Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én a melodies elsõ részét megnéztem, de a többi még várat magára...nem tudom miér pedig az elsõ évad nagyon jó :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Lehet félreértettem valamit, vagy én lettem félreértve. :D Szerintem is Mitsuki érdemelte meg igazán Takayuki-t. Ezért mondtam, hogy az eredeti sztori a megfelelõ személlyel zárult, csak sajnálom, hogy nem lett olyan happy end, mint az alternatív befejezésben volt és amit Mitsuki megérdemelt volna. Legalábbis szerintem szebb volt a Haruka féle éljünk boldogan amíg meg nem halunk befejezés.
Bár lehet azért tûnik így, mert az OVA 4 részes, és 4 részben mutatják be a felébredés utáni boldog együttlétet, szakítást, majd a még boldogabb kibékülést. Míg az eredeti történetben egészen az utolsó rész kibéküléséig Mitsuki csak szenved.

Ezért mondtam, hogy szebb befejezést érdemelt volna Mitsuki. Szerintem. :P

Kicsit más, végignéztem az Ef - Tale of Memories-t és nagyon tetszett, hihetetlenül szép történet. Majd holnap este belekezdtek a Melodies-ba, ami remélem legalább ennyire jó lesz.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
hááátõõõ... Tudom, hogy szerelem, meg minden, de
azért azt a három évet mégis csak Mitsuki vitte végig vele, feladta miatta az álmait, meg lelket öntött bele. Ha nincs mellette, akkor mikor Haruka magához tért, nem lett volna Takayuki-kun, akit odacsõdíthettek volna. Harukának kiesett három év, ez alatt Mitsuki és Takayuki egész jól összejöttek. Haruka annyiban hülye volt, hogy mennyéinnenneislássalak, úgy zavarta el Takayukit, de ahért Mitsuki jobban megérdemelte õt.

Szerintem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
<#eljen>
LasDen
oh yea...már van HOTD 2. rész...csak holnapra vártam :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
végre végeztem a DNAngellel....ahogy lehetett úgy elbaszták az egészet......

Seth
Biztos aranyos, de nem jön be a videó :)

PSN ID.: Beegabor

Jakuza001
かわい
http://www.youtube.com/watch/v/oy30wBxNq6E

Máté94
Most kértem feliratot hozzá.<#idiota>
LasDen
megnéztem a Asobi ni Iku yo-t is....kellemes volt...tényleg hasonlít a toLoveRu-ra...:D bár itt az akciónak is komoly szerepe lesz ahogy elnézem....
így írom, mer hátha :D furcsa volt, hogy pont a fõszereplõ körül csoportosulnak mindenféle bad-ass csajok :D

Timbo
nem tudja valaki mikor jön Hellsing Ultimate ova 8 ? :Ð

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ronihun
köszi:) olvastam ismertetõt, az alapján tetszik.

...

BEAST
Engem zavart, hogy a sok szar és szenvedés után az eredeti sztoriban végül nem mutatták, hogy a "szerelmes pár" boldog lett. Csak azt, hogy mindenki más túllépett és sikeres lett meg öröm és bodottá! Az alternatív befejezésben, szegény elsõ lány lett "elnyomva", viszont tûrhetõ happy end-del zárták le. Eleinte még úgy voltam vele, hogy legalább kibékültek és biztos szép a vége csak azt már nem mutatják, de most az alternatív befejezés után már inkább úgy érzem, egy ilyen befejezést megérdemelt volna az elsõ lány is. Szenvedett érte eleget.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
Ninja Scroll

PSN ID.: Beegabor

RelakS
nemtom, de nekem az alternatív befejezés pont, hogy nem tetszett.
Az eredeti sztori meg okozott pár szar estét <#idiota>
Túl átérzõ vagyok? :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Ha nem láttad még a Darker than black-ben szerintem elég magányos, vagy inkább magának való Hei, de nem hinném, hogy elég badass. :p

Most hirtelen nem is jut eszembe olyasmi amiben kifejezetten magányos lenne a fõszereplõ. :/

ronihun
#31162?

...

BEAST
Kimi ga Nozomu Eien - Már az elsõ rész után tudtam, hogy kivel fog összejönni a fõszereplõ, de nem számítottam rá, hogy ilyen úton jutnak el odáig. Megnéztem a alternatív befejezést bemutató OVA-t is, amiben a másik leányzó kap lehetõséget... nos az kicsit jobban tetszett. Szerintem az elsõ lány legalább annyira megérdemelt volna egy hasonlóan szép befejezést -.-. Mindenesetre tetszett, egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem. Csak kár, hogy nem volt annyira szívszorító mint reméltem. Leginkább, mert nem éreztem, hogy ellensúlyozta volna valami a sok szenvedést. Márpedig, ha nincsenek igazán boldog pillanatok, akkor elég hamar megunja az ember a másik végletet.

LasDen
nah végeztem a TSR-rel...:D jó volt, de az OVA akkor is jobb...:D
mondjuk azt nem értem, hogy miért ez miért maradt ki az animax mûsorából...:D a mechás cuccoknál egyedül azt nem szeretem, hogy a fõellenség csoportján meg a fõszereplõ csoportján kívül megjelenõ mechák csak azé vannak, hogy felrobbanjanak....semmilyen számottevõ erõt nem mutatnak....az ellen csak végig szalad rajtuk azok meg sorra felrobbannak....:D

Zomil
jó zene :D
ez is fenntvan a megnézendö listán majd nekiesek angel beats és chrno crusade után :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
SEED nekem is szimpi volt, viszont a SEED Destinyt 2. résznél félreraktam, nem volt szimpi az elsõ sori után.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Sugisaki jó ember, csak a másik elõtt nem meri felvállalni. :P

BEAST
SEED meg 00 szerintem egész jók voltak, legalábbis én egész könnyen végignéztem azokat. Bármelyik másikba belekezdtem nem bírtam sokáig, fogalmam sincs miért.

Lelouch
Ehh Sugisaki... Remek példa, már tudom mit érezhettél Tomokinál.<#vigyor>
LasDen
úgy döntöttem megnézek 1-2 Gundam filmet meg rövidebb OVA-kat, hogy elmondhassam láttam a híres Gundamot is :D egyik sorozathoz sincs kedvem....túl hosszú mind....:D

LasDen
elõször nem akartam esélyt adni neki, de aztán meggondoltam magam...úgy nézki hiába....

Ruley
Nekem azt a második rész megmentette, viszonylag érdekes a két fõ karakter felállása mint ellentétpár. Hogy a lány ugye a klasszikus Tsundere, a fiú meg ugye egy "kifordított tsundere", aki tud kemény lenni ha nagyon akar. Mondhatni báránybõrbe bújt farkas és farkasbõrbe bújt bárány.
De a narrátor tényleg idegesítõ, és nem vicces.

Eroge-ket és dating sim-eket ne bántsuk, sok remekmû is származik közülük.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
nah megnéztem az Ookami-sant is....ez se lenne rossz, de az újrahasznosított toradora karakterek meg az a k...a narrátor nagyon nem tetszenek.....ez is kap még egy esélyt, de amúgy erõsen felejtõs.....

armageddon666
eroge? szerintem sima dating sim...

@

Máté94
Mivel egy eroge-bõl csinálták így jó, hogy nem egy nagy durranás:DDD
LasDen
megnéztem az Amagami SS-t....jól éreztem én, hogy nem biztos hogy ez nekem való....a következõ részt még meglesem, de ezt valószínû, hogy dobom....esetleg ha 12 részes lenne...de így hogy 24 részes így méginkább esélyes....:D

armageddon666
Egyébként még elején mikor nézi a kutyás bugyit, inu helyett kumát mond tomoki :D ez csak nekem tûnt föl? a részeket sajnos túl gyorsan töröoltem szal nemtom visszanézni :(

@

BEAST
Nem igazán. Õk nálam pont a határeset kategóriába tartoznak, de néha már átlógnak a használhatatlan karakterek közé. :p Ha már "perverz" akkor ott van Sugisaki a Seitokai no Ichizon-ból. Viszont ha kedvencek akkor inkább Sai az Ichiban Ushiro no Daimaou-ból vagy Yoichi a Asu no Yoichi-ból, esetleg Hayate. :)
Néha a hajamat tépném attól, hogy milyen suták ha érzelmekrõl van szó, de legbelül jó emberek és helyesen akarnak cselekedni. Legalábbis nekem ez nagyon fontos egy anime-ben, legyen az komédia vagy romantikusabb történet, mindegy.

Lelouch
Tudom, hogy neked a Rito-Tsukune féle tömegszerencsétlenség jobban bejön.<#alien>
armageddon666
Hát ez az. Kicsit rosszul írtam. Nem tudok JOBB fõszereplõt elképzelni.
Voltak részek amiket kifogásoltam, de összességében nagyon jó volt :)

@

BEAST
Nem eléggé. Egyedül a bugyis részre mondhatom, hogy tetszett a perverz idióta stílusa és már majdnem komoly volt. :P

Lelouch
Vagyis ide pont ilyen komolytalan fõszereplõ illett szerintem. Amúgy a komolyabb részeknél szerintem Tomoki is visszafogta magát.<#fejvakaras>
Lelouch
Szerintem Tomoki nélkül feleannyira se lett volna poénos az egész...
armageddon666
Én nem tudnék jó fõszereplõt elképzelni ehhez a sorozathoz :S Mármint a komoly részeknél jó lenne, ha komolyabb lenne, viszont akkor túl nagy lenne már a kontraszt a komolytalan részekkel :S

@

BEAST
Nekem a fõszereplõn kívül majdnem minden tetszett. :P

armageddon666
Ep12, És asszem megjárta a Poklot is :D

@

armageddon666
Ep11, Tomoko belép a Mennyország kapuján :D

@

Lelouch
Nagy állatság.<#vigyor> Szeptemberben jön a kimaradt rész, októberben meg a második évad.<#hawaii>
Ruley
Csatlakozom. Mintha a történet nem tudná eldönteni hogy most akkor ijesztõ horror, vagy misztikus krimi akar-e lenni. És ezt nem úgy oldotta mint a Higurashi, ilyen bipoláris, stílusosan ingadozó formában, hanem inkább úgy hogy a két szék közül a földre esett. Nem is elég ijesztõ, de nem is elég cselekményes.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
armageddon666
Sora no Otoshimono
Watching.

ep4

:) valahogy nagyon jó, mondjuk rengeteg dolgot kifogásolok benne... de nem érdekel, tetszik :D

@

Zomil
Én AA-rol szedtem nem tudom melyik verziot használták, de cenzurát nem nagyon vettem észre :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Tomodachi is ugyanazt a RAW-ot használta mint CoalGuys, ami a sankakus példáknál jóvak kevésbé cenzúrázott.
Teljesen cenzúrázatlan verzió nem megy sehol TV-n úgy néz ki, majd a bluray release.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Hú Kuroshitsuji II-be de pofánvágnám Alois-t...:DD
LasDen
szerintem jó volt...:D