Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Az Indexnek örülnék, de azért jöhetne már a Shakugan no Shana meg Baka to Test folytatás is. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
a Redlinet látta már valaki??? milyen?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Õsszel már jön az új To Love-ru sorozat.<#hawaii>

Van már egy pár cím amit várok az õszi szezonból. Sora no Otoshimono folytatás, Railgun OVA, To Love-ru folytatás, állítólag már jön a Deadman Wonderland is.<#gonosz1> Ha még jönne az Index folytatás és a The World God Only Knows is, akkor kb. minden meglenne amit már várok egy ideje.<#vigyor>
Seth
Maria Holic-ban húztak be engem a csõbe 😊

PSN ID.: Beegabor

BEAST
😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
hát ahhogy gratulálok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Nemrég az Otome wa Boku ni Koishiteru, most meg a Happiness... épp néztem volna, már az elején van két aranyos lány a fõszereplõ körül, biztos õk fognak versengeni a fiúért. Erre kiderül, hogy az egyik valójában srác, csak szeret lánynak öltözni meg fiúkkal szórakozni. <#idiota>

LasDen
nekem ilyen elõször az Ookami kakushiban volt...a fõszereplõ srác annyira lányos kinézetû 😄

BEAST
Egyre több olyan anime-be botlok amiben az aranyos lánynak tûnõ lány, valójában nem is lány. Ijesztõ. <#pardon1>

Zomil
"+ mintha Resident Evil-t néztem volna 😄DD"

pont ez jutott most nekem is az eszembe 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
befejezek valamit aztán én is elkezdem mosmá 😄

Zomil
Mivel fma:b-t befejeztem, én is elkezdtem az angel beats-et, hát érdekes 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Ep6

Bazzeeee, most meg Hypno-Shinji (NGE) jelent meg 😄DDD és rájöttem hogy bírom a szinkronját mikor komoly 😄DD mondjuk csak most, Ep7ben esett le...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak elismerõ szavakra vágyott... még a háttérsztori is stimmel 😄

@

Zomil
FMA:B befejezve.
Eszméletlen jó volt végig nagyon tetszett, nálam 10/10. A vége is meg van szépen csinálni szép kis happy end amit szeretek 😄
Minden tetszett benne, zene, grafika, karakterek, poénok minden 😊
Érdemes volt megnézni. Egyedül azt sajnálom, h vége 😄

LasDen
legalább akkor linkelnéd....(lustaság FTW 😄)

armageddon666
http://www.sankakucomplex.com/2010/07/13/highschool-of-the-dead-now-censored-everywhere/

@

Lelouch
ronihun
Ez a szereplõ melyik animébõl van? Urahara shop oldalán láttam.

...

Máté94
Én szeretem olvasni, leírjak azt amit én lustaságból nem😄D
armageddon666
Nem mindig 😄 Csak mikor eszembe jutnak ilyen dolgok róla. És nincs itt papír meg ceruza kéznél, hogy levéssem 😄

@

LasDen
nem kötekedés 😄 csak kíváncsiság...te mindig szereted így nézés közbe kommentálni a véleményed az aktuális jelenetrõl??? 😄

armageddon666
Ep2 Part1

Valahogy irigylem a fõhõst is 😄 meg az egész bandát 😄 azért nem lehet olyan szar ez 😄 egyelõre legalábbis nem látom. Mondjuk hogy a Guildet meg a csapdákat meg ilyeneket hogy hozták létre, további rejtély.

+ mintha Resident Evil-t néztem volna 😄DD

@

BEAST
Én is így voltam ezzel az elsõ pár résznél, de késõbb mindenre fény derül. 😄

Haruhi meghalt és most a túlvilágon vezet egy csapat fiatalt az Isten elleni hadjáratukban. Valószínûleg a sok stressz miatt õsz.. lilult be a haja.<#idiota>

armageddon666
Angel Beats! 1

Ez mi volt? 😄
-Azért szegik meg a szabályokat, hogy ne reinkarnálódjanak, esetlegesen valami alacsonyabb létformává? 😄
-A koncert nagyon jó volt
-Az ending nagyon szép volt
-Nem értem mirõl akar szólni ez az egész
-Miért lett lila Haruhi haja? <#idiota>

@

BEAST
Nem tudom, nekem tetszett, csak elsõre nem volt bene minden tiszta. :p

armageddon666
Én megnéztem elõtte japánul még kétszer a rendest meg a fumoffut 😄DD

@

Jakuza001
Neked akkor a Basilisk: Kouga Ninpou Chou kell szvsz.

Lelouch
Claymore?
Seth
AZ elsõ fele nagyon jó, mangát követi. Azután eltér tõle, de nekem az is tetszett. A vége van csak elkapkodva

PSN ID.: Beegabor

Malakai
Jah, de Kurozuka az elég gány. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
a TSR-nél nekem is volt ilyen problémám...végig furcsa volt hogy nem magyar...azér a végére már kezdtem hozzászokni, de sajnálom hogy ez nincs magyarul 😄 jó féle szinkronja van amúgy 😄
nekem a Gantz nem jött be...

ronihun
FMP+Fumoffu már megvolt😄 a TSR-t kihagytam mivel magyarul néztem az elözöeket és nem is jutott eszembe folytatni de lehet hogy megnézem,
Samurai Champloo is megvolt az is tetszett, a többiröl nézek ismertetõt,
de közben azóta AA-n elkezdtem olvasni a Gantz mangát és nagyon tetszik, az anime nagyon különbözik tõle? vagy nézhetõ?
Mindenesetre kösz az ajánlatokat egy idõre lesz néznivaló 😄

...

BEAST
Igaz, Samurai Champloo alap. :d Viszont most hirtelen a véresrõl még a Kurozuka jutott eszembe. 😊)

Malakai
Én még írnám a Samurai Champloo, Rurouni Kenshin, Shigurui darabokat, mindhárom eléggé más, de mindhárom jó valami miatt. Shigurui különösen véres, ha arra vágysz, Rurouni eléggé hullámzó minõségû, a TV hosszúcska is (90+ rész), a Samurai Champloo meg simán kötelezõ. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Ha a Ninja Scroll tetszett, akkor szerintem nézd meg a Basilisk-et is és ahogy már írták a Sword of the stranger is kifejezetten jó. 😊

LasDen
hát azt kérte, hogy legyen vér, legyen sztori...legyen komoly...ezért montam a TSR-t...😄
gintamából meg a benizakura, shinsengumi és yoshiwara arcok odavernek 😄

armageddon666
Azért Gintama epic arcjai nem ütnek annyira a többi "filler" rész mellett... 😄 a hatalmas kontraszt kell oda! 😄

FMP TSR meg így úgy tûnik mintha külön ajánlanád... season1 és fumoffu nélkül? 😄 nemááá

Sword of the Stranger
Elfen Lied

@

Ruley
Elfen Lied.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
akkor esetleg full metal panic (abból is inkább a TSR)...akkor esetleg a Gintamából az arcok....de leginkább a Kara no Kyoukai filmeket ajánlanám....van sztori meg vér...amit akarsz 😄
vagy még a Sword of the Stranger....

ronihun
Megnéztem a Ninja scrollt és nagyon tetszett.
Tudnátok ajánlani valami olyat ami szintén komolyabb anime és mondjuk hasonlít a Berserkre. A komolyabb alatt azt értem h ha van benne harc akkor legyen benne vér is, de a lényeg h legyen egyedi története meg szereplöi nem a harc. köszi

...

Bulykin
lol -.-'

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
nekem túl shounen volt....folyamatosan súlykolták ezt az igazság bajnoka dolgot...😄 de az utolsó 2 rész jó volt...😄

Bulykin
hmmm, sem a Samurai Deeper Kyo sem pedig az NHK ni Youkoso! nem váltotta meg nálam a világot, sõt... végig se nézem 😞

Viszont a Kurogane no Linebarrels kúrvajó, kicsit a Code Geass-re hajaz, nagyon tetszik, ezt esténként el fogom nézegetni <#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Nálam félig volt fordítva. Az anime és az op is kiváló 😄 fõleg mikor kedves osztálytársam énekelte MSNen 😊 priceless 😄

@

Zomil
Ha kijön az occult academy 2. része irjatok már ide egy kis véleményt, h érdmes-e belekezdeni 😊

BEAST
Nálam ez forditva volt, szerintem az anime kiváló az op vizont átlagos, de tényleg szép. :p

Jakuza001
Elozo heten megneztem a Mononoke Hime-t, mert valahogy kimaradt ez eddig.
Nem csalodtam benne 10/10 ez ismet egy Studio Ghibli remekmu.

Jakuza001
Most mit mondjak, pedig elmeletileg jol linkeltem be a youtubes videot, kicserelve azokat a karaktereket, amik amugy az eredeti linkben vannak.
http://www.youtube.com/watch?v=oy30wBxNq6E

Amugy az anime atlagosnak mondhato, ellenben az opening az egyik legjobb amit eddig hallottam.
Jah es igen Natsumi pedig kavai 😄

LasDen
naah ez is megvolt...sajna ez erõsen cenzúrázott volt....az elsõ részbõl ilyenekre nem emlékszem...pedig megnéztem a láncfûrészes akciót 😄
viszont Hirano az elején nem olyan volt mint amilyenre a mangából emlékeztem...de amint megkapta a szögbelövõjét......õ a legjobb arc...😄

BEAST
Most nagyon rákaptam ezekre a érzelmi hullámvasutas történetekre. 😄 Majd holnap kiderül én meddig nézem a Melodies-t.