Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nah megnéztem a King of Edent is.....😄 fasza volt....érdekesen alakul a sztori...am ez a noblesse oblige teló tök jól néz ki...kéne egy ilyen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Jó volt ez a Claymore, csak kár hogy a végén eltértek a mangától...
LasDen
amolyan geassosan...
Nippon banzai 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Győri Devi
kicsit off... de japán továbbjutott a vb-n!!!
és kaptok egy kis Ritsut is 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Malakai
Kurokot én Indexben nem csíptem, miatta tartottam leginkább a Railguntól, de végülis nem lett rossz. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Hétvégén lehet meglesem ezt a railgunt is ha ennyire jó. Bár eddig nem igazán érdekelt mert nem folytatása az elsõ évadnak és nem Index - Touma páros körül történnek a dolgok. 😊 Viszont már az elsõ évadban is több Kaori meg Kuroko jelenet kellett volna. Az elõbbi kb a sorozat egyetlen értelmes felnõtt nõnek tûnõ szereplõje az utóbbi pedig mindig vicces féltékenységi jeleneteket rendezett. 😄

Ha már Index...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszerûen nem tudom megunni az 5. 6. részeket, imádom az ilyen karaktereket(Touma) és az ilyen jeleneteket(kórházas emlékezetvesztõs jelenet fõleg). Sajnáltam, hogy végül nem jött rá senki az igazságra az elsõ évad végéig.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Hol élsz te?<#idiota>
Menj már be egy ált. suliba és nézz körül😄DD
Zomil
nem utálom, nemtom hány éves lehet, de valahogy nem tudom párositani, ezt a mértékü perverzitást a fiatal korával 😄DD

mondjuk semmi bajom nincs vele, sok poén forrása 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
Nekem bejott a kamichu, egynek aranyos volt, az azumanga meg plane 😊

WWFSMD?

Máté94
Õ a legjobb! Egyszerûen imádom az a csajt😄
Hogy lehet, ti utáljátok õket😄
Ja, és 2. rész vége: ~oneeesaaaammmmmaaa...~
Zomil
elkezdtem a railgun-t,nem rossz, bár Kuroko perverzitása sztem csöppet el van tulozva 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
én már vagy 20 sorozatot dobtam...és ennyi vagy kevesebb van on-holdon...de onnan van esély a folytatásra 😄

LeventeV
engem nem fogott meg. a MAL listaba se vettem fel.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Máté94
Értem, én is félek megnézni, bár eddig csak Azumangát dobtam😄
Gurren
én is kb. a felénél dobtam

LeventeV
engem nagyon nem kotott le kamichu... nem szerettem, vegig se neztem.

Máté94
Nincs mit.<#idiota>
Ruley
Váá! most rákerestem, és rájöttem hogy ez az amibõl még évekkel ezelõtt láttam egy részt TV-ben, vagyis technikailag az elsõ animém, csak elfelejtkeztem róla.

Töltöm is lefele!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Gurren
hangulata meg grafikája kellemes, de azt is untam <#idiota>

biomage
nem rossz anime

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Máté94
Kamichu-hoz mit szóltok?
BEAST
a világból ki lehetne kergetni vele :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
<#eljen>
Zomil
legjobb opening 😄 és anime egyben 😄DDDD

Máté94
Pedig az a legjobb😄D
LasDen
am nekem is lejött már az elsõ részekbõl....sõt...aszittem már az elején összejönnek....de amúgy az utolsó részek nekem se tetszettek annyira....talán túl drámaiak voltak már 😄

tegnap meg megnéztem a dokuro-chan elsõ részét....ez a piru pi az agyamra fog menni 😄

BEAST
A loli tanárnõ kicsit zavart, de amúgy nekem is tetszik. 😊 Bár a végén nagyon érezhetõ, hogy majd csak a második évaddal lesz kerek a történet.

Ruley
A legtöbbel én is így vagyok, de nem mindíg, pl. már egy hete nézem az Aria-t, és nagyon tetszik, de napi két résznél többre ráunnék belõle.

Zomil
Majd nekikezdek a railgun-nak is remélem az is hasonloan jó 😊

Máté94
lol😄D
Zomil
Én nemtudok lassan nézni egy anime-t elkezdem aztán csak azt veszem észre, h már hajnali 4 van 😄

Máté94
Gyors volt😮
Zomil
Befejeztem az index-et 😊
Nem egy 10/10-es anime, de kellöen szorakoztató/érdekes volt. Nem bántam meg, h megnéztem nekem nagyon tetszett.
Föleg, h hamarosan jön a 2.évad már nagyon várom 😄

Lelouch
Amúgy is filler volt.
Máté94
Én erre nem is emlékszem😄
LeventeV
egyetertek.

BEAST
Nem sokan lesznek szerelmesek a "testvérükbe", márpedig inkább viselkedtek testvérekként mint egy alakulófélben lévõ szerelmes párként 😊 Minori vagy Ami inkább illett volna egy romantikus kapcsolatba. Arról nem is beszélve, hogy nem törpenövésûek. 😄

Belekezdtem az indexbe tegnap este, az elsõ pár rész tetszett, majd ma este folytatom.

Zomil
index 16. része nagyon beteg volt 😄

amikor minden felcserélödik
uhhh index hogy nézett már ki fiuként 😄😄😄

Ruley
Na, végignéztem a Toradorát.

Úgy tûnik túlkomplikáltam hogy ki kivel jön össze, nekem végig ez volt a nyilvánvaló párosítás, ebbõl is gondoltam hogy akkor biztos mégis váratlanul Minorival és Kitamurával jönnek össze, és emiatt hisztiznek sokan. Most komolyan, akinek az elsõ részbõl, sõt, a FÕCÍMBÕL nem egy határozott Ryuuji/Taiga jött le, az szereltesse meg a klisédetektorát 😛

Egyébként végig nagyon tetszett, az utolsó rész méltóan grandiózus volt az egészhez.

Nagyon érdekes volt Ami karaktere, meg maga a gondolat hogy amíg egy csomó animében fétisizálnak olyan jellemhibákat mint pl. a tsundere viselkedés, az addíg Ami-hoz hasonlóakat ellenségesen kezelik, ebben meg az õ jellemhibáját is a többi szereplõvel egy szinten kezelték.

BEAST
Igaz. :/

Ezt az indexesdit lehet meglesem, érdekesnek tûnik. 😊

Ruley
Azért annak örülök hogy a folytatás lehetõségét felvetették az utolsó rész végével, bár magukhoz híven azt is elkapkodva és össze-vissza.

Lelouch
Engem több dolog is zavart, de hosszú lenne felsorolni mindent. 😄 De valóban jellemzõ volt a kapkodás az egész sorozatra.
Máté94
Nekem is tetszett, csak a vége nagyon gyors volt😄
BEAST
Egy két hülyeségen* kivül nem volt vele semmi gondom. Mint mondtam, egyetlen baja, hogy túl gyorsan halad a történet. Szerintem több részt kellett volna szentelniük a karakterek közti dolgoknak.

* Az élõ tévés közvetítés a "világháborúról" és a "hõs" is elég gagyi volt

Lelouch
Nekem nem tetszett annyira.<#rolleyes>
BEAST
Ichiban Ushiro no Daimaou: Nagyon jó, csak kár, hogy bezsúfolták az egészet 12 részbe. 24 részben kényelmesebben elfért volna és nem lett volna az az érzésem, hogy túl gyorsan történnek a dolgok. Remélem lesz második évad, valamikor. 😊

Máté94
Nekem eddig tetszik😊
efti
Lattam, szerintem nem rossz, erdemes emgnezni, de ne szamits valami falrengeto hudetyuha valamire

WWFSMD?

Máté94
Nekem is fura volt elõször de nekem tetszik😄D
Zomil
Tetszik az index, jópofa meg látványos is 😊
egyedül a loli tanárnö idegesit, de ö nagyon 😄