Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekiálltam a Hayate no Gotoku második évadjának és eddig köröket ver nálam az elsõ évadra. Bár kicsit fura számomra, míg az elsõ évadban Hayate inkább Maria-ra után áhítozott, addig itt kb a semmibõl átvette ezt a szerepet Hinagiku, Maria pedig visszacsúszott valami sokadrangú poénforrássá a kora miatt. Lehet csak én látom rosszul, majd kiderül a végén. -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Seitokai Yakuindomo - Akinek tetszett a B Gata H Kei az ezt se hagyja ki, ez is olyan, csak perverz lányok helyett még több, még perverzebb lányokkal.
Tetszik hogy ebben az évadban olyan sok a szépen kinézõ anime, tavasszal összesen az Angel Beats volt, most meg a fenti kettõn kívül még az Amagami SS is.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
やられたらやり返す。倍返しだ!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
fekete-fehér, értelmes, minõségi anime létezik? vagy olyan, ami alapvetõen fekete fehér, és csak néha, egy-egy motívum színes benne?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Malakai: Eclipse-t nem tudom megvárni sajna, mert korlátos a mobilnetem ahol mostanában vagyok, csak most itthon vagyok igy gyorsan lekapom 64résszel elleszek egy darabig 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
CoalGirls meg általában mások fordítását hasznosítja újra.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Végre van lehetöségem tölteni igy el is kezdtem lekapni, remélem gyorsan lejön.
HOTD magyar forditását lehet vhol követni, meg honnan szoktátok leszedni a részeket? Vagy csak AA-n egyszercsak kinn-t lesz a hirek között? (lehet hülye kérdés, de nem követtem még igy anime-t, h hetente nézzek uj részt 😄) A letöltést is azért kérdem, mert pl. sorozatokat mindig eztv-röl töltöttem, azért gondolom hátha van vmi ilyesmi anime-khez is.
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Utolsó pár részbõl nem várom meg a BDRipet... de eddig jó volt, hogy van. Azért ikreknél kihagyni a különbözõ shimapant bûn lett volna 😄DD
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
amúgy még nem láttam, de ami késik az máv....
Tök B zombifilm hangulata van, nem rossz eddíg 😊
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
btw a chibi más. ezek lolik meg shoták. Chibi az a lekicsinyített "aranyosan" megrajzolt karakter.
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
és második évad spoiler:
@
Bár
Szóval ilyeneknél általában hárem ending van, de legalábbis nem választ a fõhõs, vagy pedig a nyilvánvaló személlyel jön össze... és ki lenne nyilvánvalóbb, mint a címszereplõ?
pedig Ami-channak szurkoltam, vagy annak a rózsaszínhajúnak akivel eleve össze akart jönni... Taiga meg megkaphatta volna a szemüveges srácot. Másrészt az meg az diákelnökkel vagy kivel akart összejönni... Az is jó lett volna, de akkor Taiganak nem találtam volna párt, mert a srácnak Ami vagy rózsaszínhajú kellett volna... 😄
Ettõl függetlenül jó befejezés, mert összejött valakivel, ami ritkaság. Másrészt elég kusza szerelmi gráf is volt az animében... meg a humor is jó volt... Bár valahogy ha meghallom a 2. openinget, kissé szomorú leszek 😞 Sõt, a második fele annyira hatott rám, hogy az elsõ opról is arra asszociálok már... de sokkal kevésbé
@
Kedvenc karakterem volt, ennél kegyetlenebb befejezést el se tudnék képzelni neki!<#rinya>#rinya>
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
OVA az 0. rész kb. az évadhoz.
ToraDora vége egyrészt nagyon jó, másrészt nagyon rossz...
@