Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Kaiji-san<#vigyor>
armageddon666
Hmmm... lehet megnézem megint...
Igazából valszeg nem... ez is a 10/10, fav, de soha többet (kieg: soha nem mondd hogy soha) listán van 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zero Requiem, Sheryl... így hirtelen

@

LasDen
sztem az a rész nem volt olyan gáz, hisz végig nagy vonalakban beszélt, soha nem konkrét választ adva 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Instrumentality?

Nem szürreálisnak mondanám, de jah, sokat táposodtak... De engem nem zavart ^^ a keikaku doori momentek közül 1-2 már inkább
talán az a rész mikor Schneizel beszélt a videófelvétellel.

@

LasDen
nekem meg pont az R2 jött be inkább...tény hogy a harcokban a fõszereplõkön kivüli mechák csak a létszám miatt voltak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Na, végignéztem a Code Geass R2-t.
Annyira nem tetszett mint az elsõ évad, a két évad között a mechák annyit táposodtak hogy a csaták teljesen átmentek szürreálisba a sok fénylõ izétõl. Meg ez az Instrumentality szál sem tetszett.

Egyébként egy a monitoromhoz képest 9 óránál elhelyezett ventilátor már napok óta erõsen cirógatja az arcomat, úgyhogy egy vöröslõ bal szemgolyó büszke birtokosa lettem.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Ha igen akkor annyi 😞 nincs értelme megnézni

@

Ruley
A spoilereket ismered belõle?

BEAST
Nem igazán. Félig dolgozom, negyedrészt az iskolával foglalkozom, a maradék idõmben pedig nincs jobb dolgom. 😊

Valójában az iskola negyedrésze is inkább az egyébbe szokott átcsúszni. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Fuko-t nagyon nem bírtam az elején. Már épp kezdtem megszokni õt és a tengericsillag mániáját amikor kiderül kicsoda/micsoda is õ valójában. Késõbb amikor kezdték õt elfelejteni egy kicsit meg is hatódtam. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
én is tudom...de most elkezdett érdekelni...😄 viszont ha aztnézzük nem recap, mer a film elõbb volt mint a sorozatok 😄

armageddon666
Máté94
Gyors egy hentai anime címet. Olyat amire felállna olyannak is aki még nem látott anime-ot.<#idiota>
Máté94
Neked apád milliomos, hogy ennyi idõd van?<#idiota>
armageddon666
Az elvileg egy fullrecap az afterstoryval együtt 😊

BEAST, elsõ évadban melyik? Vagy ez most negatívan, vagy mi? 😄

És igen, Clannadhoz fontos hogy After Storyval együtt 😊

@

BEAST
Az elsõ évadban volt egy olyan rész amin majdnem besokaltam, de végül még az is megtetszett. Mindenképp megéri legalább egyszer megnézni az After Story-val együtt. 😊

Most végeztem a Myself, Yourself-fel. Nagyon jó lett volna, de sajnálom, hogy elhadarták a végét. 😞

LasDen
nézzed...én most a múvira vadászok...😄

Máté94
Folyamatosan Clannad megy, most már megnézem egyszer😄D
LasDen
abba ilyenek már nincsenek...😄

armageddon666
igen, azt, és pont azért mert recap 😄

nincs kedvem újra végigmenni a szenvedésen :S olyan szép happy end lezárás volt ha jól emlékszem...

@

LasDen
utolsó alatt mit értesz??? a 24.-et??? az már recap ha jól emlékszem...😄

armageddon666
Ejj... Clannad After Story utolsó részét sosem fogom tudni megnézni... és van két ilyen alternatív OVA is... :\ kicsit legyötört anno 😄

Most felidézett emlékeket az Angel Beats is... Mondjuk itt más érzelmekkel könnyeztem 😊 meg sokkal kevésbé, mint Clannadnál... azt nem hiszem, hogy fogja-e bármi más überelni.

@

Malakai
Aki esetleg ugyanezen töri a fejét egy kis infó, HOTD elsõ BR-je szeptember 22-én jelenik meg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Watching + On-hold van 80+ anime, úgyhogy van mit nézzek azthiszem. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
mosmá megnézem eszem-faszom megáll 😄

LasDen
én legfeljebb megnézem kétszer, de nem tudok várni 😄

Malakai
HOTD: Második epizóddal eldõt, félrerakom BD-ig.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Angel Beats!

left me speechless

@

LasDen
nah..jó lesz ez az okkult akadémia...😄

Máté94
Na de akkor is😄DD
BEAST
😊

Jakuza001
Tudod izlesek es pofonok, en az Angel Beats-el voltam igy. 😄

armageddon666
R+V-ben is csak azért tudtam Moka és Tsukune nevét mert

Moka-san
Tsukune
Moka-san
Tsukune
Moka-san
Tsukune
...

@

BEAST
Nem tudom, nekem valahogy túl átlagosnak tûnt az egész. Ami még nem is lett volna baj, de a kis gnóm meg a "Jekyll-Hyde" barátnõje nagyon nem tetszettek. Illetve ez sem teljesen igaz, mert fõleg a gnómmal voltak gondjaim ,a yandere barátnõvel még megbírkoztam volna valahogy, 😄
De végül csak az aranyosabb szereplõk meg a kendo miatt néztem végig. 😊

Jakuza001
Bamboo Blade. Nem rossz 10/9

BEAST
Hinata 😊

Máté94
Baseballos csávó? A nevét nem tudod?<#ticking>
armageddon666
volt ilyen érzésem, illetve valamelyik résznél láttam, hogy KEY ez is.
hmmm... 3 rész elég lesz hogy befejezzék? :S megnézném
Otonashi és Kanade, illetve már a baseballos csávó is, befejezik a projektet... kicsit talán unalmas lenne, vagy legalábbis semmilyen úgy összességében, de valahogy mégis tetszett ahogy Yuit megváltották :S

@

Ruley
Azt ugye tudod hogy ugyanaz írta a sztorit mint a CLANNAD-ot?

Lelouch
Ha csak szimplán leírnám nem lenne olyan hatásos.<#nyes> Nézd meg az utolsó fejezetet, megéri.<#gonosz1>
LasDen
és mi volt a manga vége?? 😄

Lelouch
Engem a To Love-ru fõleg csak azért érdekel, hogy ugyanaz lesz-e a vége mint a mangának, vagy esetleg kap majd valami normálisabb lezárást.<#vigyor>
armageddon666
Shana 2. évadot már el sem kezdtem 😄
---
Angel Beats Ep9

Otonashi múltja. Kicsit Clannad érzésem volt 😊 Meg a sorozat folyamán többször van ilyen pillanatokra. Talán a zongora miatt.

Megfigyeltem, hogy gyakran, hirtelen abbahagyják a zenéket. Ezzel ilyen megdöbbenést, észbekapást, a gondolatok megszakadását akarják gondolom jelezni. Tetszik 😊

@

Lelouch
Jaja, lesz OVA.
Lelouch
Azért Shanából most is jönnek ki ovák.<#vigyor> De azt azért is nem írtam, mert míg le nem megy az Index folytatás, addig szvsz nem nagyon lesz.
armageddon666
deja vu

@

LasDen
csak annyi hogy unalmas (nekem) 😄

BEAST
Pedig nincs semmi baj a Shana-val. 😞

LasDen
shana?? attól mentsen meg a jóisten 😄 de a to loverura se vagyok valami túl kíváncsi....eddig Otoshimono csak 😄 amúgy abból akkor lesz OVA a 2. évad elõtt?? 😄

Lelouch
Kivéve a Kaiji S2.<#rinya>

Black Lagoon S3 is jó lesz, az elsõ rész hozta az elvárt színvonalat.<#ravasz1>