Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
10 😊 De már az elsõ részeknél is voltak jelenetek amiken majdnem ásítoztam és elméletileg viccesnek szánták. Voltak nagyon jó részei is eddig, szóval folytatom, csak kicsit tartok a hátralévõ részektõl. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Hanyadik résznél jársz?
LasDen
azt is jól kell csinálni és akkor élvezhetõ...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Hayate no Gotoku-ban egyre gyakrabban érzem erõltetettnek a poénokat és túlzásba viszik ezt a szereplõk kibeszélnek a nézõkhöz dolgot is. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Remélem azért túléled. 😊 A 12. rész egy specialnak számít kb, mert már nem folytatja a történetet. A fiú-lány érdeklõdõs téma pedig meglepõ fordulat lehet egy harem animeben. 😄

BEAST
Nekem nem tetszenek az ilyen nemváltós ökörségek, de szerintem az utolsó részen kívül egyszer meg lehet nézni. Így is messze van a tökéletestõl, de ha egyszer valamilyen baleset folytán terveznének második évadot akkor onnan lehetne még folytatni. 😄

armageddon666
csak olvastam pár spoilert O.o WTF? 😄

@

armageddon666
pedig meg akartam nézni -.-
de uccsó részen kívül jó?
btw tök jó szerintem az ilyen nemváltós téma 😄DD most gondold el mit kezdhetnél magaddal ha átváltoznál 😛

@

Győri Devi
Kampfer? 3/10 ha nem rosszabb... a leggyengébb a listámon 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

BEAST
Illetve a 12. részt nem is lehet befejezésnek nevezni mert kb semmi, szóval a 11. résszel véget is ért az egész 😊

BEAST
Ennél szarabb befejezést mint Kampfer-ben még soha ezelõtt nem láttam. O_O Pedig már kezdtem megszokni ezt a fiú-lány átváltozós témát, fõleg mert egyre több szereplõ kezdett el érdeklõdni a fiú verzió iránt. Amúgy nem lenne rossz, voltak pillanatok amikor a Sekirei jutott róla eszembe, de aztán mégsem. :d

BEAST
Köszönöm szépen mindenkinek. 😊

armageddon666
Oh... azt hittem animékrõl beszélünk nem extrém csokievésrõl O.o

@

Zomil
A képessége miatt gondoltam 😊
egyszerübb mint neveket irkálni egy noteszba 😄
de amugy igazad van 😊

"Ha az izgalmakat halmozod, akkor azok fokozódnak. Pl. Ha egy szálguldó kamion tetején biciklizel, és közben lángol a pólód, az sokkal izgalmasabb mint ha simán lángolna a pólód. "

Ezen meg jót nevettem 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
Boldog Születésnapot BEAST!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Győri Devi
Boldog Születésnapot Beast!

やられたらやり返す。倍返しだ!

Ruley
Szerintem ez csak arra vonatkozik ami elsõsorban izgalmas, de nem mindennek ez a fõ vonzereje, hanem mondjuk a szép hangulat, vagy a moe.

Ha az izgalmakat halmozod, akkor azok fokozódnak. Pl. Ha egy szálguldó kamion tetején biciklizel, és közben lángol a pólód, az sokkal izgalmasabb mint ha simán lángolna a pólód.

De ha az édes dolgokat halmozod, pl. egyszerre megeszel tíz gombóc csokifagyit, az a végére már közel sem olyan édes érzés mint ha egy hétig minden nap ennél csokifagyit.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Nem. Nincs kicsit gonosz, nagyon gonosz.

Spinzaku sucks.
All hail Lelouch!

/thread

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eszembe jutott Zero Requiem. /me most szomorú

@

armageddon666
pedig a darálás a legjobb.
ha egy anime jó, akkor az ember folyton látni akarja az újabb részt.
ha meg nem olyan jó, akkor ha elég gyorsan nézi nincs ideje megunni (legalábbis nálam így van, ezért kaptak gyengébb animék is jó értékelést 😄)
ha meg rossz, akkor jobb gyorsan túllenni rajta (vagy droppolni)

@

Lelouch
Szerintem meg nem volt könnyebb dolga.
Zomil
Picit Death Note érzetet kelt mecha-kal, de legiknább csak az elején, utána már messze elkanyarodik attol 😊

Bár tény, h Lelouch mindent megold, bár neki könnyebb dolva van, mint Light-nak 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Akkor nem szóltam.

A hatodik nekem pont nem tûnt kiemelkedõ résznek, a Kaorin-Kimura jelenetet leszámítva ami viszont ott van a top 5-ben.

LasDen
azért nem olyan vészes mint ahogy leírtad....😄 itt nem olyan eszes mindenki....sõt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
A Code Geass-t mindjárt kezdem. Jól számítok ha arra számítok hogy olyasmi lesz mint a Death Note csak mechákkal?

Mármint hogy mindenki zseniálisan ravaszodik, meg mindenki gonosz, de nem egyértelmû hogy ki az aki nagyon gonosz és ki az aki kicsit gonosz?

LasDen
nemtom...annyira nem jön be...de a 6. rész meg egész jó volt....hova lassítsak még...így is elég lassan nézem....2-3 hónapja láttam a legutóbbi részt 😄
de annyira fáradt vagy én nemtom....ilyennel még nem találkoztam 😄

Ruley
Mármint nem annyira rossz hogy dobd?

Ha esetleg túl gyorsan nézted, próbáld meg lassabban, nem mindenhez való a darálás.

Lelouch
Most nincs hangulatom semmihez, de még a nyáron belevágok én is.
LasDen
nemtom 😄 nekem már egy kicsit sok volt 😄

armageddon666
lassan haladok 😄 vagy gyorsan? 😄

Chapter vége, na erre nem számítottam... mára abbahagyom, mert még elsõ helyen végezné a topic...

@

LasDen
10 oldalanként??? 😄 inkább percenként 😄

armageddon666
x3 áááá page 37 jáááááááj 😄DDDD valahogy éreztem, de jááááj 😄DDD Tsukunével képzeltem ezt el, mert megérdemli, de így jobb 😄D meg fairebb a többivel szemben.

Lelouch kezdj neki a második mangának! 😄

és sry guys hogy 10 oldalanként beírom a hirtelen reakcióim xD

@

armageddon666
következõ oldalon ez tovább fokozódott... a következõ chapter közepén csúcspontot ért el...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
utána kiderül, hogy csak egy csók, ami miatt szimplán mérges voltam...

Jah, Yukari nem kell...

@

armageddon666
page34, most mérges vagyok...

@

Lelouch
Jó kis hárem, csak Yukari nem kellene bele.<#vigyor>
LasDen
én meg nemtom mivan...erõltetem az azumangát, de nem igazán akar bejönni...😄 de dobni se akarom 😄

Máté94
Rosszul fogtam fel, na😄
LasDen
máté mindig ilyen...😄

armageddon666
Naaa, tanácsot adott, ne érzékenykedj!

@

armageddon666
R+VII Ch.11

Hogy tudott Tsukune ellenállni? O.o wow <3 Mizore

De amúgy Kurumu is, meg Moka is... áááh >.<

Mangában Kurumu anyjának mintha szeretõként mutatta volna be Mokát és Mizorét, szóval Succubinál mintha nem lenne gond poligámia 😄DD

@

Lelouch
Csak egy tanács volt, nem tudom mi a bajod.<#zavart2>
Máté94
Nem azért, csak ilyen felmordulok, hogy ha Kurokot akarsz akkor nézz To-Love-RU-t.<#idiota>
Lelouch
Szerinted? Ott is ugyanezt a hangszínt használja az egyik szereplõnél.
Máté94
Boldog Születésnapot BEAST!^^
Máté94
Most mire fel ez a hsz?<#miaz>
Ruley
Hát nem tudom, én mindíg nagyon szeretem a Tsundere karaktereket, de azért manapság már elvártam volna hogy legyen személyisége azon kívül is hogy õ az idei Tsundere.

Tényleg, mintha már nem is próbálkoznának, a trailerben is csak bejelentették hogy ez itt egy vices-romantikus sorozat, ez itt a lúzer fõhõs, ez meg itt a Tsundere szerelme, oszt jónapot.

Ez a negyedik fal átlépés meg már az elsõ rész végére is fárasztó volt, hogy a narrátor kommentálja a mellméretüket, õk meg mérgesen néznek rá. Ha nem variálnak rajta valamit nagyon, akkor 2-3 rész után dögunalom lesz.

LasDen
én is remélem...az elsõ manga amit az anime elõtt kezdtem el 😄

Lelouch
Remélem jó lesz, mert eddig konkrétan semmi se érdekel a nyári szezonból.
LasDen
fuck yea...kedden/szerdán jön a HOTD....jejejeje...😄

Zomil
Boldog Szülinapot Beast!! 😊

BEAST
Neked is köszönöm. 😊 A szülinap nálam nem sokban különbözik a többi naptól, szóval a szokásos hétvégi anime maratonon vagyok. <#idiota>