Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ruley
Akkor már házasok voltak, az ég szerelmére!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
he? Nézõs? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
jó, de ebbõl semmit nem látni a sorozatban...😄 mondjuk érdekes, hogy sosem szoktam feltételezni az ilyeneket a sorozatokban....mivel nem beszélnek róla és már attól elalélnak ha megfoghatják a másik kezét....😄 a clannadba is meglepõdtem mikor Nagisa közölte, hogy õk bizony keményen ûzik az ipart 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Nekem se kellett, csak már csomóan ilyeneket írtak😄
Remélem azért, hogy olyan rész ami a 13. rész utáni lesz😊
BEAST
Igen közben nézem, örültem is. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Nekem nem volt szükség zsepire, de azért elég hatásos befejezés volt szvsz.
Lelouch
Touma a 4. részben szerepelt a legtöbbet. 😄
Máté94
Hát egy szemem sír, másik nevet😊
De örülök mert lesz +1. rész Dec. 22.-én!^^
BEAST
Jaj voltak bankrablók is... teljesen összeomlik az elméletem. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Nem látom az összefüggést. Tudtam, hogy Misakáról szól, de nem tudom miért csak lányok szerepelnek... nem is az, hogy nincsenek fiú barátai (bár Touma remélem lesz benne késõbb), de hogy még az utcán meg az iskola környékén sincsenek fiúk elég vicces. Még csak 4 részt láttam, lehet majd a többi 20-ban lesz más is, nem csak lányok közti bugyilesés meg mellfogdosás.

edit: Igaz volt benne egy ovis kisfiú, tehát vannak fiúk csak a többiek a város másik felében élnek! 😊

Máté94
Na hoztam zsepit az Angel Beats! utolsó részéhez.<#vigyor5>
Máté94
Ha címet elolvastad volna akkor kiderül, hogy a Railgun-ról, vagyis Misakáról lesz benne szó 24 részen keresztül egy kisnagy adag harccal😄
Máté94
Jut eszembe, belenéztem az AA-n az egyik mangába és mi volt az? Egy eroguro..<#idiota>
Had ne részletezzem, hogy elég beteg volt😄D
BEAST
Persze, imádnivaló meg minden, indexben hiányoltam is néha, de szerintem nem kellene túlzásba vinni ezt a túl a barátságon témát. :/ Kicsit furcsa így elsõre, hogy eddig csak lányok szerepeltek... ugye ez nem 24 résznyi amazonkodás lesz?

Tényleg, valaki látta a Shinkyoku Soukai Polyphonica-t?

Lelouch
Ha ez a vágyad, keress valami doujinshi-t.<#idiota>
Máté94
Õ visz színt az egészbe.
De jó lenne Misakával látni egy ágyban..<#idiota><#finom>
Zomil
mondtam én 😄
de azért szeretjük 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Nem baj, akkor is megnézem. 😄 Viszont 3 rész Railgun után kicsit tényleg túlzásnak érzem Kurokot. 😊

RelakS
hááátõõõ....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor elmennek nyaralni, akkor nagyon valószínû, hogy Kaoru megreszeli Aoi-t. Mondjuk lehet, hogy az elsõ évad végén is 😄

LasDen
igazából azért nem kezdtem el, mer mikor aa-n olvastam a 2. évadról, akkor ott írták, hogy nincs igazán elõrelépés a kapcsolatukban.....és akkor úgy gondoltam, hogy akkor minek.....kb ugyanaz lehet mint ami az elsõben 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
ez jobban tetszik, mint az elözö 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
nemtom, nekem mindkét évad tetszett. De mintha kissé befejezetlen lenne a történet :/

LasDen
aoshi nekem is teetszett...bár 24 rész kicsit sok volt nekem....2. évadra már nem is maradtam....elég volt ennyi....

BEAST
Akane-iro ni Somaru Saka - Szokásos harem anime a szokásos szereplõkkel. Nem bántam meg, hogy megnéztem, egyszer pont jó. Bár a vége meglepett... kicsit zavart is, hogy ilyen lett.

Ai Yori Aoshi - Tetszett, bár azt hittem viccesebb lesz. Nagy hangsúlyt fektettek a két fõszereplõ szerelmére, ami így el is nyomot minden mást. Végül rájöttem, hogy nem is volt ez akkora baj, nagyon szép történet. Észre se vettem és végig mosolyogtam az egészet, ami nem kifejezetten szokásom. Majd folytatom a második évaddal, de elõbb egy kis szünet Railgun-nal... lassan haladok az ilyen animekkel. Pihenõket kell tartanom egy-egy rész között, nem bírom ha ennyire ellágyulok. 😄

Gurren
egy könnyed hülyülésre. nekem tetszett mind a három "évad" <#smile>

Máté94
Minime-ke ben mire számítsak?😄D
BEAST
huh, én ezektõl félek D:

armageddon666
De, hármat is 😄 Azóta találtam egy egész jót.
http://www.youtube.com/watch?v=PT9sFEpzDCg&feature=related
ezaz
GENOM az zúzósabb sztem.

@

RelakS
nna, amúgy szarabb ripet nem találtál tecsõn? 😄

De ha már K-On!! Death-Devil, akkor a Genom jobban bejön nekem:

Mondjuk lehet azért, mert a gitárszóló a Quake 2 zenéit juttatja eszembe 😄

Jól néz ki ez a NEC teló, de 700USD picit sok érte 😊
Érdekes, hogy már 2009 áprilisban kint volt az oldalukon ...
Van fullos Selecao téma telefonokra, de sajnos csak DoCoMo userek tölthetik, valami jótét lélek "közzé" tehetné.

RelakS
jáj

van rajta vuvuzela gomb <#idiota>

csak kattintsatok bele, hogy a youtube oldalán jöjjön be, és kattintsatok a focilabdára XD

LasDen
nem nagyon.....és sajnos nagyon valószínû hogy ilyen telóm sose lesz 😞

armageddon666
nekem 403 forbidden, de am anno linkeltem már én is asszem 😄

@

Zomil
nem egy sürün látott telefon az biztos 😄

LasDen
ilyen telót használnak a higashi no edenbe a selecaok....kurva jó...nekem tökre tetszik....ilyet akarok.....bármennyibe kerül....😄

armageddon666

@

Máté94
Még várok az utolsó részek felirataira😄
BEAST
igen 😄 Az anime otaku hercegnõje <#hehe>

Seth
Pina-chan? O_o

PSN ID.: Beegabor

BEAST
Ladies versus Butlers... Arcpirítóan sok ecchi jelenetet megint szoknom kellett, de egész jó volt. Remélem lesz folytatás, mert ilyen befejezéssel nem elégszem meg. -.-

Ja és Pina-chan az én hõsöm. <#idiota>

RelakS
ez egy mi ez?

Ruley
Ef - A tale of memories végignézve.

Nagyon nem bántam meg hogy elsõnek inkább a VN-t olvastam el.
Ez az anime olyan volt mintha egy csapat betépett szürrealista mûvész egy rakás fanart-ot készített volna az eredeti mû alapján, aztán az egészet összevágták volna egy AMV-be.
Kb. a harmadik részre bírtam megszokni ahogy ugrálnak a cselekményszálak között, Kei és Miyako karaktereit meg egyáltalán nem dolgozták ki.

Ugyanakkor nem mondhatnám hogy nem tetszett, a kép és a zene tényleg gyönyörû volt, és az egész olyan zseniális, de tényleg inkább kiegészítõ anyagnak való mint önálló történetnek.
Kezdem is a melodies-t.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Még nincs hivatalos idõpont.
Zomil
index 2. évada most összel kezdödik? Mert nincs valami lezárt vége 😊

Győri Devi
gondolom az a kis összeg ami velejár is jöhetne mi? 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
ilyet akaroooook....😄

LasDen
nem kerestem magyar feliratot így nemtok róla...a rajta lévõ angollal néztem 😄

folytatás....6 hónappal a sorozat befejezése után vagyunk és Saki Takizawát keresi ámerikánóban 😄 de a második múvira még várnom kell...aug 4-én jön a dvd bluray....😄

Győri Devi
folytatása

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Máté94
Van hozzá magyar felirat?
armageddon666
folytatás vagy alternatív remake vagy mi?

@