezve. Nagyon el lett találva pedig a rókabõrök egyike de akkor is valami új volt. Mindenkinek ajánlom:)
Malakai
Koushi szerintem is az egyik legidegesítõbb "fõhõs", azért késõbb elviselhetõbbé válik, de gerincet nem nagyon növeszt, hacsaknem a sorozat végén, azt nem néztem (még) meg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Nagyjából az a baj a két szereplõvel mint a Nagasarete Airantou fõszereplõjével. Kõbe véstek egy karaktert és attól nem tágítanak, Nagasarete-ben például a srác 26 részen keresztül, részenként kb 10x elvérzett mert meglátta egy lány meztelen bokáját vagy vállát.

Koushi egy gyáva nyúl és a könyvei mögé bújik, ami még nem lenne baj, ha látnám a fejlõdést... hogy legalább próbálna változni és így érdekesebbé tenni az animet. Voltak jelenetek amikor úgy voltam vele, hogy ennyi, vége és akkor meglepett mert majdnem csinált valamit ami tetszett volna... erre nem. Lehet késõbb változik valamit, nem néztem végig a sorozatot, majd egyszer amikor kedvem lesz hozzá.

Momoko tényleg aranyos (annak ellenére is hogy hihetetlenül félelmetes ahogy néz azokkal a hatalmas szemeivel), vicces ahogy az ágyába próbálja csalni Koushit. Csak 10-12 rész után már az sem olyan vicces, de amúgy is Koushival vannak komolyabb gondjaim. :D

Az is igaz, ha ilyen témában néznék valamit akkor ezerszer inkább a Seto no hanayome. :)

Most megint kifogytam egy idõre, nem is igazán találtam anidb-n olyasmit ami érdekelne. Bár lehet csak rosszul kerestem. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bandi 18
Sumomomomoomomomomoomommo a legjobb :D Nemár

LasDen
nemtudom miér, de a DNAngel tök jó...:D a fõszereplõ srác kicsit töketlen, de nem vészes.....kellemes...:D

BEAST
Azt nem tudom, hogy ez mennyire szerencsés. Viszont a Sumomomo Momomo-t nem tudom tovább nézni. :/ Ritkán hagyok félbe animet, de Koushi-nál szánalmasabb férfi szereplõt még nem igazán láttam, Momoko pedig az idegeimre megy. :(

LasDen
örülök ha 10 részt megtudok nézni egy héten...:(

Bandi 18
Szerencsés vagy hogy ennyit nézhetsz :S. Nekem nincs rá idõm. Bezzeg régebben 70-80 rész/hét, de most max 30... :S

Máté94
Az igazi otaku.<#idiota>
LeventeV
neked aztan most kavaroghat a fejedbe a sok anime <#idiota>
de tisztellek hogy ilyen sokat nezel <#worship><#eljen><#taps>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
Illetve nem jól fogalmaztam, elég jó sorozatok, csak most nem ezt kerestem. :)

BEAST
Wagaya no Oinari-sama és az Inukami is elég nagy csalódás lett, pedig annyira jók lehettek volna. :(

Viszont a Shiranunogaeshi jelenetek zenéjét meg kell szereznem valahonnan. :D
http://www.youtube.com/v/6-FCkKdYsGc&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>

pf hogy beszélhetsz így Haruhiról?eretnek <#shakehead><#wow3><#szomoru1>

RelakS
shit... meg akartam nézni az evangelion 2.22-t. Akad... szedhetem le a 720 sorost <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

NEOreg3
jaj... olyan CGI-t úgysem tudnak (vagy inkább nem akarnak?) Japánban csinálni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LasDen
azok a live actionök amiket készítenek....más mint valami amerikai b film, de a szint ugyanaz.....kicsit viccesek bármirõl szóljanak :D mondjuk a Saikano live actiont már mióta megakarom nézni, de nem találom :(

Seth
Lesz helyette majd vmi igénytelen live action mozi ,alig várom XD

PSN ID.: Beegabor

Malakai
Nem, nem várható, hogy valaha is lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

NEOreg3
Gantz animének nem lesz folytatása? Mert a manga az valami eszméletlenül jó, nem hittem volna, hogy lesz valami a Berserk manga mellett, ami így le tud kötni.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Máté94
Most néztem, hát tényleg egy pillanatra azt hittem, hogy elfogadja.
De így sajnos nem lesz 2. évad:S