Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az OVA meg ilyen strandos rész, a kihagyhatatlan bonyodalommal a végén, szerintem megéri megnézni, legalább szokod egy kicsit a másabb rajzolást.<#smile>#smile>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szerintem Maria lenne az ideális választás, de mivel eddig elég ritkán jöttek össze úgy a dolgok ahogy azt én szerettem volna, valószínûbb, hogy marad a chibi szörnyeteg vagy nem lesz semmi. (az utóbbit inkább feltételezem errõl a sorozatról 😄)
Viszont akkor a második évad nem folytatás, hanem valami féle remake? O_O Az OVA-t megéri megnézni a második évad elõtt?
A második évadot, és az azt megelõzõ OVA-t amúgy már egy másik stúdió csinálta, amit azért fontos megjegyezni, mert szorosabban követi a mangát. Az elsõ évad majdnem fele elvileg filler volt.<#idiota>#idiota> Meg volt ami máshogy volt a mangában, vagy más idõrendi sorrendben, kihagyásokkal, így egy kicsit furcsa is lesz az elején a második sorozat.
Rohadt 22. rész, nem fogok tudni aludni miatta.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Victorious Childhood Friend
Unlucky Childhood Friend
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
epic...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagyis ezek a nagyurak vámpírok?
+az igazgatónak és a buszsofõrnek egyébként ugyanolyan szemük van.
@
a DNAngel meg elég szar fordulatot vett...valahogy az egész elkallódott...fasza lehetett volna, de sikeresen elbaszták.....bár még van néhány rész vissza, de nem hiszem, hogy bármi változik....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mokáéknak most + a nagy mínuszos NO POLYGAMY után...
@
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
---
Most megadták a helyes megoldást: Polygamy, Polygamy, Polygamy ...
Ez Mokán kívül mindenkinek tetszett -.-
@
mos nézem...túl vagyok a 100 megtekintett animén...fasza...😄
R+V-be ezt tudnám elképzelni:
-Tsukune összejön Mokával
-Tsukune lefekszik Mizorével (fajfenntartás...)
-Mokával történik valami így örökre el kell válniuk
-Tsukune×Kurumu live happily ever after
Moka (mind2 😄) a tökéletes, de talán pont ezért valahogy Kurumuval jobban szimpatizálok... meg akárhányszor látom, valahogy szomorúnak látom 😞
Mizore meg olyan semmilyen mikor nem õ van a középpontban. Akkor viszont komoly, bár kissé összezavarodott...
@
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem a sorozatból az jött le, hogy õ egy M.I....hisz hogy máshogy tudna mindenkivel egyszerre kacsolatban lenni és ilyen gyorsan teljesíteni a kéréseiket....
Arról nem volt szó hogy King of Eden csak egy fél film O.o
egyébként mik voltak azok amiket a kamionok szállítottak?
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az erõltetett poénokra meg nem tudok mit mondani. A Seitokai No Ichizon például nekem tetszett poénok szempontjából, de ha hosszabb sorozatokat nézünk hasonló elvolt poénokat a Gintama-ban láttam, de ott nem éreztem ennyire erõltetetnek.
Még nem néztem végig és eddig több olyan rész is volt ami tetszett, szóval majd a végére kiderül mennyire tetszett. :p
Meg a narrátor.
Meg Hinagiku of course.
@