Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Köszönöm, akkor ma OVA lesés lesz, pihenésként. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Folytatás az, csak lesz néhány kimaradt dolog, meg néhány dolog mangahû változata az elsõ évadével szemben, de ez is csak az elején fõleg. De majd úgyis meglátod. Amúgy ha már felhoztad, valamennyire többet fog foglalkozni a szereplõk közötti kapcsolatokkal is.
Az OVA meg ilyen strandos rész, a kihagyhatatlan bonyodalommal a végén, szerintem megéri megnézni, legalább szokod egy kicsit a másabb rajzolást.<#smile>
Seth
Sehol, mondtam ilyesmit?

PSN ID.: Beegabor

BEAST
És hol itt a gond? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Ez a te magánvéleményed, a másik meg a enyém

Máté94
Szerintem elég egyértelmû mi lesz a vége, már az elsõ részbõl megmondtam volna😄DD
BEAST
Pedig de :c

BEAST
Második évadnak majd kicsit késõbb állok neki, vagy nem tudom. Most, hogy átanimeztem a fél éjszakát, mert nem tudtam letenni, zombi módban várom, hogy hazamehessek. 😄
Szerintem Maria lenne az ideális választás, de mivel eddig elég ritkán jöttek össze úgy a dolgok ahogy azt én szerettem volna, valószínûbb, hogy marad a chibi szörnyeteg vagy nem lesz semmi. (az utóbbit inkább feltételezem errõl a sorozatról 😄)

Viszont akkor a második évad nem folytatás, hanem valami féle remake? O_O Az OVA-t megéri megnézni a második évad elõtt?

Seth
Amivel szerintem semmi gond nincs 😊

LeventeV
kivancsi vagyok ,hogy fog tetszeni a vege 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Én Nishizawa-san párti vagyok.<#vigyor>
A második évadot, és az azt megelõzõ OVA-t amúgy már egy másik stúdió csinálta, amit azért fontos megjegyezni, mert szorosabban követi a mangát. Az elsõ évad majdnem fele elvileg filler volt.<#idiota> Meg volt ami máshogy volt a mangában, vagy más idõrendi sorrendben, kihagyásokkal, így egy kicsit furcsa is lesz az elején a második sorozat.
Máté94
Hozzákezdtem Toradorához. Eddig elég tetszetõs darab😊
Máté94
Huhh, végre vége Minami családnak, OVA-val bezárólag. Kicsit untam már de mindig volt valami jó poén benne😄D
BEAST
Hayate no Gotoku elsõ évad kipipálva, még tegnap este végeztem. Összességében nem volt rossz. Sõt ahogy egyre több szereplõ lett és egyre jobban megismertem õket az erõltetett - jó poénok aránya is meglehetõsen sokat javult (vagy csak már nem figyeltem oda, annyira lekötött 😊). A chibi õnagyságát viszont valahogy nem tudom megkedvelni, lehet azért mert Hayate jobban járna Maria-val vagy Hinagiku-val. -.-

armageddon666
22-ben mi volt?
és 26 részes nem? 😄 Szal nem az a cliffhanger.

@

BEAST
Nagyon helyes, a gyerekkori barátok általában idegesítõek szoktak lenni az ilyen animekben. 😄

Ruley
Végignéztem a Code Geass elsõ évadját.

Rohadt 22. rész, nem fogok tudni aludni miatta.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Igazából a gyerekkori barát nagyobb eséllyel veszít mint nyer, bár mindkettõre van sok példa.
Victorious Childhood Friend
Unlucky Childhood Friend

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Máté94
Én meg a hatvanat.<#idiota>
Lelouch
Havi manga...
armageddon666
R+VII Ch31 P35

epic...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor a három nagyúr, az egyik a törpe kínai vénember, a másik a papruhás ördögûzõ igazgató, van egy harmadik, és Akasha Bloodriver vezeti õket, vagy Akasha Bloodriver a harmadik, és... vezeti õket?

Vagyis ezek a nagyurak vámpírok?

+az igazgatónak és a buszsofõrnek egyébként ugyanolyan szemük van.

@

armageddon666
És itt a teljes család, és már csak egy chapter van 😞

Milyen sûrûn jönnek a chapterek?

@

Máté94
Ahá, és ezt a lányok folyamatosan komolyan veszik😄DD
BEAST
Pedig nagyon egyszerû. 😊 Arra gondol, hogy mind a 4 lánnyal közelebbi kapcsolata lesz és boldogan élnek együtt amíg meg nem halnak. 😄 Valójában ennél tisztábbak a szándékai, mert csak szeretné ha boldogok lennének, de így viccesebb. :p

Máté94
Sose értettem mit magyaráz ezzel, tehát mi az a hárem ending?<#idiota>
LasDen
újra kezdtem a FMP second raid...anno 2 rész után parkolópályára tettem...de most megin csúsznak a részek....😄

a DNAngel meg elég szar fordulatot vett...valahogy az egész elkallódott...fasza lehetett volna, de sikeresen elbaszták.....bár még van néhány rész vissza, de nem hiszem, hogy bármi változik....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Egyébként ez a Won Long vagy ki (a kínai maffiózó srác) valahogy szimpatikus karakter volt az elejétõl... kíváncsi vagyok megváltozik-e...

Mokáéknak most + a nagy mínuszos NO POLYGAMY után...

@

armageddon666
Ok, nem csak az animében bántak csúnyán Ura Mokával ... (Inner Moka, Outer Moka meg valami O betûs...)

@

LasDen
a kivétel meg a szabály...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
erre tudok egy ellenpeldat: ef-a tale of memories

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
és ugye a mindig a gyerekkori barát a befutó...😄

armageddon666
Sztem sokan vannak így vele 😄
---
Most megadták a helyes megoldást: Polygamy, Polygamy, Polygamy ...
Ez Mokán kívül mindenkinek tetszett -.-

@

Lelouch
Sajnos mindenki esélytelen Mokával szemben, pedig én is jobban favorizálom Kurumut és Mizorét. Kurumuval meg egyetértek, nagyon látszik rajta az esélytelenség miatti szomorúság. :S
BEAST
Kész, én is pont erre gondoltam. Már kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj. 😄D

LasDen
de érdekes, hogy az ilyen háremes animékbe sose azzal jött össze a srác, akivel szerettem volna...😄

mos nézem...túl vagyok a 100 megtekintett animén...fasza...😄

BEAST
Pedig ha másra nem is, arra megtanított a Seitokai No Ichizon, hogy a harem ending a legjobb, mert akkor mindenki boldog! <#idiota>

armageddon666
Hmm... lehet hogy ezek az animében látott háremek nem is jók. Ha nem dönt az ember, abból csak baj lesz, de olyan nehéz dönteni... ritkán van jó döntés...

R+V-be ezt tudnám elképzelni:

-Tsukune összejön Mokával
-Tsukune lefekszik Mizorével (fajfenntartás...)
-Mokával történik valami így örökre el kell válniuk
-Tsukune×Kurumu live happily ever after

Moka (mind2 😄) a tökéletes, de talán pont ezért valahogy Kurumuval jobban szimpatizálok... meg akárhányszor látom, valahogy szomorúnak látom 😞

Mizore meg olyan semmilyen mikor nem õ van a középpontban. Akkor viszont komoly, bár kissé összezavarodott...

@

LasDen
igen mikor Takizawát megkörnyékezte az 1. Selecao meg a haverjai...akkor mesélték el neki, hogy mivan....kért egy pezsgõt és akkor aki hozta az ugyanazon a hangon szólalt meg....úgyhogy a fasse tuggya 😄

armageddon666
Én is gondoltam erre, mintha lett is volna szó róla a sorozatban, viszont van egy emberi titkárnõalakja, nem?

@

LasDen
bár ez lehet már spoiler...😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nekem a sorozatból az jött le, hogy õ egy M.I....hisz hogy máshogy tudna mindenkivel egyszerre kacsolatban lenni és ilyen gyorsan teljesíteni a kéréseiket....

armageddon666
Akkor most Juiz egy személy vagy egy program, vagy mi?

@

LasDen
a 2. filmre is kell valami....a kamionok meg Juizt szállították....plusz valami rencert amitõl a teló mûködik...szerintem....😄

armageddon666
Mi a...

Arról nem volt szó hogy King of Eden csak egy fél film O.o
egyébként mik voltak azok amiket a kamionok szállítottak?

@

Malakai
Készül egy FMA(😎 múvi mozira, de infó semmi, gondolom vmi összefoglaló film lesz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Hát errõl csak annyit, hogy a Hayate direkt ilyen bárgyú.<#vigyor> Van akinek bejön, van akinek nem... Néha nekem is már nagyon fárasztó volt, de összességében tetszett.
BEAST
Tudom, hogy itt is rengeteg dolgot próbálnak kifigurázni, jó pár dolgot fel is ismertem. (de azért bõven nem ennyit 😄)

BEAST
Seiyuu-k terén nem lehet panaszom a sorozatra, Nagi és a narrátor nagy kedvencek. A negyedik fal áttörésével sincs általában gondom, tényleg elég vicces tud lenni... de nem túl jó ha ennyire túlzásba viszik.
Az erõltetett poénokra meg nem tudok mit mondani. A Seitokai No Ichizon például nekem tetszett poénok szempontjából, de ha hosszabb sorozatokat nézünk hasonló elvolt poénokat a Gintama-ban láttam, de ott nem éreztem ennyire erõltetetnek.

Még nem néztem végig és eddig több olyan rész is volt ami tetszett, szóval majd a végére kiderül mennyire tetszett. :p

Lelouch
Így talán érdekesebb lesz.<#vigyor>
armageddon666
Szerintem a negyedik fal áttörése, meg az ilyen "erõltetett" poénok a jók benne, a sok paródia mellett...

Meg a narrátor.

Meg Hinagiku of course.

@

Bandi 18
Akartam is írni, hogy szerintem erõltetett nagyon sok helyen. Pár részt láttam az elejérõl meg a végérõl, de mindenhol ilyen volt... :S