Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Nálam is volt pár ilyen zavaró dolog, ami miatt végül nem kapta meg a 10-est. Pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szép és jó volt, hogy Otonashi szerette Kanadét és ott akart maradni vele, de akkor meg elõtte miért akart eltûnni még Hinata elõtt? 😮 Meg sem említve hogy mit érez, mit gondol(ugye meg akarta akadályozni, hogy mások is ellenállásba kezdjenek) Ez nekem nagyon furcsa volt... Ide sorolhatnám még azt is, hogy engem érdekelt volna a beszéd, amivel Otonashi meggyõzte a többieket, hogy hagyjanak fel a harccal, kiváncsi lettem volna hogy mivel érvelt... Azért csak totálisan ellentétes nézetet képviseltek a front tagjai.
Lelouch
Boldog születésnapot RelakS!
LasDen
hápi böszdéj Relaks...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Nah frissiteni meg elfelejtettem 😊
Igen amugy sztem is, aki megbékél az kap végülis egy ujabb esélyt, h boldog élete legyen, ha már az elözö nem jött össze

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Boldog szülinapot RelakS!!

Devi: valami olyasmi lehet mint amit irtál, de igazábol rád van bizva, a részletek kiszinezése, engem annyira nem zavart, egyedül az, h pár karakter történetére még kiváncsi lettem volna(de ezt már irtam lentebb) 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Ezen én is gondolkoztam amikor elsõ alkalommal néztem végig. Logikus magyarázat nem valószínû hogy lesz. Viszont ha elfogadjuk azt, hogy létezik egy ilyen átmeneti világ, ahol a balszerencsésebb lelkek megnyugvásra lelhetnek, akkor azt sem lehet túl nehéz elfogadni, hogy esetleg kaphatnak még egy esélyt az életben. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Boldog születésnapot RelakS! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Elõször Yui "búcsúztatójánál" volt, de igazad van a végén is ez ment. 😊

biomage
Boldog Születésnapot RelakS 😊
ÉS még minimum 1000 jó animét kívánok <#idiota>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Győri Devi
Boldog Születésnapot RelakS!!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Malakai
Amikor a mehet gombra kattintottam nem láttam, ez van, ha sokáig áll frissítetlenül a topic. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Győri Devi
Angel Beats
nemtudom ti hogy voltatok de egy kicsit zavaros volt nekem az egész errõl a purgatóriumféle hellyel kapcsolatban. Kanade komában volt elvileg csak és nem halt meg míg Otonashi viszont halott volt mert különben nehezen adhatta volna át a szívét és így került oda. Nah Kanade vhogy úgy jutott oda h találkozni akart a donorral... érdekes... Otonashinak meg nemvoltak meg az emlékei miután belsõvérzés miatt meghalt... érdekes... a végén meg találkoznak állítólag... egyik halott másik meg komában volt csak... szal most mi is van? egyszerûen túl sok a megmagyarázatlan dolog... csak engem zavar?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
jah ez az, de mint látod már beirtam a nevét 😄

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Iwasawa(a kedvedért megnéztem 😄), a japán név memoriám nem a legjobb 😄

armageddon666
Gitáros csajszi? A nevét nem tudod?<#ticking>

@

Zomil
ez is valóban szép 😊
bár szvsz a My song is nagyon szép
mikor a gitáros csajszi eltünik(nem jut eszembe a neve 😄)

najó igazábol mind szép, nincs olyan amelyik nem tetszett 😄

armageddon666
Ez a végén volt, nem?
Mikor Kanade elment

@

BEAST
Még nem késõ, a többi szereplõ múltját még bemutathatják OVA-kban/Special-okban. Remélem egyszer tényleg lesz ilyesmi, de az eredeti sorozatból nem hiányoztak.

Legszebb mind közül. :p

armageddon666
Hát igen, az opening... ritkaság, hogy meghallgatom minden rész elõtt... Még ha tetszik akkor sem szoktam. De ennél, muszáj volt. Meg endinget is. Meg a GDM számok is jók 😄 mind2 énekessel. Valahogy fura a hangjuk bizonyos részeknél, illetve azt olvastam valahol, hogy vannak bennük hamis részek, de mégis, valahogy tetszik.

@

armageddon666
Szerintem így tökéletes volt. Az az egy jelenet, pont elég 😊 Emiatt volt szép. Korábban meg írtam, hogy több karakter múltját elnézegetném még, de belegondolva unalmas lett volna. Mármint nem teljesen, meg nem úgy, de mégsem :S érted? nem, nembaj, én sem 😄

@

BEAST
A csirkés csaj bolond volt, de legalább aranyosan bolond. 😄 Viszont végig Shinichiro-nak meg Himorinak szurkoltam. Szebb befejezést szerettem volna. :/ Bár egy fokkal jobb, mint a Myself;Yourself vége volt...

LasDen
fhúúúú de nem bírtam....egyedül a csirkés csaj volt jó...de amúgy az egész sorozaton végig szenvedtem....nem is értem mé nem dobtam már az elején 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
True Tears - Azon kívül, hogy a vége nem igazán tetszett, illetve lehetett volna sokkal jobb is, egyáltalán nem volt rossz.

Kurenai - A kislány nagyon aranyos volt, a családja félelmetesen beteges, a srác fogadott "családjából" szívesen láttam volna többet. Ezeken kivül elmegy kategória.

LasDen
a hangja se tetszik annyira, de ez másodlagos...nem kell kommentátor...tûnjön el 😄

Zomil
ugy értem ezt az Ookami-san-t vagy mit 😄
Index-et meg Railgun-t láttam 😊

Zomil
nem ismerem a sorozatot, de szvsz Kuroko hangja nagyon jó 😄

LasDen
se az indexet se a railgunt nem láttam még 😄 de zavar a sok hülye szövegével...a fasz kiváncsi rá, hogy mit magyaráz....ennyi erõvel akkor már ültessék be Hajdú B-t azt hadd kommentálja a meccset....

Győri Devi
Onee-samaa~
nemvágom mi a bajod? nembíród Kuroko hangját? 😄

LasDen
nem tudom mi legyen ezzel az Ookami-sannal...egyértelmû, hogy maga a sorozat jó...és valami hosszútávú történet is kezd kialakulni a kérések mellé....viszont ott van ez a fránya narrátor, ki az ember agyára megy...vagy eltûröm vagy az egészet dobom....3. rész után meglássuk 😄

Zomil
Mindenképp érdemes megnézni, 13részt meg föleg. Rám legalábbis elég nagy hatással volt, régen gondolkodtatott/szomoritott el igy anime(talán ez Elfen Lied vége) 😊

Köszönöm.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Malakai
Pl Satoshi Kon többi filmje kezdésnek, Perfect Blue, Millenium Actress, Tokyo Godfathers, Paranoia Agent. Utóbbi nem mozi, hanem sorozat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az Inception vs Paprika miatt megnéztem az utóbbit, és nagyon tetszett (meg is rendeltem).

Hasonlót tudnátok ajánlani?

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

LasDen
bo ho ho 😄

Basszus, most kénytelen leszek megnézni. Mindenki odáig van érte, anime oldalakon szép értékelése van, és végre nem 250 részes. 😊

Zomil
Amugy a zenét(zenekar+op/ed) se tudom kiverni a fejemböl annyira jól eltalált 😊

Máté94
Szerintem akkor egyesek azt mondták volna, hogy unalmas mert minden rész egy szereplõ, és akkor nem történik semmi. Bár tényleg jó lett volna de mindenkinek a saját fantáziájára bízzák😄DD
Zomil
Igazábol kiváncsi lettem volna a többi karakter történetére is, nem csak a föbb szereplökére. Meg megnéztem volna, h alakul a többiek élete az uj élteükben(meg a föszereplöjéböl is néztem volna többet, nem csak azt a pár képkockát) 😊

Zomil
Nos befejztem az Angel Beats-et, nemtudok rola mit mondani, mindenki nézze meg! 😊
Nagyon szép volt a vége(és megható is)...nem is tudok mást mondani. 10/10
Bár kicsit sajnálom, h csak 13 részes.

Zomil
Befejztem az Angel Beats-et, nemtudok rola mit mondani, mindenki nézze meg! 😊
Nagyon szép volt a vége(és megható is)...nem is tudok mást mondani. 10/10
Bár kicsit sajnálom, h csak 13 részes.

berlinboy6329
Látom nem csak én vettem észre hasonlóságot 😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BEAST
Zseniális 😄DD

LasDen
többet mint te...😄

Máté94
De mit tudsz....te
Máté94
Ez most lol?
LasDen
én nem tuttam 😄

Máté94
Igen, tudjuk😄D
armageddon666
AB!
from MAL:

Tenshi isn't an angel.

She was just a normal, Korean girl who was an avid Starcraft player and died/fell into a coma after an excessive play session.

Due to her obsession with Starcraft, she lacks the skill to socialize with others. This is the reason why she's always alone and nobody likes her.

In her life, she was a huge fan of the Protoss. For this very reason, she styled her weaponry after the Protoss:

* Hand Sonic (Psy Blades)
* Distortion (Protoss Energy Shield)
* Delay (Zealot Charge)
* Harmonics (Hallucination)

To her, the SSS is nothing but a bunch of evil Marines who must be slain - for Aiur

@

armageddon666
Angel Beats! TK-nek amerikai seiyuuja van.

@