Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Nekem se O.o

És Hinagiku no Zankoku na Tenshi pwnz 😄 ha már tartasz ott.

@

Lelouch
Nekem nem rémlik, hogy Hayate az elsõ évadban Maria után áhítozott volna.<#fejvakaras>
BEAST
Csak gyõzzem kivárni, hogy egyben nézhessem meg õket. xD

Nekiálltam a Hayate no Gotoku második évadjának és eddig köröket ver nálam az elsõ évadra. Bár kicsit fura számomra, míg az elsõ évadban Hayate inkább Maria-ra után áhítozott, addig itt kb a semmibõl átvette ezt a szerepet Hinagiku, Maria pedig visszacsúszott valami sokadrangú poénforrássá a kora miatt. Lehet csak én látom rosszul, majd kiderül a végén. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ruley
High School Of The Dead - Az elsõ rész tetszett, érdekes hogy tényleg tele volt fanservice-el, de mégsem zavart annyira mint vártam.

Seitokai Yakuindomo - Akinek tetszett a B Gata H Kei az ezt se hagyja ki, ez is olyan, csak perverz lányok helyett még több, még perverzebb lányokkal.

Tetszik hogy ebben az évadban olyan sok a szépen kinézõ anime, tavasszal összesen az Angel Beats volt, most meg a fenti kettõn kívül még az Amagami SS is.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
Baka to Test to Shoukanjuu - Nem is tudom mikor nevettem utoljára ilyen jóízûen. 😄 Nem volt olyan rész ami ne szórakoztatott volna. Mizuki fõzõtechnikája és eredményei vagy a Yuuji - Shouko páros bimbózó szerelme, zseniális. xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Győri Devi
K-ON!!ban is található náluk... troll subs

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

köszi!

Máté94
Ez a Mitsudomoe valalmi nagyon nagy. Olyan jókat lehet rajta röhögni! Eddig favorit!<#eljen>
Malakai
Kb mindegyik komédiába, amit fordítottak, ez persze túlzás, de sok helyen...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Hát ha elspoilerezted úgy már nem üt...

@

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sziasztok!

fekete-fehér, értelmes, minõségi anime létezik? vagy olyan, ami alapvetõen fekete fehér, és csak néha, egy-egy motívum színes benne?

Zomil
Chrno crusade is prioritási listán van nálam már régen kinéztem csak aztán vmi amv-nél elspoilereztem a végét, aztán most félek, ha megnézem pár napig szar kedvem lesz :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
áh...mégse nézem meg...most ez így hosszú....a végére teljesen kész lennék (nem a filmtõl, hanem a fáradtságtól)...úgyhogy ez marad hétvégére....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Micsoda? Mibe poénkodtak bele?

@

Zomil
Áh köszi neked is 😊 Azt hittem csak felirat lesz kipakolva, de igy, h a résszel eggyütt ki van rakva elég kényelmes lesz.

Malakai: Eclipse-t nem tudom megvárni sajna, mert korlátos a mobilnetem ahol mostanában vagyok, csak most itthon vagyok igy gyorsan lekapom 64résszel elleszek egy darabig 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Nincs túl sok agyalnivaló benne, egyszerû, de nagyszerû... :p

LasDen
a Sword of the Strangeren kell agyalni valamit...mer ha nem akkor lehet megnézem...ha már lejött....nem tetszõs kommenteket most ne, mert ilyenkor tudnak befolyásolni 😄

Malakai
És FMA banner... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Vagyis már volt, hisz tegnap lement TBS-en, de én is Eclipsel nézem, õk meg elég változó idõpontban releaselnek, de hét közepére általában megvannak, hacsaknem most is nyaral vki. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
AA-n kinn lesz...ugyanúgy mint most a Mitsudomoe....onnan egybõl leiskapod...

Zomil
Oh köszi nem tudtam, h már megjelent 😊

Malakai
Nem csipem a stílusukat, és annak se vagyok híve, hogy a fordító poénkodja még plusszba tele a sorozatot, ha szar a humora egy sorozatnak, akkor maradjon szar. Ha meg jó ne õk b****ák el. 😛

CoalGirls meg általában mások fordítását hasznosítja újra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Majd akkor lesz utolsó rész, ha az Eclipse kiadja...
NEOreg3
Fullmetal Alchemist Brotherhood - 64

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
utolso rész FMA:B-hez mikor jön ki? 😊
Végre van lehetöségem tölteni igy el is kezdtem lekapni, remélem gyorsan lejön.

HOTD magyar forditását lehet vhol követni, meg honnan szoktátok leszedni a részeket? Vagy csak AA-n egyszercsak kinn-t lesz a hirek között? (lehet hülye kérdés, de nem követtem még igy anime-t, h hetente nézzek uj részt 😄) A letöltést is azért kérdem, mert pl. sorozatokat mindig eztv-röl töltöttem, azért gondolom hátha van vmi ilyesmi anime-khez is.

armageddon666
CoalGuys pedig jókat szokott csinálni O.o legalábbis úgy rémlik. De lehet Frostiival keverem. Vagy GoalGirlssel 😄

@

Malakai
Egyik eddigi csapatot se csipem, amelyik összedobta egy speedsubot, CoalGuyst se, én még várok, hogy melyik csapat kezdi még el...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Ezzel a Nyankoijal túl gyorsan haladok 😞
Utolsó pár részbõl nem várom meg a BDRipet... de eddig jó volt, hogy van. Azért ikreknél kihagyni a különbözõ shimapant bûn lett volna 😄DD

@

Seth
CoalGuys pl

PSN ID.: Beegabor

LasDen
a magyart az AA csinálja....angolt nem tudom....nekem mindegy kicsinálja meg elõbb csak legyen 😄

LeventeV
a HOTD-et elvallalta valamelyik magyar csapat? es az angol subot ki kesziti?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
a B zombifilmig aszittem valami teljesen más 😄 gondoltam is hogy milyen túlbonyolított cím 😄
amúgy még nem láttam, de ami késik az máv....

Seth
Mi más lehetne ? 😊

LasDen
ez a HOTD akar lenni egészen új és egyedi címmel??? 😄

Seth
Na ki látta már a High School of Tits and Panties elsõ részét?
Tök B zombifilm hangulata van, nem rossz eddíg 😊

LasDen
nemtom...én bírtam Mamorout...😄

Máté94
Az még belefér, hogy Takasu rendmániás, és fõz mint egy háziassony, de hogy rózsaszín alsót visel az egy kicsit durva.<#idiota>
BEAST
Igazad lehet, én abból indultam ki, hogy a szó kicsit, törpét jelent. 😊

armageddon666
csak irigykedtek 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és is utálom azt a fajta karaktert.
btw a chibi más. ezek lolik meg shoták. Chibi az a lekicsinyített "aranyosan" megrajzolt karakter.

@

BEAST
Fuu az meg a másik, nem is értem miért nem õ jutott eszembe példaként... ovodás külsejû fiúk akiket érett nõnek látszó kortársaik kényeztetnek. <#levele>

Lelouch
Ezeket én is nagyon utálom, az egyik "kedvencem" a Kanokonból Kouta.<#vomit>
LeventeV
olyan animet en nem lattam meg. de megertelek.

BEAST
Én az agresszív loliknál csak a chibi fiúkat utálom jobban. Mint pl Mamoru a Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo-ból aki 16 éves létére akkora mint aki általános iskola elsõ osztályba jár.

LeventeV
en annyira nem szimpatizalok a lolikkal, foleg nem az agresszivebb fajtabol, talan azert is voltam ugy, hogy akarki csak ne taiga legyen. en minden anime eseteben remenykedek abban, hogy nem az egyertelmu veg fog bekovetkezni. de azert van mikor orulok neki, pl olyan animek eseteben amikor csak egy fiu es egy lany van es masok akarjak megakadalyozni az osszejovetelt, bar sajna ezekben az animekben nem jonnek ossze egyertelmuen persze vannak kivetelek

armageddon666
Oh... hát igen... mondjuk nekem jobban fájt
Shirley emlékezettörlése...

és második évad spoiler:
de a legdurvább Shirley halála volt... ott kicsit kikészültem :'( Lelouch is... Aztán végén meg a Zero Requiem...

@

armageddon666
Igazából kiszámítható...
Bár
a bár csak elterelés xD
Szóval ilyeneknél általában hárem ending van, de legalábbis nem választ a fõhõs, vagy pedig a nyilvánvaló személlyel jön össze... és ki lenne nyilvánvalóbb, mint a címszereplõ?

pedig Ami-channak szurkoltam, vagy annak a rózsaszínhajúnak akivel eleve össze akart jönni... Taiga meg megkaphatta volna a szemüveges srácot. Másrészt az meg az diákelnökkel vagy kivel akart összejönni... Az is jó lett volna, de akkor Taiganak nem találtam volna párt, mert a srácnak Ami vagy rózsaszínhajú kellett volna... 😄

Ettõl függetlenül jó befejezés, mert összejött valakivel, ami ritkaság. Másrészt elég kusza szerelmi gráf is volt az animében... meg a humor is jó volt... Bár valahogy ha meghallom a 2. openinget, kissé szomorú leszek 😞 Sõt, a második fele annyira hatott rám, hogy az elsõ opról is arra asszociálok már... de sokkal kevésbé

@

Ruley
Az Euphinator.

Kedvenc karakterem volt, ennél kegyetlenebb befejezést el se tudnék képzelni neki!<#rinya>

armageddon666
Höhö 😛 majd meglátod mi lesz 😛 de ahhoz meg kell nézni.
OVA az 0. rész kb. az évadhoz.

ToraDora vége egyrészt nagyon jó, másrészt nagyon rossz...

@

Ruley
Akkor már én is kiváncsi vagyok, hogy arra gondolsz-e amire gondolok hogy gondolsz.